Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 88

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XX
Straat
Bretagnesingel 88
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 88

Aantrekkelijk aan groen park gelegen, volledig geïsoleerde TUSSENWONING (2000) met meerdere grote pluspunten waaronder een complete inbouwkeuken, rustieke, grote plavuizen v.v. vloerverwarming op de begane grond, een brede schuifpui in de woonkamer, rolluiken aan de voorzijde van de woning, een complete badkamer met o.a. een ligbad/douche en een 4e slaapkamer met een maximaal brede dakkapel op de 2e verdieping.

De achtertuin ligt er opvallend strak bij, heeft een onderhoudsarm karakter en heeft een aantrekkelijke zithoek waar je gedurende de dag in de zon kunt zitten (zeker in de middag en avond). Achter in de tuin staat een houten (fietsen)berging en er is een achterom aanwezig. Er is nauwelijks inkijk doordat er achter de tuin geen directe bebouwing is gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans wanneer je een instapklare en betaalbare gezinswoning zoekt. Deze woning is voorzien van veel comfort waardoor je je snel thuis zult voelen.”.

GEZINSWONING
Deze complete tussenwoning heeft veel te bieden. Met maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en luxe zoals vloerverwarming op de begane grond zal deze woning al snel aan de wensen voldoen. Daarbij komt de rustige en kindvriendelijke ligging in een groene woonwijk en u heeft de ideale gezinswoning gevonden. Door de relatief jonge leeftijd van de woning is de woning goed geïsoleerd waaronder vloer-, muur- en dakisolatie. Ook is de gehele woning v.v. isolatieglas en zijn er diverse rolluiken aanwezig. De fijne onderhoudsvriendelijke achtertuin is zeer uitnodigend om in de zomerdag heerlijk van de zon te genieten. Kortom, een gezin met 3 kinderen kan hier prima uit de voeten.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Deze leefruimte is eenvoudig groter te maken door de brede schuifpui naar het buitenterras open te zetten. De grote ramen in de schuifpui zorgen niet alleen voor veel daglicht, maar ook voor een mooi gezichtsveld in de achtertuin. Opvallend zijn de grote, rustieke plavuizen op de begane grond welke aangenaam aanvoelen door de aanwezige vloerverwarming. Deze kostbare vloer is goed onderhouden en zorgt voor een warme woonsfeer. Een rookkanaal is al geplaatst waardoor je eenvoudig een kachel aan zou kunnen sluiten.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft vrij uitzicht op de voorgelegen groenvoorziening. Dit geeft een vrij gevoel en nauwelijks inkijk. Bij het plaatsen van de keuken is gekozen voor een recht blok waardoor er ruimte is voor een 6-persoons eettafel. Onlangs is enkele inbouwapparatuur vervangen, de inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie (2020), een oven (2021), een 4 pits gas-op-glas kookplaat, en een stijlvolle afzuigschouw. Ook zijn er enkele bovenkasten met spotverlichting eronder. Mocht je nog kastruimte te kort komen, dan vind je in de woonkamer nog een praktische trap/voorraadkast.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers, de badkamer en de overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Wat meteen opvalt is de laminaatvloer die van de overloop drempelloos is doorgelegd in alle slaapkamers. Dit zorgt voor een strak een eenduidig geheel. De slaapkamers zijn allen volwaardig waarbij de grootste wel verrassend ruim is. Deze kamer heeft namelijk de volle breedte van de woning wat zeer ruimtelijk aanvoelt. Bovendien geniet je vanuit deze kamer aan de voorzijde een vrij uitzicht op de voorgelegen groenvoorziening, het raam van deze kamer is voorzien van een rolluik. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 12m2 en 7m2 groot.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is ingedeeld met een ligbad/douche met spatscherm, een 2e toilet en een wastafel met extra kast. De betegeling is in lichte, neutrale kleurstellingen uitgevoerd waarbij de wanden geheel zijn betegeld. Om te ventileren is er mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze ruimte is aanzienlijk vergroot door de dakkapel welke over de maximale breedte is geplaatst. De dakkapel is voorzien van inbouwspots en een screen. Door dit dakkapel is hier met gemak een ruime 4e slaapkamer te maken. Aan de voorzijde van de woning is een extra dakraam geplaatst waardoor er veel lichtinval is. Praktisch is de vaste kastruimte en ruime knieschotten waardoor veel opbergruimte aanwezig is. In de hoek van de woonlaag is de opstelling voor de cv-ketel (huurcontract) netjes weggewerkt in een kast. Tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger te vinden.

ACHTERTUIN
Via de brede schuifpui in de woonkamer loop je direct het buitenterras op. De achtertuin is voorzien van een ruimterras waarbij je meerdere zithoeken kwijt kunt. De zijkanten zijn overwegend groen aangekleed. De ligging van deze woning is gunstig waardoor je relatief veel privacy geniet. Tevens grenst de achtertuin direct aan de parkeerkoffer waardoor je snel bij de auto bent. Deze tuin ligt op het noord/westen en dat heeft zo zijn voordelen. Het grootste gedeelte van de dag, en met name in de middag en avond, kun je hier lekker in de zon zitten. Maar in de zomermaanden kan het pal in de zon nog wel eens té warm zijn en dan kun je hier ook de schaduw opzoeken. Achter in de tuin staat een houten berging welke is v.v. elektra-aansluiting. Om hier met de fiets te komen, kun je gebruik maken van de achterom.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met schuifpui en trapkast
Open keuken v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Open ruimte met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Dakraam én dakkapel over de maximale breedte
Wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling (huurcontract), MV-unit en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare, comfortabele gezinswoning
Gunstige indeling met trapopgang aan de zijkant (in plaats van in het midden van de woning)
Brede schuifpui naar achtertuin
Mooie plavuizen vloer op de begane grond v.v. vloerverwarming
Complete inbouwkeuken met diverse vernieuwde inbouwapparatuur
Fraai uitzicht aan de voorzijde op groenvoorziening
Luxe tussendeur van hal naar woonkamer
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Drempelloze laminaatvloer op de 1e verdieping
Complete badkamer met o.a. ligbad/douche en 2e toilet
2e Verdieping voorzien van een maximaal breed dakkapel
Rolluiken aan de voorzijde van de woning
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Cv-ketel: Remeha Avanta 35C, geplaatst in 2013 (huurcontract)
Volledig geïsoleerd
Strak aangelegde achtertuin met zon en schaduw
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied en winkels op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning