Remko Stevens Makelaardij

DOORWERTHReigersberg 4

Vraagprijs €259.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1977
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DOORWERTH
Postcode
6865 NL
Straat
Reigersberg 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DOORWERTH
Reigersberg 4

Mooi in het groen en op de eerste woonlaag gelegen APPARTEMENT met GARAGE en BERGING, een complete inbouwkeuken, een woonkamer met extra kamer en suite, een ruime slaapkamer, een volwaardige badkamer, een separaat toilet, welk twee balkons met gunstige ligging, eigen ruime garagebox met elektrische deur en een praktische (fietsen)berging.

Quote van de makelaar: “Comfort, ruimte en privacy zijn zomaar enkele pluspunten die voor dit appartement gelden. De ligging aan het rand van het groen, biedt niet alleen een leuk uitzicht maar je waant je direct in de natuur voor een fijne wandeling.”

MIDDEN IN HET GROEN
Het complex is voorzien van veel comfort. Er is een ruime entree aanwezig met intercom, de brievenbussen, en een liftinstallatie naar de verdiepingen. De berging is tevens vanuit deze entree te bereiken. Een grote plus van dit appartement is de eigen garagebox welke is voorzien van een elektrisch bedienbare deur. Niet alleen het appartement is comfortabel, wanneer je het complex verlaat waan je je direct in de natuur. Een wandeling door het bos is dan ook zo gemaakt. Groener en vrijer kun je het bijna niet treffen.

WOONKAMER
Wanneer je de woonkamer van dit appartement betreedt voel je je gelijk thuis. De lichte kamer en het grote glasoppervlak zorgen voor een fijne lichtinval. De woonkamer geeft verder een vrij gevoel, mede door het vrije uitzicht op de bomen en het feit dat er geen inkijk is. De open verbinding met de keuken maakt het een geheel. Vanuit de hal is de woonkamer ook te betreden. Voor extra opbergruimte is in de hal een berging aanwezig.

KAMER EN SUITE
Aansluitend aan de woonkamer is een aparte kamer gelegen. Deze twee ruimtes worden gescheiden door een brede schuifpui. Deze ruimte is hierdoor multifunctioneel. Het is namelijk niet alleen te gebruiken als tweede slaapkamer, maar ook een thuiswerkplek of speelruimte voor de kinderen kan goed. Aansluitend aan deze kamer tref je het eerste balkon, welke vol op het zuiden is gesitueerd.

INBOUWKEUKEN
Via de woonkamer komen we in de keuken terecht. Er is een lang keukenblok geplaatst, dit accentueert de lengte in de keuken. Voldoende boven- en onderkastjes zijn aanwezig zodat u ruimte heeft voor alle keukenspullen. Voorzieningen als een vaatwasser, 4-pits kookplaat, een afzuiger en een oven zijn aanwezig en ingebouwd in het keukenblok. Grenzend aan de keuken is het tweede balkon, vanuit de keuken sta je dus zo buiten om te genieten van je kopje koffie of maaltijd.

SLAAPKAMER
Vanuit de hal is de slaapkamer te bereiken. De slaapkamer is ca. 13,5m2 groot, er is dan ook genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Vanuit het raam kijk je direct op de bomen grenzend aan het complex. Een tweede slaapkamer is te gebruiken in de kamer en suite aan de woonkamer.

BADKAMER
In het midden van het appartement is de badkamer gelegen. De badkamer is neutraal ingericht met licht tegelwerk. Daarbij is deze ruimte voorzien van een wastafelmeubel, een toilet en een douche. Een tweede separaat toilet is vanuit de hal te bereiken, hierdoor hoeven de gasten niet op de badkamer van het toilet gebruik te maken.

TWEE BALKONS
Dit appartement heeft niet een, maar wel twee balkons. Beiden balkons zijn gunstig op de zon gelegen, een op het zuiden en een op het westen. Het eerste balkon is te bereiken vanuit de kamer en suite aan de woonkamer. Het andere balkon is vanuit de keuken te bereiken. Er is altijd wel een plekje te vinden om te genieten van het groene uitzicht.

GARAGE EN BERGING
Vanuit de entree is de berging horende bij dit appartement te bereiken. Deze berging is praktisch voor het stallen van de fiets of het opbergen van overige spullen. Een grote plus bij dit appartement is de garagebox. Deze is aan de parkeerplaats gelegen, waardoor je de auto of motor eenvoudig in de garagebox parkeert. Daarbij is de garage voorzien van een elektrische deur waardoor het parkeren nog eenvoudiger is.

COMPLEX
Deze woning vinden we terug in een grootschalig appartementencomplex met verschillende woningtypes van groot tot klein. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij het complex, waarbij sommige appartementen een garagebox of carport hebben. Aan de achterzijde is de entree gelegen die is afgesloten in een belportiek. Via een intercomsysteem is er toegang te verlenen aan bezoekers. Er is een liftinstallatie aanwezig.

DOORWERTH
Doorwerth is een fijne en rustige plaats om te wonen, niet alleen vanwege haar groene karakter, maar ook vanwege alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft. Er zijn 2 supermarkten aanwezig, namelijk de Jumbo en de Lidl. Deze zijn overigens beiden om de hoek gelegen. Enkele kilometers verderop ligt Oosterbeek, een grotere plaats met een gezellige winkelstraat. Bent u aangewezen op de stad zoals Arnhem, Nijmegen, Wageningen of Ede, dan woont u hier vrij centraal. Voornoemde plaatsen zijn allen binnen 15 minuten te bereiden (o.a. via de A50)

MIDDEN IN DE NATUUR
Doorwerth is gelegen op een heuvelrug langs de rivier de Rijn. Het is een zeer bosrijk en heuvelachtig gebied waar je je neus kunt ophalen wanneer je van de natuur houdt. De heuvelrug is gelegen tussen enerzijds de uiterwaarden van de Rijn en aan de andere kant de weidse heidevelden van de Veluwe. Er zijn diverse fietsroutes tussen Doorwerth en Oosterbeek, maar ook de Posbank is niet ver weg. Kortom, het is een paradijs voor natuurliefhebbers en wielrenners/mountainbikers.

INDELING
Hal/entree met toilet en meterkast
Woonkamer met uitzicht op het groen
Kamer en suite aan de woonkamer
Ruime keuken met div. inbouwapparatuur
Volwaardige slaapkamer
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Bergingkast met opstelling voor de cv-ketel
Berging gelegen naast het appartement, v.v. witgoedaansluitingen
Berging op de b.g. voor o.a. het stallen van de fiets
Garage v.v. elektrische deur en elektra

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke woning, bestaande uit 1 woonlagen
Woonkamer met vrij uitzicht
Complete keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
Kamer en suite aan de woonkamer
Ruime slaapkamer
Berging met opstelling voor de cv-ketel in de hal
Berging met witgoedaansluitingen bereikbaar vanuit de centrale hal
Badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en 2e toilet
Separaat toilet
Actieve VvE
Berging op de begane grond
Garagebox met elektrische deur.
Midden in de bossen gelegen
Supermarkten op loopafstand
Doorwerth heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning