Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Grip 55

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GJ
Straat
De Grip 55
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Grip 55

Zeer energiezuinige, comfortabele en over de volle breedte uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (2002), bestaande uit 3 woonlagen en maar liefst ca. 156m2 (!) woonoppervlak en onder meer een lichte woonkamer, een complete inbouwkeuken, een eethoek in de aanbouw, een 2e hal met tuindeur en doorloop naar opgedeelde garage met bijkeuken en volwaardige kantoorruimte, meerdere lichtkoepels voor een prettige lichtinval, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping (géén radiatoren en gasaansluiting), een multifunctionele 2e verdieping met 2 extra dakvensters en duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp, zonneboiler en WTW-ventilatie.

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een verrassend groot perceel van 344m2 waarbij de achtertuin meer dan 20 meter diep is. Deze tuin biedt opvallend veel privacy waar je de gehele dag in de zon kunt zitten. De tuin is aangelegd met meerdere terrassen, diverse bomen en heeft een groen en verzorgd karakter. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis (ca. 17m2) en een overdekte fietsenstalling. Uiteraard is er ook een achterom aanwezig. De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan 2 auto’s.

Quote van de makelaar: “We kunnen bij deze woning wel stellen dat het alles heeft wat je van een complete gezinswoning mag verwachten. Met name op de begane grond is er veel leefruimte te vinden, zelfs een kantoor om comfortabel vanuit huis te werken. De duurzaamheid en hoge isolatiewaarde van de woning maakt het in deze tijd extra aantrekkelijk. Je woont hier in een gewilde, ruim opgezette en groene woonwijk die voor kinderen ideaal is”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Een zeer groot voordeel van de warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Wanneer je er ook nog eens zonnepanelen bij laat plaatsen, kun je de woning wellicht (afhankelijk van gezinssamenstelling en leefstijl) energieneutraal maken.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen waarbij de speelse raampartijen voor een prettige lichtinval zorgen. De woning is binnenwerks breder dan gemiddeld, namelijk 5,8 meter waardoor het ruimtelijk aan voelt. Dit biedt mogelijkheden om je eigen indeling te kiezen, bijvoorbeeld een lekker hoekbank met een comfortabele fauteuil erbij. Je hoeft geen rekening te houden met een eettafel aangezien je deze waarschijnlijk in de aanbouw bij de keuken plaatst. Een groot pluspunt is de plavuizen vloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde zit je vrij doordat leilindes in de voortuin voor een groene buffer zorgen.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer en eethoek in de aanbouw. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en is v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een grote koelkast, een brede 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw, een magnetron en een aparte (grote) oven. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots aangebracht. In de hoek vind je een draaicarrousel voor pannen.

AANBOUW & BIJKEUKEN
De aanbouw is opgedeeld in een eethoek en een tweede hal met doorloop naar de tuin en bijkeuken. Opvallend is dat beide ruimtes een lichtkoepel hebben die voor veel lichtinval zorgen. In het plafond zijn eveneens inbouwspots aangebracht. De plavuizen vloer is doorgetrokken inclusief de vloerverwarming. In de aanbouw kun je prima een 6-persoos eettafel kwijt. Door het grote raam kijk je de diepe achtertuin in.

De 2e hal is ideaal bij kinderen en/of huisdieren. Hier kun je de schoenen en jas uittrekken alvorens je verder naar binnen loopt. Vanuit deze hal loop je tevens de bijkeuken in. De bijkeuken is ontstaan door de voormalige garage op te delen in een bijkeuken en kantoor. In de bijkeuken is een 2e keukenblokje aangebracht en waar je tevens de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. In de vaste kastenwand is de warmtepomp en de zonneboiler geïnstalleerd. Ook hier zorgt een grote lichtkoepel voor meer dan voldoende lichtinval. Uiteraard ontbreken ook hier de inbouwspots niet.

KANTOOR AAN HUIS
Tegenwoordig wordt er steeds meer vanuit huis gewerkt. Hoe fijn is het dan wanneer je een comfortabele werkkamer (3m x 3m) hebt waar je niet gestoord hoeft te worden? De garagedeur is vervangen door een hardhouten pui met glas en een loopdeur naar de oprit. De ruimte is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Om het éénduidig af te maken zijn ook hier inbouwspots in het plafond aangebracht.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Door het extra zijgevelraam is er een fijne lichtinval. Deze woonlaag is opgedeeld in 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m2, 14m2 en 9m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Bovendien zijn de kamers praktisch in te richten doordat alle muren recht zijn (zonder schuine dakvlakken) en er geen radiatoren te vinden zijn. De volledige 1e verdieping heeft immers vloerverwarming. De middelgrote kamer heeft bovendien een vaste schuif/kastenwand. Alle ramen die open kunnen zijn v.v. een rolhor waardoor insecten geen kans krijgen.

BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen. De ruimte is ingedeeld met een douchecel, een zwevend wandcloset (2e toilet) en 2 afzonderlijke wastafels. Boven de wastafel is een breed planchet aangebracht in combinatie met een grote spiegel en spotverlichting. Het afwerkingsniveau is neutraal en degelijk. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming waardoor het comfortabel aanvoelt.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Op de voorzolder is een vaste schuif/kastenwand aanwezig waar je de nodige spullen kunt opbergen.
De slaapkamer voelt ruimtelijk aan vanwege de wit gesausde dakplaten, de hoge nok (ca. 3,5m hoog) en de 2 grote Velux dakvensters die extra zijn aangebracht. De dakvensters hebben ieder een rolgordijn. De WTW-ventilatie-unit is keurig in een kast weggewerkt. Om het af te maken zijn er in de nok inbouwspots verwerkt.

DIEPE & VRIJE ACHTERTUIN
Eén van de grote pluspunten van deze woning is de achtertuin. Deze is met meer dan 20 meter veel dieper dan de gemiddelde achtertuin. En doordat de tuin ook meer dan 9 meter breed is, is het een ideale tuin voor een gezin met kinderen. Noemenswaardig is de vrije ligging aangezien er nauwelijks inkijk is. De achtertuin loopt schuin weg van de achtergelegen woningen waardoor het groene karakter van diverse bomen en beplanting veel meer in het oog springen. De tuin heeft een verzorgd en goed onderhouden karakter en met meerdere terrassen is er altijd wel een plek in de zon te vinden. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis van ca. 17m2 groot waar je veel (tuin)spullen kunt opbergen. Aan de andere zijde is een overkapping gerealiseerd waar je meerdere fietsen overdekt kunt stallen. Erg praktisch is de aanwezige achterom, zodat je eenvoudig met de fiets, groencontainer of kruiwagen in de achtertuin kunt komen.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de relatief jonge woonwijk ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een autoluwe straat die eindigt aan de rand van het dorp waar wandelpaden je in de vrije natuur brengen. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust!
Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, trapkast en trapopgang
Woonkamer met L-indeling
Open keuken met hoekopstelling en compleet met alle wenselijke inbouwapparatuur
Eethoek in aanbouw met lichtkoepel
2e Hal met lichtkoepel en tuindeur
Bijkeuken met keukenblokje, witgoedaansluitingen, een lichtkoepel en een vaste kast met warmtepomp en zonneboiler.
1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam en 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met douchecel, 2e toilet en 2 wastafels.
2e Verdieping:
Voorzolder met vaste schuif/kastenwand en zijgevelraam
4e Slaapkamers met 2 grote dakvensters en een vaste kastenwand met WTW-unit.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Neutraal en degelijk afwerkingsniveau
Prettige woonsfeer, mede door veel lichtinval en speelse raampartijen
De woning wordt op zeer verzorgde wijze bewoond
Zeer complete inbouwkeuken
Aanbouw en voormalige garage zorgen voor flink meer extra leefruimte
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Zolderkamer met 2 grote dakvensters
In meerdere ruimtes zijn inbouwspots in het plafond verwerkt
Maar liefst 3 grote lichtkoepels
Meterkast: 11 groepen (incl. 2x krachtgroep) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor o.a. snel internet aanwezig
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Door aanbouw is de voormalige garage van binnenuit te bereiken
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
Comfortabele werkkamer is ideaal voor werken aan huis
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de tuin zeker aanspreken
Relatief diepe achtertuin met veel privacy en zonuren
Groot tuinhuis en aanvullend een praktische fietsenstalling (overkapping)
Oprit met plaats voor 2 auto’s
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk
Op steenworp afstand van de dorpsrand en op loopafstand van Landgoed Hemmen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning