Remko Stevens Makelaardij

EDEVoerakker 366

Vraagprijs €259.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1975
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
EDE
Postcode
6713 SV
Straat
Voerakker 366
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

EDE
Voerakker 366

Op de 3e verdieping met schitterend uitzicht gelegen, modern en ruim opgezet 3-KAMER-APPARTEMENT met royaal buitenterras van maar liefst 27m2 (!) groot en een grote BERGING van 7m2 groot op de begane grond. Het appartement biedt onder meer een complete inbouwkeuken, een lichte woonkamer met brede schuifpui, twee volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en 2-persoons wastafelmeubel, een separaat toilet, het appartement is geheel v.v. rolluiken (elektrisch bedienbaar) en een zeer royaal terras met veel zonuren, zonwering over de volle breedte (elektrisch bedienbaar) en een vrij uitzicht op de groene natuur.

Quote van de makelaar: “Een aantrekkelijk appartement op een goede plek met een riant buitenterras is schaars. Dit complete appartement onderscheid zich op meerdere vlakken en is dan ook uniek in het segment. Hier woon je voor je rust terwijl je kunt genieten van een keurig en verzorgd appartement die volledig is af te sluiten en die een heerlijke buitenruimte heeft die niet onder doet voor een tuin.

VRIJ GELEGEN
Het appartementencomplex is voorzien van veel comfort. Er is een ruime entree aanwezig met intercomsysteem, de brievenbussen en een liftinstallatie naar de verdiepingen. De berging is op de begane grond gelegen. Hier kun je eenvoudig meerdere fietsen stallen. Het appartement is ruim opgezet met kamers van goed formaat waardoor elke ruimte praktisch te benutten en in te delen is. Aan de voor én achterzijde is het appartement voorzien van rolluiken. Het grootste pluspunt van dit appartement is toch wel het zeer royale buitenterras waar je met gemak meerdere zithoeken creëert. Vanaf het terras (3e verdieping) geniet je van een panoramisch vrij uitzicht waar je de vier seizoenen op prachtige wijze van dichtbij zult ervaren.

WOONKAMER
Wanneer je de woonkamer van dit appartement betreedt valt je gelijk op hoe licht deze ruimte is. De schuifpui in combinatie met de grote raampartij zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer geeft verder een vrij gevoel, mede door het vrije uitzicht op de bomen en het feit dat er geen inkijk is. De ruimte is goed in te delen waarbij plaats is voor een ruime zithoek en een eettafel.

INBOUWKEUKEN
Via de hal komen we in de keuken terecht. Het keukenblok betreft twee delen waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Voldoende boven- en onderkastjes zijn aanwezig zodat er genoeg ruimte is voor alle keukenspullen. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een combi-oven en een koel-/vriescombinatie. Praktisch is ook de dubbele spoelbak. Ook de keuken is voorzien van een groot raam waardoor deze ruimte licht en ruim aanvoelt.

SLAAPKAMERS
Dit appartement is voorzien van twee praktische slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2 en 12m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een vaste inbouwkast. De slaapkamers aan de achterzijde heeft een eigen toegang tot het balkon. Hier kijk je dan ook vrij weg. In de hal naar de tweede slaapkamer toe is een vaste kast te vinden welke goed te gebruiken is als vaste kledingkast. Op beide slaapkamers zijn grote raampartijen te vinden die middels een elektrisch bedienbaar rolluik volledig zijn af te sluiten (net zoals alle andere ramen).

BADKAMER
In het midden van het appartement is de badkamer gelegen. De ruimte is neutraal ingericht met licht en degelijk tegelwerk dat tot aan het plafond doorloopt. De badkamer heeft een modern karakter vanwege het strakke wasmeubel en de drempelloze inloopdouche met dubbele, glazen deurtjes. Het 2-persoons wasmeubel heeft 2 brede ladekorven waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Boven het wasmeubel is een spiegelkast met extra kastruimte en spotverlichting geplaatst. Een design-handdoekradiator maakt het helemaal af. Tevens is hier de opstelling voor de wasmachine en wasdroger te vinden.

BUITENTERRAS
Dit is toch wel het grootse pluspunt van dit appartement. Een dakterras van deze omvang is bijzonder en geeft aanzienlijk meer wooncomfort dan een gemiddeld appartement. Door het oppervlak van wel ca. 27m2 kan je met gemak meerdere zitplaatsen creëren. Het dakterras is over de gehele breedte van het appartement geplaatst. Hierdoor is deze niet alleen via de brede schuifpui met de woonkamer verbonden, maar ook vanuit de slaapkamer kan je het terras betreden. Daarbij is het uitzicht op het groen een mooie bijkomstigheid. Je kan hierdoor privé zitten waarbij je je in de natuur waant. De ‘bloembakken’, die onderdeel uit maken van het complex, geven je eveneens de mogelijkheid om het buitenterras groen aan te kleden. De ligging op het westen zorgt dat je het grootste gedeelte van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. Over de volle breedte van het dakterras is zonwering aangebracht die eveneens elektrisch te bedienen zijn. Deze zonwering is erg comfortabel en heb je ook nodig om op een warme zomerdag in de schaduw te kunnen zitten.

BERGING
Op de begane grond van dit complex tref je de berging horende bij dit appartement. Deze berging is verrassend ruim (ca. 7m2) en heeft bovendien ook een vliering waar extra spullen op te bergen zijn. Een groot gemak is de aanwezige elektra-aansluiting waardoor je eventueel de elektrische fiets kunt opladen. Een fiets is ook te stallen in de algemene fietsenstalling welke ook op slot kan.

COMPLEX
Deze woning vinden we terug in een stijlvol terrassencomplex, waarbij elk appartement een royaal dakterras heeft. Doordat elke woonlaag verspringt en de terrassen eigen plantenbakken hebben, is het aanzicht speels en kleurrijk. Aan achterzijde van het complex zijn bomen geplaatst waardoor er vanaf het balkon altijd een uitzicht op groen is. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij het complex. Aan de voorzijde is de entree gelegen welke is afgesloten in een belportiek. Via een intercomsysteem is er toegang te verlenen aan bezoekers. Er is een liftinstallatie aanwezig. Het stallen van de fiets kan in de algemene, afsluitbare fietsenstalling.

Het complex wordt beheerd door een actieve VvE. De servicekosten bedragen ca. € 270,20 per maand. Dit is inclusief voorschot stookkosten. De verwarming verloopt via een centraal systeem waarbij elk appartement wordt afgerekend op haar eigen verbruik (blokverwarming).

EDE
Omgeven door de veelzijdige natuur is Ede een heerlijke plaats om te wonen. Het natuurlijke karakter bestaat uit bossen, heidevelden en zandverstuivingen, ideaal om de rust en de vrijheid op te zoeken. Lekker wandelen over de Ginkelse Hei of jezelf afmatten met de mountainbike op de heuvelrug van de Goudsberg, de directe omgeving rondom Ede is een oase van natuur voor degenen die even willen ontvluchten uit de dagelijkse beslommeringen. Voor wie liever een avondje lekker wil relaxen met vrienden of familie, die kan een kaartje kopen voor een film in de immense Cinemec-bioscoop of het iets intiemere theater De Reehorst. Kortom, Ede is een veelzijdige stad om te wonen.

Ede heeft een centrale ligging in Nederland. Gelegen aan de A12 en A30 zijn diverse grote steden zoals Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen binnen een half uur te bereiken. Maar ook Wageningen met haar universiteiten is binnen handbereik (5 tot 10 minuten). Ede kent 2 treinstations, namelijk Ede-centraal en de intercity-verbinding Ede-Wageningen.

INDELING
3e Verdieping:
Entree/hal met meterkast
Woonkamer met brede schuifpui
Ruime keuken v.v. inbouwapparatuur
Slaapkamer met grote inbouwkast
Slaapkamer met toegang tot het terras
Badkamer met inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel met spiegelkast en witgoedaansluitingen
Toilet met fonteintje
Voor én achterzijde van het balkon is voorzien van rolluiken
Riant dakterras met zonwering, vaste plantenbakken en uitzicht op groen.

Begane grond:
Ruime berging met daglicht en elektra-aansluiting
Gemeenschappelijke, af te sluiten fietsenstalling.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke appartement, bestaande uit één woonlaag
Prettig woonklimaat vanwege grote raampartijen en veel lichtinval
Woonkamer met brede schuifpui naar het terras
Complete keuken v.v. inbouwapparatuur
2 Vaste opbergkasten in de hal
Separaat toilet
2 Ruime slaapkamers
Vaste inbouwkast op slaapkamer 1
Slaapkamer 2 heeft toegang tot het dakterras
Badkamer voorzien van inloopdouche en modern 2-persoons wastafelmeubel
Grotendeels v.v. isolatie glas (m.u.v. één slaapkamer)
Volledig voorzien van rolluiken (m.u.v. voordeur), elektrisch te bedienen
Riant dakterras met uitzicht op groen
Zonwering over de volle breedte van het balkon, elektrisch bedienbaar
Houtvlonders op het buitenterras
Actieve VvE
Grote berging op de begane grond met verrassend veel ruimte.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning