Remko Stevens Makelaardij

HETERENTuin van de Burgemeester 14

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CZ
Straat
Tuin van de Burgemeester 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Tuin van de Burgemeester 14

Stijlvolle, complete en aantrekkelijk gelegen VRIJSTAANDE VILLA met o.a. een luxe keuken, riante leefruimtes met over de gehele achtergevel een glazen pui voorzien van openslaande tuindeuren, een sfeervolle, hangende open haard, 3 slaapkamers, een ruime complete badkamer met zowel een ligbad als een separate douche, een heerlijke privacyvolle groene tuin en een eigen oprit met garage (van binnenuit toegankelijk) gelegen aan een rustige straat grenzend aan het dorpshart van Heteren.

Quote van de makelaar: “Wat een kans! Een heerlijk ruime lichte woning, een garage die je van binnenuit kunt bereiken met een lekkere tuin…en dat midden in het dorp! Volop privacy én comfort, de woning is keurig onderhouden en de luxe badkamer en keuken zijn een lust voor het oog. Kortom; een compleet en verzorgd plaatje”.

LUXE & COMPLEET
De strakke architectonische lijnen van de woning vormen één geheel met de golvende glazen achterwand die de tuin, als een echt verlengstuk van de woonkamer, bij elkaar brengt. Vanuit de basis staat hier al een zeer aantrekkelijke woning, die door de huidige bewoners nog eens extra aantrekkelijk is gemaakt door een aantal verbeteringen aan te brengen. In de gehele woning tref je speelse maar praktische ruimtes aan, waarbij overal rekening is gehouden met veel daglicht toetreding. De riante lichte living staat in verbinding met de moderne keuken. Deze woning ademt een rustige, open en lichte sfeer uit en is smaakvol modern afgewerkt. Kortom, misschien staat hier wel uw droomwoning!

LIVING MET PUI
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daardoor absoluut tuingericht te noemen. Nagenoeg de gehele golvende wand is voorzien van een enorme glazen pui met openslaande tuindeuren. De tuin biedt veel privacy en daardoor zit je ook heerlijk vrij in de living. Je geniet met zo’n enorme glazen pui het hele jaar door van een fraai uitzicht op de achtertuin. De openslaande deuren geven direct toegang tot het buitenterras. Door de verschillende raampartijen voelt deze living ruimtelijk aan (ca. 40 m2). Er is dan ook plaats voor diverse zitjes en een flinke hoekbank bijvoorbeeld. Een eyecatcher is de prachtige, hangende open haard. Door de draaifunctie kun je zelf bepalen of je vanaf de bank of vanuit de eethoek naar het knisperende houtvuur kijkt. De natuurstenen vloer is doorgetrokken tot aan de keuken en is geheel voorzien van vloerverwarming. Het afwerkingsniveau is zeer verzorgd waarbij de lange wanden uitermate geschikt zijn voor een kunstliefhebber of het plaatsen van een wandmeubel.

VERNIEUWDE MODERNE KEUKEN
De keuken vinden we aan de voorzijde van de woning terug en heeft door de speelse raampartij een vrij uitzicht op het groene karakter van de Tuin van de Burgemeester. Er staat geen woning direct tegenover deze woning waardoor je een heel vrij gevoel ervaart. De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer maar staat toch geheel op zichzelf. Door een praktische scheidingswand heeft de keuken een riante kasten/apparatenwand gekregen. Deze luxe keuken bestaat dan ook uit twee delen. Een lang werkblad met kastruimte/apparatuur en een separate hoge kastenwand sieren de ruimte. Er is gekozen voor een moderne keuken met hoogglans frontjes. Alle wenselijke apparatuur in de keuken is aanwezig, zijne een vaatwasser, een riante koel-/vriescombinatie, een oven én een magnetron, een 5-pits gaskookplaat en een brede RVS-afzuigschouw. Opvallend zijn de diepe en brede ladekorven die voor veel praktische opbergruimte zorgen.

HAL & GARAGE
Vanaf de oprit vinden we aan de voorkant van de woning de overdekte entree met ontvangsthal. Hier tref je het toilet met fonteintje aan. Naast het toilet is ook de meterkast hier te vinden, de trapopgang naar de eerste verdieping, voorzien van een handige trapkast voor het bergen van extra proviand en je vindt hier de toegang vanuit de woning tot de garage.

Echt pluspunt van deze woning is de garage. Het betreft namelijk een inpandig toegankelijke garage met zo’n 6.2m lengte en ca. 3m diepte. De garage van deze woning is zeer netjes afgewerkt, aangezien deze op dit moment niet in gebruik is als een garage. Uiteraard is het mogelijk om hier een werkplek te creëren of de ruimte te benutten als bergruimte. Als bijkomend voordeel kan je, indien gewenst, de woning levensloopbestendig bewonen aangezien de mogelijkheid bestaat om een slaapkamer en badkamer op de begane grond te creëren.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is praktisch en overzichtelijk ingedeeld met een overloop met separaat toilet met fonteintje, een trapopgang, een riante masterbedroom en een ruim bemeten badkamer. Bij de bouw van deze woning is de badkamer vergroot en zijn de oorspronkelijke twee slaapkamers samengevoegd tot een riante masterbedroom van ca. 18m2 (!) groot, zonder ruimteverlies van schuine dakvlakken. Je kan hier dan ook met gemak een kantoor/slaapkamer combinatie creëren. De slaapkamer geniet veel daglicht middels de speelse raampartij over de gehele voorzijde welke doorloopt in de hoek en vrij uitzicht heeft aan de voorzijde van de woning.

LUXE BADKAMER
De badkamer is met ruim 10m2 zeker niet klein te noemen. Deze badkamer is er een die je in een magazine terugziet. Het grote raam wat uitzicht geeft over de tuin vergroot hier het ruimtelijke gevoel. De badkamer is modern en trendy afgewerkt met een combinatie van rustieke tegels en lichte stucwanden. Je treft hier een breed wastafelmeubel met twee waskommen aan, daarnaast is het meubel voorzien van 4 brede lades waardoor er voldoende opbergruimte aanwezig is. Het luxe gevoel wordt door het vrijstaande bad nog meer versterkt. In dit bad kom je helemaal tot rust. Ook de inloopdouche ontbreekt uiteraard niet, deze is voorzien van een drainafvoer en een glazen deur. Naast de natuurlijke ventilatie via het raam is ook hier mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereik je de 2e verdieping. Deze woonlaag biedt verrassend veel ruimte, mede doordat de nok hier zelfs op 3.70m hoogte is. Elke kamer is optimaal te benutten. We vinden er zelfs nóg 2 volwaardige slaapkamers én een riante opbergkamer terug. In deze opbergkamer is de aansluiting voor de witgoedvoorzieningen te vinden, evenals de cv-ketel en mechanische ventilatie unit. Prettig is dat hier ook een dakvenster is zodat je hier optimaal gebruik van de ruimte kunt maken.

ACHTERTUIN
De achtertuin is voorzien van een natuurlijke groene haag en dat zorgt naast een groene touch, voor veel privacy. Deze woning is midden in een woonwijk gelegen terwijl je één en al vrijheid ervaart rondom dit huis. Er is dan ook geen inkijk in de tuin, erg prettig uiteraard! Er is een schuur aan de zijkant van de woning gelegen, welke naast veel opbergruimte ook een toegang geeft tot de zij- en achtertuin. De tuin is keurig onderhouden en biedt diverse zitjes en terrassen, hierdoor is er altijd wel een fijn plekje in deze tuin te vinden. Geheel in de trendy stijl van de woning is achter in de tuin een ruime veranda te vinden. Deze is stijlvol donker gebeitst waardoor deze luxe en knus overkomt. Kortom, deze tuin zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug, midden in Heteren, aan de rand van het dorpscentrum. De Tuin van de Burgemeester is een doodlopende straat met aan het einde van de straat een breed opgezet plein. Aan de overzijde van de straat is een groen parkje. Hierdoor kunnen kinderen ongestoord op straat spelen. Deze straat ligt enerzijds op steenworpafstand van de Flessestraat, waaraan diverse winkels, zoals een Jumbo supermarkt gesitueerd zijn. Anderzijds bent u in een handomdraai de wijk uit en begeeft u zich binnen enkele minuten op de A50. Ook loopt u zo de uiterwaarden in voor een wandeling in de mooie natuur.

HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het dorp heeft o.a. een eigen Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Een groot pluspunt is de centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer/living met openslaande tuindeuren, een houtkachel en vloerverwarming
Luxe keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Inpandige garage met verzorgd afwerkingsniveau
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en 2e trapopgang
Masterbedroom
Badkamer met ligbad, aparte douche en breed wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 2 met hoekraam
Slaapkamer 3
Bergruimte c.q. wasruimte met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, MV-unit en opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Vrijstaande villa met vele pluspunten
Riante lichte living met glazen pui en openslaande tuindeuren
Stijlvolle, hangende open haard
Comfortabele vloerverwarming op begane grond (excl. garage)
Moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Hoogwaardige en comfortabel afwerkingsniveau
Drie ruim bemeten slaapkamers
Zeer luxe, ruime badkamer met ligbad en separate douche
Alle leefruimtes praktisch en effectief te gebruiken
Inpandig toegankelijke ruime garage met oprit
Privacyvolle tuin op het Oosten
Cv-ketel: Intergas met bouwjaar 2012
Mogelijkheid tot kantoor of praktijk aan huis
Gelegen aan een doodlopende rustige straat in het centrum van Heteren

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning