Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKBredeweg 27

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1952
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AR
Straat
Bredeweg 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Bredeweg 27

Op een verrassend, privacyvol perceel van maar liefst 825m2 groot gelegen, gerenoveerd VRIJSTAAND WOONHUIS (1952) met onder meer volledig nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en horren, spouwmuurisolatie, nieuwe riolering, elektra en ventilatievoorziening. De woning heeft een aansluiting voor een houtkachel, openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer, een inbouwkeuken, een moderne badkamer, een zwevend toilet en 2 tot 3 slaapkamers op de verdieping. Op het dak van het bijgebouw zijn 18 zonnepanelen (2020) geïnstalleerd.

Het perceel heeft veel te bieden, namelijk een diepe oprit voor meerdere auto’s, een royale stenen schuur (7m bij 5,5m) met pannengedekt zadeldak, een stijlvolle veranda (7m x 3m) met vlonderterras ernaast en een grote overkapping t.b.v. een aanhanger of houtopslag. De tuin heeft een verzorgd en groen karakter waarbij hoge struiken en bomen voor veel privacy zorgen. De tuin ligt bovendien gunstig op de zon waardoor je er de gehele dag in de zon kunt zitten. In het extra tuinhuis kun je tuingereedschap kwijt. De sierlijke Japanse kers is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Quote van de makelaar: “Een karaktervolle na-oorlogse woning op een aantrekkelijke locatie met een heerlijke, vrije tuin waar je als tuinliefhebber verliefd op kunt worden”.

RENOVATIE
Vanaf 2018 is deze woning voor een groot deel flink onder handen genomen. In de basis is de riolering vervangen en de elektra geoptimaliseerd met o.a. een nieuwe, uitgebreide groepenkast. Stucwerkzaamheden en laminaatvloeren hebben de woning een verzorgd afwerkingsniveau gegeven. Opvallend is dat werkelijk elk kozijn is vervangen door een degelijke kunststof en is v.v. HR++ beglazing, zelfs het kelderraampje. In de draai/kiepramen zijn horren aanwezig. De spouwmuur is nageïsoleerd. In de woonkamer is een nieuwe pijp (rookkanaal) getrokken t.b.v. een houtkachel. Het toilet en de badkamer zijn gemoderniseerd. In de dubbele slaapkamer is een airco-aansluiting voorbereid. Kortom, er is al veel werk verricht in deze woning waardoor je in een gespreid bedje terecht komt.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een doorzon-kamer met een prettig leefklimaat. De zon draait gunstig om de woning heen waardoor ook de zijramen voor een optimale lichtinval zorgen. Dubbele terrasdeuren geven toegang tot de achtertuin. Net als in de tuin geniet je veel vrijheid en privacy zonder enige inkijk. Altijd al een houtkachel willen stoken in de wintermaanden? De bestaande houtkachel gaat mee, maar je kunt prima een nieuwe houtkachel op het vernieuwde rookkanaal aansluiten.

KEUKEN & KELDER
De ietwat gedateerde keuken is naast de woonkamer gelegen en biedt potentie om een doorbraak te realiseren. Wel dien je er rekening mee te houden dat de scheidingsmuur een draagmuur betreft. Overigens is de keuken groot genoeg voor een 4-persoons eettafel. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en is v.v. diverse inbouwapparatuur, namelijk een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een koelkast en een oven (defect). Er is tevens een aansluiting voor een vaatwasser aanwezig.

Vanuit de keuken is de kelder toegankelijk. Deze woning heeft nog een authentieke kelder met stahoogte (1,75m hoog). Hier is het altijd heerlijk koel, ideaal voor een fles wijn en andere levensmiddelen. De kelder verkeerd in een prima staat. Dit komt mede doordat het vervangen zijraam een ideale ventilatiemogelijkheid biedt.

BIJKEUKEN
Via de keuken loop je eveneens de 2e hal c.q. bijkeuken in. Dit is een lekkere ruimte en is ook ideaal om als hal/entree te gebruiken. De deur aan de zijkant fungeert dan als ‘voordeur’ aangezien deze aan de oprit grenst. Het is hier prettig binnenkomen, ook voor kinderen en/of huisdieren. Tevens vind je hier de wasmachine- en wasdrogeraansluiting. De CV-ketel is weggewerkt in een inbouwkast. De ruimte is verwarmd en in het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

BADKAMER & TOILET
In de jaren ’50 was een badkamer nog niet standaard in een woonhuis. Deze moest later dus ergens gecreëerd worden. Vaak zie je dat dit vlak bij de keuken is gebeurd omdat hier alle aansluitingen te vinden zijn. Zo ook bij deze woning. Naast het gemoderniseerde toilet met wandcloset, is er een nieuwe badkamer gerealiseerd.

De badkamer heeft een moderne uitstraling met o.a. een inloopdouche met drainafvoer en een breed wasmeubel. Boven het wasmeubel is een spiegelkast geplaatst. En ook hier zijn inbouwspots in het plafond geplaatst. Twee ramen zorgen voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

1e VERDIEPING
Via de hal/entree aan de voorzijde en een authentieke trapopgang met halverwege een bordes, komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop biedt toegang tot 2 grote slaapkamers en een inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning en heeft een eigen inbouw/linnenkast. De grote slaapkamer aan de achterzijde waren oorspronkelijk 2 slaapkamers, maar zijn bij elkaar getrokken. Deze kamer zou je eenvoudig weer kunnen opdelen aangezien beide deuren nog behouden zijn gebleven en de scheidingsmuur voor een deel is blijven staan. Nu is er in de 2e kamer een soort van walk-in-closet met een 2e toilet gerealiseerd.

ZOLDER
Via een vlizoluik op de overloop is de zoldervliering te bereiken. Dit is nog een verrassende ruimte die puur als opbergruimte geschikt is. De nokhoogte ligt namelijk op 1,6m waardoor je er gehurkt kunt lopen. Hier kun je prima seizoensspullen opbergen.

GARAGE / SCHUUR
Vlak achter de woning staat een wel heel erg aantrekkelijk bijgebouw. Het betreft de voormalige varkensstal die behoorlijk wat ruimte te bieden heeft (ca. 40m2). Helaas is deze schuur niet toegankelijk voor een auto, maar mogelijk dat je er wel een garage van zou kunnen maken. Deze schuur is v.v. nieuwe elektra en verlichting. Zelfs de kapconstructie van het zadeldak is vervangen waardoor het een degelijk bijgebouw is geworden. Hier kun je naar hartenlust klussen, hobbyen en/of een zitmaaier parkeren. Heb je een motor of meerdere fietsen, dan is deze schuur ideaal. Op het schuine dak zijn in 2020 maar liefst 18 zonnepanelen aangebracht.

TUIN & VERANDA
Rondom de woning ligt een zeer aantrekkelijk en verzorgde tuin. Zoek je een tuin met veel zonuren en veel privacy, dan nodigen wij je van harte uit om sfeer te proeven. Wanneer je hier éénmaal rond loopt, dan ben je meteen verkocht. De tuin heeft een groen karakter met hoge, begroeide erfafscheidingen met in het midden van de tuin een sierlijke Japanse kers. Het gazon is altijd keurig bijgehouden met achterin de tuin enkele jonge fruitbomen. Dit is een ideale tuin om te spelen en te ravotten.

Grenzend aan de schuur/garage is een veranda van Douglashout aangebouwd. En niet zomaar een veranda. Deze is maar liefst 7m bij 3m groot waardoor je er met gemak een loungeset en een jacuzzi kwijt kunt. Hier kun je op een warme dag heerlijk beschut zitten. Een extra zithoek is naast de veranda gecreëerd.

Noemenswaardig is nog de overkapping achter de schuur/garage. Via dubbele poorten kun je met een auto en/of aanhanger langs de schuur op om bij de overkapping te komen. Hier kun je bijvoorbeeld kachelhout opslaan.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (10 minuten fietsafstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang (bordestrap) met zijgevelraam
Woonkamer met rookkanaal en openslaande tuindeuren
Half/open keuken v.v. inbouwapparatuur en eethoek en toegang tot kelder
2e Hal c.q. bijkeuken met witgoedaansluitingen en CV-kast
Badkamer met inloopdouche en breed wasmeubel
Separaat toilet (wandcloset).
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en vlizoluik naar zolder
Slaapkamer 1 (voorzijde) met vaste kastenwand
Slaapkamer 2 (masterbedroom) met walk-in-closet en 2e toilet
(Slaapkamer 2 is eventueel op te delen in 2 afzonderlijke slaapkamers).

BIJZONDERHEDEN
Karaktervol, vrijstaand woonhuis met tal van pluspunten
Grotendeels gemoderniseerd en verbeterd
Rookkanaal in de woonkamer
Openslaande deuren naar de achtertuin
Groepenkast: 8 groepen (automaten), 3 aardlekschakelaars en 1x krachtgroep
Volledig voorzien van kunststof kozijnen
HR++ beglazing en muurisolatie aanwezig
CV-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar ca. 2001
Maar liefst 18 zonnepanelen, in 2020 geïnstalleerd
Energielabel F dateert nog van vóór de renovatie en plaatsing zonnepanelen
Airconditioning in slaapkamer voorbereid, o.a. elektra en doorvoer muur
Dakgoten zijn nog oud en hebben aandacht nodig
Zinken daklijsten zijn wel vervangen
Rollagen boven kozijnen in gevels zijn verbeterd
Keramische dakpannen
Aantrekkelijke schuur voor de ZZP-er met o.a. een vernieuwd zadeldak
Royaal perceel van 825m2 groot met privacyvolle tuin en veel zonuren
Stijlvolle veranda
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Gelegen aan de rand van het dorp met aan de voorzijde vrij uitzicht
Een heerlijke plek om rustig te wonen!

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning