Remko Stevens Makelaardij

DRIELBerenklauw 84

Vraagprijs €345.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2013
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HW
Straat
Berenklauw 84
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Berenklauw 84

Luxe, energiezuinige en UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2013) welke hoogwaardig en trendy is afgewerkt met o.a. houten vloeren door de gehele woning, een complete inbouwkeuken met schiereiland, een royale living met openslaande tuindeuren, elektrisch op afstand bedienbare rolluiken op de slaapkamers, een royale, multifunctionele 2e verdieping met werkhoek en duurzame voorzieningen zoals een zonneboiler en 10 zonnepanelen (2019).
De achtertuin is zeer gunstig gelegen, namelijk pal op het zuid(westen) waardoor het veel zonuren heeft. De elektrisch bedienbare zonwering is ter overname. De tuin is maar liefst ca. 13m lang met achterin de tuin een houten (fietsen)berging en achterom. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het segment en tevens een unieke kans om eindelijk weer een luxe tussenwoning in de Breekenhof te kunnen kopen. Door de aanbouw, energiezuinigheid en het luxe en instapklare afwerkingsniveau is dit een eer complete gezinswoning met alleen maar pluspunten. Pas op: Dit is een huis om verliefd op te worden…”

NIEUWBOUW
Dit betreft nog een relatief jonge woning die is gebouwd conform de richtlijnen van het laatste bestemmingsplan. Dat betekent niet alleen dat de woning optimaal is geïsoleerd, maar ook dat het hoge plafonds en deuren heeft alsmede ‘luie’ trappen naar de verdiepingen. De woning heeft van zichzelf al energielabel A, maar de woning is alleen nog maar energiezuiniger geworden door de zonneboiler en extra zonnepanelen. Tijdens de bouw is de woonkamer 2,4m uitgebouwd waardoor het degelijk en zonder beperkingen is uitgevoerd (bijv. geen verspringing in de muren vanwege de erfgrens). Tegelijkertijd is er gekozen voor dubbele, openslaande tuindeuren met zijlichten. Hierdoor kan de achtertuin optimaal bij de woning betrokken. Kortom, een heerlijk comfortabel woonhuis met een prettig woonklimaat!

WOONKAMER
Door de aanbouw is de woonkamer aanzienlijk vergroot. Hierdoor kun je er met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Een massief houten vloer zorgt voor een warme woonsfeer en de wanden zijn strak gestuct. Hierdoor kun je de wanden eenvoudig van een trendy kleur voorzien. Opvallend is de trendy zwarthouten tussendeur met glas naar de hal. Dit versterkt het open karakter in de woning. Er is een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen zoals de stofzuiger kunt opbergen. En ben je een tuinliefhebber en haal je de zon graag naar binnen? Dan hoef je alleen maar de openslaande tuindeuren open te zetten.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde en heeft een open karakter naar de woonkamer. De opstelling van de keuken is speels met een schiereiland aan de woonkamerzijde waardoor je het ‘bar-idee’ krijgt. De keuken is neutraal uitgevoerd met o.a. een natuurstenen werkblad dat de keuken een luxe uitstraling geeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser. Doordat er geen bovenkastjes zijn geplaatst blijft het ruimtelijke gevoel ook terugkomen in de keuken. De inbouwspots maken het geheel compleet.

SLAAPKAMERS
Via de trap in de hal komen we op de 1e verdieping. Deze is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. De indeling is overzichtelijk en door de hoge plafonds voelen de kamers ruimtelijk aan. Alle slaapkamers zijn licht afgewerkt en voorzien van hoogwaardige parketvloeren. De ramen zijn voorzien van een draai-/kiepsysteem waardoor je op praktische wijze kunt ventileren. Een groot pluspunt zijn de rolluiken die op afstand te bedienen zijn. Hierdoor kun je de kamers goed verduisteren, ook wanneer het in de zomer erg warm is.

BADKAMER
De badkamer is net als de keuken modern aangekleed. De lichte wandtegels en antraciet kleurige vloertegels zijn helemaal van deze tijd. De ruimte is ingedeeld met een douche, een 2e toilet (zwevend) en een wastafel met luxe spiegel (met inbouwverlichting). De mechanische ventilatie, die in de badkamer te bedienen is, zorgt voor voldoende ventilatiemogelijkheid, maar er is ook een raam met draai/kiepfunctie waardoor je ideaal kunt ventileren. Bovendien is er een prettige lichtinval. Het betreft in ieder geval geen inpandige badkamer.

2e VERDIEPING
Vanwege de hoge nok is de 2e verdieping verrassend groot. Het betreft nog één open ruimte met de potentie tot een 4e slaapkamer én een separate wasruimte. Je zou tevens nog een zoldervliering kunnen creëren. In de huidige setting is er een flinke werkhoek gecreëerd, ideaal wanneer je veel thuis werkt. De vaste kastenwand (maatwerk) geeft een speels karakter en bovendien veel praktische opbergmogelijkheden. Overigens kun je ook achter beide knieschotten diverse seizoen spullen kwijt. In de hoek kun je de wasmachine en wasdroger aansluiten. Een dakvenster zorgt voor de nodige daglichttoetreding. Indien gewenst zou je er ook prima een dakkapel kunnen plaatsen.

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren in de woonkamer komen we in de fraai aangelegde achtertuin terecht. Het is hier optimaal genieten; de tuin ligt namelijk op het zuid(westen). De tuin is praktisch en onderhoudsvrij aangelegd met een terras waar je heerlijk kunt zitten. De zonwering aan de achtergevel (uitvalscherm) is nog relatief nieuw, elektrisch te bedienen en wordt ter overname aangeboden. Achterin de tuin staat een houten berging voor het stallen van fietsen. En uiteraard is er ook een achterom aanwezig. Het achterpad is breder dan gemiddeld waardoor het voor motorrijders geen belemmering hoeft te zijn.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Entree met CV-kast, meterkast en toiletruimte
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en een trapkast
Uitgebreide keuken met speelse opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping
Drie ruime slaapkamers v.v. rolluiken
Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met werkhoek en vaste kastenwand, knieschot opbergruimte, witgoedaansluitingen en een dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Nieuwbouwwoning met Woningborg garantiecertificaat
Ideale gezinswoning met veel praktische leefruimte
Mooie houten vloeren op elke woonlaag (verdiepingen parket)
Instapklaar afwerkingsniveau met o.a. nieuw deurbeslag (binnendeuren)
Openslaande deuren naar buitenterras
Slaapkamers v.v. rolluiken, elektrisch en op afstand te bedienen
Mogelijkheden voor het maken van een 4e slaapkamer, eventueel met dakkapel
CV-Ketel: Buva HR-combi met bouwjaar 2013
Zonneboiler en 10 zonnepanelen aanwezig
Energielabel A
Verzorgde onderhoudsstaat, buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd
Gunstig gelegen achtertuin op het zonnige zuid/westen
Prettige en kindvriendelijke woonomgeving
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
Arnhem, Elst en A50 binnen handbereik.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning