Remko Stevens Makelaardij

DOETINCHEMDonaudal 140

Vraagprijs €250.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DOETINCHEM
Postcode
7007 HN
Straat
Donaudal 140
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DOETINCHEM
Donaudal 140

Verzorgde, instapklare TUSSENWONING met o.a. een royale woonkamer met veel lichtinval, een complete keuken v.v. inbouwapparatuur, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een complete badkamer met o.a. een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel, een voorzolder met witgoedaansluitingen en opbergruimte en een onderhoudsvriendelijke tuin met een houten berging en gunstige ligging op het zuid/oosten.

Quote van de makelaar: “Zoek je een woning waar je zo in kunt? Dan is deze kant-en-klare woning beslist een bezichtiging waard! Wij verrassen je graag met alle bijzondere elementen die deze woning te bieden heeft…”

COMPLETE GEZINSWONING
Deze woning is zeer compleet te noemen waarbij de ruimtes praktisch en optimaal te benutten zijn. De grote raampartijen maken dit een lichte woning die prettig aanvoelt. De aanwezige 4 slaapkamers maken deze woning geschikt voor een groter gezin, maar ook wanneer je een eigen werkkamer wilt kan je hier terecht. De keuken is compleet en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien, zo is er een ligbad én een inloopdouche en ook het 2e (zwevend geplaatst) toilet ontbreekt niet. De cv-ketel is recent (maart 2021) geplaatst, hier hoef je voorlopig ook niet naar om te kijken. Genieten doe je in de tuin die op het zonnige zuid/oosten is gelegen. Zit je toch liever in de schaduw? Met de brede zonwering heb je eenvoudig een plekje in de schaduw gecreëerd.

WOONKAMER
Meteen bij binnenkomst wordt duidelijk dat het hier een bijzondere woning betreft. Eenmaal in de woonkamer zal je opvallen dat het hier om een lichte woning gaat met veel lichtinval. De grote raampartij (en tevens een loopdeur) naar de achtertuin geven een ruimtelijk gevoel. De woonkamer is van goed formaat waardoor je er prima een ruime hoekbank, een eettafel en een grote kast kwijt kunt. De ruimte is praktisch in te delen waardoor deze optimaal te gebruiken is. De laminaatvloer is drempelloos doorgelegd in de hal.
De hal is ruim opgezet met een zwevend geplaatst toilet met fonteintje, de meterkast en een ruime, open trapopgang.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en biedt een vrij uitzicht door de groenstrook die tussen de woning en de weg is gelegen. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een koel/vriescombinatie en een combimagnetron. Het blad is in houtlook uitgevoerd wat mooi past bij de lichte fronten. De achterwand is deel betegeld waardoor deze eenvoudig te reinigen is. Twee ramen zorgen voor een fijne lichtinval. Hou je van lekker ‘tafelen’ met vrienden en/of familie? De keuken staat in verbinding met de eethoek waardoor je contact houdt wanneer je met elkaar tijdens het bereiden van een maaltijd.

1e VERDIEPING
Op de slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gelegen. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 13m2, 8m2 en 8m2. Twee slaapkamers zijn beide voorzien van een ruime schuifkastenwand. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut waardoor er veel opbergmogelijkheden zijn voor de kleding. Opvallend is de lichte laminaatvloer die sereen doorgelegd is in alle slaapkamers (drempelloos). Alle slaapkamers zijn voorzien van veel glasoppervlak waardoor de ruimten prettig aanvoelen.

BADKAMER
Aan de voorzijde van de woning treffen we de badkamer. Deze is optimaal ingedeeld en voorzien van alle wensen. Zoals onder andere een ligbad, De badkamer bestaat uit een ligbad, 2e zwevend toilet, een inloopdouche, een wastafel, een spiegel met planchet en een handdoekradiator. Het tegelwerk is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Ventileren is mogelijk via het raam (isolatieglas) alsmede de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
Deze woonlaag is voorzien van een hoge nok waardoor de ruimten goed te gebruiken zijn. Je treft hier dan ook een ruime 4e slaapkamer aan van ca. 10m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een groot dakvenster geeft veel lichtinval. De 2e verdieping is neutraal en licht afgewerkt en een nette laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer een riante kast te bereiken. Hier tref je de opstelling voor de cv-ketel aan, maar deze ruimte is ook goed te gebruik als walk-in-closet. Op de voorzolder vind je naast opbergruimte ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

ACHTERTUIN
De tuin is keurig en onderhoudsvrij aangelegd. Het terras is degelijk gelegd waarbij de randen zijn voorzien van vlonder om een speelse uitstraling te geven. Dit is een tuin waar je vooral kunt genieten van de zon, de ligging is gunstig op het zuid/oosten. Mocht je toch een plekje uit te zon willen, zonwering is aanwezig om dit te creëren. De houten berging is vrij ruim en biedt mogelijkheden voor het stallen van fietsen en het opbergen van tuinmeubilair en hobbyspullen. Uiteraard is er elektra aanwezig. In de tuin vinden we ook nog een water-aansluiting terug.

LOCATIE
Deze woning is in de gewilde wijk Dichteren gelegen. De wijk is speels en ruim opgezet. Zo zijn er brede groenstroken waardoor ook deze woning van de weg wordt gescheiden. In de wijk zijn veel parkeergelegen aangebracht. Voorzieningen zoals een speelplaats, buurtwinkelcentrum ‘De Bongerd’ en de supermarkt zijn dichtbij gelegen. Ook het treinstation en diverse sportvoorzieningen liggen binnen fietsafstand.

DOETINCHEM
Doetinchem is een bruisende plaats welke gunstig is gelegen. De aansluitingen van de A18 richting Arnhem en Enschede zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Binnen 15 minuten fietsen ben je in het uitgestrekte natuurgebied de Montferlandse bossen of bij de recreatieplas Stroombroek. Het centrum van Doetinchem is gezellig en hier kun je dan ook lekker genieten op een van de terrassen van de horecagelegenheden. Ook winkels vind je hier genoeg, van kleine boetiekjes tot de grotere merken, ze zijn er allemaal.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met vee lichtinval
Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met doorlopende laminaatvloer
Slaapkamer 1 en 2, beide v.v. een vaste schuifkastenwand
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, separate inloopdouche, 2e zwevend toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger
Slaapkamer 4 met dakraam
Walk-in-closet met cv-ketel opstelling.

BIJZONDERHEDEN
Ruime entree/hal met open trapopgang
Lichte woonkamer met toegang naar de achtertuin
Keuken compleet en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
2 Slaapkamers zijn voorzien van een ruime schuifkastenwand
Nette badkamer met o.a. ligbad én douche
Voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger
Cv-ketel: Intergas, geplaatst maart 2021
Meterkast: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Verzorgde en sfeervolle achtertuin met weinig onderhoud
Zonwering aan de achtergevel
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke woonomgeving
Snelle oplevering bespreekbaar!

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning