Remko Stevens Makelaardij

HETERENFlessestraat 14

Vraagprijs €495.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CP
Straat
Flessestraat 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Flessestraat 14

Centraal in het dorp gelegen, royaal ingedeeld en geschakeld, HALFVRIJSTAAND WOONHUIS (1975) met o.a. een grote living met 2 brede en tuingerichte schuifpuien, vloerverwarming, ingebouwde houtkachel met doorkijk, een complete inbouwkeuken, een ruime hal/entree met doorloop naar praktische bijkeuken, 3 slaapkamers op de verdieping waaronder een masterbedroom, een comfortabele badkamer en op de overloop een vlizoluik naar zoldervliering. Kleine ruimtes zijn er in huis niet te vinden!

Achter de woning ligt een heerlijke, goed bemeten en verzorgde achtertuin (ca. 12m diep en 15m breed) met diverse bomen en veel zonuren vanwege de gunstige zonligging (zuid/westen). Schuin achter de woning ligt een VRIJSTAANDE GARAGE (23m2) met CARPORT die aansluit op de voordeur/entree van de woning. Tussen de woning en de garage is een achterom aanwezig. De oprit biedt comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 tot 3 auto’s. Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen waaronder een supermarkt, basisscholen en de uitgestrekte uiterwaarden van de Rijn met recreatiegebied en wandelpaden.

Quote van de makelaar: “Dit is géén standaard woonhuis wat je terugziet in de verrassend, ruime opzet, diverse extra’s, de grote garage met carport en de centrale ligging in het dorp terwijl de achtertuin juist rust en ruimte te bieden heeft. Je zou de woning zelfs kunnen verbouwen naar een levensloopbestendig woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond (dit is voorheen zo geweest)”.

LIVING
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Twee brede schuifpuien naast elkaar geven direct toegang tot het zonnige buitenterras. Bovendien zorgen de grote raampartijen voor een prettige lichtinval (ook vanaf de voorzijde). De woonkamer is aanzienlijk vergroot doordat de voormalige slaapkamer op de begane grond bij de woonkamer is betrokken. Hierdoor is de ingebouwde openhaard centraal in de ruimte gekomen, waardoor deze bij zowel de woonkamer als de eethoek wordt betrokken. Er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond waardoor de plavuizen aangenaam aanvoelen.

LEEFKEUKEN
Aan de voorzijde van de woning tref je de halfopen keuken. Deze is speels afgescheiden van de woonkamer door een muur. Doordat er twee fraaie stalraampjes in zijn geplaatst houd je toch contact met elkaar. In de keuken is nog plaats voor een tweede eethoek waar je gezellig samen de dag door kunt nemen. De keuken zelf is geplaatst in een hoekopstelling waarbij je leuk wegkijkt richting het dorpsplein. In het keukenblok is alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser. Praktisch is de close-in-boiler waardoor je direct warm water in de keuken hebt.

HAL/ENTREE & BIJKEUKEN
Bij deze woning zal de ruime hal direct opvallen, hier kom je royaal binnen in de woning. De tussendeur naar de woonkamer is voorzien van veel glas waardoor het licht in de woonkamer gelijk je aandacht trekt. Ook de hardhouten trap is elegant vormgegeven waardoor deze goed in de ruime hal past. Van de voormalige badkamer is het toilet gemaakt, hierdoor is deze riant van formaat. Het toilet is dan ook voorzien van een zwevend geplaatst toilet en een urinoir. Ook het fonteintje ontbreekt niet.

De bijkeuken is tevens vanuit de hal te bereiken. Deze is voorzien van een tuindeur waardoor je ook via de bijkeuken toegang hebt tot de achtertuin. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger, ook de gootsteen in de bijkeuken is erg praktisch. In de bijkeuken is nog een aparte opslagruimte bereikbaar, hier heb je praktische bergruimte waardoor de bijkeuken netjes blijft. In deze opslagruimte is ook de groepenkast te vinden.

1e VERDIEPING
Net als op de begane grond is ook de 1e verdieping goed bemeten. De overloop is veel groter dan gemiddeld waarbij een extra dakvenster het ruimtelijke gevoel versterkt. Bovendien is er een diepe inbouwkast te vinden, waar ook de opstelling van de cv-ketel is geplaatst.
Deze verdieping is ingedeeld met 3 zeer volwaardige slaapkamers van respectievelijk 22m2, 12m2 en 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De kamers zijn dus eigenlijk nog groter vanwege de schuine dakvlakken. De ruimte onder de schuine dakvlakken wordt optimaal benut aangezien er op elke kamer knieschotten of een kastenwand is geplaatst.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Daarmee is de badkamer niet alleen vanaf de overloop te bereiken, de grootste slaapkamer heeft tevens een directe toegang tot de badkamer. Net als de rest van de woning is ook deze ruim bemeten. Er is dan ook meer dan genoeg ruimte voor alle wenselijke sanitair. Je treft in de badkamer een ruime inloopdouche, een whirlpool ligbad, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafelmeubel. De badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling. De vloer voelt aangenaam aan door de elektrische vloerverwarming. Een groot raam zorgt voor veel daglicht en maakt de badkamer een aangename ruimte.

ZOLDERVLIERING
Vanaf de overloop is middels de vlizotrap de zoldervliering te bereiken. Je hebt hier stahoogte (nokhoogte ca. 2.2m) waardoor het zelfs mogelijk is om hier een volwaardige woonlaag van te maken. In de huidige setting dient de zoldervliering als opbergruimte, waarbij de twee dakramen een prettige bijkomstigheid zijn.

GARAGE MET CARPORT
Een groot pluspunt bij deze woning is de ruime vrijstaande garage. Deze is langer dan gemiddeld wat extra ruimte biedt. Vanaf de oprit is de garage toegankelijk via de kanteldeur, aan de zijkant van de garage is tevens een loopdeur waar je in de achtertuin komt. De garage is voorzien van een zadeldak waardoor er een vliering met extra bergruimte aanwezig is.

Voor de garage ligt een lange oprit met een brede carport. Doordat de carport lekker breed is, kun je nog met gemak langs de auto op lopen als deze eronder geparkeerd staat. Daarbij biedt de carport ook beschutting bij de voordeur. De oprit loopt voor de carport door waarbij je de mogelijkheid hebt om 2 tot 3 auto’s te parkeren op eigen terrein. Daarbij is de weg recent opnieuw bestraat waarbij er voor de woning meerdere openbare parkeerplaatsen zijn.

ACHTERTUIN
Het perceel is bijna 500m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. De achtertuin is ruim 12m diep en bijna 15m breed en daarmee dus vrijwel vierkant waardoor deze praktisch in te delen is. Aansluitend aan de woning is een breed terras gecreëerd welke is voorzien van elektrische zonwering. De tuin is gericht op het westen, er is dan de gehele dag door wel een plekje in de zon te vinden. Met meerdere zithoeken, een groene omkleding en gras is dit een tuin waar je heerlijk zult genieten.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met royale opzet, garderobenis en trapopgang
Toilet met bidet en urinoir
Royale woonkamer met twee schuifpuien
Eethoek met doorkijk-houtkachel
Halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen en meterkast
Garage met elektra-aansluiting en tuindeur
Oprit met brede carport.
1e Verdieping:
Royale overloop met dakvenster, diepe cv-kast
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand en toegang tot de badkamer
Slaapkamer 2 en 3 met vaste kastenwand
Badkamer met whirlpool ligbad, aparte douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Zoldervliering met opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Heerlijk half vrijstaand wonen met volop ruimte in en rondom de woning
Maar liefst ca. 175m2 woonoppervlak en 22m2 overig inpandig (2e verdieping)
Vloerverwarming op de begane grond en badkamer
Houtkachel in de woonkamer
Twee brede schuifpuien naar de zonnige tuin
Ruime keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, met 2e eethoek
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en meterkast
Meterkast: 11 groepen, 3 aardlekschakelaars, krachtstroom, glasvezel
3 Zeer volwaardige slaapkamers
Gehele 1e verdieping voorzien van knieschotten/kastenwanden
Ruim opgezette, complete badkamer met o.a. whirlpool ligbad
Diepe vaste kast met cv-ketel opstelling
CV-ketel: Nefit Ecomline, bouwjaar 2008
Praktische zoldervliering met bergruimte
Riante achtertuin met meerdere zithoeken en veel zon
Aantrekkelijke garage (groter dan gemiddeld)
Brede carport
Diepe oprit, plaats voor 2 tot 3 auto’s
Centrale ligging in het dorp
De vrije natuur en winkelvoorzieningen op loopafstand.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning