Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDVinkenpark 5

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1976
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 EC
Straat
Vinkenpark 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Vinkenpark 5

Aan autovrij en groen hofje gelegen, ruim opgezette en goed onderhouden TUSSENWONING met CARPORT aan de achterzijde. De woning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen en heeft diverse pluspunten zoals grote ramen met veel lichtinval, een complete inbouwkeuken, een degelijke badkamer en toilet met o.a. zwevende wandclosetten, in totaal 4 ruime slaapkamers met een mogelijkheid tot een 5e (slaap)kamer.

De tuin is gunstig op de zon gelegen (westen), is meer dan 11 meter diep (excl. schuur) en heeft een opvallend vrije ligging zonder inkijk van achteren. Achterin de tuin staat een stenen schuur (9m2) en een carport (5,65m bij 3,1m) waardoor je altijd een auto beschut en op eigen terrein kunt parkeren. De ontsluiting is via een achtergelegen hofje waardoor je ook geen directe achterburen hebt.

Quote van de makelaar: “Een tussenwoning met een carport komen we doorgaans niet veel tegen. Dat maakt deze gezinswoning dan ook meteen uniek in het segment. Bovendien krijg je hier veel leefruimte waardoor de woning ook voor een gezin met 3 kinderen interessant is”.

ONDERSCHEIDEND
Vind nog maar eens een betaalbare woning met ca. 107m2 woonoppervlak, 3 volwaardige woonlagen, 4 slaapkamers, degelijk sanitair en een complete inbouwkeuken. Laat staan dat er ook nog eens een carport op eigen grond bij inbegrepen is. En dan hebben we nog niet eens alle pluspunten benoemd. Dit betreft dus niet zomaar een tussenwoning maar een complete gezinswoning met onderscheidend vermogen die je niet mag missen.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een doorzon-woonkamer. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen daarbij voor veel lichtinval. Bovendien kijk je aan de voorzijde vrij weg over het groen aangelegde hofje wat voor een vrij gevoel zorgt. De zithoek is dan ook aan de voorzijde gelegen terwijl je de eethoek aan de achterzijde bij de open keuken kwijt kunt. Het afwerkingsniveau is verzorgd te noemen met o.a. spachtelputz wandafwerking met (extra) verlaagde contactpunten en een strak schuurplafond. Op de vloer ligt een mooie V-groef laminaatvloer. Onder de trapopgang is een praktische inbouw/voorraadkast te vinden.

OPEN KEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer/eethoek toe. Het neutrale en degelijke keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en heeft daardoor flink wat kastruimte en aanrecht. In het aanrechtblad is zelfs een dubbele gootsteen aangebracht. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een combi-magnetron, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. De indeling voelt verder ruimtelijk aan. In de achtergevel is een tuindeur geplaatst waardoor je direct het buitenterras op loopt.

1e VERDIEPING
De trapopgang naar de 1e verdieping zit in de woonkamer, maar doordat er op de overloop een deur aanwezig is, kun je de warmte beneden houden. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers gelegen. De twee grootste slaapkamers zijn van hetzelfde formaat (ca. 12m2) waardoor je kunt kiezen welke kamer de hoofdslaapkamer wordt. De 3e slaapkamer is ca. 6m2 groot en zou een prima baby- of werkkamer kunnen zijn. Doordat er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig zijn, zijn de kamer praktische en optimaal in de richten. De slaapkamers hebben overigens allemaal nog enkele beglazing.

BADKAMER
De badkamer is, net zoals het toilet in de hal, al eens gemoderniseerd waardoor het sanitair en tegelwerk verzorgd en degelijk is. De douche betreft zelfs een inloopdouche welke is af te sluiten middels dubbele deurtjes. Tegenover de douche is een compleet wasmeubel geplaatst welke is v.v. een grote spiegel, diverse kastruimte/lades en spotverlichting. Uiteraard ontbreekt het 2e zwevend toilet niet. Een groot pluspunt is het grote raam (isolatieglas) die voor veel daglicht zorgt. Bovendien kun je de ruimte goed ventileren door een raam open te zetten. Er is ook afzuiging aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping mogen we gerust verrassend noemen. Vanwege de hoge nok (3,2 meter hoog) voelt deze woonlaag bijzonder ruimtelijk aan. Vanuit de basis betreft het een open ruimte, maar hier is er al een royale, 4e slaapkamer gerealiseerd. Dit is ook meteen de grootste slaapkamer van het huis, namelijk 14m2 groot, gemeten vanaf 1,5m hoogte. Door dit formaat zou je de kamer zelfs kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers. Aan de achterzijde zou je eenvoudig een brede dakkapel kunnen plaatsen. Aan de voorzijde is het vergunningplichtig. Op de kamer is verwarming aanwezig, alsmede een groot Velux dakvenster. Aan beide kanten zijn knieschotten aangebracht waar je nog de nodige opbergruimte vindt.

Op de voorzolder loopt de hoge nok door waarbij een extra, Velux dakvenster voor de nodige lichtinval zorgt. In de ene hoek kun je de wasmachine en wasdroger plaatsen en is de CV-ketel geïnstalleerd. De andere hoek biedt mogelijkheden voor het plaatsen van een linnenkast of een bureau (werkhoek).

ACHTERTUIN
Achter de woning is een aantrekkelijke tuin te vinden. Deze is meer dan 11 meter diep en biedt daardoor voldoende ruimte voor een heerlijk zonneterras en een grasgazon. Zeker voor kinderen is dit ideaal voor het plaatsen van een trampoline of schommel. Omdat de tuin op het zonnige westen is gelegen, is er aan de achtergevel zonwering geplaatst. Bovendien zit je hier opvallend vrij doordat er nauwelijks inkijk is.

SCHUUR & CARPORT
Achterin de tuin staat een stenen schuur welke net iets groter is dan gemiddeld (vandaag de dag). Met meer dan 8m2 stallingsruimte kun je er meerdere fietsen, een grasmaaier en tuingereedschap kwijt. In de schuur is tevens elektra aanwezig.
Naast de schuur is de carport te vinden, ideaal voor diegene die graag een auto beschut parkeert. Bovendien hoef je nooit een plekje te zoeken, maar ben je gegarandeerd van een droge parkeerplaats. Bij vorst ruiten krabben is hier verleden tijd. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de carport af te sluiten met een kanteldeur of dubbele deuren waardoor de carport meer een garage wordt.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzon-woonkamer met trapkast
Open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met deuren die de trapopgangen afsluiten
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en dakvenster
Slaapkamer 4 met groot Velux dakvenster en knieschot opbergruimte (beide zijden).

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Buitenschilderwerk zomer 2019
Complete inbouwkeuken
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Vernieuwd tegelwerk en sanitair op toilet en badkamer
Meterkast: 5 groepen (stoppen) en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Atag HR-combi met bouwjaar ca. 2008
Twee Velux dakvensters voorzien van verduisteringsschermen (2e verdieping)
Muur- en dakisolatie vanuit de bouw
Energielabel C
Goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd
Voegwerk achtergevel 2008
Voegwerk zijgevel van huis en schuur in 2018 vernieuwd
Vrije ligging aan voor- en achterzijde
Gunstig op de zon gelegen achtertuin (westen)
Carport voor het stallen van een auto op eigen terrein
Achterom aanwezig
Supermarkt op loopafstand
Dodewaard is direct aan de snelweg A15 gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning