Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGandhistraat 35

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BC
Straat
Gandhistraat 35
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gandhistraat 35

Ruim opgezette en rustig gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 zeer volwaardige woonlagen (ca. 120m2 woonoppervlak), een woonkamer met zit- en eethoek, een keuken in hoekopstelling, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, veel praktische kastenwanden, een aangebouwde GARAGE met witgoedaansluitingen, voor de garage een oprit en een ruime achtertuin waar je veel privacy geniet.

Quote van de makelaar: “Met een beukmaat van maar liefst 6 meter is deze woning veel breder dan gemiddeld. Dit maakt deze woning extra aantrekkelijk voor een gezin. Bovendien is de woning zeer rustig en kindvriendelijk gelegen en heeft het een aantrekkelijke, vrij gelegen tuin”.

WOONKAMER
De woonkamer is breed een speel opgezet met een Z-indeling. Hierdoor is er zowel een zithoek als een eethoek te creëren. Vanwege de grote ramen valt er veel licht naar binnen waardoor de woning prettig en licht aanvoelt. Op de vloer ligt een parketvloer, dit geeft een sfeervolle uitstraling. Door de indeling kan je met gemak een ruime hoekbank kwijt. De eethoek biedt plaats aan een flinke 6-persoons tafel.

KEUKEN
De keuken betreft de originele opstelling, een dichte keuken. Hierbij is tussen de keuken en de eethoek een ruime vaste kastenwand te vinden. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en v.v. diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger en een oven. Verder heeft de keuken een praktische indeling met veel kastruimte en een gootsteen. Noemenswaardig is de tuindeur waardoor je een directe verbinding hebt met het buitenterras.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Doordat deze woning breed is opgezet met een beukmaat van maar liefst 6 meter (5,6m inpandig), zijn alle 3 de slaapkamers goed bemeten. Er zijn geen schuine dakvlakken waardoor de kamers praktisch in te richten zijn. Bovendien zijn er 2 inbouwkasten aanwezig op de overloop. De twee grootste slaapkamers zijn beiden voorzien van een wastafel. Daarbij is tussen deze kamers een vaste kastenwand geplaatst waardoor deze twee kamers veel opbergruimte te bieden hebben.

BADKAMER
De badkamer betreft de originele badkamer uit de bouwtijd. De badkamer is neutraal ingericht met een douche, een tweede toilet en een wastafel. Eventueel zou je de badkamer kunnen vergroten door een deel van de slaapkamer erbij te betrekken. De badkamer is voorzien van daglicht en een mogelijkheid tot ventileren via het uitzetraam.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Vanwege de mooie breedtemaat en de hoge nok is deze woonlaag erg verrassend. Hier is een ruime 4e slaapkamer te vinden, deze is ca. 17m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Mocht je hier een dakkapel plaatsen dan zou je hier zelfs 2 volwaardige slaapkamers kunnen creëren. Een groot Velux dakvenster biedt daglicht waardoor deze ruimte prettig aanvoelt.
Ook de voorzolder is veel ruimer dan gemiddeld. Je zou hier met gemak een volwaardige washoek of zelfs een studiehoek kunnen creëren. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je ook nog veel spullen kunt opbergen.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een royale, stenen garage gebouwd. Achter in de garage vinden we de witgoedaansluitingen waar je een wasmachine en wasdroger naast elkaar kunt zetten. Aan de achterzijde van de garage is daglichttoetreding via het raam. Tevens is hier een toegang naar de achtertuin. Door de ruimte kun je er niet alleen een auto, motor en/of fietsen in kwijt, maar het is ook een ideale klus/hobbyruimte. Voor de garage is een oprit gelegen met plaats voor 1 auto.

ACHTERTUIN
Vanuit de keuken en de garage is de achtertuin te bereiken. Opvallend is de vrij ligging waardoor de achtertuin nauwelijks inkijk geniet. Grenzend aan de woning is een heerlijk (zonne)terras gelegen. De tuin is verder aangelegd met veel planten waardoor het een groen karakter heeft. De tuin heeft een prima formaat (12m diep en 9m breed) en is dus meer vierkant dan langwerpig te noemen. Doordat de tuin met name aan de achterzijde wordt omsloten door bomen, is er nauwelijks tot geen inkijk. Waar je in een woonwijk vaak tegen een ander woonblok aankijkt, is dat hier niet het geval. Achter in de tuin vinden we een achterom waardoor je makkelijk met een fiets of container in de achtertuin kunt komen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie over deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met Z-indeling (zithoek en eethoek)
Keuken met hoekopstelling en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2 inbouwkasten en trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met vaste kastenwand
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Royale voorzolder met multifunctionele hoek en CV-ketelopstelling
Riante 4e slaapkamer met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning met 4 slaapkamers
Speels opgezette woonkamer
Ruim opgezette keuken met mogelijkheden
4 Slaapkamers
Veel opbergruimte vanwege vaste inbouwkasten
Meterkast: 4 groepen en glasvezelaansluiting
Cv-ketel: Nefit Smartline HR, bouwjaar 2006 (eigendom)
Royale garage met tal van mogelijkheden
Parkeren op eigen terrein
Voor- en achterzijde nauwelijks tot geen inkijk
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning