Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTJulianastraat 34

Vraagprijs €285.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1981
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 XX
Straat
Julianastraat 34
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Julianastraat 34

Speels opgezette en uitgebouwde EENGEZINSWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en met veel extra’s waaronder een woonkamer met Z-indeling, een eethoek met brede schuifpui, een vergrootte inbouwkeuken welke van alle gemakken en comfort is voorzien, een praktische bijkeuken, een vergrootte masterbedroom, 2 slaapkamers grenzend aan een breed balkon, een complete badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche, een royale 2e verdieping met breed dakkapel en maar liefst 13 zonnepanelen. De gunstig gelegen achtertuin op het zuid/westen heeft veel zonuren, alsmede een houten tuinhuis en een achterom.

Quote van de makelaar: “Deze echte gezinswoning is niet alleen uniek door de verrassende ruimtes, maar vooral het onderhoudsniveau en de vele extra’s vallen op. Deze woning zal je zeker doen verrassen en is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen.”

INSTAPKLAAR OP NIVEAU
Deze woning wordt verkocht door de eerste eigenaars welke de woning altijd met zorg en aandacht hebben bewoond. De woning is dan ook instapklaar en zeer goed onderhouden. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor de keuken aanzienlijk is vergroot, er een praktische bijkeuken is gerealiseerd en waarbij de masterbedroom ook groter is geworden. Zelfs in de recente jaren zijn er verbeteringen toegepast. Zo is de woning voorzien van 13 zonnepanelen (okt 2020) en een nieuwe cv-ketel (jan 2021). De originele aluminium schuifpui is in 2020 voor een degelijk houten exemplaar. In de keuken is in 2020 een nieuwe vaatwasser geplaatst en er is een Quooker aanwezig voor direct heet water. Op de begane grond ligt een nette pvc-vloer en op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer in dezelfde vergrijsd eiken look. Zelfs de 2e verdieping is aanzienlijk vergroot door een ca. 4m breed dakkapel welke is voorzien van draai/kiepramen en een elektrisch screen. Kortom veel extra’s en pluspunten die je zeker de moeite waard zijn om tijdens een bezichtiging te aanschouwen.

WOONKAMER
De woonkamer vinden we aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de diepe voortuin. Door het grote raam met vakverdeling komt veel licht binnen in de toch al ruimtelijk aanvoelende woonkamer. De ruimte is groot genoeg voor het plaatsen van een riante hoekbank, samen met een kast én een tv-meubel. Doordat de woonkamer over de gehele lengte van de woning is gesitueerd is er grenzend aan de achtertuin een eethoek gesitueerd. Hier kun je met het hele gezin heerlijk dineren of op een mooie dag loop je via de schuifpui direct de achtertuin in. In de warme zomerdag houd je de warmte buiten door het elektrische rolluik wat voor de schuifpui is geplaatst. Door de ruime afmetingen kan hier, zoals nu, een 6-persoons eettafel prima staan. Door de wand tussen de woonkamer en keuken is het zitgedeelte van de woonkamer afgescheiden en dit geeft gelijk de mogelijkheid voor het plaatsen van een extra kast. In het middengedeelte van de woonkamer heb je praktische bergruimte in de trapkast. Niet alleen via de schuifpui maar ook door de loopdeur van de aanbouw grenzend aan de keuken is de achtertuin te bereiken.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en is geplaatst in een hoekopstelling grenzend aan het eetgedeelte van de woonkamer. Door middel van een schuifdeur is de keuken ook geheel af te sluiten. Er ligt een luxe granieten werkblad wat veel werkruimte biedt. Ook is er voldoende kastruimte aanwezig, mede door de bovenkasten. Praktisch zijn de brede lades en het draaicarrousel in de hoek. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zijnde een vaatwasser (2020), een brede 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi-oven en een koel/vriescombinatie. Ook de dubbele spoelbak en de Quooker zijn erg prettig. Ook hier zie je dat aan de details is gedacht: onder de bovenkastjes is verlichting verwerkt en in de koof zijn spotjes verwerkt. Bij de keuken is een lange bar geplaatst waar je nog extra spullen kwijt kunt of waar je even kunt ontbijten.

BIJKEUKEN
Voorheen grensde de berging aan de keuken deze is geheel bij de woning betrokken waardoor niet alleen de keuken langer is geworden, maar waardoor ook een bijkeuken is gecreëerd. De bijkeuken is in spouw gebouwd en voorzien van verwarming. Een bijkeuken is altijd een prettige buffer tussen de achterdeur en de keuken. Je treft hier de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel een extra koelkast of vriezer. Boven de wasmachine is een vaste schuifkastenwand geplaatst. Ook kan je hier de jassen en schoenen kwijt als je de woning binnen komt.

SLAAPKAMERS
Via de hal met trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 ruim bemeten volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2, 11m2 en 9m2 groot. De 1e verdieping heeft een speelse indeling waarbij ook hier de raampartijen meteen weer in het oog springen. Bovendien hebben de slaapkamers aan de voorzijde toegang tot het balkon. De grootste slaapkamer is aan de achtertuin grenzend. Deze slaapkamer is vergroot doordat het dak boven de keuken/bijkeuken als het ware omhoog is getild. De verdieping wordt eenduidig aan elkaar geschakeld door de doorlopende laminaatvloer.

BADKAMER
Bij deze hoort een complete badkamer. Door het prettige formaat is alle wenselijke sanitair aanwezig. Een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met kolomkast en een 2e zwevend geplaatst toilet is allemaal aanwezig. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet. De badkamer is voorzien van en neutrale kleurstelling met lichte wanden en antracietkleurige tegels op de vloer. Een groot, hooggeplaatst raam zorgt voor natuurlijk daglicht en de mogelijkheid voor natuurlijke ventilatie. Doordat het raam zo hoog is geplaatst heb je geen inkijk.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. We komen terecht in een riante, zeer praktische ruimte welke aanzienlijk is vergroot door de dakkapel wat over de volle breedte van de woning is geplaatst. De dakkapel is daarbij voorzien van een elektrisch screen wat helpt tegen de felle zon. Je kan hier met gemak een 4e slaapkamer creëren. Tegen de achterwand zijn diepe inbouwkasten geplaatst en er zijn knieschotten aanwezig waardoor je veel bergruimte hebt. De cv-ketel (2021) hangt direct naast de trapopgang, waardoor de gehele ruimte optimaal te benutten is. Op het dak van de woning en het dak van het dakkapel zijn zonnepanelen geplaatst.

ACHTERTUIN
Ook het buitenleven is bij deze woning een grote plus. De tuin heeft een fijne diepte van ca. 11 meter en geniet relatief veel privacy. Achter in de tuin is een ruime houten schuur te vinden, door de openslaande deuren kan je hier gemakkelijk de fietsen of een scooter binnen zetten. Naast de schuur is een achterom aanwezig. Deze woning ligt aan het einde van het achterpad waardoor de tuin net iets groter is dan die van de buren. De tuin is voorzien van een groot terras waar waarbij je meerdere zithoeken kunt creëren. Tegen de schuttingen zijn diverse planten geplaatst waardoor de tuin een groene uitstraling heeft.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje en garderobe nis
Trapopgang naar 1e verdieping
Woonkamer met schuifpui naar de achtertuin en een trapkast
Halfopen keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met toegang tot balkon
Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met breed dakkapel
Veel opbergruimte in de kastenwand en achter de knieschotten

BIJZONDERHEDEN
Heerlijke gezinswoning met sfeer en karakter
Geen standaard indeling
Uitbouw aan de achterzijde
Relatief nieuwe schuifpui in de achtergevel (2020)
Rolluik aanwezig voor de schuifpui
Nieuwe cv-ketel Nefit HR-combi met bouwjaar 2021
Zonnepanelen
Dakkapel over de gehele breedte van de woning
PVC-vloer op de begane grond
Doorlopend laminaat op de 1e verdieping
Complete keuken met granieten werkblad en veel inbouwapparatuur
Vaatwasser vernieuwd in 2020
Quooker ingebouwd voor direct heet water
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
3 tot 4 slaapkamers
Nette badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
Ruime zolder met veel bergruimte en mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Diepe achtertuin met houten berging en achterom
Privacy volle omsloten, verzorgde achtertuin
Gunstig gelegen in een kindvriendelijke groene wijk
Speeltuin verderop in de straat
Centrale ligging in de regio met alle voorzieningen binnen handbereik!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning