Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGandhistraat 32

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BD
Straat
Gandhistraat 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gandhistraat 32

Aantrekkelijke, uitgebouwde 2-ONDER-1-KAP WONING met diepe achtertuin en GARAGE met onder meer een moderne inbouwkeuken met schiereiland, met ruime eethoek, een sfeervolle woonkamer met open haard, 4 zeer volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een heerlijke achtertuin met een veranda. Zelfs de zonnepanelen ontbreken niet (8 stuks).

Quote van de makelaar: “Een heerlijke, riante tuin met stijlvolle veranda, een ruime garage en 8 zonnepanelen. Veel completer en ruimer zult u ze niet vinden in dit prijssegment. Kortom, wees er snel bij voordat iemand anders u vóór is!”

UITGEBOUWD
De woning zit vol verrassingen en pluspunten. De achtertuin van ruim 22m diep biedt tal van mogelijkheden. Het verbaast dan ook niet dat er in 2020 een luxe veranda achter in de tuin is geplaatst. Ook de garage ontbreekt niet en biedt veel praktische opbergruimte. De woning zelf is over de gehele breedte uitgebouwd waardoor de begane grond aanzienlijk is vergroot. In 2019 is de keuken gemoderniseerd, hierbij is gekozen voor een hoekopstelling mét schiereiland/ontbijtbar. Een ware leefkeuken! Zelfs aan energiezuinigheid is gedacht, op het zonnige dak van de woning zijn 8 zonnepanelen geplaatst. Deze vele extra’s zijn zeker een bezichtiging waard!

WOONKAMER
Via de ruime hal bereiken we de sfeervolle woonkamer. Dit betreft een prettige ruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Op de vloer ligt een stijlvol lamelparket, welke een warme uitstraling geeft. In de koudere winterdag warm je heerlijk op bij de open haard. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een riante eethoek is ontstaan. Opvallend zijn de grote raampartijen tot aan de grond welke in de uitbouw zijn toegevoegd. Hierdoor kijk je heerlijk de diepe tuin in. In de uitbouw tref je tevens een brede schuifkastenwand voorzien van de witgoedaansluitingen.

OPEN KEUKEN
In 2019 is de woning voorzien van een nieuwe keuken. Door de uitbouw aan de achterzijde bevindt de keuken zich nu in het midden van de woonkamer. Hierdoor is het een ware leefruimte geworden. De keuken is in een hoekopstelling met een schiereiland geplaatst. Daarbij is gekozen voor neutrale witte, greeploze fronten en een antracietkleurig werkblad. Naast de vele opbergruimte is ook veel inbouwapparatuur aanwezig, zijnde een inductiekookplaat, een afzuiger, een vaatwasser en een combi-oven. De losse koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. Het schiereiland is voorzien van een gezellig ontbijtbar en in de koof zijn spots aangebracht.

1e VERDIEPING
Via de hal/entree, waar ook het toilet en de meterkast zitten komen we op de eerste verdieping. Hier is een ruime overloop aanwezig die toegang geeft tot 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen en respectievelijk 17m2, 10m2 en 9m2 groot. Een kleine kamer zit er niet tussen. De grootste slaapkamer is voorzien van een wastafel. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Alle kamers hebben grote raampartijen en zijn door de ruime afmetingen ook allen praktisch om in te richten.

BADKAMER
De badkamer is neutraal en van alle wensen voorzien, hier tref je het 2e toilet aan, een breed wastafelmeubel en een ligbad/douche met spatscherm aan. Er is een draai/kiepraam aanwezig om goed te kunnen ventileren, dit raam is voorzien van melkglas wat prettig is tegen de inkijk. Ook dit is een fijn formaat ruimte waarbij er bewegingsruimte overblijft.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Deze ruime woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met bergruimte en een 4e slaapkamer. De voorzolder doet verzorgd aan, biedt opbergmogelijkheden en is voorzien van een dakraam. Tevens vind je hier de opstelling voor de cv-ketel.
Eénmaal in de slaapkamer word je verrast door de ruimte. Dit is een ruime slaapkamer van ca. 14m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Er is nog knieschotopbergruimte aanwezig en de laminaatvloer maakt het geheel af.

ACHTERTUIN MET VERANDA
De achtertuin van deze woning zal je zeker verrassen! De tuin is ruim 22m diep waarbij er meerdere zithoeken te creëren zijn. Vanuit de eethoek is het ruime terras te bereiken. Deze is grenzend aan de garage. Helemaal achter in de tuin is in 2020 een veranda geplaatst. Deze is voorzien van houten balken die mooi afsteken bij de zwarte wanden. Hier kun je heerlijk relaxen, waarbij de veranda ook nog is voorzien van elektra. De tuin is op het zuidwesten gelegen waardoor er veel zon in de tuin te vinden is. De garage is voorzien van een kanteldeur alsmede een loopdeur aan de zijkant. Ook de elektra ontbreekt niet in de garage. Achter de garage is een houtopslag te vinden waar je het hout voor de houtkachel kunt laten drogen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie over deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer
Keuken met hoekopstelling en schiereiland
Schuifkastenwand met witgoedaansluitingen
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met wastafel
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Royale voorzolder met multifunctionele hoek en CV-ketelopstelling
Riante 4e slaapkamer met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning
8 Zonnepanelen
Deels kunststof kozijnen
Uitbouw over de gehele breedte
Woonkamer met open haard
Moderne keuken in hoekopstelling met schiereiland
Schuifkastenwand in de aanbouw met witgoedaansluitingen
4 Ruime slaapkamers
Zinken dakgoten
Cv-ketel: Nefit, bouwjaar 2020 (eigendom)
Vrijstaande garage v.v. elektra
Houtopslag
Brede veranda achter in de tuin (2020)
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning