Remko Stevens Makelaardij

ZETTENSteenbeekstraat 92

Vraagprijs €298.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AK
Straat
Steenbeekstraat 92
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Steenbeekstraat 9-2

Uniek in het segment: Een ruim opgezet en volledig geïsoleerd 3-KAMERAPPARTEMENT (2003) op de BEGANE GROND met zonnig terras en vrij uitzicht. Hoge plafonds van maar liefst 3,1 meter hoog zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en er zijn 2 slaapkamers waarvan de grootste met en-suite badkamer. De ramen aan de zuid/westzijde zijn v.v. elektrisch bedienbare screens.

Dit appartement is gelegen in een aantrekkelijk en speels opgezet appartementencomplex met gezamenlijke binnentuin. Elk appartement heeft bovendien een eigen (fietsen)berging (8m2) met verlichting. Er zijn gemeenschappelijke parkeerplaatsen achter het complex gelegen. Het complex heeft een rustige ligging en is bovendien op loopafstand van alle (winkel)voorzieningen en huisartsenpraktijk gelegen.

Quote van de makelaar: “Een relatief jong en comfortabel appartement op de begane grond komen we in de Betuwe niet vaak tegen. Dat maakt deze woning juist zo uniek en voor een specifieke doelgroep erg interessant. De ligging nabij voorzieningen maakt het appartement extra aantrekkelijk”.

WOONKAMER
Bij binnenkomst valt meteen het hoge plafond op. Dit geeft de woning een zeer ruimtelijk gevoel. Zo ook in de woonkamer, de grootste leefruimte in het appartement. Je kunt er met gemak meerdere banken, stoelen en een eettafel kwijt. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen waardoor het een vrij uitzicht heeft over de groenvoorziening aan de voorzijde van het complex. Erg praktisch zijn de screens voor de ramen die elektrisch te bedienen zijn. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het overdekte buitenterras.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken heeft een half-open karakter naar de woonkamer toe en is eveneens ruim van opzet. Wel een open verbinding (zoals we vaak willen), maar je kijkt vanaf de bank niet op het aanrechtblad. Het keukenblok is niet overdreven luxe, maar is wel voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger en een combi-oven/magnetron. Het draai/kiepraam grenzend aan de binnentuin geeft de ideale ventilatiemogelijkheid.

Naast de keuken is een bijkeuken gelegen. Deze inloopkast is erg praktisch en biedt veel ruimte voor het opbergen van proviand/voorraad middels de aanwezige schappen. Hier kun je tevens de wasmachine aansluiten. Ook vinden we hier de CV-ketel en de WTW-unit (mechanische ventilatie) terug.

SLAAPKAMERS
Op dezelfde woonlaag (alles gelijkvloers) zijn de slaapkamers en de badkamer gelegen. De grootste slaapkamer (ca. 13m2) grenst aan zowel de woonkamer als het buitenterras. Een terrasdeur geeft ook direct toegang daartoe. Het betreft een volwaardige slaapkamer met ruimte voldoende voor een 2-persoons bed en een grote linnenkast.

De 2e slaapkamer is via de hal te bereiken. Deze kamer is iets kleiner (ca. 7m2), maar een ideale kamer als werkplek/kantoor of als logeerkamer. Ook kun je hier prima een 2e linnenkast kwijt. Je zou zelfs nog de hoogte in kunnen vanwege het hoge plafond.

BADKAMER
Via de grote slaapkamer is de badkamer toegankelijk. Deze ruimte heeft een prima formaat en is ingedeeld met een douche en een wastafel. Boven de wastafel is een planchet en een spiegel geplaatst. Doordat de badkamer niet is ‘volgebouwd’ is er veel bewegingsruimte wat voor oudere mensen erg prettig kan zijn. Verder is de badkamer neutraal en basis afgewerkt.

BUITENTERRAS
Toch ook nog een stukje over het buitenterras. Doordat deze naar binnen valt, is het geheel overdekt en kun je hier heerlijk beschut zitten. Het is iets groter dan 5m2 waardoor je er een tafel en stoelen kwijt kunt. Vanwege de gunstige ligging op het zuid/westen kun je hier een groot gedeelte van de dag in de zon zitten. En doordat het complex aan de voorzijde een stuk van de weg is gelegen, geniet je een vrij uitzicht, zonder dat er iemand naar binnen kijkt.

CHRISTINE HERMINE STAETE
Dit appartement vinden we terug in een markant gebouw met een rijke historie. In het complex vinden we 23 wooneenheden met een grote variëteit en zowel koop als huur. Vóór de bouw van het complex in 2003, stond hier de voormalige huishoudschool Christine Hermine, waarbij de oorsprong alweer uit 1916 dateert. De architect is er goed in geslaagd een ontwerp te maken die de vormgeving van het voormalige schoolgebouw benaderd. Daarbij is duidelijk rekening gehouden met de doelgroep waarbij het complex toegankelijk en beschermd is opgezet. In het complex is dan ook een liftinstallatie aanwezig. De opzet is speels te noemen met zowel een voor- als achteringang. De achteringang sluit aan op de parkeerplaatsen en de vrijstaande stenen bergingen. In het midden van het complex is een gezellige binnentuin aangelegd.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door een actieve VvE. De servicekosten bedragen € 122,12 per maand. De volgende kostenposten zijn bij de servicekosten inbegrepen: het beheer, diverse verzekeringen waaronder de opstalverzekering, elektraverbruik van de gemeenschappelijke ruimtes, het onderhoud van het complex waaronder het buitenschilderwerk van de woningen en het tuinonderhoud.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Voor een specifieke doelgroep is het wellicht goed om te weten dat er ook een apotheek en een dokterspraktijk in het dorp gevestigd zijn. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Ook heeft Zetten een eigen treinstation (op loopafstand) met verbindingen naar Arnhem, Nijmegen en Tiel. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en ruimte voor een kapstok
Woonkamer met terrasdeur en elektrisch bedienbare zonwering (screen)
Half-open keuken met diverse inbouwapparatuur
Inloopkast met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en WTW-unit
Slaapkamer 1 met deur naar buitenterras
Badkamer (en-suite) met douche en wastafel
Slaapkamer 2.

Algemeen:
Gemeenschappelijke hal/entree met beltableau, brievenbussen en liftinstallatie
Vrijstaand stenen fietsenberging van 8m2.

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijk appartement op de begane grond gelegen (geen trappen lopen)
Volledig geïsoleerd en met een hoog comfortgehalte
Plafonds van 3,1 meter hoog
De ruime opzet/indeling voorziet in de behoefte van ouderen en mindervaliden
Plisségordijnen blijven achter in de woning
Handige draai/kiepramen, ideaal om te ventileren
Woonkamer v.v. zonwering (screen, elektrisch bedienbaar)
Meterkast: 4 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor snel internet aanwezig
Warmteterugwin (WTW) mechanische ventilatie aanwezig
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combiketel, geplaatst 2012
Buitenterras op het zuid/westen met veel zonuren en vrij uitzicht
Gemeenschappelijke binnentuin
Parkeren achter het complex
Eigen fietsenberging
Op fiets- en loopafstand van supermarkt en winkelkern.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning