SLIJK-EWIJKNieuwedijk 11

Vraagprijs €380.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1926
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
SLIJK-EWIJK
Postcode
6677 PA
Straat
Nieuwedijk 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

VANWEGE OVERWELDIGENDE ANIMO VOOR DEZE WONING, WORDEN ER GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND. WENST U OP DE RESERVELIJST GEZET TE WORDEN, DAN WILLEN WIJ U VRAGEN OM EEN MAIL TE STUREN OF EEN AANVRAAG TE DOEN VIA HET CONTACTBUTTON OP FUNDA. WIJ VERTROUWEN OP UW BEGRIP!

SLIJK-EWIJK
Nieuwedijk 11

Op een heerlijk, vrije plek in het buitengebied gelegen, VRIJSTAAND WOONHUIS, bestaande uit een volwaardige begane grond met o.a. een slaapkamer en badkamer, alsmede een zolderverdieping met (slaap)kamer. Deze woning is niet groot (ca. 80m2 woonoppervlak) en is niet luxe, maar biedt wel perspectief om er geheel je eigen droomwoning van te maken.

De woning staat op een bijzonder groot perceel van 3.420m2 (!) met 2 bijgebouwen, namelijk een schuur/hobbyruimte (ca. 32m2) en een dubbele, in spouw gebouwde garage van 5m diep bij 10m breed. Achter de garage en enkele bosschages is een ‘weiland’ gelegen van ca. 140m diep en 20m breed. Dit biedt wellicht perspectief om een paard aan huis te houden. Het perceel is bijzonder vrij gelegen en grenst aan een park met aangeplante fruitbomen.

Quote van der makelaar: “Dit is een unieke kans om betaalbaar in het buitengebied te wonen. Doordat de woning relatief klein is, is ook de richtprijs minder hoog. Echter, je zult rekening moeten houden met een investering om de woning naar een modern en duurzamer niveau te brengen. Uitbouwen is helaas maar beperkt mogelijk. Verder ligt de woning schitterend in het buitengebied nabij Nijmegen-Noord”.

SEMI-BUNGALOW
Deze vrijstaande woning heeft ca. 80m2 woonoppervlak en dat is inclusief ca. 17m2 van de 1e verdieping (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Zoals eerder gezegd is de woning niet groot, maar biedt het zeker wel perspectief voor een bepaalde doelgroep. Het betreft namelijk een semi-bungalow waarbij de slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn gelegen. Hierdoor is de woning levensloopbestendig te bewonen. De vaste trap naar de verdieping is geen volwaardige trap waardoor je de zolder wellicht wat minder snel zal gebruiken. Overigens biedt het wel mogelijkheden om er 1 of 2 knusse slaapkamers te creëren.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de goede kant gelegen wat bezonning betreft. De zon draait er gunstig omheen waardoor er een prettige lichtinval is. Bovendien kijk je vanuit de woonkamer vrij weg het groene park in terwijl niemand bij je naar binnen kijkt. Dit vrije gevoel zal je zeker aanspreken.
In verhouding met de rest van de woning is de woonkamer goed bemeten (ca. 32m2) waardoor je er prima een zithoek en een eethoek kunt creëren.

KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer waardoor je (waarschijnlijk met een draagbalk) de keuken zou kunnen doorbreken. Dit biedt wellicht perspectief om creatief te zijn met de opstelling van de keuken. In de huidige opstelling is er gekozen voor een hoekopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger.

SLAAPKAMER & BADKAMER
Vanuit de keuken loop je door de slaapkamer in. Deze slaapkamer is op de begane grond gelegen en heeft eveneens, net als de woonkamer, het vrije uitzicht het park in. Een rustiger gelegen slaapkamer zal je niet snel vinden.

De badkamer is te bereiken via de hal. Het zal je niet verbazen dat ook de badkamer gedateerd en eenvoudig is. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel. Ook is hier de wasmachine-aansluiting te vinden.
Het toilet is separaat, naast de badkamer gelegen en verkeerd in een vergelijkbare afwerkstaat.

1e VERDIEPING
Via de woonkamer en een ‘inbouwkast’ kom je via een relatief steile trap op de 1e verdieping. Deze woonlaag voelt wat krap aan, maar dat komt mede doordat er maar weinig ramen zijn. Alleen in de 2 kopgevels is een raam aanwezig. De nok ligt toch nog op 2,6 meter hoogte waardoor je er prima kunt staan. Het voelt meer aan als een zolderverdieping die opgedeeld is in 2 ruimtes. Er is verwarming aanwezig.

ROYAAL PERCEEL
Eén van de grootste pluspunten van deze woning is misschien wel de grootte en vrijheid van het perceel. Met maar liefst 3.420m2 grond heeft het geen doorsnee tuin en biedt het zelfs perspectief voor het houden van een paard of ander kleinvee aan huis. De aanwezige schuur en/of dubbele garage maken het er alleen maar aantrekkelijker op. Op een groot deel van het perceel is tot dit jaar maïs verbouwd (ca. 116m bij 20m), waardoor je er wellicht nog wel iets mee moet doen om het bruikbaar te maken. Ook zijn er meerdere bosschages ca. 21m bij 20m) die wellicht in de weg staan. Tevens is het perceel voor een groot deel niet omheind waardoor de erfgrens niet overal fysiek zichtbaar is. Voor een compleet beeld verwijzen wij je ook naar de plattegrond van het perceel met maatvoering.

SCHUUR
Parallel aan de woning staat een schuur / bijgebouw van ca. 32m2 groot. Het is dus niet zomaar een schuur, maar het biedt wellicht mogelijkheden om er een klus- of hobbyruimte te maken. Het is in steen opgetrokken, heeft enkele ramen en een zadeldak met dakpannen.

DUBBELE GARAGE
Naar schatting ergens begin jaren ’90 is er een royale, dubbele garage bijgebouwd (10m bij 5m). Opvallend detail is dat deze garage in spouw is opgetrokken. Gezien de geschatte bouwperiode is het niet duidelijk of dat de aanwezige golfplaten van het dak asbesthoudend zijn. Feit is dat er 2 garagedeuren (kanteldeuren) toegang verlenen aan 2 of meer auto’s.

BESTEMMING
De bestemming van deze woning maakt onderdeel uit van bestemmingsplan “De Nieuwe Rietgraaf” waarbij de bestemming “Agrarisch” en de dubbelbestemming “Waarde Natuur & Landschap” van toepassing is. Normaliter zou je met deze bestemming hier alleen mogen wonen in combinatie met grondgebonden agrarische activiteiten, echter dat is hier niet het geval.

Na onderzoek is gebleken dat deze woning vanaf medio 1975 onder de werking van het overgangsrecht valt, waardoor het gebruik als niet-agrarische bewoning mag worden voortgezet. Hierdoor is de functie van Burgerwoning legaal geworden.
Wel neemt dit enkele beperkingen met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld maar éénmalig via een omgevingsvergunning ontheffing aanvragen om de woning maximaal met 10% te vergroten. Door de woning in zijn geheel te slopen, komt het overgangsrecht te vervallen. Kortom, de woning heeft een aantal beperkende factoren waar je je bewust van moet zijn wanneer je serieus geïnteresseerd bent.

Meer informatie hieromtrent is bij ons op kantoor op te vragen. Bij specifieke vragen adviseren wij u contact op te nemen met het Omgevingsloket van de Gemeente Overbetuwe.

LOCATIE
De Nieuwedijk is een rustige straat in het buitengebied tussen Slijk-Ewijk en Oosterhout (Gelderland). Er staan maar enkele woningen aan deze straat waarbij deze semi-bungalow achter een andere woning (nummer 8) is gebouwd. Doordat de woning achter de buurwoning staat, geniet je aan de achterzijde wel alle vrijheid waarbij je opvallend veel privacy krijgt. Omgeven door gras en fruitbomen is er een panoramisch uitzicht over de directe omgeving.

CENTRALE LIGGING
Ondanks de vrije ligging in het uitgestrekte landschap van de Betuwe, woon je hier toch enigszins centraal ten opzichte van grote plaatsen als Elst en Nijmegen-Noord. Hierdoor zijn veel voorzieningen dichterbij gelegen dan je denkt. Snelwegen A15 en A325 brengen je binnen 15 autominuten naar het centrum van Nijmegen of Arnhem. Slijk-Ewijk mag dan wel een kleine plaats zijn, grenzend aan de uiterwaarden van de Waal, maar onbewust heeft het meer te bieden dan je op voorhand denkt. Bovendien ligt ook strandpark Slijk-Ewijk binnen handbereik.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en CV-kast
Badkamer met douche en wastafel
Keuken met meterkast
Woonkamer met inbouwkast met trapopgang
Slaapkamer.
1e Verdieping:
Zolder, opgedeeld in 2 ruimtes met stahoogte en daglicht.

BIJZONDERHEDEN:
Wonen in het buitengebied 2.0
Semi-bungalow en daardoor levensloopbestendig te bewonen
Let op: Het huis is niet groot en er zijn nauwelijks uitbreidingsmogelijkheden (max. 10% van de inhoud)
Meterkast: 4 groepen (automaten) met 1 aardlekschakelaar
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2006
Geheel v.v. isolatieglas met uitzondering van de voordeur
Platte dak is ca. 10 jaar geleden vervangen
Schuur/hobbyruimte en dubbele garage zorgen voor ca. 82m2 aan bijgebouwen
Veel vrijheid en privacy
Het royale perceel biedt potentie voor het houden van een paard aan huis
Verrassend dicht bij Nijmegen-Noord, Elst en uitvalswegen gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning