ZETTENHenri Dunantplantsoen 11

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1974
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BS
Straat
Henri Dunantplantsoen 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Henri Dunantplantsoen 11

Verrassend ruime EENGEZINSWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een ruime woonkamer, een leefkeuken met riante eethoek, maar liefst 5 slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuid/westen, gelegen aan een doodlopend hofje.

Quote van de makelaar: “Een echte gezinswoning die veel pluspunten biedt: een diepe achtertuin, 5 slaapkamers en een ruime woonkamer en leefkeuken zijn slechts enkele voorbeelden. Zorg dat je hier snel bij bent voordat iemand anders deze woning voor je neus wegkaapt.”

PRETTIGE WOONSFEER
Deze ideale starterswoning heeft veel positieve aspecten. Zo heeft deze woning een ruime woonkamer en leefkeuken. In combinatie met de grote raampartijen met daarbij de prettige lichtinval, zijn alle ruimtes heerlijk licht. De keuken is momenteel halfgesloten door een wandje, waardoor er plaats is gecreëerd voor een hoekkeuken én een aparte eethoek waar prima een ruime 6-persoonseettafel past. Ook op de 1e en 2e verdieping geniet deze woning van veel woonoppervlakte. Er zijn wél volwaardige slaapkamers waardoor ook een groter gezin voldoende ruimte heeft. De diepe tuin is een kers op de taart, hier kun je heerlijk genieten van de zon.

WOONKAMER
Vanuit de hal/tochtportaal kom je binnen in de woonkamer. Deze ruimte is met een scheidingwand opgedeeld in een gezellig zithoek en een ruime eethoek/leefkeuken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Doordat de woning aan het einde van een doodlopend hofje is gelegen is er weinig verkeer voor de deur. Een grote raampartij biedt veel lichtinval waardoor dit een lichte ruimte betreft. Vanwege het prettige oppervlak is het ook mogelijk om hier meerdere zithoeken te creëren. In de tweede hal tref je de trapopgang alsmede het toilet met fonteintje.

LEEFKEUKEN
De keuken is verrassend ruim., doordat er een wand is geplaatst tussen de keuken en de woonkamer is er een ruime leefkeuken gecreëerd. In deze gezellige eethoek is plaats voor een ruime 6-persoons eettafel. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zijnde een 4-pits gasfornuis, een afzuigschouw, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling een heeft een extra kastje met opbergruimte. De toegang naar de hal is af te sluiten middels een houten schuifdeur. Ook de leefkeuken is voorzien van vele glasoppervlak waardoor het een lichte ruimte betreft. Tevens is de achtertuin vanuit de keuken te bereiken, op een warme dag loop je zo het terras op.

1e VERDIEPING
Via de trap vanuit de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. De ruime overloop schakelt de kamers aan elkaar. Hier tref je 3 volwaardige slaapkamers aan. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en ca. 13m2 groot, hier kan je met gemak een grote kast en een twee persoons bed kwijt. Naast de masterbedroom zijn er nog 2 slaapkamers te vinden, deze hebben een oppervlakte van respectievelijk 13m2 en 8m2. De kleinste kamer heeft een inbouwkast waardoor deze een vaste bergruimte heeft gekregen.

BADKAMER
De badkamer is neutraal maar compleet. De wanden zijn voorzien van een witte tegel. De badkamer is voorzien van een bad, de douche is ook in het bad geplaatst. De badkamer wordt verwarmd door een designradiator en is via het ventilatierooster in het raam op natuurlijke wijze te ventileren. Het tweede toilet ontbreekt ook niet. Kortom, een prettige complete ruimte.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap komen we op de 2e verdieping. De ruimte in de woning is met name ook terug te vinden op deze verdieping. Via de voorzolder waar de wasmachine aansluiting en de opstelling voor de cv-ketel is gevestigd krijg je toegang tot een aparte bergruimte waardoor er veel opbergmogelijkheden zijn. Zeer verrassend zijn de nog 2 aanwezige slaapkamers op deze verdieping. Deze zijn even groot en dus beiden ca. 8m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Dit zijn dan ook twee volwaardige slaapkamers die door de grote dakvensters ook ruim aanvoelen.

ACHTERTUIN
De tuin is ruim 5 meter breed en zo’n 16,5 meter diep. De diepte van de tuin is ontstaan doordat er een perceel is bijgekocht waardoor de achtertuin een stuk langer is geworden. De tuin is gunstig gelegen op het zuid/westen waardoor je hier lang kunt genieten van de zon. Mocht je toch een plekje uit de zon willen, dan is er zonwering aanwezig. De tuin is opgedeeld in verschillende segmenten waaronder een gezellig terras, een strook groen met diverse planten en struiken en een schuurtje met een overkapping. De schuur achter in de tuin geeft mogelijkheden voor het stallen van fietsen en opbergen van spullen. Een achterom is tevens aanwezig, welke aansluit op een parkeerkoffer.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie over, van, voor deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

INDELING
Begane grond:
Entree/tochtportaal met meterkast en garderobe nis
Ruime woonkamer
2e hal met trapopgang en toilet met fonteintje
Leefkeuken met ruime eethoek
1e Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping
2 Slaapkamers
1 Slaapkamer met vaste inbouwkast
Badkamer met bad/douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachine-aansluiting en cv-ketel opstelling
Aparte bergruimte
2 Slaapkamers met dakvensters

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 5 volwaardige slaapkamers
Ruime woonkamer met veel zitruimte
Leefkeuken met ruimte voor een 6-pers eettafel
Keuken in hoekopstelling met separate bergkast
Badkamer met een ligbad/douche
Ruime 2e verdieping met een 4e en 5e slaapkamer
Aparte bergruimte op de 2e verdieping
Diepe tuin met meerdere terrassen
Tuin gelegen op het zuid/westen
Zonwering aanwezig
Achterom aanwezig sluitend aan parkeerkoffer
Gelegen aan een doodlopend hofje
In een kindvriendelijke wijk

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning