Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMStaatsspoor 68

Vraagprijs €348.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2015
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6846 GB
Straat
Staatsspoor 68
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Staatsspoor 68

Stijlvol ontworpen, hoogwaardig afgewerkte en gasvrije TUSSENWONING (2015), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een woonkamer met brede schuifpui, een complete inbouwkeuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een ingedeelde 2e verdieping met o.a. een 4e slaapkamer, een werk/studiehoek en een voorzolder met washoek en bijzondere ‘inloopdakkapel’ tot aan de voorgevel. De woning heeft diverse extra’s zoals vloerverwarming, éénduidige laminaatvloeren op elke woonlaag, een alarminstallatie, extra loze leidingen en veel data-aansluitingen en 2 extra dakvensters op de 2e verdieping. De woning is onlangs van binnen nog geschilderd waardoor de woning instapklaar is.

De achtertuin heeft eveneens een bovengemiddelde aankleding met o.a. een, over de volle breedte aangebrachte terrasoverkapping v.v. ledspots (2019), een onderhoudsarm terras met groot formaat 60×60 tegels en sfeervolle top-down spots aan de degelijke schuttingen met betonpalen. Achterin de tuin staat een houten schuur en is een achterom aanwezig. Aan de voorzijde is er een luifel bij de voordeur geplaatst en kun je een auto op eigen terrein parkeren. Deze woning vinden we terug in één van de leukste wijken van Schuytgraaf, genaamd Parklane.

Quote van de makelaar: “Door alle extra’s, de fraaie uitstraling van de voorgevel én de mogelijkheid om een auto op eigen terrein te parkeren, is dit zeker géén standaard tussenwoning te noemen. Bovendien is de woning hoogwaardig geïsoleerd en is het aangesloten op stadsverwarming waardoor er géén gasaansluiting in de woning aanwezig is”.

INSTAPKLAAR
Deze woning is pas 6 jaar jong en doordat de woning van binnen pas nog is opgefrist, instapklaar te noemen. De keuken is van alle gemakken en comfort voorzien. Het sanitair is basis afgewerkt. Bij de aankleding van de woning zijn neutrale keuzes gemaakt waaronder de kleurstelling van de keuken, tegelwerk en vloeren. Vaak zien we dat de 2e verdieping nog een open ruimte betreft, maar hier is er al geïnvesteerd in een extra, 4e slaapkamer die eventueel zelfs op te delen is in 2 afzonderlijke slaapkamers. Wat opvalt is dat er veel extra’s aan de woning zijn toegevoegd wat de woning completer en comfortabeler maakt.

Verder is de woning conform het laatste bouwbesluit gebouwd. Dit betekent hoge plafonds en hoge deuren wat bijdraagt aan het ruimtelijke gevoel. De woning is volledig geïsoleerd en draagt energielabel A. Kortom, zoek je een instapklare gezinswoning, kom dan hier eens een kijkje nemen en laat je verrassen.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee op de achtertuin gericht. De architect heeft hier goed op ingespeeld door een grote glaspui toe te passen die geheel doorloopt tot aan de vloer, dit in combinatie met een brede schuifpui. Hierdoor betrek je het buitenterras op een zomerdag eenvoudig bij de woonkamer. De schuifpui is voorzien van een plissé rolhor. Bovendien zorgt het voor veel lichtinval en geeft het een ruimtelijk gevoel. Noemenswaardig is de vloerverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. Dus comfortabele warmte aan de voeten en geen radiatoren die bij de inrichting in de weg zitten. Door de gehele woning vindt je extra stopcontacten en data-aansluitingen waardoor je altijd wel ergens een apparaat of een internetkabel kunt inpluggen.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en is in een uitgebreide U-opstelling geplaatst. Het is een neutrale en degelijke keuken met hoogglans witte fronten. Uiteraard is de keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koel/vriescombi, een grote oven, een aparte magnetron, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuiger. Handig is het draai/kiepraam aan de voorzijde waardoor je goed kunt ventileren wanneer je aan het koken bent. In de hoek van de woonkamer is tevens nog een trapkast aanwezig. Hier kun je veel voorraad kwijt alsmede spullen als een stofzuiger.

SLAAPKAMERS
De 1e verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers, een badkamer en de overloop. De kamers zijn respectievelijk 16m2, 10m2 en 6m2 groot en worden aanééngeschakeld door een moderne, doorlopende laminaatvloer met V-groef. De grootste kamer is over de gehele breedte van de woning gelegen en biedt plaats aan een groot 2-persoonsbed en een flinke linnenkast. Ventileren kan eenvoudig via de handige draai/kiepramen welke zijn v.v. inzethorren. Opvallend is dat het raam op de minst grote kamer doorloopt tot aan het plafond wat het ruimtelijke gevoel extra benadrukt. Wil je één van de kamers gebruiken als werkkamer, dan is het goed om te weten dat je ook hier aansluiting hebt op een snelle internetverbinding.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is degelijk afgewerkt met neutraal tegelwerk en sanitair. De ruimte is ingedeeld met een ruime douche (met douchegordijn), een 2e toilet en een wastafel met spiegelkast. Het tegelwerk loopt door tot aan het plafond en er is mechanische ventilatie aanwezig. De badkamer is basis afgewerkt, maar dit biedt ook mogelijkheden om je eigen stempel op de woning te drukken. Zo kun je eenvoudig een glazen douchewand bij de douche plaatsen waardoor je een inloopdouche creëert. Ook is het relatief eenvoudig om een wasmeubel te plaatsen in plaats van de wastafel.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Dit is een verrassende woonlaag vanwege het ruimtelijke gevoel door de hoge nok én de ‘inloopdakkapel’ welke helemaal doorloopt tot aan de voorgevel. Ga je hier pal voor het raam staan, dan kijkje pal naar beneden op de luifel van de voordeur.

Zoals eerder vermeld, is er al geïnvesteerd in deze woonlaag door er een extra slaapkamer te maken. De tussenwand geeft de woning een royale, 4e slaapkamer welke met 2 grote, Velux dakvensters (met verduisteringsschermen) ideaal te ventileren is. Er is verwarming aanwezig en achter de knieschotten vindt je praktische opbergmogelijkheden. Doordat het verzorgde afwerkingsniveau doorloopt tot in de nok, kunnen we hier wel stellen dat de woning van top tot teen ‘instapklaar’ te noemen is.
Op de voorzolder is een washoek gecreëerd met zowel een aansluiting voor een wasmachine als wasdroger. Ook kun je er prima een werk/studiehoek creëren. Zelfs hier is een data-aansluiting aanwezig. De ‘inloopdakkapel’ zorgt voor een speels effect en opvallend veel lichtinval.

ACHTERTUIN MET TERRASOVERKAPPING
Zit je graag in de tuin en heb je weinig trek in tuinonderhoud? Dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De tuin is strak en zeer verzorgd aangelegd met groot formaat tegels (60×60) en degelijke schuttingen met betonpalen. Er is een lichtplan gemaakt met diverse top-down spots (met afstandsbediening) aan de schuttingen en schuur wat de tuin in de avonduren tot een sfeervol geheel maakt. En je kunt hier lang buiten zitten onder de relatief nieuwe terrasoverkapping (2019). Ook deze onderhoudsvrije overkapping is v.v. Ledspots. Tevens zijn er extra elektrapunten aangebracht. Achterin de tuin staat een houten schuur van 6m2 waar je fietsen kunt stallen. De loungeset laat je lekker onder de overkapping staan. Uiteraard is er een achterom via het achtergelegen pad aanwezig. Zowel de poort als het pad zijn breder dan gemiddeld, ideaal voor diegene die een motor in de schuur wil stallen. Bovendien kun je de afvalcontainers in het brede achterpad kwijt zodat ze niet in de tuin staan.

PARKEREN OP EIGEN TERREIN
Een tussenwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein zien we niet vaak. Hier is dat wel het geval. En dat biedt altijd zekerheid dat je je auto voor de deur kunt parkeren. Zeker in nieuwbouwwijken wil dit nog wel eens het probleem zijn. Overigens is er ook voldoende parkeergelegenheid aan de straat voor bezoekers.

PARKLANE
Eén van de jongste wijken van Schuytgraaf is Parklane, een jonge, dynamische wijk waarvan het grootste gedeelte in 2014 / 2015 is opgeleverd. Hier vinden we statige herenhuizen met een kenmerkende, moderne bouwstijl. Het straatbeeld is speels opgezet met groenstroken, een kanovijver en bruggetjes. De straten zijn autoluw met vaak éénrichtingsverkeer en daardoor ideaal voor jonge gezinnen. Een basisschool is binnendoor binnen enkele minuten aan te lopen.

SCHUYTGRAAF
In 2004 is er een start gemaakt met de ontwikkeling van Schuytgraaf, oftewel Arnhem in de Betuwe. De planning is dat er in totaal 12 deelwijken ontwikkeld worden waar men nog volop mee bezig is. Veel deelwijken zijn al af en gesetteld. Ook het winkelcentrum met o.a. een Albert Heijn is ondertussen geopend. Er zijn meerdere basisscholen in de Schuytgraaf te vinden. Er is zelfs in internationale school niet ver van deze woning gelegen. Noemenswaardig is treinstation Arnhem-Zuid die eveneens op loopafstand is gelegen. Hierdoor ben je binnen 5 treinminuten in het stadscentrum van Arnhem.

Bent u meer op de auto aangewezen dan bevindt u zich binnen enkele autominuten op de A325. Ook bent u binnen 5 minuten op de A50 richting Eindhoven, Nijmegen of Utrecht. Kortom, centraler wonen op een goede plek kan bijna niet!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met brede schuifpui en een trapkast
Open keuken in U-opstelling geplaatst en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met studiehoek, washoek, MV-unit (ventilatie) en ‘inloopdakkapel’
Slaapkamer 4 met 2 dakvensters en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Stijlvol gebouwde gezinswoning met verrassend veel ruimte
Complete inbouwkeuken
Eénduidige laminaatvloeren op elke woonlaag
Hoogwaardig afgewerkt met o.a. nieuw binnenschilderwerk
Vloerverwarming op de begane grond
Brede schuifpui naar buitenterras
Netwerkaansluitingen en bekabeling door de woning heen
Alarminstallatie blijft achter, camerasysteem gaat mee
Draai/kiepramen met inzethorren
2e Verdieping reeds ingedeeld met extra slaapkamer
Twee extra dakvensters
Woning is aangesloten op stadsverwarming (géén CV-ketel)
Géén gasaansluiting in de woning
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Meterkast: 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Een strak aangelegde achtertuin met schaduw én zon
Heerlijke terrasoverkapping
Tuin is aangekleed met sfeervolle spotverlichting
Parkeren op eigen terrein
Brede luifel bij voordeur
Kindvriendelijke en betrokken woonwijk
Scholen en winkelvoorzieningen binnen handbereik
Treinstation in de wijk (station Arnhem-Zuid)
Centrale ligging in de regio met uitvalswegen naar A325 en A50.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning