Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 33

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HM
Straat
Kerklaan 33
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 33

Moderne, luxe en goed onderhouden TUSSENWONING met grote AANBOUW, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een complete inbouwkeuken v.v. natuurstenen werkblad, een houten vloer in de living, alsmede een ingebouwde gashaard met natuurstenen designmeubel, een brede schuifpui met convectorput, in totaal 4 slaapkamers, een maximaal brede dakkapel op de 2e verdieping, alsmede een zonnige achtertuin met uitschuifbaar schaduwdoek in houten frame en een schuur achter in de tuin. Deze woning ligt gunstig aan een royaal opgezette en groene straat met speelgelegenheid tegenover de woning en parkeermogelijkheden voor de deur.

Quote van de makelaar: “Zoek je een luxe en comfortabele woning die onderscheidend is? Dan is deze woning wellicht interessant voor jou. Deze woning heeft veel meer te bieden dan de gemiddelde tussenwoning waaronder de aanbouw die groter is dan de meeste aanbouwen in de wijk. De vrije ligging aan de voorzijde maakt de woning extra aantrekkelijk”.

ONDERSCHEIDEND
Dit is een woning die op meerdere vlakken net even iets meer te bieden heeft dan de gemiddelde tussenwoning. En al deze pluspunten versterken elkaar waardoor het in zijn geheel, inclusief tuin, een bezienswaardige woning maakt. Bepaalde aspecten zijn hier net even anders, bijvoorbeeld de aanbouw die een halve meter dieper is dan de gemiddelde aanbouw in de wijk. In plaats van een radiator voor het grote raam, is hier een convectorput aangebracht. De ingebouwde gashaard in combinatie met het natuursteen is een echte eye-catcher. Natuursteen komen we ook tegen in de keuken namelijk in het aanrechtblad en achterwand. Een ander groot pluspunt is de grote kunststof dakkapel die de 2e verdieping aanzienlijk vergroot en er daardoor een volwaardige 4e slaapkamers aanwezig is. In de tuin valt meteen het houten frame ten behoeve van het uitschuifbare schaduwdoek op. Dit is een trendy element waardoor het buitenleven nog comfortabeler wordt gemaakt.

UITGEBOUWDE LIVING
Het is hier niet zomaar een woonkamer. Door de aanbouw is het een royale living geworden (ca. 35m2) waar je met gemak een grote hoekbank kwijt kunt. Doordat de radiator in de vloer is gebracht (convectorput) ben je flexibeler met inrichten. Bovendien kijk je hier zonder belemmering door de grote glaspui de achtertuin in. De brede schuifpui geeft daarbij toegang tot het buitenterras. Op de vloer ligt een houten vloer die voor een warme woonsfeer zorgt. In het plafond zijn meerdere inbouwspots verwerkt. De gashaard geeft de living een extra dimensie waarbij je een flatscreen TV eenvoudig op het natuurstenen plateau ernaast kunt plaatsen

INBOUWKEUKEN
De keuken vinden we terug aan de voorzijde waarbij het een mooi, vrij uitzicht heeft op de groenvoorziening tegenover de woning. Bij deze woning dus geen inkijk van overburen.

De keuken is compleet te noemen met alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een koel/vriescombi, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuiger en een combi-oven/magnetron. Het zwart natuurstenen werkblad en achterwand (composiet) in combinatie met de hoogglans witte fronten geven de keuken een luxe en moderne uitstraling. Verder bestaat de keuken uit brede ladekorven met in de hoek een handige draaicarrousel. Ook zijn er meerdere bovenkastjes die voor extra kastruimte zorgen. In de overgang naar de woonkamer is nog een trapkast aanwezig. Hier kun je de nodige voorraad en overige keukenspullen kwijt. Tevens biedt de keuken ruimte aan een 4-persoons eettafel.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag vinden we 3 slaapkamers terug van respectievelijk 16m2, 8m2 en 7m2 groot. De grootste is over de volle breedte van de woning gelegen en voelt aan als een balzaal. Je kunt er dan ook met gemak een groot 2-persoons bed kwijt alsmede een volwaardige linnenkast. Opvallend is de éénheid die is aangebracht in de afwerking. Op de vloer ligt een mooie V-groef laminaatvloer die alle kamers drempelloos met elkaar verbinden.

BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen. Deze ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een 2e toilet en een wasmeubel. Boven het wasmeubel is een planchet (schap) en een spiegel geplaatst. Een kolomkast biedt extra opbergmogelijkheden voor toiletspullen. Afzuiging gaat middels mechanische ventilatie en is v.v. afstandsbediening (er is een nieuw model MV-unit geplaatst).
Verder is de badkamer neutraal en degelijk, tot aan het plafond betegeld. Het formaat van de badkamer biedt potentie om naast het ligbad een inloopdouche te creëren.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Normaliter is een extra slaapkamer wat beperkt doordat de trap in het midden van de ruimte omhoog komt, maar doordat er hier een maximaal brede dakkapel is geplaatst, is er een volwaardige, extra slaapkamer met L-indeling ontstaan. De dakkapel is van kunststof en heeft 2 draai/kiepramen welke van inzethorren zijn voorzien. In de dakkapel zijn ledspots geplaatst. De CV-ketel en de MV-unit zijn keurig weggewerkt in een vaste kast.

Op de voorzolder is een washoek te vinden. Hier kun je de wasmachine en wasdroger plaatsen. Ook zijn er knieschotten geplaatst waar je de nodige spullen kunt opbergen. In de nok zijn inbouwspots geplaatst.

ACHTERTUIN MET SCHADUWDOEK
De achtertuin is verzorgd en onderhoudsarm aangelegd. Hierdoor hou je tijd over om van het buitenleven te genieten. En dat kan hier goed doordat er in een houten frame een uitschuifbaar schaduwdoek is geplaatst (2020). Mocht het te warm worden, dan kun je toch nog lekker buiten zitten. Achterin de tuin staat een houten schuur waar je meerdere fietsen kunt stallen. Een achterom geeft je toegang tot de achtertuin.

KERKLAAN
Deze straat doet zijn naam eer aan aangezien de straat een echte laan is met bomen en groenstroken. De straat is zeer ruim opgezet en is dan ook één van de leukste straten van de nog jonge woonwijk Melkweide. De ligging is gunstig aangezien er tegenover de woning niet gebouwd is. Je geniet daardoor een vrij uitzicht zonder inkijk. Parkeren kan voor de deur waardoor je nooit ver hoeft te lopen. Halverwege de straat is een speeltuin aangelegd. Het is dan ook een gezellige, kindvriendelijke woonwijk met veel jonge gezinnen.

Noemenswaardig is dat er op loopafstand een geheel nieuw recreatiegebied is aangelegd. Aan de andere kant van de dijk in de uiterwaarden van de Rijn kun je lekker wandelen of zwemmen.

HETEREN
Heteren is een dorp met een kleine 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Naar verwachting zal er binnen 1 à 2 jaar een nieuw dorpshart worden gerealiseerd. In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar het wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met ingebouwde gashaard, een brede schuifpui en convectorput
Open keuken met inbouwapparatuur, eethoek en trapkast
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Drie slaapkamers waarvan 1 met een royaal formaat (ouderslaapkamer)
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen en knieschot opbergruimte
4e Slaapkamer met grote dakkapel en een inbouwkast met CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare gezinswoning met enkele onderscheidende pluspunten
Maar liefst ca. 129m2 woonoppervlak en ca. 420m3 inhoud
Houten vloer op de begane grond (woonkamer en hal)
Ingebouwde gashaard in de woonkamer
Schuifpui met convectorput (geen radiator voor het glas)
Luxe keuken met o.a. een natuurstenen aanrechtblad
4 Slaapkamers
Onderhoudsarme dakkapel van kunststof (maximale breedte)
Meterkast: 7 groepen (incl. kookgroep), 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Remeha Solide HR-combi met bouwjaar 2012
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Buitenschilderwerk in de zomer van 2020 uitgevoerd door schilder
Trendy schaduwdoek in houten frame als zonwering
Gunstige ligging in de wijk
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio
Vraagprijs dient als een richtprijs gezien te worden!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning