Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKNijburgsestraat 47A

Vraagprijs €449.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1860
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AZ
Straat
Nijburgsestraat 47A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Nijburgsestraat 47A

Verrassend groot, goed geïsoleerd en nagenoeg geheel gemoderniseerd HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS met o.a. een luxe en trendy inbouwkeuken, een houtkachel in de woonkamer, een schuifpui naar het buitenterras, een modern (gasten)toilet, een complete badkamer met ligbad én douche op de begane grond, maar liefst 5 slaapkamers op de verdieping waarvan 4 met een dakkapel, de 5e betreft een heuse masterbedroom met vaste kastenwand én een 2e en-suite badkamer. De woning heeft van binnen een zeer verzorgd en strak afwerkingsniveau met o.a. veel stucwerk en paneeldeuren. Hetzelfde geldt voor de buitenzijde waarbij de gevels stijlvol wit zijn gestuct.

De woning staat op een langgerekt perceel van 662m2 groot met en heeft veel extra’s te bieden. Gekoppeld aan de woning staat een geïsoleerde en verwarmde stenen schuur (ca. 40m2) welke is opgedeeld in een bijkeuken en een hobbyruimte met zolderverdieping. Ernaast is een overdekte zitkuil (veranda) gelegen waar je tot laat buiten kunt zitten vanwege de ingebouwde houtkachel. Uniek zijn de 3 garages (ca. 42m2) onder één dak die allen zijn v.v. een elektrische sectionaaldeur. De garages bieden opvallend veel opberg- en stallingsruimte waardoor het voor meerdere doeleinden geschikt is. Bovendien is er achter de garages nog een aparte fietsenstalling gelegen. Vóór de garages kun je 3 tot 4 auto’s op eigen terrein naast elkaar parkeren.

Het naastgelegen weidje hoort er ook bij alsmede de overkapping voor bijvoorbeeld een aanhanger en de royale houtopslag. Je kunt hier meerdere speeltoestellen kwijt. Bovendien is er achter de woning nog een zonneterras aangelegd. Deze ‘binnenplaats’ ligt pal op het zuiden waardoor het veel zonuren heeft.

Quote van de makelaar: “Dit betreft absoluut géén standaard woning maar dat maakt het juist ook zo interessant. Vanwege de ruimte (ca. 160m2 woonoppervlak) en het aantal slaapkamers en badkamers is het geschikt voor een groot gezin. Daarnaast bieden de bijgebouwen dermate veel opties en mogelijkheden dat bijvoorbeeld een zelfstandig ondernemer in de bouw hier perfect uit de voeten kan. Nieuwsgierig of dit écht zo goed aansluit aan jou wensenlijstje? Wij laten je graag verrassen tijdens een vrijblijvende rondleiding”.

VOORMALIGE WOONBOERDERIJ
De oorsprong van deze woning ligt ergens in 1860, maar ondertussen is de woning compleet verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. Overigens geldt dat ook voor de andere helft van de woning (nummer 47) waardoor het mooi één geheel vormt en je al snel het gevoel krijgt dat het een vrijstaand woonhuis betreft. In de loop der tijd is het huis opgesplitst in 2 wooneenheden waarbij dit de grootste helft betreft. Het loopt immers op de slaapverdieping door boven de begane grond van de buurwoning.

Het leuke van dit huis, is dat het veel groter en speelser is dan de buitenzijde doet vermoeden. Elke ruimte heeft een goed formaat en dat ruimtelijke gevoel ervaar je al meteen bij binnenkomst. Er is aandacht besteed aan comfort en degelijkheid. Zo is de houten vloer op de begane grond vervangen door een beton- en plavuizen vloer. Alle elektra is vervangen en flink uitgebreid en heeft bovendien een krachtstroomaansluiting. De woning is nagenoeg geheel geïsoleerd zoals de muren, het dak en de beglazing. De doorlopende dakkapellen zorgen voor extra ruimte op de slaapkamers. De karakteristieke uitstraling van de woning is behouden gebleven, maar het is ondertussen omgetoverd tot een zeer degelijke en comfortabele gezinswoning.

HAL/ENTREE
Doordat de hal/entree zo lekker ruim is, kom je prettig binnen en comfortabel binnen. De jassen kun je kwijt aan een kapstok in de garderobenis. Wat meteen opvalt zijn de paneeldeuren die allemaal eenduidig zijn vervangen door stijlvolle exemplaren. Het toilet is gemoderniseerd en v.v. een wandcloset met fonteintje. Ook de deur van de groepenkast is het waard om te openen aangezien het vervangen en uitgebreid is naar maar liefst 12 tot 13 groepen. De trapopgang leidt je uiteindelijk naar de 1e verdieping.

WOONKAMER
De woonkamer is royaal opgezet (ca. 39m2) en heeft een L-indeling. Ondanks dat er een pompeuze hoekbank staat, voelt de woonkamer nog steeds ruim aan waardoor je er met gemak een 6- tot 8-persoons eettafel bij kunt plaatsen. In de zithoek is een houtkachel ingebouwd. Op een koude winteravond ga je hier ongetwijfeld van genieten. Bij de eethoek is een schuifpui naar het buitenterras aangebracht. Hierdoor trek je het buitenleven wel heel erg eenvoudig bij de leefruimte. Noemenswaardig is de leistenen vloer en het strakke stucwerk van wanden en plafonds die degelijkheid en rust uitstralen. Aan de stuclijsten langs het plafond kun je wel zien dat er een vakman bezig is geweest.

INBOUWKEUKEN
Grenzend aan de woonkamer is de keuken te vinden. Deze is in 2016 vervangen door een moderne en trendy inbouwkeuken die van alle gemakken en comfort is voorzien. De keuken is in hoekopstelling geplaatst met ertegenover een verlengstuk v.v. extra kastruimte. De keuken straalt rust uit wat mede wordt gecreëerd door de neutrale kleurstellingen, paneelfronten en bijpassende, zwarte grepen. Het zwart natuurstenen (composiet) werkblad en achterwand geven de keuken een luxe uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede 5-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron en een koelkast. De plintverwarming én de close-in-boiler (direct warm water) zorgen voor extra comfort in de keuken. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

BADKAMER
Er zijn in dit geval 2 badkamers in huis, maar de badkamer in de hal is wel de grootste en meest complete. De ruimte is verrassend groot, maar is ook nog het enige gedateerde aan de woning. Dit zie je terug aan het eenvoudige sanitair en tegelwerk die uit de toon vallen met de rest van het huis. Desalniettemin is het wel lekker ruim en compleet ingedeeld met zowel een whirlpool ligbad als een douchecel met er tussenin een wastafel. Boven de wastafel is een planchet en een spiegel v.v. verlichting geplaatst. Erg praktisch is het raam die je kunt open zetten om te ventileren.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de verdieping schakelt de overloop alle 5 de slaapkamers aan elkaar. Opvallend is dat de overloop lekker licht is door het aanwezige kopgevelraam (met draai/kiepfunctie). De eerste kamers die je tegen komt zijn de 4 kinderkamers die respectievelijk 10m2, 9m2, 9m2 en 8m2 groot zijn. Doordat er aan zowel de voor- als achterzijde een brede dakkapel (met rolhorren) is geplaatst, is er extra ruimte en daglicht gecreëerd. Twee kamers hebben ieder een eigen wasmeubel waardoor de druk op de badkamers verminderd wordt. De kamers aan de achterzijde hebben ieder een eigen, vaste inbouwkast voor kleding. Je zou één van de slaapkamers uiteraard ook kunnen gebruiken als werk- of hobbykamer.

MASTERBEDROOM & BADKAMER
Wanneer je doorloopt op de overloop, kom je eerst nog een inloopkast met CV-ketelopstelling, enkele inbouwkasten en een Velux dakvenster tegen alvorens je de masterbedroom inloopt. Deze kamer is de grootste van allemaal (ca. 18m2) waardoor je er met gemak een groot 2-persoons boxspring kwijt kunt. Vervolgens kun je nog steeds royaal om het bed heen lopen. Bovendien is er over een lengte van bijna 5 meter een kastenwand voor kleding ingebouwd. Een linnenkast hoef je dus niet mee te nemen.

Verrassend is de 2e badkamer die grenst aan deze slaapkamer. Deze badkamer is met name erg praktisch en is ingedeeld met een douchecel, een 2e (zwevend) toilet, een designradiator en een wastafel(meubel) met grote maatwerkspiegel. Met name het 2e toilet is een must op de slaapverdieping. Overigens, mocht je liever nog een extra toilet op de overloop willen creëren, dan zou dat wellicht kunnen in de aanwezige inloopkast (die aan de badkamer grenst).

BIJKEUKEN & SCHUUR
Vlak naast de woning staat een geïsoleerde, in spouw opgetrokken stenen schuur met zadeldak. Dit bijgebouw is opgedeeld in een bijkeuken c.q. wasruimte en een hobby/werkruimte.
De bijkeuken is gekoppeld aan de woning middels een overkapping waardoor je er droog naar toe kunt lopen. Hier kun je de wasmachine en wasdroger kwijt. Bovendien is er nog een keukenblokje met gootsteen aanwezig en is de ruimte verwarmd middels de CV.

De schuur heeft een eigen ingang en doordat het bijgebouw is geïsoleerd én verwarmd, kun je het voor meerdere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte of als een werkplek aan huis. Er is al een werkbank aanwezig. Ook kun je met een vaste trap naar de zolder (met stahoogte) waar je veel spullen kunt opbergen. Kortom, het bijgebouw is niet zomaar een schuur, maar het biedt perspectief voor meerdere doeleinden.

GARAGES & PARKEREN
Eén van de grote pluspunten van deze woning is het bijgebouw met maar liefst 3 volwaardige garages onder één dak. De linker 2 garages vormen als het ware één geheel en zijn ook even groot. De garage aan de rechterzijde is groter omdat deze breder is en dieper doorloopt. Het heeft ook een bredere garagedeur ten opzichte van de andere twee. Overigens heeft elke garage een geïsoleerde sectionaaldeur die elektrisch te bedienen is. Doordat het dak niet plat is, maar een zadeldak heeft, blijft er ook nooit geen water op staan en is het daardoor minder lekkagegevoelig. Bovendien is het dak geïsoleerd (sandwichpanelen) en zijn er nieuwe spanten geplaatst. Boven de eerste 2 garageboxen is een zoldervliering gecreëerd welke toegankelijk is vanuit de 3e garage.
Vóór de garages zorgt een klinkerbestrating voor een degelijke oprit. Hier kun je eenvoudig 3 tot 4 auto’s naast elkaar parkeren.

TUIN & VERANDA
Afgezien van de voornoemde bijgebouwen is er nog veel meer te vinden op het perceel. Centraal tussen de woning en de garages is een veranda met verdiept terras gebouwd. Deze ruimte zorgt ervoor dat je een groot gedeelte van het jaar buiten kunt zitten. Je kunt er met gemak een grote loungeset kwijt. Een eyecatcher is de ingebouwde openhaard. Ook in de frisse avonduren hoef je het hier niet koud te hebben. Ook hier is de dakconstructie geïsoleerd.

Achter de garages is een fietsenstalling te vinden. Deze ruimte valt bijna niet op, maar het is toch nog een ruimte van 9m2 groot. Aan de andere zijde van het perceel is een overkapping gecreëerd waar je bijvoorbeeld een aanhanger beschut kunt stallen. In het verlengde vind je een houtopslag voor de aanwezige houtkachels. Het weidje biedt perspectief voor diverse speeltoestellen. Overigens is er al een trampoline ingegraven welke ter overname wordt aangeboden.

Achter de woning is eveneens nog een terras (ca. 11m bij 5m) te vinden. Dit afgesloten stuk tuin ligt in de luwte van de woning, ligt heerlijk uit de wind en biedt 100% privacy. Je zou het een zonneterras kunnen noemen omdat het pal op het zuiden is gelegen. Voor een compleet beeld van de indeling van de tuin, verwijzen wij je graag naar de 2D en 3D tuinplattegrond.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (10 minuten fietsafstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met ingebouwde houtkachel en schuifpui naar terras
Keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur.
Badkamer met ligbad, douchecel en wastafel.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkasten en daglicht (o.a. een dakvenster)
Slaapkamer 1 met dakkapel en wasmeubel
Slaapkamer 2 met dakkapel, inbouwkast en wasmeubel
Slaapkamer 3 met dakkapel
Slaapkamer 4 met dakkapel en inbouwkast
Inloopkast met CV-ketelopstelling
Masterbedroom met vaste kledingkast en een dakvenster
2e Badkamer met douchecel, 2e toilet en wastafelmeubel.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote gezinswoning met ca. 160m2 woonoppervlak
Een verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Opvallend veel lichtinval door de gehele woning
Ingebouwde houtkachel in de woonkamer
Een relatief jonge keuken welke van alle gemakken en comfort is voorzien
Maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers
CV-ketel: Nefit Ecomline HR-combi, geplaatst in 2007
Meterkast: 12 tot 13 groepen (automaten), aardlekschakelaars en krachtstroom
Voor de leeftijd van de woning is de woning goed geïsoleerd met o.a. isolerende beglazing
Extra dikke gevels vanwege steensmuur, geïsoleerde spouw en binnenspouwblad
Dakconstructie is v.v. geïsoleerde dakplaten
Energielabel
Buitenschilderwerk is grotendeels in 2021 uitgevoerd
Elektrisch bedienbare rolluiken (rolbakken in de gevel verwerkt)
Stijlvolle uitstraling door witgepleisterde gevels
Achtertuin (binnenplaats) met veel zonuren door ligging op het zuiden
Veranda biedt een heerlijk, beschutte zitplek met ingebouwde openhaard
Geïsoleerde schuur en bijkeuken bieden perspectief voor meerdere doeleinden
Maar liefst 3 garages, ideaal voor de autoliefhebber of de klussende ZZP-er
Ca. 120m2 aan bijgebouwen excl. veranda, overkappingen en houtopslag
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Vrije ligging in het buitengebied van Randwijk
Vrij uitzicht over de weilanden
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via het pontje (Lexkesveer) goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning