Remko Stevens Makelaardij

DRIELOldenhof 63

Vraagprijs €298.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1974
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DV
Straat
Oldenhof 63
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Oldenhof 63

Heerlijk vrij aan groenstrook gelegen, UITGEBOUWDE HOEKWONING (grootste type in de wijk), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met veel lichtinval, een ruime woonkamer met nieuwe hardhouten trapopgang, een open keuken met diverse inbouwapparatuur, een extra werkhoek in de aanbouw met tuindeur, in totaal 4 grote slaapkamers op de verdiepingen, een royale voorzolder met mogelijkheid tot extra werkhoek en een balkon op het zuiden. De woning heeft grotendeels nieuwe kozijnen met isolatieglas (deels HR++) beglazing. Bovendien is de spouw nageïsoleerd (2020) en is de CV-ketel relatief nieuw (2017). Het buitenschilderwerk is eveneens in 2020 uitgevoerd.

Het perceel ligt gunstig in de wijk met veel vrijheid en groen aan de zijkant van de woning. Naast de woning ligt een strook die wordt gehuurd van de Gemeente waardoor de achtertuin breder is dan gemiddeld. De achtertuin ligt op het zuiden en heeft daardoor veel zonuren. In de voortuin staat en stenen berging van 10m2 groot.

Quote van de makelaar: “Deze hoekwoning is groter dan gemiddeld en heeft maar liefst ca. 135m2 woonoppervlak. De aanbouw geeft meer leefruimte op de begane grond en de 2e verdieping is van zichzelf al verrassend groot. Dit is een ideale woning voor een gezin met 3 kinderen, zeker gezien de rustige en kindvriendelijke ligging in de wijk”.

HAL/ENTREE
De hal van de woning is gemoderniseerd. De voordeur is vervangen door een kunststof deur met grote ramen. De deur past in stijl bij de paneeldeuren binnen in de hal. Ook het toilet is modern afgewerkt en zwevend geplaatst. De garderobe nis zorgen ervoor dat de jassen en schoenen niet in de loop van de hal in de weg staan/hangen. De hal en het toilet zijn neutraal afgewerkt met grote antracietkleurige plavuizen.

LIVING
De living heeft vanuit de bouw een Z-indeling waardoor er een ruime zithoek en aparte eethoek is ontstaan. Het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning gelegen. Het grote raam aan de voorzijde van de woning geeft veel lichtinval. In de zijgevel is tevens een raam speels geplaatst. Door de mooie breedtemaat kun je er met gemak een grote hoekbank kwijt. De vloer is bekleed met een lichte laminaatvloer met v-groef. Sfeervol is de strak ingebouwde open haard (niet recent gebruikt). De vernieuwde hardhouten, open trap vormt een ware eyecatcher. Door de Z-indeling is de eethoek apart, maar deze wel in verbinding met de woonkamer. Er is ruimte genoeg voor een 6-persoons eettafel.

WERKKAMER
Aan de achterzijde van de woning is over de halve breedte een aanbouw geplaatst. In deze aanbouw is een werkhoek gecreëerd waardoor je een lichte ruime werkplek hebt. De achterdeur tref je tevens in de aanbouw aan.

KEUKEN
Aan de achterzijde van de woning is de keuken geplaatst. Deze staat leuk in verbinding met de eethoek, waardoor je tijdens het koken direct contact kunt houden met de gasten. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst met neutrale kleurstelling. De witte fronten steken mooi af bij het antracietkleurige werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat en een afzuiger. Tevens is een losse koel/vriescombinatie aanwezig. De keuken geniet veel lichtinval door het grote raam, waardoor het een prettige woonsfeer heeft.

SLAAPKAMERS
Via de vernieuwde trap komen we op de ruime overloop van de 1e verdieping. Op deze woonlaag zijn 3 volwaardige slaapkamers gelegen van respectievelijk 19m2, 11m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen, mede doordat alle muren recht lopen en er geen schuine dakvlakken zijn. De kamers zijn dan ook praktisch in te delen. De grootste kamer is opvallend ruim en is over de volle breedte van de woning gelegen. Je zou er zelfs een walk-in-closet kunnen realiseren. De kamer is voorzijen van een kunststof pui met draai-/kiepramen en HR++ beglazing. De twee kamers aan de achterzijde zijn voorzien van hardhouten kozijnen met een draai-/kiepraam. Op een van de slaapkamers vinden we aansluitingen voor de wasmachine, deze zijn ook mogelijk op de tweede verdieping.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in vinden we de badkamer. Doordat dit een hoekwoning betreft is deze tevens voorzien van een zijgevelraam, waardoor er daglichttoetreding en een mogelijkheid tot ventileren is. Ook de badkamer is neutraal te noemen. Met lichte tegels op de geheel betegelde wanden. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een 2e toilet en een breed wastafelmeubel en een kolomkast. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet.

2e VERDIEPING MET DAKTERRAS
Via een vaste 2e trapopgang gaan we verder naar de 2e verdieping. Doordat de voorgevel verder omhoog doorloopt en de nok op maar liefst 3,4 meter hoogte ligt, voelt deze verdieping niet aan als een zolder. Het betreft een verrassend ruime woonlaag met volop mogelijkheden. De voorzolder is zeer ruim en biedt zelfs mogelijkheden voor een creëren van een extra kamer. Op de voorzolder is tevens de opstelling van de cv-ketel te vinden, alsmede een extra wasbak. Ook is hier de tweede aansluiting voor e wasmachine te vinden. Mocht je extra opbergruimte willen, dan is het door de hoge nok mogelijk om een extra zoldervliering te creëren.
Op deze woonlaag tref je tevens de 4e slaapkamer, welke zeker royaal te noemen is. Deze kamer is zeer licht door de grote pui met veel glasoppervlak. Grenzend aan deze ruimte tref je het zonnige balkon. Deze is op het zuiden gelegen en hier kun je dan ook goed vertoeven.

VOORTUIN
De voortuin is opvallend diep (ca. 8m) waardoor er een fijne buffer naar het pad toe is. De voortuin is onderhoudsvriendelijk en grotendeels bestraat. Voor in de tuin is een ruime schuur geplaatst. Deze is praktisch voor het stallen van fietsen of overige spullen. Mocht je een motor hebben, door de dubbelde deuren parkeer je deze tevens eenvoudig in de schuur.

ACHTERTUIN
De achtertuin van deze woning heeft een prettige breedte (ca. 9m) en daarmee breder dan gemiddeld. Dit komt mede doordat de huidige bewoner een extra strook grond (ca. 2m breed) huurt van de gemeente (ca. €145,- per jaar). De tuin is pal op het zuiden gelegen, de hele dag kun je hier heerlijk van de zon genieten. Een grote boom en de groenstrook naast de woning zorgen voor een prettige groene buffer. Via de zijkant is een achterom aanwezig. De tuin is eenvoudig ingericht, en opgedeeld in de lengte. Aan de ene zijde is een groot terras gecreëerd waarbij er plaats genoeg is voor een riante lounge set. Tevens heeft de tuin een groene uitstraling door de border met verschillende platen en een strook gras. Doordat de schuur aan de voorzijde van de woning is geplaatst, is de ruimte in de tuin nog beter te benutten.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobe nis en toilet
Z-woonkamer met open haard en trapopgang
Ruime eethoek
Werkkamer in de aanbouw met toegang tot de achtertuin
Open keuken in hoekopstelling met div. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers met draai/kiepramen
Badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Ruime voorzolder met o.a. wastafel, wasmachineaansluiting en cv-ketelopstelling
Extra hobbyruimte en/of opbergmogelijkheden
4e Slaapkamer met toegang tot het dakterras.

BIJZONDERHEDEN
Rustig wonen aan een autoluw en kindvriendelijk hofje
Ideale gezinswoning met ca. 135m2 woonoppervlak.
Gelegen naar een grasveld met bomen, fraai uitzicht
Eenduidige “blauwe” gevels
Bijzondere hoekwoning met grote pluspunten en onderscheidende elementen
Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020
Zijgevel is na-geïsoleerd in 2020
Grotendeels voorzien van isolatieglas (deels HR++ beglazing)
Gemoderniseerde hal met grote antracietkleurige plavuizen
Meterkast: 7 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Sfeervolle woonkamer met Z-indeling
Extra kopgevelraam doordat het een hoekwoning betreft
Open haard in de woonkamer (niet recent gebruikt, dient nagekeken te worden)
Open keuken in neutrale kleurstelling met div. inbouwapparatuur
Aanbouw t.b.v. een werkkamer met toegang tot de achtertuin
Vernieuwde hardhouten, open trapopgang
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel met kolomkast
Riante voorzolder met plaats voor een hobbyruimte
Cv-ketel (Vaillant HR combi, 2017), wasmachineaansluiting en wastafel op de voorzolder
Dakterras grenzend aan de 4e slaapkamer
Centrale ligging in Driel met alle voorzieningen binnen handbereik.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning