Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTJohan Frisostraat 3

Vraagprijs €285.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1977
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 WT
Straat
Johan Frisostraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Johan Frisostraat 3

Gemoderniseerde, uitgebouwde en goed onderhouden TUSSENWONING met o.a. een moderne inbouwkeuken, een lichte, tuingerichte woonkamer met grote glaspui, een praktische bijkeuken in de aanbouw, 4 slaapkamers op de 1e verdieping allen v.v. rolluiken, een trendy badkamer met o.a. een 2e zwevend toilet en een zoldervliering met stahoogte.
Zowel de voor- als achtertuin zijn verzorgd aangelegd met achterin de tuin een stenen schuur met nieuwe glaspui en schuurdeur alsmede een brede schuifdeur als achterom naar achterpad.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het starterssegment aangezien de woning een modern en verzorgd afwerkingsniveau heeft. De kindvriendelijke en autoluwe ligging aan het einde van een doorlopende straat maakt het extra aantrekkelijk. Wees er dus op tijd bij voordat een ander van dit leuke huis gaat genieten”.

GOED ONDERHOUDEN
In de afgelopen jaren heeft de verkoper niet stil gezeten en de woning verder geoptimaliseerd wat afwerking en onderhoud betreft. Met name in 2020 is er veel gebeurd waaronder het binnen- en buitenschilderwerk. De dakgoot aan de voorzijde is vervangen alsmede de boeiboorden. Ook de schuur is niet vergeten waarbij zelfs de gehele glaspui en deur is vervangen door een zeer degelijke, houten pui met isolatieglas. De woning is van binnen verder geüpgrade met onder meer een nieuwe kraan in de keuken (april 2021), nieuwe paneeldeuren in de hal en er is een trapkast met schappen gecreëerd. Aan de voorzijde wordt bij het keukenraam nog een nieuwe screen geplaatst. De keuken, badkamer en toilet waren al modern en trendy uitgevoerd. Kortom, ben je op zoek naar een betaalbare en instapklare gezinswoning, dan ben je hier aan het goede adres.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. De glaspui tot aan de vloer zorgt niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor een ruimtelijk gevoel. Op de vloer licht een trendy laminaat die doorloopt tot in de keuken. De woonkamer heeft een geheel eigen zithoek. In de overgang naar de keuken kun je een eettafel kwijt. De nieuwe paneeldeur met ruitjes naar de hal, maakt het helemaal af.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen. Opvallend is dat het raam bijna over de gehele breedte van de keuken is gesitueerd wat voor een prettige lichtinval zorgt. Met de nieuwe screen kun je de warmte van de zon weren. De keuken zelf heeft zwarte hoogglans fronten en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hierbij moet je denken aan een vaatwasser, een koelkast, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. Voor direct warm water is er een close-in-boiler geïnstalleerd.

SLAAPKAMERS
Via een ruim opgezette hal/entree met o.a. een zwevend toilet en trapkast, komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in 4 slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer heeft rechte muren waardoor de kamers praktisch en optimaal zijn in te richten. Alle kamers zijn bovendien voorzien van isolatieglas en rolluiken. Daardoor zijn alle kamers volledig te verduisteren. Dit kan erg prettig zijn op warme zomerdagen of wanneer je nachtdiensten draait.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Zwart is de trendy kleur anno 2021 en dat zien we hier terug in het tegelwerk. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e zwevend toilet en een waskom in de hoek. Het betreft een echte inloopdouche met drainafvoer (dus geen douchebak of cabine). In het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Een handdoekradiator maakt het helemaal af.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Deze zolder is nog verrassend groot en biedt in de nok stahoogte (2,2m hoog). Hier kun je veel (seizoen)spullen opbergen. Ook hangt hier de CV-ketel.

ACHTERTUIN
In 2020 is zowel de voor- als achtertuin opnieuw aangelegd met onder meer nieuwe bestrating. Dit geef de woning een verzorgde uitstraling. Bovendien is de tuin hierdoor grotendeels onderhoudsarm. Achterin de tuin staat een stenen schuur (4m x 2,2m) waar je fietsen kunt stallen. Er is zelfs een voorziening getroffen voor het stallen van een motor aangezien de deur naar het achterpad is vervangen door een brede schuifdeur. De nieuwe glaspui en de boeiboorden van de schuur zien er super strak uit. Soms wordt een schuur minder goed onderhouden dan de woning zelf, maar hier is het allemaal goed voor elkaar.

LIGGING
Deze woning vinden we terug aan het einde van een doodlopend straatje van een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Doordat de straat zeer autoluw is met alleen maar bestemmingsverkeer, kunnen kinderen hier met een gerust hart op straat spelen. De auto parkeren kun je pal voor de deur. Ben je op zoek naar een gezellige en gemoedelijke woonomgeving, dan zal je je hier al snel thuis voelen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, trap/voorraadkast en trapopgang
Woonkamer met grote glasui
Halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap
4 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wasmeubel (waskom)
Zoldervliering:
Veel opbergruimte en stahoogte
CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning
Grote ramen zorgen voor veel lichtinval
Complete inbouwkeuken
Praktische aanbouw c.q. bijkeuken
Woning is geheel voorzien van isolatieglas
Rolluiken op alle 4 de slaapkamers
Uitgebreide groepenkast: 7 groepen (o.a. 2x voor de schuur), 2 aardlekschakelaar en glasvezelaansluiting
Meerdere data-aansluitingen door de woning waaronder 2 slaapkamers
CV-combiketel: Nefit HRC met bouwjaar 2008
Buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd
Elektra-contactpunt in de voortuin
Zolder met veel opbergmogelijkheden
Verzorgd en strak aangelegde voor- en achtertuin
Goed onderhouden schuur van 9m2 groot
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning