Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Terp 5

Vraagprijs €395.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 HA
Straat
De Terp 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Terp 5

Zeer comfortabel en royaal uitgebouwd, geschakeld HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (2009) met een onderscheidend karakter doordat het een volwaardige slaapkamer en extra badkamer op de begane grond heeft. Hierdoor is de woning ook levensloopbestendig te bewonen. Er zijn opvallend veel extra’s zoals een luxe en zeer complete eilandkeuken, vloerverwarming, een praktische bijkeuken, in totaal 4 slaapkamers met draai/kiepramen, diverse rolluiken waarvan de meeste elektrisch bedienbaar, een balkon over de volle breedte met vrij uitzicht op water en natuur, een vergrote en complete 2e badkamer op de verdieping alsmede een zolderverdieping met stahoogte en veel opbergmogelijkheden. De woning is bovendien goed onderhouden en op het dak zijn 12 zonnepanelen geplaatst.

De achtertuin is 5m diep en 10m breed en biedt opvallend veel privacy en een heerlijk zitterras met open karakter naar de groenstrook en waterpartij die aan de achtertuin grenst. Een groot pluspunt is de achterom en zijpad die langs de woning op loopt. De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan 2 auto’s op eigen terrein waarbij de voortuin wordt omsloten door een sierhekwerk. De Terp is een speels aangelegd en autoluw woonerf waardoor het voor (jonge) gezinnen een heerlijke plek is om te wonen. Alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Deze woning is onderscheidend in het segment en bovendien ook zeer geschikt voor de doelgroep die rustig en levensloopbestendig wil wonen. In combinatie met de aanbouw en alle luxe en extra’s heeft het veel meer te bieden dan de gemiddelde woning aan De Terp. Ben je op zoek naar een gemoedelijke en prettige woonomgeving? Wanneer je eenmaal “De Terp” oprijdt, zal je je meteen thuis voelen”.

UITGEBOUWD
Tijdens de bouw is deze woning direct maximaal uitgebouwd. Maximaal wil zeggen dat zowel de woning (begane grond) als de garage met 2 meter zijn verlengd. En doordat het direct tijdens de bouw is gebeurd, is het mooi één geheel geworden, zonder verspringingen of zetscheuren in de muren. De aanbouw heeft niet alleen een ruimere woonkamer opgeleverd maar ook een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hiervoor is de garage opgedeeld waarbij het voorste gedeelte als bijkeuken in gebruik is.

Door de aanbouw aan de achterzijde is er op de 1e verdieping direct een aantrekkelijk balkon van ca. 9m2 groot gerealiseerd. Op deze manier wordt het ruimteverlies in de achtertuin gecompenseerd en is er een extra terras met vrij uitzicht op de achtergelegen groenstrook en waterpartij.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Levensloopbestendige woningen zijn zeer schaars terwijl er veel vraag naar is. Dat maakt deze woning juist zo interessant voor een specifieke doelgroep. Maar ook een gezin met 3 kinderen kan hier prima uit de voeten. De ouderslaapkamer op de begane grond met een eigen en-suite badkamer en de kinderen op de verdieping met ieder een eigen kamer en een gezamenlijke (royale) 2e badkamer. De huidige indeling is eveneens interessant voor een mindervalide die bij voorkeur alle voorzieningen op de begane grond heeft. Er is bovendien een erg praktische wasruimte op de begane grond te vinden. Kortom, deze woning is veelzijdig te bewonen en dat maakt het uniek in het segment!

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. De dubbele terrasdeuren versterken dit gevoel waardoor je de woonkamer eenvoudig vergroot door het buitenterras erbij te betrekken. Door de aanbouw is de woonkamer aanzienlijk vergroot. Hierdoor kun je er met gemak een grote hoekbank en een 6- tot 8-persoons eettafel kwijt. Vloerverwarming zorgt voor een hoog comfortgehalte. Een trapkast biedt de mogelijkheid om veel spullen achter een deur op te bergen.

LUXE KEUKEN
De keuken vormt één geheel met de woonkamer maar door de opstelling met een schiereiland, heeft het toch een geheel eigen karakter gekregen. Door het schiereiland heeft de keuken een speelse indeling waarbij het is voorzien van alle wenselijke luxe en comfort. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, extra brede 4-pits keramische kookplaat, een afzuigschouw, een koelkast, een heteluchtoven en een extra magnetron. Het spoeleiland is tevens v.v. een Quooker waardoor je direct kokend water hebt. Het terrazzo natuurstenen werkblad geeft de keuken een luxe uitstraling. Brede ladekorven en een apothekerskast zorgen met name voor veel praktische kastruimte. Indien gewenst kun je met 2 of 3 krukken aan de ‘ontbijtbar’ van het schiereiland zitten.

SLAAP- EN BADKAMER BEGANE GROND
Vanuit de woonkamer is er een directe verbinding met de naastgelegen slaapkamer. Het betreft een volwaardige slaapkamer van 4,2m bij 3,1m waardoor je er met gemak een 2-persoons bed en een linnenkast kwijt kunt. Er is een tv-aansluiting en een draai/kiepraam aanwezig. Erg fijn is de extra tuindeur waardoor je ook vanuit deze kamer direct het buitenterras op loopt. En net als in alle andere kamers kun je met een (elektrisch bedienbaar) rolluik de kamer volledig verduisteren.

Vanuit de slaapkamer is er een directe doorloop naar de badkamer en-suite. Deze extra badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e zwevend toilet en een wastafeltje.

BIJKEUKEN
De van oorsprong bedoelde garage is kleiner geworden doordat deze is opgedeeld ten behoeve van een extra badkamer. Maar je kunt het voorste gedeelte nog steeds gebruiken als stalling voor bijvoorbeeld een motor of fietsen. De dubbele deuren naar de oprit zijn behouden gebleven. Doordat de ‘garage’ in spouw gebouwd en geïsoleerd is, biedt het meerdere mogelijkheden. In het huidige gebruik is het omgetoverd tot een complete bijkeuken met extra keukenblok en witgoedaansluitingen. Dit was mogelijk doordat er vanuit de hal een doorloop naar de bijkeuken aanwezig is. Bovendien is de bijkeuken verwarmd waardoor het er altijd comfortabel is.

1e VERDIEPING
Via een ‘luie’, minder steile trap (nieuw bouwbesluit) komen we terecht op de 1e verdieping. Hier verbindt de overloop de 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m2, 10m2 en 6,5m2 groot en zijn allen volledig af te sluiten met een rolluik. Draai/kiepramen bieden de mogelijkheid om de kamers te ventileren, ook wanneer je het rolluik op de ‘kierstand’ laat zakken. Overigens zijn de rolluiken elektrisch te bedienen. De grootste slaapkamer voelt aan als een balzaal, mede doordat deze over de volle breedte van de woning is gelegen. De middelgrote slaapkamer biedt toegang tot het balkon.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Bij de bouw is er gekozen voor het grotere formaat en dat wordt ook meteen duidelijk wanneer je de badkamer inloopt. De ruimte is bijzonder groot waarbij het dan ook compleet is ingedeeld met een ligbad, een aparte douche, een 3e zwevend toilet en een wasmeubel. Het wasmeubel wordt compleet gemaakt met een spiegelkast en spotverlichting. De douche is niet zomaar een douche. Dit betreft een luxere uitvoering met powerjets (massagestralen) en een stoomcabine. Net als bij de andere badkamer is de ruimte te ventileren middels mechanische ventilatie.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder toegankelijk. Deze zolder is verrassend ruim en heeft veel extra gebruiksoppervlak. Het is jammer dat er geen vaste trap gemaakt is, anders zou je deze verdieping prima kunnen gebruiken als leefruimte. De nokhoogte ligt op 2 meter hoog en heeft (voor velen) dus stahoogte. Er is geen daglicht aanwezig, maar dit is éénvoudig te creëren. In de straat zijn al voorbeelden van een dakkapel. Dit geldt hetzelfde voor het plaatsen van en vaste trap, zodat de zolder eenvoudiger te bereiken is. Kortom, er zit enige potentie in de woning om meer woonoppervlak te creëren (+13m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte).

ACHTERTUIN
Door de aanbouw is de achtertuin iets kleiner geworden, maar het is nog steeds een tuin van 5m diep en 10m breed. En mede door de vrije ligging aan de achterzijde, voelt de tuin groter aan. Ook is er daardoor nauwelijks tot geen inkijk waardoor de privacy gewaarborgd is. De aanwezige schuur en duivenhok nemen flink wat ruimte in beslag, maar deze kunnen eenvoudig worden verwijderd waardoor er meer ruimte in de tuin ontstaat. Bovendien is er ook nog altijd een extra balkon die je als het verlengde van de tuin mag zien.
De achterom langs de woning op is ideaal waardoor je met een fiets of een groencontainer gemakkelijk in de tuin wil komen. Praktische aspecten zoals een waterkraan en elektra-aansluiting zijn aanwezig.

DE TERP
Deze woning is gelegen aan één van de leukste woonerven van de Betuwe. De Terp staat geheel op zich zelf, heeft een speels karakter en een ruime opzet waardoor je niet direct bij de overburen naar binnen kijkt. Centraal in het naastgelegen hofje ‘De Hoeve’ is een speeltuin aangelegd. Terwijl de kinderen enthousiast gebruik maken van alle speeltoestellen, praten de ouders gezellig even bij. Het nog jonge wijkje bestaat uit verschillende woningtypen maar wel met dezelfde uitstraling.
In de nabije omgeving zijn 2 basisscholen en een peuterspeelzaal gelegen. Ook het gezellige dorpsplein met supermarkt ligt op steenworp afstand.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een splinternieuw dorpshuis (2021) en worden er door het hele jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, groepenkast en trapopgang
Open keuken v.v. eilandkeuken en alle wenselijke inbouwapparatuur
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en trapkast
Slaapkamer met tuindeur
Badkamer en-suite met inloopdouche, 2e toilet en wastafel
Bijkeuken c.q. inpandige berging met witgoedaansluitingen, keukenblok en dubbele deuren naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met CV-inbouwkast en vlizotrap naar zolder
Slaapkamer 1, volle breedte woning (voorzijde) en rolluiken
Slaapkamer 2 met deur naar balkon en rolluik
Slaapkamer 3 met rolluik
Vergrote badkamer met ligbad, stoomdouche, wastafelmeubel en 3e zwevend toilet.
Zolder:
Met vlizotrap te bereiken zolder met stahoogte en veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Veelzijdige en comfortabele gezinswoning
Eveneens levensloopbestendig of door mindervalide te bewonen
Zowel woning als ‘garage’ is uitgebouwd (tijdens de nieuwbouw)
Ruime woonkamer met openslaande tuindeuren
Vloerverwarming op de begane grond
Luxe en zeer complete eilandkeuken met o.a. een Quooker ingebouwd
Kamer op begane grond is ook een perfecte werkkamer aan huis
In totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers
Drie zwevende wandclosetten
Praktische bijkeuken met 2e keukenblok
Grotendeels v.v. rolluiken, deels elektrisch te bedienen
Meterkast: 12 groepen en 4 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor o.a. snel internet
CV-ketel: Daalderop Combifort 38/80+ met bouwjaar 2009
12 Zonnepanelen
Energielabel A
Goede en verzorgde onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2017 en deels in 2021 uitgevoerd
Privacyvolle achtertuin met vrije ligging aan groenvoorziening
Alle voorzieningen op loopafstand
Aantrekkelijke ligging in het dorp.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning