Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMKralingenpad 8

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6843 NR
Straat
Kralingenpad 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

LET OP: Vanwege overweldigende animo voor deze woning, plannen wij géén nieuwe bezichtigingen meer in. Indien u op de reservelijst geplaatst wil worden, dan kunt u een bericht achterlaten via Funda of onze website remkostevens.nl.

ARNHEM
Kralingenpad 8

Kralingenpad 8 is een huis met een aantal zeer aangename verrassingen. Deze mooi gelegen hoekwoning lijkt van buiten misschien bescheiden, maar is dat allerminst. Het royaal uitgebouwde huis biedt een zee aan ruimte, een prachtige lichtinval, een moderne neutrale afwerking en een hele fijne, diepe en zonnige tuin met overdekt terras, een sauna en 2e schuur. Dit is er één om heel hoog op je lijstje te zetten!

Het huis ligt op een rustige hoek van het hofje. Er komt alleen bestemmingsverkeer en kinderen kunnen in en rondom het Kralingenpad veilig buiten spelen. Voor de woning ligt een bestrate voortuin, links daarvan staat de fietsenberging. Daarnaast is de voordeur.

Quote van de makelaar: “Dit soort unieke hoekwoningen komen maar zelden voorbij. Door de aanbouw aan de voorzijde en de 2 dakkapellen is het niet meer van het origineel te herkennen. De woning telt maar liefst ca. 160m2 (!) woonoppervlak en dat hebben niet veel woningen in dit segment. Zoek je iets unieks en uitzonderlijks? Dan mag je dit huis niet missen…”

INDELING
Het huis is aan de voorkant royaal uitgebouwd, om zo een grote woonkeuken te realiseren. Je komt eerst in een ruime hal/entree en loopt vanuit daar door naar de keuken. Dit is een ruimte van 4 meter bij 5,80 meter. Een groot raam aan de voorkant en twee lichtkoepels in het dak maken het er prachtig licht.

EILANDKEUKEN
De keuken heeft een luxe en moderne uitstraling met centraal in het midden een spoeleiland met verhoogd bargedeelte. Het aanrechtblad is van zwart natuursteen. Onder het werkblad is een vaatwasser ingebouwd. Tegenover het eiland is het kookgedeelte ingebouwd met o.a. een 6-pits gaskookplaat, een opvallend brede oven en een afzuigschouw. In de hoek is er een aansluiting (elektra en water) voor een Amerikaanse koelkast. De hoge kastenwand ernaast wordt ter overname aangeboden.

LIVING
De keuken ligt iets lager dan de woonkamer, wat een speels en extra ruimtelijk effect geeft. Met een opstapje sta je in de woonkamer, die ruim 35 m2 groot is en daarmee plaats genoeg biedt voor een gezellige zithoek en een grote, lange eettafel. De hele achtergevel bestaat uit glas, inclusief openslaande deuren naar de tuin, dus ook hier komt lekker veel licht binnen.
De afwerking van de benedenverdieping maakt het er nog lichter en ruimer: alle wanden zijn strak gestuukt en eenvoudig in de gewenste kleur te sausen.

HAL & TOILET
Vanuit de woonkamer kom je in de hal met het toilet, een trap/voorraadkast en trapopgang. Het verrassend ruime toilet is prachtig afgewerkt met trendy, zwart sanitair en een opgemetseld wasmeubel. De algehele afwerking is met beton ciré waardoor er geen enkele tegel in het toilet te vinden is. Hier zul je met plezier naar het toilet gaan. Ook het halletje (de voormalige entree) heeft een speels karakter zo centraal in de woning. De stalraampjes naar de woonkamer maken de hal extra bijzonder.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping komen we op een ruime overloop welke 3 slaapkamers aan elkaar schakelt. Het zijn allen volwaardige kamers van respectievelijk 12m2, 8,5m2 en 7m2 groot. Net als op de overloop ligt er op elke kamer een licht eiken laminaatvloer. Erg praktisch zijn de kunststof kozijnen met draai/kiepramen met inzethorren. Ook de paneeldeuren zijn niet standaard.

BADKAMER
De badkamer is flink vergroot en voelt dan ook erg comfortabel aan. Ondanks dat deze ruimte compleet is aangekleed, voelt het nog steeds aan als een balzaal. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met rainshower, een whirlpool ligbad, een wasmeubel met waskom en een 2e zwevend toilet. Er is bij het ligbad zelfs een TV-aansluiting aanwezig. Een handdoekradiator en inbouwspots maken de badkamer compleet. Een niet te vergeten de grote ramen die niet alleen voor veel daglicht zorgen, maar ook een ideale ventilatiemogelijkheid bieden.

2e VERDIEPING
Deze woonlaag is aanzienlijk vergroot doordat er 2 grote dakkapellen zijn geplaatst (2017). Hierdoor wordt het ruimteverlies door schuine dakvlakken bijna volledig opgeheven. Beide dakkapellen zijn groter dan gemiddeld en zijn met een hoog plafond en design inbouwspots geplaatst. Daardoor voelt de 4e slaapkamer bijzonder ruimtelijk aan. Je zou de kamer zelfs kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers. De dakkapellen zijn van kunststof, zijn voorzien van draai/kiepramen, inzethorren, HR++ beglazing en elektrisch bedienbare rolluiken. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten t.b.v. opbergmogelijkheden geplaatst. Er zijn bovengemiddeld aantal wandcontactdozen aanwezig. En om het in de zomer comfortabel te houden is er airconditioning aanwezig.

WASRUIMTE
De voorzolder is opgedeeld in een overloop, een wasruimte en een inloopkast. Erg prettig is de brede dakkapel aan de achterzijde die in de breedte door loopt tot in de wasruimte. Hierdoor is de waskamer ook een volwaardige ruimte geworden met zowel een wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Zelfs hier zijn de wanden tot in de nok gestuct. Ook is hier de CV-ketel geplaatst.

ACHTERTUIN
De tuin is al net zo verzorgd en aangenaam als het huis. Hij is maar liefst 19 meter diep en 6 meter breed. Er is de hele dag zon en door de vrije ligging aan een groenstrook aan de achterzijde geniet je ook relatief veel privacy. Het vlonderterras direct bij het huis is overkapt, zodat je er ook op minder mooie dagen lekker buiten kunt zitten. De rest van de tuin is bestraat en bestaat uit een hoger en een wat lager gelegen deel. Achterin de tuin wacht je nog een fijne verrassing: je eigen sauna! Ervoor ligt een zonnig vlonderterras die naadloos in het relaxsfeertje past. Je hebt hier je eigen wellnessgelegenheid aan huis!

Rondom de hele tuin staat een houten schutting met groene begroeiing, daarlangs lopen borders met vaste planten, struiken en bloemen. De tuin is zelfs zo groot dat er meer dan voldoende ruimte is voor diverse speeltoestellen en/of een groot opzetzwembad. Achterin de tuin staat nog een houten schuur (4m2) alsmede een deels overkapt, betonnen plateau ten behoeve van een buitenkeuken. De achterom is met name erg praktisch zodat je ook via de achterkant in de tuin kunt komen.
Ook in de voortuin is nog een schuur (7m2) aanwezig welke ideaal is als fietsenstalling.

LOCATIE
Het Kralingenpad is een rustige straat in Elderveld, een wijk met veel jonge gezinnen. De groene omgeving en ruime opzet zal daarin zeker een rol spelen. Er zijn verschillende parken in de directe omgeving en er is volop speelgelegenheid in de wijk. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, sportclubs en medische zorg zijn op loop- of fietsafstand aanwezig. Het centrum van Arnhem is snel bereikbaar met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. Het NS-station Arnhem-Zuid ligt dichtbij en vanuit de wijk ben je zo op de snelwegen in de regio.

BIJZONDERHEDEN
Zeer verrassende, ruim opgezette en lichte hoekwoning
Maar liefst ca. 160m2 woonoppervlak en ca. 513m3 inhoud
Royale hal/entree
Neutraal, trendy en verzorgd afwerkingsniveau
Eilandkeuken in de aanbouw met lichtkoepels
Extra close-in-boiler in de keuken
Stijlvol toilet in de 2e hal
Riante en complete badkamer
Groepenkast: 16 (!) groepen, 4 aardlekschakelaars en 1 krachtgroep t.b.v. de sauna
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2008
Kunststof kozijnen met draai/kiepramen en HR++ beglazing
Rolluiken op beide dakkapellen, elektrisch bedienbaar
Airconditioning op de zolderkamer
Energielabel B
Separate wasruimte met doorlopende dakkapel
Opvallend diepe achtertuin met veel zonuren en privacy
Overkapt terras van aluminium
Volwaardige Finse sauna met ‘voorluifel’
Voortuin met extra schuur, water- en elektrapunt
Prettige woonwijk met veel groen en speelgelegenheid
Winkelcentrum, treinstation en uitvalswegen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning