Remko Stevens Makelaardij

HETERENZesmorgen 124

Vraagprijs €439.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HT
Straat
Zesmorgen 124
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Zesmorgen 124

Aan een autoluwe straat met veel groen gelegen, royaal uitgebouwde en volumineuze 2-ONDER-1-KAP-WONING (1999) met maar liefst ca. 168m2 woonoppervlak (!), een speelse living met aparte zithoek en openslaande tuindeuren, een luxe leefkeuken met eethoek, 5 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet op de 1e verdieping en een multifunctionele 2e verdieping. Noemenswaardig is dat de woning een inpandige garage heeft die van binnenuit te bereiken is. Verder staat de woning op een mooi rechthoekig perceel met brede oprit, een achterom langs de woning en een heerlijke, vrij gelegen tuin op het zonnige zuid/westen.

Quote van de makelaar: “Deze verrassende en zeer complete woning is zeer geschikt voor een groot gezin. Door de dakopbouw is de woning aanzienlijk vergroot waardoor de woning zeker niet standaard te noemen is. Luxe, comfort en vrijheid maken deze woning zeker een bezichtiging waard!”

GEZINSWONING
Wie een complete gezinswoning zoekt is hier aan het juiste adres. Een living van maar liefst bijna 40m2 groot, een leefkeuken met ruimte voor een eethoek, 5 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers en 2 (separate) toiletten: veel completer ga je het in dit prijssegment niet snel vinden. Ca. 168m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage) verdeeld over 3 woonlagen zorgen voor ruimte en vrijheid. Die vrijheid zal je ook rondom de woning ervaren met een brede oprit en een vrij gelegen achtertuin met veel zonuren. De woning heeft diverse extra’s, zoals openslaande tuindeuren, luxe binnendeuren, een keuken met speelse opstelling, een garage die van binnenuit te bereiken is en praktische zaken, zoals een airco op de 1e verdieping en zonwering aan de tuinzijde van de begane grond. Deze woning is instapklaar voor een gezin dat ruimte zoekt.

LIVING
De woonkamer is één van de belangrijkste leefruimtes van een woning. Deze living valt op vanwege de speelse indeling met de centraal gelegen woonkamer en een extra zit-/eethoek. De woonkamer biedt ruimte aan een royale hoekbank, een kast en een tv-meubel. De extra zit-/eethoek biedt juist de speling om elders te kunnen genieten van een goed boek, het doen van een bordspel of het creëren van een speel/werkhoek, terwijl er toch een open karakter is. Bovendien is er in de keuken ruimte voor een eettafel, zodat je die niet in de woonkamer hoeft te plaatsen. En mocht het mooi weer zijn, dan zet je lekker de openslaande tuindeuren open, zodat je het buitenterras erbij betrekt. Deze prettige living is flexibel en geheel naar eigen wens en smaak in te richten.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen waarbij het keukenblok in een speelse opstelling is geplaatst. Dit betreft een hoekopstelling met schiereiland en een separate, hoge kast. Doordat er voor deze opstelling is gekozen, is er genoeg ruimte om een eettafel te plaatsen in de keuken. Wenselijke inbouwapparatuur is tevens aanwezig, zijnde een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koel/vriescombi, een inductie kookplaat en een afzuigschouw. In 2019 is de keuken voorzien van nieuwe apparatuur (m.u.v. kookplaat) en nieuwe fronten. De fronten hebben een ‘houtlook’ waarbij de rvs grepen voor een strakke uitstraling zorgen. Bij de keuken is ook de praktische trapkast te vinden, waardoor er veel opbergruimte aanwezig is.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze slaapverdieping is royaal opgezet, mede door de dakopbouw (2005) boven de garage en woonkamer waardoor er flink wat vierkante meters zijn bijgekomen. Dit heeft 2 extra slaapkamers en een ruime inloopkast opgeleverd, deze ruimten zijn daarbij ook voorzien van vloerverwarming. De overloop is lekker ruim en schakelt maar liefst 5 slaapkamers aan elkaar. De kamers zijn respectievelijk 15m2, 15m2, 11m2, 10m2 en 9m2 groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen. Op de grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is in 2019 een airco geplaatst waardoor het hier heerlijk koel blijft. Tussen 2 van de kamers zit nog een ruime inloopkast waar je veel spullen kunt opbergen. Ook is er een separaat toilet op de overloop gelegen.

BADKAMERS
Door een slimme indeling zijn er 2 badkamers gecreëerd, waar (indien gewenst) eenvoudig één grote badkamer van gemaakt kan worden. De ene badkamer is via de overloop bereikbaar, de andere via één van de grootste slaapkamers (badkamer en-suite). Beide badkamers hebben een eigen wastafelmeubel, echter de ene heeft een douche en de andere heeft een ligbad. Overigens kun je ook in het ligbad douchen aangezien er ook hier een hoge douchekop is aangebracht. Beide badkamers zijn zeer verzorgd en degelijk en in neutrale kleurstellingen tot aan het plafond betegeld. Hoe fijn is het om niet te hoeven wachten totdat de badkamer vrij is, maar dat je kunt kiezen waar je gaat douchen of tandenpoetsen.

2e VERDIEPING
Via een vaste trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. Deze woonlaag betreft een open, multifunctionele verdieping waar je alle kanten mee op kunt. Je kunt de open ruimte met prettige lichtinval gebruiken als speel- of hobby/sportkamer, maar je kunt er ook nog een extra slaapkamer en een wasruimte creëren. Achter de trapopgang is er plaats voor de wasmachine alsmede de cv-ketel die hier geïnstalleerd is. Verder heeft deze verdieping veel bergruimte. Een verdieping als deze is fijn om erbij te hebben zodat je flexibel kunt zijn in de verdeling en indeling van bijvoorbeeld slaapkamers.

GARAGE & OPRIT
Bij tweekappers zien we wel vaker dat de garage aan de woning is gebouwd, maar niet dat deze vanuit de woning toegankelijk is. Hoe fijn is het dat de garage ook deel uitmaakt van de woning waardoor het veel meer is dan een garage alleen. Je zou er zelfs een salon of werkruimte kunnen maken wanneer je de pui aan de voorzijde vervangt. Verder is de garage ideaal voor het stallen van een auto, (elektrische) fietsen en/of een motor.
Voor de garage ligt een aantrekkelijke oprit die royaal is opgezet, zowel in de diepte als in de breedte. Juist de breedte maakt de oprit zo prettig aangezien je goed kunt uitstappen en je gemakkelijk om een auto heen kunt lopen.

BUITENLEVEN
De woning ligt op een mooi perceel grond van 267m2 groot. De ligging ten opzichte van de weg en andere woningen is zeer gunstig. Doordat deze aan het einde van een blok is gelegen is de zijkant van de woning relatief vrij en geniet je hier dan ook van veel privacy. De woning staat gunstig op de kavel waarbij de meeste tuin aan de achterzijde is te vinden. Hierdoor is de achtertuin meer dan 11 meter diep en 10 meter breed. Een bijna vierkante tuin dus waar je overigens de zo goed als de gehele dag in de zon kunt zitten. De tuin is namelijk op het zonnige zuid/westen georiënteerd. Ook zorgen groene bomen/planten voor een groene buffer met de overige bebouwing. Door het prettige formaat realiseer je hier met gemak meerder zithoeken waardoor er altijd een fijn plekje te vinden is.

DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen en een waterpartij. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig, met name aan de Zesmorgen. De straat is ruim opgezet met groenstroken, bomen en parkeergelegenheid. Groene buffers in de voortuinen zorgen voor de nodige privacy en aankleding. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de overwegend vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. De waterpartij is daarbij een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met Z-indeling en openslaande tuindeuren
Half-open keuken met inbouwapparatuur en trap/voorraadkast
Inpandige garage (via de hal te bereiken).
1e Verdieping:
Vergrote overloop met 2e toilet en trapopgang
Slaapkamer 1 (voorzijde) met doorloop naar badkamer 1
Badkamer 1 met een ligbad/douche en een wastafel
Slaapkamer 2 (voorzijde)
Slaapkamer (achterzijde), met airconditioning
Slaapkamer 4 en 5 (achterzijde)
Badkamer 2 met een douche en een wastafel
Inloopkast (tussen 2 slaapkamers in).
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met o.a. de wasmachine-aansluiting, cv-ketelopstelling en bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning die groter is dan gemiddeld
Uitgebouwd op de eerste verdieping
Maar liefst ca. 168m2 woonoppervlak en ca. 575m3 inhoud
Openslaande tuindeuren
Complete inbouwkeuken met relatief nieuwe apparatuur, 2019 (m.u.v. kookplaat)
Vijf volwaardige slaapkamers (een zesde is nog te creëren)
Vloerverwarming op 2 slaapkamers
Een slaapkamer is voorzien van airconditioning
Twee badkamers
Separaat toilet op de eerste verdieping
CV-ketel: Vaillant Solide 30/34, bouwjaar 2009
Goed onderhouden, buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd
Inpandige garage van binnenuit te bereiken
Zonnige tuin op het zuid/westen
Elektrische zonwering aan de achtergevel
Afgesloten achterom langs de garage op
Brede oprit met plaats voor twee auto’s naast elkaar
Autoluwe straat met groen karakter
Kindvriendelijke woonomgeving
Snelle oplevering bespreekbaar!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning