Remko Stevens Makelaardij

HERVELDLeliestraat 18

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BP
Straat
Leliestraat 18
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Leliestraat 18

Nagenoeg geheel gemoderniseerde en ruim opgezette GEZINSWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en met o.a. een royale doorzon-woonkamer met sfeervolle houtkachel (ter overname), strakke wanden en vloeren, een relatief nieuwe CV-installatie (radiatoren), een gezellige keuken met o.a. authentieke stalraampjes, in totaal 4 slaapkamers, een hypermoderne, stijlvolle badkamer, nagenoeg geheel v.v. isolatieglas, diverse rolluiken en een zonnige tuin op het zuiden met overkapt terras en een royale, stenen berging met vliering.

Quote van de makelaar: “Deze woning heeft een volledige upgrade gekregen en is daardoor een topper in het segment. Ben je op zoek naar een instapklare gezinswoning met comfort, luxe en ruimte met daarbij een zonnige tuin? Maak dan snel een afspraak en laat je verrassen. Kijken is verliefd worden!”

UPGRADE
Deze woning is gebouwd in 1968, maar éénmaal binnen loop je door een gemoderniseerde, gezellige en hoogwaardig afgewerkte woning heen. Hier tref je een woning die voldoet aan de woongemakken en comfort van de huidige tijd. De woonkamer is hier een voorbeeld van: het plafond en de wanden zijn glad gestuct, de vloer is bekleed met een strakke V-groef laminaatvloer en er is centrale verwarming aangelegd. Dit laatste wordt extra benadrukt, omdat de radiatorelementen mooi strak zijn uitgevoerd. De badkamer is verplaatst naar één van de slaapkamers waardoor er een schitterende badkamer is ontstaan. De voormalige badkamer is wasruimte geworden. Ook het gastentoilet is in dezelfde stijl als de badkamer vervangen. De van oorsprong aanwezige vlizotrap is komen te vervallen en is vervangen door een vaste trap. Hierdoor is er een extra woonlaag met een 4e slaapkamer ontstaan. Weten wat er nog meer veranderd is? Wij nodigen je van harte uit om deze woning te beleven.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een typische doorzon-woonkamer met aan de voor- en achterzijde grote raampartijen. Hierdoor komt er veel licht naar binnen. De opvallende breedtemaat van 3,6 meter zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Hierdoor kan er prima een 6-persoons eettafel staan, zonder dat dit ten koste gaat van de zithoek. Het oude rookkanaal van de gaskachel is eruit gesloopt en daarvoor in de plaats is een gezellige houtkachel gekomen (ter overname). Bij de verbouwing is ook aan praktische zaken gedacht. Er zijn bijvoorbeeld extra contactpunten aangebracht en verlaagd naar enkelhoogte. Het raam aan de achterzijde is af te sluiten door een elektrisch bedienbaar rolluik. Dit is geen overbodige luxe met een tuin op het zuiden.

KEUKEN
De van oorsprong dichte keuken heeft een open verbinding met de woonkamer gekregen. Ook zijn er authentieke stalraampjes in de tussenwand geplaatst voor een meer open en sfeervol karakter. De keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat met rvs achterfront, een rvs-afzuigschouw én een proviand(trap)kast die vanuit de keuken bereikbaar is. Om de keuken compleet te maken blijft de bijpassende rvs-koel/vriescombi achter in de woning. Ook in de keuken is de afwerking tiptop in orde, een praktische diagonaal gelegde tegelvloer, gestucte wanden en de designradiator maakt het geheel af. De tuindeur maakt het mogelijk om direct het buitenterras te betreden.

1e VERDIEPING
Via de hal, waar je ook een modern hangend toilet vind, kom je middels de trap (traprenovatie) op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag telt 3 fijne slaapkamers van respectievelijk 10m2, 10m2 en 4m2 groot. Alle kamers hebben een handige indeling waarbij de twee grootste slaapkamers ieder een dubbele inbouwkast hebben. Een verzorgde laminaatvloer is eveneens in alle slaapkamers gelegd en de wanden zijn strak afgewerkt. Eén van de slaapkamers heeft een speelse, met steigerplanken beklede, wand wat de ruimte een extra dimensie geeft. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht, waarbij de ramen aan de achterzijde zijn v.v. rolluiken. Hierdoor zijn deze kamers niet alleen te verduisteren, maar ook in de zomer koel te houden. Erg handig is de extra inbouwkast op de overloop waar je bijvoorbeeld een stofzuiger of handdoeken kunt opbergen.

BADKAMER
Aan de voorzijde van de woning tref je de moderne badkamer, geheel uitgevoerd met een neutrale antraciettint. Hier is een inloopdouche, een tweede en zwevend geplaatst toilet, een royale wastafel met eveneens zwevend geplaatste onder- en bovenkast en een spiegelwand. Een zeer royaal raam geeft ook hier veel lichtinval en zorgt voor een ventilatiemogelijkheid. Hier valt gelijk op dat bij de upgrade van de woning op details is gelet; zo zijn er in de wand van de inloopdouche stijlvolle nisjes aangebracht, heeft de vloer een drainafvoer en is het plafond voorzien van inbouwspots.

Via de overloop is de voormalige badkamer te bereiken, welke is omgetoverd tot wasruimte. In deze compleet betegelde ruimte kan je zowel een wasmachine als wasdroger naast elkaar kwijt. Daarboven zijn schappen gecreëerd, zodat je hier een extra opbergmogelijkheid hebt.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping terecht. Deze ruimte is compleet afgewerkt en voorzien van een wand waardoor je hier de 4e slaapkamer treft. In het voorste gedeelte van de 2e verdieping is de CV geplaatst. Achter de knieschotten met schuifpanelen is nog extra opbergruimte te vinden. Het dak is geïsoleerd en met gips afgewerkt. In de 4e slaapkamer is ook een dakraam geplaatst waardoor dit een volwaardige slaapkamer is met een nokhoogte van maar liefst 2,2 meter hoogte. Deze extra woonlaag is dus volwaardig te noemen.

ACHTERTUIN
Eén van de pluspunten van deze woning is de achtertuin. Deze heeft een goed formaat (ruim 11 meter diep) en biedt relatief veel privacy. Bovendien ligt de tuin op het zuiden, waardoor de tuin de gehele dag zon vangt. Om die reden is er ook aan de achtergevel zonwering aangebracht én is er een sfeervolle overkapping aan de achterzijde van de woning bevestigd. Deze overkapping is voorzien van lichtdoorlatende dakplaten, dit zorgt voor voldoende lichtinval in de woonkamer. In de achtertuin is een verrassend ruime, stenen schuur aanwezig (v.v. elektra). De schuur heeft een pannengedekt zadeldak waardoor er ruimte was voor een vliering. Deze schuur is ideaal voor de klusser!

Een met pannen bedekte houtopslag geeft de mogelijkheid je hout hier te laten drogen voor de volgende winter. De tuin is verder grotendeels bestraat (onderhoudsarm) en heeft een groen accent door de steigerhouten plantenbak met leiboom die je aan de zijkant van de stenen schuur aantreft. Aan de achterzijde is de tuin voorzien van een schutting met poort, erg praktisch!

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met uitsluitend bestemmingsverkeer door de éénrichtingsweg. Parkeren kan pal voor de deur. De Leliestraat is slechts één straat verwijderd van het dorpsplein van Herveld. Daar vind je de supermarkt, diverse eetgelegenheden en een dorps winkelaanbod. Ook heeft Herveld een basisschool, kapper en sportvoorzieningen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Herveld loopt ongemerkt over in Andelst met eveneens een voorzieningenaanbod.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met rookkanaal
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur, trapkast en toegang tot de tuin
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en vaste trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan 2 met dubbele inbouwkasten
Badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet
Wasruimte met wasmachine- en wasdrogeraansluiting
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot opbergruimte en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met dakraam en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Bijzondere, complete geupgrade woning met ideale ligging van de tuin
Gezellige gezinswoning met veel extra’s
RVS koel/vriescobi is bij de koopsom inbegrepen
Maar liefst 4 slaapkamers aanwezig
Stijlvolle badkamer en toilet
Eerste trap is stijlvol bekleed (traprenovatie)
Volwaardige trap naar de 2e verdieping (voorheen vlizotrap)
Meterkast: 4 groepen, een aardlekschakelaar en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Nefit Ecoline HR (2004)
Hardhouten kozijnen
Geheel v.v. isolerende beglazing (m.u.v. voor- en achterdeur) en dakisolatie
Diverse rolluiken aanwezig
Gezellige houtkachel in woonkamer ter overname
Goede onderhoudstaat met o.a. nieuwe goten (2016)
Buitenschilderwerk in 2016 uitgevoerd
Privacyvolle, zonnige tuin op het zuiden
Royale berging van maar liefst 15m2 groot met vliering
Aantrekkelijke ligging aan rustige straat nabij dorpskern.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning