DRIELPolenplein 6

Vraagprijs €239.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1990
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 CN
Straat
Polenplein 6
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Polenplein 6

Gemoderniseerd en comfortabel 3-KAMERAPPARTEMENT met praktische BERGING en aantrekkelijk indeling waaronder een open keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, een lichte woon-/eetkamer, 2 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer, praktische opbergmogelijkheden en een prettige patio en een gemeenschappelijk tuin.

Quote van de makelaar: “Schaars in zijn segment: een betaalbare woning zonder omkijken naar onderhoud van woning en tuin. Hier kun je comfortabel wonen waarbij je tijd over houdt om te genieten van je vrijheid”.

MODERN EN COMFORTABEL
Modern en comfortabel zijn de kernwoorden die dit appartement het beste omschrijven. In 2019 is dit appartement gemoderniseerd waarbij o.a. de keuken is vervangen. De aankleding van het appartement is neutraal en degelijk. De keuken, de badkamer en het toilet zijn allen modern ingedeeld in neutrale kleurstelling. Het appartement is instapklaar te noemen, waardoor je zo kunt verhuizen. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof (m.u.v. de voordeur) en voorzien van isolatieglas en draai-/kiepramen. Het appartement is praktisch ingedeeld met goede ruimten waardoor je van veel comfort geniet.

WOONKAMER
De woonkamer van dit appartement is heerlijk licht en ruim. De gevel verspringt waardoor er een speels effect ontstaat. Het vele glasoppervlak geeft veel lichtinval alsmede een toegang tot het terras. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer welke drempelloos doorloopt over het gehele appartement. Het appartement is praktisch in te delen waarbij er genoeg plaats is voor een ruime hoekbank en een 6-persoons eettafel. In de woonkamer is een videofoon (2020) aanwezig welke de mogelijkheid biedt om de toegangsdeur van het complex vanuit het appartement te openen. In de hal is een vaste kast aanwezig waardoor er voldoende opbergruimte is.

OPEN KEUKEN
De keuken van deze woning is tevens gemoderniseerd. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst waarbij er een prettige verbinding is met de eethoek. Er is gekozen voor een neutrale kleurstelling van het keukenblok met witte fronten en een blad welke is afgestemd op de licht eiken kleur van de vloer. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een koel-/vriescombinatie, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser en een combi-oven. Ook zijn er brede ladekorven aanwezig. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

SLAAPKAMERS
Zoals benoemd is dit een 3-kamer appartement waardoor er 2 slaapkamers te vinden zijn. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2 en 7m2 groot. De slaapkamers zijn aan de koele zijde van het appartement gelegen. De slaapkamers zijn verzorgd afgewerkt waarbij is gekozen om de laminaatvloer eenduidig door te leggen in de slaapkamers. De slaapkamers zijn licht door de grote ramen, ventileren is mogelijk via het raam alsmede het ventilatierooster wat is aangebracht.

BADKAMER
De badkamer is in het midden van het appartement gelegen. Door de zandkleur/witte betegeling is de badkamer fris en neutraal te noemen. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel met kolomkast, en ook een handdoekradiator. Ook vinden we in deze ruimte de wasmachineaansluiting terug. Op de wasmachine past ook prima een wasdroger. De ventilatie gaat via het mechanische ventilatiesysteem.
In de hal vinden we het toilet terug. Deze is in eenzelfde degelijke stijl afgewerkt en wel met een modern, zwevend wandcloset.

TERRAS
De patio is via de woonkamer te bereiken en heeft een open ligging. Hierdoor krijg je een ruimtelijk gevoel en kijk je vrij van je af. De patio is geheel overdekt waardoor je er droog kunt zitten. Ook heeft het een ‘vierkant’ formaat waardoor je er net even wat meer kunt plaatsen dan alleen een stoel. Het balkon heeft een ligging op het zuiden.
Aan de achterzijde van het complex is een gemeenschappelijke tuin. Mocht je meer zitruimte willen dan is dat hier mogelijk. De tuin is groen aangekleed met diverse zithoekjes. Vanuit deze gezamenlijke tuin is ook de berging horende bij het appartement te bereiken.

COMPLEX
Het appartementencomplex is midden in het centrum van Driel gelegen. De supermarkt is dan ook op steenworpafstand. Het appartementencomplex is gebouwd in 1990 en is degelijk gebouwd met een praktische indeling. Het complex is opgebouwd met 3 woonlagen waarbij er in totaal 8 appartementen zijn. Dit appartement ligt op de begane grond. In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond vinden we voor elke woning een eigen fietsenberging terug. De centrale hal is afgesloten en toegankelijk middels een intercomsysteem (videofoon). Aan de achterzijde van het complex is tevens een gezamenlijke tuin/terras aanwezig.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen € 130,- per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Bij de bouw is er gekozen voor onderhoudsarme materialen wat scheelt in de onderhoudskosten. Zo zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd waardoor er nauwelijks schilderwerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, kast met cv-ketel en kast met opbergruimte
Woonkamer met toegang tot de patio
Videofoon installatie in de woonkamer
Ruime zithoek en eethoek met veel lichtinval
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Modern zwevend geplaatst toilet
2 volwaardige slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting
Eigen patio (overdekt) en gelegen op het zuiden
Eigen fietsenberging v.v. elektra, verlichting en opbergmogelijkheden
Gemeenschappelijke tuin/terras.

BIJZONDERHEDEN:
Ideaal appartement voor diegene die meteen wil verhuizen
Kunststof kozijnen (m.u.v. voordeur) met draai-/kiepramen met isolatieglas
Moderne keuken met een strakke uitstraling
Zwevend toilet
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Cv-ketel: Intergas HR combi, 2018
Aantrekkelijke patio direct aan het leefgedeelte
Gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het complex
Liftinstallatie in het complex aanwezig
Fietsenberging met deur die naar buiten draait (meer praktische ruimte)
Rustige woonomgeving
Geen tuinonderhoud, alleen maar genieten!
Gezonde en actieve VVE.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning