Remko Stevens Makelaardij

HETERENHoenderkamp 15

Vraagprijs €485.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1976
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AN
Straat
Hoenderkamp 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Hoenderkamp 15

Op een toplocatie aan het dijkvlak van Heteren gelegen, verrassend ruim opgezet, VRIJSTAAND WOONHUIS (1976) met maar liefst ca. 183m2 woonoppervlak exclusief de grote, inpandige garage van 28m2 groot. Deze complete gezinswoning heeft een aantrekkelijke indeling met flink wat leefruimte op de begane grond waaronder een extra werk/slaapkamer en een bijkeuken. Op de verdieping vinden we 3 royale slaapkamers met de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer alsmede 2 balkons terug. Er zijn geen kleine ruimtes in huis te vinden aangezien ook de badkamer ruim bemeten is.

Het aantrekkelijke hoekperceel ligt aan een zeer autoluwe en doodlopende straat met een ruime, groene opzet met vrij zicht op het dijkvlak. Het perceel telt 491 vierkante meters met tuin rondom de woning. Het terras aan de achterzijde is pal op het zuiden gelegen. Vóór de garage is een comfortabele oprit gelegen met plaats voor 2 tot 3 auto’s waarbij 2 auto’s naast elkaar geparkeerd kunnen worden. Op steenworp afstand van de woning liggen de uitgestrekte uiterwaarden van de Rijn met recreatiegebied en wandelpaden.

Quote van de makelaar: “Ruimte, rust en vrijheid, dat zijn de kernwoorden van dit vrijstaande woonhuis. De ligging is één van de belangrijkste aspecten voor veel kopers en dat maakt dit huis juist zo interessant. De woning biedt verbouwingspotentie om je eigen stempel op de woning te drukken alhoewel de woning in de loop der tijd al wel esthetisch is opgewaardeerd. Aan ruimte en lichtinval is er in ieder geval geen gebrek”.

HAL/ENTREE
Direct bij binnenkomst wordt je overvallen door een zee aan ruimte. De hal is verrassend ruim opgezet waarbij de vide naar de 1e verdieping meteen in het oog springt. Hier is het royaal binnenkomen waarbij de hal centraal in de woning alle ruimtes met elkaar verbindt. Uiteraard is hier ook het toilet te vinden alsmede de groepenkast en een garderobenis. De open trapopgang brengt je naar de 1e verdieping.

LIVING
De woonkamer is dermate ruim dat we het gerust een living mogen noemen. De ruimte wordt extra benadrukt door de grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de woonkamer heb je dan ook een fraai zicht op de groene, omliggende omgeving. Door de ruime opzet zijn er verschillende zithoeken te creëren. Je hoeft hier niet op te letten of de grote hoekbank of de 6-persoons eettafel wel past. Opvallend is de ingebouwde openhaard die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Vloerverwarming zorgt voor een hoog comfortgehalte. Een dubbele schuifpui geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras.

KEUKEN & BIJKEUKEN
Bij veel woningen uit deze bouwperiode is de keuken afgescheiden van de woonkamer. Dit is hier niet het geval aangezien het een open karakter heeft naar de woonkamer. Dit biedt veel perspectief om geheel je eigen opstelling te bedenken. Een keuken met kook- of schiereiland behoort hier tot de mogelijkheden. In de huidige setting is de keuken in een hoekopstelling geplaatst. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuiger en een combi-oven/magnetron. Voor direct warm water is er een close-in-boiler geïnstalleerd. Voor het raam is een dubbele gootsteen te vinden. De tuin is direct toegankelijk, maar er is ook een doorloop naar de bijkeuken.

Bij een complete gezinswoning hoort ook een bijkeuken. Hier is een extra keukenblok geplaatst welke is v.v. een gootsteen in het werkblad en zowel onder als boven praktische kastruimte. Ook kun je hier de wasmachine en wasdroger aansluiten. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de inpandige garage waar nog veel meer ruimte vinden is.

SLAAP/WERKKAMER B.G.
Wat je misschien niet zo snel zou verwachten is dat deze woning ook nog een zeer volwaardige slaap/werkkamer op de begane grond heeft. Deze kamer is bijna 15m2 (!) groot en biedt dus volop mogelijkheden. Werk je veel vanuit huis, wil je graag een praktijk aan huis of gewoon een lekkere speelkamer voor de kinderen? Dan zal je waarschijnlijk al snel een bestemming voor deze aantrekkelijke kamer gevonden hebben.

1e VERDIEPING
Net als op de begane grond is ook de 1e verdieping goed bemeten. De overloop is veel groter dan gemiddeld waarbij de vide en een extra dakvenster het ruimtelijke gevoel versterken. Bovendien is er een diepe inbouwkast te vinden.
Deze verdieping is ingedeeld met 3 zeer volwaardige slaapkamers van respectievelijk 26m2, 12m2 en 12m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De kamers zijn dus eigenlijk nog groter vanwege de schuine dakvlakken. De grootste slaapkamer is eventueel op te delen in 2 afzonderlijke, volwaardige slaapkamers. In de huidige setting heeft het een vaste kastenwand en een eigen wasmeubel. Opvallend is dat elke slaapkamer toegang heeft tot één van de twee balkons.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is eveneens lekker ruim opgezet waardoor er meer dan voldoende ruimte is alle wenselijke sanitairvoorzieningen. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een douche, een 2e toilet en een wasmeubel met spiegel en kastruimte. De badkamer heeft al een keer een upgrade gehad met o.a. een nieuw zwevend toilet, een rainshower met handdouche en een nieuwe radiator. Het tegelwerk is eveneens in zachte aardetinten uitgevoerd waardoor de badkamer redelijk neutraal oogt. Het aanwezige dakvenster zorgt niet alleen voor veel lichtinval maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

INPANDIGE GARAGE
Een groot pluspunt is dat de garage van binnenuit toegankelijk is. Ook is de garage veel groter dan gemiddeld, namelijk ca. 24m2. De garage is maar liefst 3,4m breed en 7,2m diep (binnenwerks) maar door de L-vorm komt er nog een zijstuk bij. Door de mooie breedtemaat, kun je een auto comfortabel parkeren en uitstappen. Tegenwoordig parkeert men een auto niet snel meer in de garage, maar is het nog steeds ideaal voor fietsen en/of een motor. Doordat de garage in spouw is gebouwd en voorzieningen heeft zoals elektra, water en verwarming, zou je er ook een andere bestemming aan kunnen geven, bijvoorbeeld een praktijk aan huis. Het zijraam en de extra tuindeur naar het terras maken deze woning compleet.

TUIN RONDOM
Het perceel is bijna 500m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat wat bezonning betreft. De meeste tuin ligt namelijk op de zuid- en westzijde. Op het terras aan de achterzijde, grenzend aan de woonkamer, kun je de gehele dag in de zon zitten. Om die reden is er zonwering aangebracht (verouderd). De achtertuin is niet bijzonder diep (ca. 6m) maar wel bijzonder breed (ca. 18,5m). De tuin is verzorgd onderhouden en groen omsloten. Doordat de woning aan een doodlopende straat is gelegen, is er nauwelijks verkeer. Na deze woning zijn er nog maar 2 woningen aan de Hoenderkamp gelegen.

HOENDERKAMP
Niet alleen de woning en het perceel zijn de moeite waard om te wonen, ook de locatie is beslist een groot pluspunt. De Hoenderkamp is één van de leukste straten van Heteren, een doodlopende straat waar je niet snel komt wanneer je er niet hoeft te zijn, terwijl het op loopafstand van het dorpshart is gelegen. In de straat vind je veelal vrijstaande woningen waarbij elke woning weer zijn eigen karakter en uitstraling heeft. De directe woonomgeving doet gemoedelijk aan en ook de bewoners dragen daar hun steentje aan bij. Elk jaar wordt er een ‘Hoenderkampdag’ georganiseerd.

Op steenworp afstand liggen de uiterwaarden van de Rijn. In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw recreatiegebied, genaamd Randwijkse Waarden (www.randwijksewaarden.nl). Hou je van de natuur, water en vrijheid, dan zal je dit zeker aanspreken.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met royale opzet, toilet, meterkast, garderobenis, trapopgang en vide
L-woonkamer met dubbele schuifpui en openhaard
Open keuken met diverse inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen en kastruimte
Slaap/werkkamer op de begane grond
Inpandige garage met water- en elektra-aansluiting, verwarming en tuindeur.

1e Verdieping:
Royale overloop met vide, dakvenster, diepe inbouwkast en CV-kast
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand, wastafel, luik naar zoldervliering en balkondeur
Slaapkamer 2 met balkondeur
Slaapkamer 3 met balkondeur
Badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafelmeubel en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Heerlijk, vrijstaand wonen met volop ruimte in en rondom de woning
Stijlvolle uitstraling met grote overstekken
Maar liefst ca. 183m2 woonoppervlak
Vloerverwarming op de begane grond
Ingebouwde houthaard in de woonkamer
Maar liefst 4 volwaardige slaapkamers
Ideale mogelijkheid om te werken vanuit huis
Ruim opgezette, complete badkamer
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor snel internet
CV-ketel: Bosch HR-combi, ca. 10 jaar oud
Aantrekkelijke garage (groter dan gemiddeld), van binnenuit toegankelijk
Comfortabele oprit met plaats voor 2 auto’s naast elkaar
Rustig wonen in groene en ruim opgezette woonomgeving
De vrije natuur en winkelvoorzieningen op loopafstand.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning