Remko Stevens Makelaardij

HERVELDGrote Woerd 3

Vraagprijs €697.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 ES
Straat
Grote Woerd 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Grote Woerd 3

Een exclusieve, veelzijdige en volumineuze DORPSVILLA (2000) met zeer complete AANBOUW t.b.v. KANTOOR AAN HUIS (ca. 31m2) met eigen voorzieningen, een eigen entree en 2 grote lichtstraten alsmede een riante living met ingebouwde ‘doorkijk’ gashaard, openslaande tuindeuren, een inbouwkeuken met extra bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, vloerverwarming, een aangebouwde tuinkamer met glazen schuifpanelen, een opgedeelde, inpandige ‘garage’ met 2e hal/entree, een royaal opgezette verdieping met 3 riante slaapkamers, een 2e volwaardige badkamer en een vlizotrap naar zolderverdieping met stahoogte.

Deze stijlvolle gezinswoning met stijlvolle overstekken staat op een aantrekkelijk perceel van 579m2 groot. De woning is in de breedte gebouwd en staat voorop de kavel waardoor de meeste tuin aan de achterzijde is gelegen. Er is géén achtergelegen bebouwing waardoor je 100% privacy geniet en kunt genieten van de rustige ligging. De tuin heeft een groen karakter, heeft meerdere zonnige terrassen en er zijn 3 houten bijgebouwen aanwezig.

De locatie is één van de belangrijkste aspecten die de courantheid van de woning bepaald. Deze woning ligt aan een autoluw en kindvriendelijk woonerf met alle voorzieningen op loopafstand. Veel centraler kun je bijna niet wonen in het dorp, terwijl je toch de vrijheid en rust geniet. Veel betere plekken zijn er niet snel te vinden!

Quote van de makelaar: “Wat mij meteen opviel? Alles is groot in dit huis… En bovendien de veelzijdigheid van deze woning waardoor het voor een grote doelgroep geschikt is. Ben je op zoek naar ruimte en een praktische indeling die voor meerdere doeleinden geschikt is? Laat je dan verrassen door deze zeer unieke dorpsvilla met maar liefst ca. 235m2 woonoppervlak en ca. 795m3 inhoud. O ja, en de plek die rust uitstraalt zal je ook zeker aanspreken…”

KANTOOR AAN HUIS
Dit is toch wel een bijzonder aspect aan deze woning. In 2011 is er een royale aanbouw van ca. 9m bij 3,5m aan de zijkant van de woning gerealiseerd welke is toegespitst om kantoor aan huis te houden. Het is dan ook niet zomaar een aanbouw aangezien er nergens op bezuinigd en er overal aan gedacht is. De pui aan de voorzijde is in de stijl van de woning ontworpen en heeft aan de voorzijde een eigen toegang. In het platte dak zijn 2 grote lichtstraten aangebracht. Qua comfort doet het niet onder aan de woning aangezien het ‘gewoon’ vloerverwarming heeft (separate zone van de woning). In het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Het kantoor is volledig zelfvoorzienend met een modern toilet en een keukenblok met inbouwapparatuur, namelijk een 2-pits inductie kookplaat, een afzuiger, een koel/vriescombi en een spoelbak. Het natuurstenen werkblad geeft het keukenblok een luxe uitstraling. Opvallend is de ‘doorkijk’ gashaard die in de scheidingsmuur met de woonkamer is ingebouwd waardoor het dubbel genieten is. In de ‘pauze’ open je de dubbele tuindeuren en maak je je hoofd even helemaal leeg in de tuinkamer.

Graag gaan we nog even wat dieper in op de 2 lichtstraten aangezien deze van grote meerwaarde zijn voor een optimale werkomgeving. Het zorgt namelijk voor een bijzondere prettige lichtinval. Middels elektrische bediening zijn er ramen te openen om de ruimte te ventileren. Aan de buitenzijde is zonwering aangebracht (eveneens elektrisch bedienbaar) en aan de binnenzijde kun je plissé-schermen dicht schuiven. Nog een technisch vernuft zijn de 2 glazen schuifdeuren naar de woonkamer die in de voormalige spouwmuur wegvallen. En doordat het 2 afzonderlijke schuifdeuren zijn, zou je het kantoor ook kunnen opdelen in een werk- en een speelkamer. Kortom, deze aanbouw is van grote meerwaarde die volop mogelijkheden biedt om je eigen invulling eraan te geven.

ROYALE LIVING
De woonkamer is vaak toch wel de grootste leefruimte in huis en dat is ook hier het geval. Vanwege het formaat mogen we het gerust een living noemen aangezien deze leefruimte maar liefst ca. 45 (!) vierkante meters telt. De living is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Wanneer je de dubbele tuindeuren open zet, heb je een mooie doorkijk naar het prieel de achtertuin in. Door de aantrekkelijke ruimte kun je er verschillende zithoeken creëren, bijvoorbeeld bij de ingebouwde gashaard. Een grote hoekbank en een 8-persoons eettafel hoeven hier geen enkel probleem te zijn. De plavuizen vloer is v.v. vloerverwarming en het plafond is strak gestuct.

KEUKEN & BIJKEUKEN
Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst en is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron en een koelkast. De aansluiting voor een vaatwasser is voorbereid. In de hoek is een luxe opbergakst gecreëerd. Het terrazzo-aanrechtblad zorgt voor een luxe uitstraling. Inbouwspots zorgen voor de sfeerverlichting.

De keuken staat geheel op zichzelf maar grenst wel aan de woonkamer. Indien gewenst zou je wellicht de muur kunnen doorbreken zodat je de keuken bij de woonkamer betrekt (let op: raadpleeg altijd een constructeur). Je creëert dan niet alleen nog meer ruimte en mogelijkheden, maar ook een andere lichtinval vanaf de voorzijde. Je zou dan zelfs kunnen nadenken over een andere keukenopstelling in combinatie met een eethoek.

De aangrenzende bijkeuken is met name erg praktisch. Deze ruimte heeft een goed formaat en hier kun je de wasmachine en wasdroger kwijt. Daarnaast zou je nog een extra koelkast en vriezer kunnen plaatsen, alsmede een kast ten behoeve van voorraad. De zijdeur is erg prettig met kinderen en/of huisdieren.

SLAAPKAMER & BADKAMER BEGANE GROND
Deze woning wordt nóg completer gemaakt door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning zowel levensloopbestendig als door een mindervalide te bewonen. In de huidige setting wordt de kamer gebruikt als een extra werkkamer maar de kamer is groot genoeg voor een volwaardig 2-persoons bed en een linnenkast. Een buitendeur biedt direct toegang tot de achtertuin.

Vanuit deze slaapkamer is een badkamer toegankelijk (en-suite). Hierdoor heb je alle voorzieningen gelijkvloers en op de begane grond. De ruimte is ingedeeld met een ligbad (hoekbad), een toilet, een wastafel en een designradiator. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

INPANDIGE GARAGE
De begane grond is nog groter aangezien er aan de linkerzijde van de woning ook nog een garage is aangebouwd. Althans, het was bedoeld als garage, maar deze is opgedeeld in een tweede hal/entree (voorzijde) en een hobbyruimte. Deze voormalige garage is in spouw gebouwd, geïsoleerd, verwarmd en heeft aan de achterzijde een extra tuindeur (met daglicht). Dubbele schuifdeuren (en-suite) scheiden de hal met de hobbykamer waar je ook een ideale speel- of gamekamer voor kinderen kunt creëren.

TUINKAMER
Achter de kantoorruimte is een tuinkamer van ca. 12m2 groot aangebouwd. Dit is een fijne ruimte in de overgang tussen woning en tuin. Je kunt namelijk aan 2 zijden de glaspanelen maximaal openschuiven waardoor de tuinkamer wordt getransformeerd tot veranda. Je kunt hier een lekkere zithoek plaatsen zonder dat het bloot wordt gesteld aan weersinvloeden. Tussen de glaspanelen zijn tochtborstels geplaatst waardoor het er al snel aangenaam is. In het dak is een extra lichtkoepel aangebracht. Inbouwspots zorgen in de avonduren voor de sfeerverlichting.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping zal je opvallen dat de overloop lekker ruim is opgezet. De prettige overloop met daglicht biedt toegang tot de 3 grote slaapkamers en de 2e badkamer. Het maakt niet uit welke kamer je inloopt, ze zijn alle 3 overweldigend groot (resp. 20m2, 19m2 en 15m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een kleine kamer zit er dus niet tussen waardoor je kunt kiezen welke kamer de masterbedroom mag worden. Elke kamer heeft wel een speelse ‘driehoekdakkapel’ welke middels maatwerk luiken zijn te verduisteren. Ook zijn er horren aanwezig. Onder de schuine kanten is er knieschot opbergruimte te vinden. Eén kamer is ingericht als walk-in-closet met rondom maatwerk kastenwanden en diepe lades.

2e BADKAMER
Uiteraard hoort er ook op deze slaapverdieping een badkamer te zijn. Deze badkamer is ook mooi in verhouding qua formaat en is lekker ruim opgezet. Deze badkamer is ingedeeld met een douchecel, een 4e toilet, 2 wastafels met ieder een eigen planchet en spiegel, alsmede een designradiator. Deze badkamer heeft eveneens vloerverwarming. Het dakvenster met verduisteringsscherm en rolhor zorgt voor daglichttoetreding en de ideale ventilatiemogelijkheid.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolderverdieping te bereiken. Het betreft nog een volledige verdieping met stahoogte (2,6m hoog in de nok) waarbij het dakvenster voor een prettige lichtinval zorgt. Op deze zolder kun je veel (seizoen)spullen opbergen, ook achter de knieschotten. Tevens vinden we hier de CV-ketel, een extra boiler (120 liter) en de MV-unit (ventilatie) terug.

TUIN & OPRIT
Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel van 579m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Het perceel is mooi rechthoekig waardoor de tuin optimaal te benutten is. Aan de linkerzijde is er een afgesloten achterom die toegang geeft tot de achtertuin. De achtertuin is ca. 13m diep en ca. 19m breed. Wat meteen opvalt wanneer je in de achtertuin staat is de vrije ligging zonder enige inkijk. Diverse bomen zorgen voor een groen karakter en buffer. Ben je gesteld op rust en privacy, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. Er zijn meerdere terrassen aangelegd om in de zon te kunnen zitten. De tuin ligt er verzorgd bij en wordt al jaren door een hovenier onderhouden. Er is zowel in de voor- als achtertuin een sproei-installatie aangelegd. Water haal je uit de grond middels de puls en pomp. Er zijn 3 bijgebouwen geplaatst, namelijk een groot, geïsoleerd tuinhuis (4m x 4m), een schuur (2,3m x 2,4m) en een fietsenschuur naast de woning (1m x 4m).

Aan de voorzijde is een brede oprit aangelegd. Deze is breed genoeg om comfortabel 2 auto’s naast elkaar te parkeren. Bij 2 auto’s hoef je elkaar dus niet in de weg te staan.

LIGGING
De woning maakt onderdeel uit van plan ‘De Woerden’ waarbij de architect is uitgegaan van royale en zongerichte percelen met een open karakter. Deze stolpwoning ligt in een rij van meerdere vrijstaande woningen aan de rand van de wijk. De woningen zijn ontworpen aan de hand van ‘blokken’ van 3m bij 3m waarbij je zelf de opzet en indeling kon kiezen. Hierdoor is er een speelse diversiteit in vrijstaande woningen ontstaan.

De Grote Woerd is een autoluwe straat (hofje) wat het zeer aantrekkelijk maakt voor (jonge) gezinnen. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand is zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gevestigd. Alle voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn binnen handbereik.

HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen. Binnen 15 tot 20 autominuten zijn steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen te bereiken. Dit is erg interessant voor medisch specialisten aangezien grote ziekenhuizen binnen handbereik zijn gelegen.

INDELING
Zie plattegronden en tuinindeling.

BIJZONDERHEDEN
Unieke en complete gezinswoning met alleen maar pluspunten
Maar liefst ca. 235m2 woonoppervlak incl. tuinkamer en excl. zolderverdieping
Royale, tuingerichte woonkamer
Ingebouwde gashaard
Slaapkamer en badkamer op de begane grond
Woning is levensloopbestendig te bewonen
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers en 2 badkamers
Draai/kiepramen voor ideale ventilatiemogelijkheid
In totaal 4 (zwevende) toiletten in huis
Vloerverwarming (2 zones) op de gehele begane grond (m.u.v. garage)
Zeer degelijke aanbouw als kantoor aan huis met eigen entree en alle wenselijke voorzieningen
Compleet uitgevoerde lichtstraten (2x) in kantoorruimte
Inpandige, geïsoleerde garage te gebruiken als hobby- of speelkamer
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst 2017
Extra warm waterboiler van 120 liter, merk Daalderop
Meterkast: 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Energielabel B
Glas-in-lood elementen zijn eventueel te verwijderen
Heerlijke tuinkamer met lichtkoepel en schuif/glaspanelen
Zeer aantrekkelijke en vrij gelegen achtertuin
Buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd
Tuinberegening met puls en pomp aanwezig
Meerdere bijgebouwen voor tuinspullen, tuinmeubilair en stalling van fietsen
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Gelegen op een toplocatie in het dorp
Op loopafstand van alle wenselijke voorzieningen en basisschool
Binnen 15 tot 20 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning