DODEWAARDWillem de Zwijgerlaan 28

Vraagprijs €335.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1977
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 AT
Straat
Willem de Zwijgerlaan 28
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Willem de Zwijgerlaan 28

Speels opgezette, HOEKWONING met aangebouwde GARAGE. De woning heeft onder meer een inbouwkeuken, openslaande tuindeuren, een bijkeuken, 3 tot 4 slaapkamers, een gemoderniseerde badkamer en 2 dakkapellen. Naast de woning is een stenen garage met vliering aangebouwd. Het geheel staat op een mooi perceel grond van 364m2 (!) groot. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s. Naast de woning ligt een eigen pad (achterom). De achtertuin (12m x 10m) ligt pal op het zuiden en geniet opvallend veel privacy.

Quote van de makelaar: “Deze woning heeft veel aspecten die vaak hoog op het lijstje staan van woningzoekers. Niet alleen de woning heeft veel te bieden, maar ook het perceel is opvallend groot met een gunstige ligging in het straatbeeld”.

SPEELS OPGEZET
Zoek je geen standaard woning, dan ben je hier aan het juiste adres. De architect van dit woonhuis heeft goed nagedacht over de uitstraling en indeling. De kapconstructie heeft 2 verschillende dakschuites, een zogenoemde ‘Deltakap’, waardoor de woning zich onderscheid met vele andere gezinswoningen. Bovendien loopt de kapconstructie door tot over de hal en bijkeuken. De indeling van binnen is praktisch waarbij er nauwelijks ruimteverlies is door schuine dakvlakken. Kortom, deze woning heeft veel woonplezier te bieden en is groter dan je denkt.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen waarbij de openslaande deuren direct toegang verlenen tot de lichte serre. Bovendien zorgt het grote glasoppervlak voor veel lichtinval en een aantrekkelijk gezichtsveld in de groene achtertuin. De woonkamer is speels opgezet met een ruime zithoek waarbij je met gemak een royale hoekbank kwijt kunt. De eethoek is in de lengte van de woonkamer geplaatst, waardoor deze in contact staat met de keuken. Op de vloer liggen lichte plavuizen wat het licht gevoel versterkt, de plavuizen voelen aangenaam aan door de aanwezige vloerverwarming.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en is in een hoekopstelling geplaatst. De opzet voelt ruimtelijk aan en heeft een open karakter. De keuken is geplaatst in rustige, neutrale kleuren, waarbij het donkere blad mooi afsteekt tegen de witte fronten. Het betreft een Bruynzeel-keuken en is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger en een combi-oven. In de hoek is er nog een le-mans slede voor pannen aanwezig, en ook de apothekerskasten ontbreken niet. Een praktische trapkast is vanuit de keuken bereikbaar. Hier kan je eventueel een koel-/vriescombinatie plaatsen. Daarbij heeft de keuken ook een doorloop naar de garage. Mocht je opbergruimte in de keuken willen, dan is er plaats voor een servieskast. Vanuit de keuken kijk je vrij weg over de voortuin en het groene straatbeeld van de Willem de Zwijgerlaan.

HAL & BIJKEUKEN
Grenzend aan de keuken vinden we de hal terug. In de hal is het toilet en de meterkast gelegen. Het toilet is zwevend uitgevoerd en heeft een fonteintje. Vanuit de bouw was er voor de hal een inpandige berging aanwezig. Deze ruimte is in gebruik als bijkeuken met onder meer een wasmachine-aansluiting. Origineel is hier een deur naar de voortuin aanwezig, deze wordt in de huidige situatie niet gebruikt waarbij de binnenwand verzorgd is afgewerkt. Door de schuine kap is er hoogte aanwezig en kun je er een vliering realiseren.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping voelt eveneens prettige aan door de praktische indeling en de grote raampartijen. Deze woonlaag heeft 2 slaapkamers die praktisch zijn in te richten doordat er geen schuine dakvlakken zijn. In de originele opstelling waren hier 3 slaapkamers aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde zijn bij elkaar getrokken tot één ruimte. Beide deuren zijn instant gebleven waardoor deze kamer eenvoudig op te delen is in 2 slaapkamers. De grootste kamer is aan de voorzijde (koele zijde) gelegen, over de gehele breedte van de woning. Door het ruime formaat kun je er een flinke linnenkast kwijt. Ook is er een handige inloopkast onder de schuine kap.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Net als het toilet is de badkamer vernieuwd met neutrale betegeling en degelijk sanitair. De ruimte is ingedeeld met een brede inloopdouche met glazen schuifdeuren en drainafvoer, een wastafelmeubel en 2 wandkastjes. Het wastafelmeubel is voorzien van een stijlvol natuurstenen waskom met twee lades. Ook het 2e zwevende toilet ontbreekt niet. Erg fijn is de handdoekradiator waardoor je de handdoeken eenvoudig kunt laten drogen.

2e VERDIEPING
Deze woning heeft een zogenoemde deltakap waarbij de dakvlakken een andere schuinte hebben. Dit zien we met name terug op de 2e verdieping. De 4e slaapkamer is hierdoor verrassend ruim (11m2), heeft een hoge nokhoogte en nauwelijks ruimteverlies. Dit komt ook doordat er een dakkapel is geplaatst. De 2e dakkapel vinden we aan de voorzijde op de overloop. Dit geeft extra lichtinval op de voorzolder. De voorzolder heeft nog een multifunctionele hoek met o.a. knieschot bergruimte en de cv-ketelopstelling.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage gebouwd. Deze is 18m2 groot (ca. 3,1m x 6m), heeft een schuin dak in stijl met de woning en is voorzien van elektra-aansluiting. Door de schuine kap is er ook hier ruimte in de hoogte waarbij er al een vliering is gecreëerd. De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur, alsmede een deur richting de keuken en een buitendeur aan de zijkant van de garage.
Voor de garage ligt een mooie, diepe oprit waar je minimaal 2 auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Doordat de breder is gemaakt kunnen hierdoor 2 auto’s geparkeerd worden zonder dat deze elkaar in de weg hoeven te staan.

ACHTERTUIN MET SERRE
Niet alleen de woning is een bezichtiging waard, ook de achtertuin mag er wezen. De tuin is verrassend groot en is ca. 10 meter breed en ca. 12 meter diep (meer dan 120m2 groot). Doordat de tuin een vierkant formaat heeft, is de tuin praktisch en overzichtelijk in te delen. De huidige opzet heeft een heerlijke serre waar je fijn kunt zitten. De serre is voorzien van een strakke glazen schuifwand waardoor je deze ruimte met gemak omtovert tot een veranda. De glazen panelen in het dak maken dit een lichte prettige ruimte. Ook in de tuin zelf is een ruim terras te vinden, waar je prima een tuin set kunt plaatsen. Verder is de tuin groen aangekleed met een stuk gras en verschillende planten en struiken. Achter de tuin is geen bebouwing waardoor er geen inkijk is en je veel privacy geniet. De tuin ligt bovendien pal op het zuiden, waardoor je hier de gehele dag in de zon kunt zitten. Kortom, een heerlijke tuin voor iemand die van het buitenleven houdt.

LOCATIE
De Willem de Zwijgerlaan is een breed opgezette laan met groenstroken en statige bomen. Het is misschien wel één van de mooiste straten van het dorp. De ligging en directe omgeving is prettige te noemen met keurige woningen en een kindvriendelijke leefomgeving. Een basisschool is om de hoek gelegen. Het dorpsplein met o.a. een supermarkt is op loop/fietsafstand gelegen. Ook de vrije natuur van het Betuwse landschap is niet ver van de woning te vinden.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoekt u graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar u geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 5 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt u binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Serre met glazen schuifwand
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en trapkast
Bijkeuken c.q. wasruimte met wasmachine-aansluiting
Garage welke binnendoor te bereiken is
1e Verdieping:
Overloop
1 Slaapkamer met inloopkast
1 Slaapkamer (voorheen 2)
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met dakkapel, cv-ketelopstelling en bergruimte
3e Slaapkamer met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN:
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Serre met veel lichtinval en glazen schuifwand
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
3 Slaapkamers, eenvoudig terug te brengen naar 4 slaapkamers
Gemoderniseerde badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
2 Dakkapellen op de 2e verdieping
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
Cv-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar ca. 2006 (div. onderdelen zijn vervangen)
Veel praktische opbergmogelijkheden
Aangebouwde garage met vliering (opbergmogelijkheden)
Tuinoriëntatie op het zuiden
Geen bebouwing aan de achterzijde, nauwelijks inkijk
Achterom via zijtuin
Eigen oprit dus altijd parkeergelegenheid
Rustig woonomgeving met veel privacy en ruimte.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning