Remko Stevens Makelaardij

HETERENOnze Lieve Vrouwestraat 29

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1965
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AJ
Straat
Onze Lieve Vrouwestraat 29
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Onze Lieve Vrouwestraat 29

Aantrekkelijke, uitgebouwde en recent gemoderniseerde 2-ONDER-1-KAPWONING met onder meer een luxe inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, een ruime eethoek in de uitbouw, een sfeervolle woonkamer, 3 slaapkamers, een moderne badkamer en een zolder. Zelfs de zonnepanelen en airconditioning ontbreken niet. Bij de woning hoort een heerlijke achtertuin met goede diepte waardoor er meerdere terrassen zijn gecreëerd en een overkapping met schuur is geplaatst.

Quote van de makelaar: “Een woning welke is voorzien van alle gemakken en waar je zo in kunt tref je maar zelden. Door de recente modernisering is deze woning helemaal af en kan je hier zonder verbouwing heerlijk gaan genieten van de woning en de tuin.!”

GEMODERNISEERD
Deze woning zit vol verrassingen en pluspunten. In 2019-2021 is de woning geheel gemoderniseerd waarbij is gekozen voor luxe en kwaliteit. In het verleden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de leefruimte op de begane grond aanzienlijk is vergroot. Op de begane grond zal de vloer je zeker enthousiast maken. De massief eiken vloer is in het gewilde visgraatpatroon gelegd. Ook de trap heeft een traprenovatie ondergaan waardoor deze past bij de vloer. Veel kozijnen zijn vervangen voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen met draai/kiepramen en horren. Op de begane grond zijn de ramen stijlvol voorzien van op maat gemaakte shutters. De keuken en badkamer ontbreken niet in dit rijtje, beide zijn ook vernieuwd en in luxe uitgevoerd. Ook aan comfort is gedacht. Zo is er spouwmuurisolatie aangebracht, zijn er 14 zonnepanelen geplaatst op het zonnige dak en zijn de begane grond en 1e verdieping voorzien van airconditioning. De verkopers zijn bij het moderniseren van de woning niet gestopt, ook de tuin is opnieuw aangelegd. Met als kers op de taart een sfeervolle overkapping met aansluitend een praktische schuur. Kortom, deze woning heeft veel stijl, luxe en comfort te bieden!

LIVING
Via de hal bereiken we de keurig afgewerkte woonkamer. Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Je kan hier met gemak een ruime hoekbank kwijt. Tegenover de woning is geen directe bebouwing aanwezig waardoor je hier prettig van je af kan kijken. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. Deze uitbouw is voorzien van een lichtkoepel waardoor de woonkamer een lichte ruimte is. De achtergevel bestaat geheel uit een grote raampartij. Door de openslaande deuren betrek je de tuin eenvoudig bij de woonkamer. Als raambekleding is er gekozen voor luxe shutters, hierdoor heb je weinig inkijk en kan je spelen met de lichtinval. In de uitbouw is ook de airconditioning geplaatst, hierdoor houd je het huis in de warme zomerdag heerlijk koel. Erg mooi is natuurlijk de massief eiken vloer welke in visgraatpatroon is gelegd. Deze loopt door over de gehele begane grond. Vanuit de hal is een verdiepte trapkast te bereiken waardoor er lekker veel opbergruimte aanwezig is. Ook het toilet is vernieuwd.

KEUKEN
In 2020 is de keuken vernieuwd. De keuken is in het midden van de woning te vinden waardoor je contact kunt houden met je gasten terwijl je vanaf de bank niet op het aanrecht kunt kijken. De keuken is stijlvol uitgekozen. De zwarte grepen en zwarte kraan zijn helemaal van de laatste trends. Ook de deur tussen de keuken en de hal past er helemaal bij. De keuken zelf is in twee delen geplaatst. Aan de ene kant een hoge apparatenkast welke is voorzien van een koelkast, een grote oven én een magnetron. Tegenover de apparatenkast is het keukenblok te vinden welke is voorzien van en composiet werkblad. Ook tref je hier de vaatwasser, de inductiekookplaat en de afzuiger. Boven dit gedeelte zijn praktische bovenkastjes geplaatst welke zijn voorzien van spotverlichting.

BIJKEUKEN
Vanuit de tuin is de berging welke aansluitend aan de woning is geplaatst te bereiken. Deze berging is meer dan een gewone berging. Dit is een stenen berging welke netter is dan de gemiddelde bergruimte. Hier tref je o.a. de witgoedaansluitingen en er is plaats voor een extra koel-/vries combinatie. Ook is er verwarming aanwezig. Deze ruimte zou je hierdoor zeker een bijkeuken kunnen noemen. Door het zadeldak is er extra ruimte in de nok. Deze ruimte wordt nu praktisch benut doordat er een vliering is geplaatst.

1e VERDIEPING
Via de hal en de trapopgang met traprenovatie komen we op de eerste verdieping. Hier zal de massief eiken vloer direct opvallen. Deze is in april 2021 pas gelegd en ziet er dan nog strak uit. Aansluitend is ook de trap naar de 2e verdieping gedaan. Op de 1e verdieping vinden we 3 slaapkamers, van respectievelijk 10m2, 7m2 en 7m2. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste inbouwkast. Ook heeft deze slaapkamer airconditioning waardoor je in de warme zomerdag ook op de slaapkamer heerlijk koel houdt. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van draai/kiepramen en horren. Ook hier is er eenduidigheid gehouden in de raambekleding, dezelfde shutters als op de begane grond zien we ook hier terug.

BADKAMER
De badkamer blijft zeker niet achter bij de rest van de woning. Deze is ook gemoderniseerd en ingericht volgens de laatste trends. De inloopdouche is voorzien van stijlvolle zwarte details zoals de douchekop zelf, het drainafvoer en de glazendeur. Deze details zien we ook terug bij de wastafel en het toilet. Het wastafelmeubel heeft een natuurstenen waskom en twee brede lades. De badkamer is verder geheel betegeld in een lichtgrijze tint. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig. Prettig is ook het hoge raam waardoor je kunt ventileren zonder dat je inkijk hebt.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Dit is een fijne extra verdieping welke ook prettig aanvoelt doordat er twee grote dakramen zijn geplaatst. Je treft hier de opstelling van de cv-ketel aan welke netjes is weggewerkt in een vaste kast. Op de vloer liggen nette houten vloerdelen. De nok van deze verdieping ligt op ca. 1,8m. Je zou hier dan ook prima een werkkamer of kinderkamer van kunnen maken.

ACHTERTUIN
De achtertuin is te bereiken via de openslaande tuindeuren in de eethoek, maar ook via de poort aan de zijkant van de tuin. Wanneer je de tuin in loopt zal het formaat je direct enthousiast maken. Met ruim 20m diep zijn er veel mogelijkheden om de tuin in de delen. Hetzelfde hebben de verkopers gedacht toen zijn in 2020 de tuin opnieuw aan hebben gelegd. Er is speels gebruik gemaakt het formaat van de tuin om meerdere zithoeken te creëren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gezellig bij elkaar te zitten maar kan iedereen ook zijn eigen plekje zoeken. De tuin is gunstig op het zonnige zuiden gelegen. Het zal dan ook niet verbazen dat er achter in de tuin een brede overkapping is geplaatst. Ook is hier een extra schuur bij geplaatst welke is voorzien van dubbele deuren. In de veranda heb je een heerlijk beschut plekje om gezellig te zitten. Kortom, dit is een tuin waar je alleen maar van kunt genieten.

Dit jaar, in 2021 is de voortuin nog opnieuw aangelegd. Deze is voorzien van een gedeelte betrating waardoor het mogelijk is om te parkeren op eigen terrein. Ook zijn er twee stijlvolle bomen geplaatst.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Entree met verdiepte trapkast en toilet
Ruime woonkamer
Eethoek in de uitbouw met openslaande tuindeuren
Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
Drie slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel
2e Verdieping:
Zolder met opstelling van de cv-ketel en dakramen

BIJZONDERHEDEN
Geheel gemoderniseerde woning
Stijlvolle woonkamer
Riante uitbouw aan de achterzijde met lichtkoepel en openslaande tuindeuren
Massief eiken visgraat vloer op de begane grond
Massief eiken vloer op de 1e verdieping
Luxe keuken geplaatst in 2020
Veel inbouwapparatuur waaronder een grote oven én een magnetron
Gemoderniseerd toilet
Traprenovaties toegepast
3 Slaapkamers op de 1e verdieping
Vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (zwevend)
Vloerverwarming op de badkamer
Airconditioning op de begane grond en 1e verdieping
Overwegend kunststof kozijnen met draai/kiepramen en horren
Begane grond en 1e verdieping voorzien van shutters
14 Zonnepanelen met gunstige ligging op het zuiden
Spouwmuurisolatie aangebracht
Energielabel A
Stenen berging met witgoedaansluitingen
Achtertuin in 2020 opnieuw aangelegd
Voortuin in 2021 opnieuw aangelegd
Stijlvolle overkapping met schuur (2020)

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning