Remko Stevens Makelaardij

HETERENOlieakkerstraat 17

Vraagprijs €247.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1979
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 DT
Straat
Olieakkerstraat 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Olieakkerstraat 17

Leuke, complete TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, met onder meer een gezellige woonkamer, een complete inbouwkeuken, 3 volwaardige slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer, een badkamer met o.a. een 2e toilet, relatief nieuwe CV-ketel (2020) en een vergrote stenen schuur met achterom. Dit alles is gelegen in het centrum van Heteren met winkels op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Deze woning is voor elke starter interessant. De ruimte, het comfort en de gunstige ligging maken deze woning in dit prijssegment onderscheidend en is daarom beslist een bezichtiging waard!”.

COMPLEET
Er zijn maar weinig woningen in dit prijssegment die zo compleet zijn als deze woning. De woning is geheel voorzien van isolatieglas en diverse rolluiken. In 2020 is de CV-ketel vervangen door een Nefit HR-combi die er voorlopig tegen aan kan. Ook het buitenschilderwerk is onlangs uitgevoerd, dit is door een schilder gedaan in de zomer van 2019. Verder is de stenen berging vergroot over de hele breedte van de achtertuin. Vóór de woning ligt een groene buffer waardoor de woning niet direct aan de weg is gelegen. Kortom, deze woning heeft meer te bieden dan alleen prettige leefruimtes.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een doorzonkamer, de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorzijde kijk je vrij weg door de groene buffer die tussen de weg en de woning is gelegen. Zowel het raam aan de voorzijde als het raam en de deur aan de achterzijde zijn voorzien van een rolluiken. Op de vloer van de woonkamer ligt een massieve parketvloer wat een warme uitstraling geeft. Enkele muren zijn bekleed met steenstrips. De deur naar de hal is vervangen door een glas-in-lood deur wat net even een andere uitstraling geeft. Bij de keuken is er meer dan voldoende ruimte voor een eettafel, waardoor je meer ruimte overhoudt in de woonkamer. Tevens is er een ruime trapkast aanwezig wat veel opbergruimte biedt.

OPEN KEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer/eethoek toe. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en heeft daardoor flink wat kastruimte en aanrecht. De inbouwapparatuur bestaat uit een smalle vaatwasser, een koelkast, een grote oven, een 5-pits gas kookplaat en een afzuigschouw. Ook zijn er inbouwspots aangebracht voor sfeervolle verlichting. Een buitendeur zorgt voor een directe toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
De trapopgang naar de 1e verdieping zit in de woonkamer, maar doordat er op de overloop een schuifdeur aanwezig is, kun je de warmte beneden houden. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers gelegen. De twee grootste slaapkamers zijn van hetzelfde formaat, ca. 12m2, en hebben beide een vaste schuif/kastenwand. De 3e slaapkamer is ca. 6m2 groot. Doordat er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig zijn, zijn de kamer praktische en optimaal in de richten.

BADKAMER
De badkamer voelt prettig aan, mede door het aanwezige raam die voor daglicht zorgt, hier is ook een ventilatierooster geplaatst. De ruimte is ingedeeld met een douche, een 2e toilet (zwevend geplaatst), een waskom op een kastje en een extra kolomkast. Ook is er een handdoekradiator aanwezig. Het tegelwerk is degelijk uitgevoerd en loopt helemaal door tot aan het plafond.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap (met schuifdeur op de 1e verdieping) kom je op de ruime 2e verdieping terecht. Deze woonlaag betreft een grote ruimte, waarbij er een mogelijkheid is om hier een extra (slaap)kamer te creëren. Er is verwarming aanwezig. Een groot dakvenster biedt vele lichtinval, eventueel zou hier nog een dakkapel geplaatst kunnen worden. Op de zolder treffen we tevens de opstelling voor de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aan. Aan beiden zijde zijn knieschotten gerealiseerd wat veel opbergruimte biedt.

ACHTERTUIN
Een leuk huis is pas compleet wanneer er een aantrekkelijke tuin bij zit. Doordat de tuin deels bestraat waardoor je een groot terras hebt. Aan de zijkanten zijn border gerealiseerd welke de tuin een groene uitstraling geven. Achter in de tuin staat een ruime stenen schuur, deze is vergroot over de volle breedte van de tuin. Hierdoor heeft de schuur een oppervlakte van ca. 13m2, en is dit een ideale ruimte voor het stallen van de fietsen. Een achterom is aanwezig waarbij je direct in de schuur uitkomt. Doordat de achterburen haaks op deze staan, is de achtertuin relatief vrij te noemen.

LOCATIE
Deze woning is zeer centraal in het dorp gelegen. Het dorpshart ligt letterlijk om de hoek. Hier vinden we ook supermarkt Jumbo terug waardoor je lopend de boodschappen kunt doen. Iets vergeten? Binnen enkele minuten haal je het alsnog in huis. De woning is gelegen aan een groene buffer waardoor deze vrijer van de weg af ligt. Heteren krijgt een echt ‘dorpshart’ met meer winkels en woningen. Ondertussen heeft de sporthal al een nieuwe locatie gekregen en zal er binnen afzienbare tijd een geheel nieuw recreatiegebied worden geopend in de uiterwaarden van de Rijn. Op steenworp afstand ligt de Rijndijk waar je eindeloos van de vrije natuur kunt genieten.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met trapkast
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met schuifdeuren naar de trapgang
2 Slaapkamers van ieder 12m2 groot v.v. vaste kasten
3e Slaapkamer
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Ruime zolder met mogelijkheid voor een 4e (slaap)kamer
Opstelling voor de CV-ketel (2020) en witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Buitenschilderwerk zomer 2019
Complete keuken met alles erop en eraan
3 Volwaardige slaapkamers
Mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer op de 2e verdieping
Badkamer met o.a. een 2e toilet
Meterkast: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting (woonkamer)
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2020
Roluiken op de begane grond
Relatief vrije achtertuin
Vergrote stenen schuur van maar liefst 13m2 groot
Achterom aanwezig
Rustige ligging met prettige groene buffer naar de weg toe
Supermarkt letterlijk om de hoek
Basisscholen en recreatiegebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning