Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDorpswei 30

Vraagprijs €435.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2004
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DP
Straat
Dorpswei 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Dorpswei 30

Comfortabele, energiezuinige en vrij gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING (2004) met o.a. vloerverwarming op 2 woonlagen, een luxe inbouwkeuken, openslaande tuindeuren, 3 tot 4 slaapkamers, een royale en complete badkamer, 2 dakkapellen en deels v.v. screens voor de ramen. Deze gasvrije gezinswoning is aangesloten op een centraal in de wijk gelegen warmtepomp, heeft een eigen lucht-warmtepompboiler t.b.v. warm tapwater en heeft maar liefst 18 zonnepanelen op het zuiden waardoor energiekosten relatief laag zijn.

Deze stijlvol ontworpen 2-kapper staat op een relatief breed perceel van 284m2 groot met naast de woning een achterom én een vrijstaande, stenen garage met elektrische deur. Achter de garage is een stijlvolle veranda (3m x 3m) bijgebouwd. De achtertuin ligt pal op het zuiden, is groen omsloten en grenst aan een groenstrook zonder directe bebouwing waardoor de woning opvallend vrij ligt. Vóór de garage is een brede oprit met plaats voor meerdere auto’s gelegen. Bovendien heeft de woning een zeer aantrekkelijke ligging aan een doodlopend straatje in een groen en royaal opgezette woonwijk met alle voorzieningen zoals een supermarkt en basisscholen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning heeft meer te bieden dan een gemiddelde 2-kapper in het segment en is bovendien gelegen op een toplocatie. Het duurzaamheidsaspect, het wooncomfort én de rustige ligging met veel privacy maken dit woonhuis erg interessant voor een grote doelgroep. Met maar liefst 135m2 woonoppervlak is de woning ook groter dan de buitenzijde doet vermoeden. De vrijstaande garage en bijgebouwde veranda op het aantrekkelijke perceel maken de woning compleet”.

ENERGIEZUINIG
Deze woning is gebouwd in 2004 en is destijds degelijk ontworpen en volledig geïsoleerd. Opvallend is dat deze woning destijds al met het oog op de toekomst, gasvrij is gebouwd. Dit was te realiseren door de woning aan te sluiten op een collectieve warmtepomp in de wijk. Hierdoor heeft de woning op zowel de begane grond als op de 1e verdieping vloerverwarming. Daarbij is elke ruimte (incl. slaapkamers) individueel in te regelen met nieuw aangebrachte, digitale thermostaten (2019) aan de muren. Voor het warme tapwater is er in 2019 een nieuwe warmtepompboiler geïnstalleerd. Om de gebruikte elektriciteit te compenseren zijn er maar liefst 18 zonnepanelen op het zuiden aangebracht. Afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling kun je het energieverbruik dus behoorlijk beperken. De huidige, maandelijkse energiekosten liggen onder de € 90,- per maand.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Openslaande tuindeuren geven direct toegang tot het zonnige buitenterras. Zowel de grote ramen aan de achterzijde als het extra zijgevelraam zorgen voor een prettige lichtinval. Met een binnenwerkse breedtemaat van 5,7 meter voelt de woonkamer lekker ruim aan. Hierdoor kun je er met gemak een volwaardige hoekbank plaatsen. Tijdens de bouw zijn er in de kanaalplaatvloeren inbouwspots aangebracht. Hierdoor hoefde het plafond niet verlaagd te worden. Een groot pluspunt is dat in zowel de woonkamer als in de slaapkamers UTP-aansluitingen te vinden zijn.

Bij de bouw is goed nagedacht over de indeling. De hal is iets verkleind waardoor de doorloop naar de keuken is verbreed. Hierdoor is er ook een ruimere eethoek ontstaan. Erg comfortabel zijn de plavuizen vloer met vloerverwarming. Radiatoren kom je dan ook niet tegen in huis.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een speelse opstelling, namelijk een U-opstelling met bar en een hoge kastenwand. Vanwege de erker aan de voorzijde is de keuken lekker ruim opgezet. Je kunt dan ook met gemak 2 barkrukken kwijt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (2021), een combi-oven/magnetron, een 2e oven met stoommodule, een koel/vriescombi, een opvallend (90cm) brede 5-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. Het aanrechtblad is iets hoger dan gemiddeld waardoor het ook 4 lades onder elkaar heeft. In de hoek is een draaicarrousel geïnstalleerd en in de hoge kastenwand kun je (wijn)flessen kwijt.

SLAAPVERDIEPING
Via de hardhouten trapopgang komen we op een prettige overloop met daglicht terecht. Een vergrijsd eiken laminaatvloer schakelt 3 slaapkamers drempelloos aan elkaar waardoor het mooi één geheel is. De indeling is ook hier iets gewijzigd waardoor er een walk-in-closet bij de grootste slaapkamer is gecreëerd. Deze kamer is van zichzelf al lekker ruim en je hoeft er geen linnenkast meer bij te plaatsen. Aan zowel de voor- als achterzijde is een dakkapel geplaatst. Middels draai/kiepramen kun je praktisch ventileren. Ook zijn er rolhorren aanwezig. Aan de zuidzijde zijn elektrisch bedienbare screens aangebracht. Dit zijn speciale screens waarbij de zijkanten in een cassette zitten waardoor insecten geen enkele kans krijgen.

BADKAMER
Een van de grootste verrassingen is misschien wel het formaat van de badkamer. Ondanks dat deze badkamer compleet is ingedeeld, voelt het nog steeds aan als een balzaal. In de badkamer vindt je onder meer een whirlpool ligbad, een douchecel, een 2e zwevend wandcloset en 2 individuele wastafels. In de zijgevel zit een draai/kiepraam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig. Ook hier zijn in de kanaalplaatvloeren inbouwspots aangebracht. En net als op de slaapkamers is ook hier vloerverwarming aanwezig. Voor het gemak is er nog wel een elektrische handdoekradiator bijgeplaatst. Mag je graag badderen, dan zul je deze royale badkamer zeker waarderen.

2e VERDIEPING
Ook de 2e verdieping zal je verrassen want deze is groter dan je waarschijnlijk op voorhand had verwacht. De ruimte heeft een nokhoogte van 3,2m waardoor het ook hier ruimtelijk aan voelt. Er is zelfs de mogelijkheid om er een 4e slaapkamer te realiseren. In de huidige setting zijn er 2 royale werkhoeken gecreëerd. Het Velux dakvenster zorgt voor de nodige lichtinval en is v.v. een rolhor en zonwering aan de buitenzijde. Knieschotten zorgen voor extra opbergmogelijkheden. Naast de trapopgang is de warmtepompboiler geplaatst. Tevens kun je in deze hoek de wasmachine- en wasdroger kwijt.

ACHTERTUIN
Deze woning ligt op een aantrekkelijk perceel van 284m2 groot die met name in de breedte is gesitueerd. Dit heeft meerdere voordelen waaronder een opvallend brede oprit en een vrijstaande garage die 2 meter los staat van de woning. De achtertuin is in totaal bijna 12 (!) meter breed en loopt iets schuin in de diepte weg naar ca. 9,35 meter diep. Opvallend is het groene karakter met gras, meerdere fruitbomen en een hoge beukenhaag op de erfafscheiding. Achter de garage is een stijlvolle veranda van 3m bij 3m bijgebouwd. Hier kun je lekker beschut zitten wanneer de zon op een warme zomerdag pal in de tuin staat. De tuin ligt namelijk op het zuiden waardoor je er de gehele dag zon geniet. De tuin voelt bovendien erg vrij aan doordat de tuin aan een groenvoorziening grenst. Dus nauwelijks tot geen inkijk!

GARAGE & OPRIT
Een volwaardige garage is vaak een must voor een groot gezin. En deze garage is ook nog eens groter dan de gemiddelde garage aangezien deze is verlengd naar 7,5 meter. Hierdoor kun je er met gemak een motor en meerdere fietsen in kwijt. Erg handig is de elektrisch bedienbare garagedeur die op afstand te bedienen is. Ook is er elektra- en wateraansluiting aanwezig. Opvallend is dat er aan de voorzijde van de garage nog een meter overstek is aangebracht. Hierdoor kun je een fiets ook snel nog even droog parkeren. Hetzelfde zie je eigenlijk terug bij de voordeur en de zijgevel van de woning. Een afsluitbare poort tussen de woning en de garage sluit de achtertuin af.

De oprit is eveneens goed bemeten en vanwege de breedte van het perceel, is de oprit ook veel breder dan gemiddeld. Hierdoor kun je zonder beperkingen comfortabel op eigen terrein parkeren en uitstappen.

LIGGING
De ligging van deze woning is kindvriendelijk, ruim opgezet en natuurrijk te noemen. Temidden van 2-kappers en vrijstaande woningen, is deze woning zeer aantrekkelijk gelegen, zeker voor jonge gezinnen. De Dorpswei is een autoluw hofje dat rondloopt waarbij er aandacht is besteed aan groen en speelruimte. Aan de achterzijde van de woning is een groenvoorziening gelegen waardoor achtergelegen bebouwing veel verder weg staat. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand is zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gelegen. Alle voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn binnen handbereik.

HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met vergroot toilet, meterkast, garderobekast en open trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Vergrote eethoek
Keuken aan de voorzijde met erker en diverse inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en 2e trapopgang
Ouderslaapkamer met walk-in-closet en dakkapel
Slaapkamer 2 met linnenkast (past exact) en dakkapel v.v. screen
Slaapkamer 3 met zijgevelraam met screen.
Badkamer met whirlpool/ligbad, separate douche, 2e toilet en 2 wastafels.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met Velux dakvenster (extra slaapkamer mogelijk)
Knieschot opbergruimte
Washoek met witgoedaansluitingen en opstelling warmtepompboiler.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Stijlvolle architectuur met grote overstekken en een robuuste schoorsteen langs de zijgevel
Speels opgezette inbouwkeuken met erker
Vergroot (gasten)toilet in de hal
Garderobekast met schuifpanelen
Royale en complete badkamer
Praktische walk-in-closet (linnenkasten gaan mee)
Vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping
Door de gehele woning heen diverse UTP-aanslutingen
Draai/kiepramen voor ideale ventilatiemogelijkheid
Screens (elektrisch bedienbaar aan de achterzijde)
Meterkast: 11 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Géén gasaansluiting
Maar liefst 18 zonnepanelen op het zuiden
Aangesloten op een collectief warmtepompsysteem
Nieuwe lucht-warmtepompboiler in 2019 geïnstalleerd
Energielabel A
Heerlijk vrije en zonnige achtertuin op het zuiden
Stijlvolle veranda
Royale, stenen garage met elektrische kanteldeur
Woning is niet geschakeld waardoor er een vrije achterom naar de achtertuin is
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met veel gezinnen
Rustige ligging nabij scholen en supermarkt.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning