Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTVerlengde Emmastraat 25

Vraagprijs €397.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 XA
Straat
Verlengde Emmastraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Verlengde Emmastraat 25

Stijlvol gemoderniseerde en royaal uitgebouwde HOEKWONING met GARAGE, gelegen op een uitzonderlijk groot perceel van maar liefst 1.041m2 (!) groot. Deze aantrekkelijke gezinswoning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen met o.a. een vergrote living en luxe eilandkeuken, een eikenhouten vloer met vloerverwarming, in totaal 5 slaapkamers, een complete badkamer met ligbad én douche, nieuwe groepenkast en CV-ketel, een geïsoleerde kap en diverse (trendy) details waar over nagedacht is.

Vanwege de grootte van het perceel is de achtertuin meer dan 110 meter diep en 8 meter breed. Dit is uniek in het segment en maakt deze woning zo bijzonder. Naast de woning is een oprit gelegen die aansluit op de stenen garage (19m2). Achter de garage is een recht van overpad waar je met de auto kunt parkeren. Het overige perceel bestaat uit een terras, grasland en enkele fruitbomen. Deze tuin biedt veel perspectief voor een heerlijke veranda, diverse speeltoestellen en/of een geit aan huis. De tuin biedt de ultieme vrijheid en dat midden in het dorp!

Quote van de makelaar: “Zoek je geen standaard woonhuis, maar iets bijzonders op een uniek perceel met ruimte en vrijheid? Dan móet je deze woning gezien hebben. De woning is in 2020 naar een hoger niveau gebracht waardoor de woning ook nog eens onderscheidend is geworden in luxe, comfort en ruimte”.

MODERNISERING
In 2020 is deze woning grotendeels gemoderniseerd. En het betrof niet zomaar een verbouwing. Er is werkelijk over elk detail nagedacht om de woning naar een hoger level te brengen. Een voorbeeld hiervan is dat de keukenopstelling die in symmetrie is geplaatst. Er is niet bezuinigd op de keuken waarbij het kookeiland met breed fornuis een echte eyecatcher is geworden. De elektra is verbeterd met verlaagde contactpunten en de groepenkast is fors uitgebreid. Er is vloerverwarming gelegd en de CV-ketel is vervangen. De vloeren zijn verzorgd afgewerkt en er is veel stucwerk aangebracht. Alle deuren zijn bewerkt waardoor de landelijke sfeer in huis verder wordt benadrukt. De kolom in het midden van de woonkamer alsmede de vensterbanken zijn bekleed met oude wagondelen.

De verbouwing is niet volledig afgerond. Er ligt een offerte om de achterpui van de woonkamer/keuken volledig te vervangen door een glaspui met schuifpui. De vloer en het plafond zijn hier bijvoorbeeld al op aangepast. Het is aan de koper om dit unieke element door te voeren of niet. Hierdoor zou je vanaf de bank vrij de diepe achtertuin in kunnen kijken.
Een deel van de woning heeft kunststof kozijnen met draai/kiepramen. Nagenoeg de gehele woning is v.v. isolatieglas. De 2e verdieping inclusief kapconstructie en dakvensters is in 2020 geoptimaliseerd waarbij 2 extra slaapkamers en een washoek zijn gecreëerd.

LIVING
De woning heeft van zichzelf al een mooie breedtemaat (5,7m binnenmaat) maar in combinatie met de aanbouw is er een royale living ontstaan. Hierdoor kun je er met gemak een grote hoekbank kwijt alsmede een 8- tot 10-persoons eettafel. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je meubels niet passen of dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. De houten accenten waaronder de eikenhouten vloer zorgen voor een warme woonsfeer. Opvallend is dat er ook vloerverwarming aanwezig is waardoor er geen enkele radiator te vinden is. Vanuit de woonkamer/keuken loop je middels de tuindeur of schuifpui het buitenterras op. De 3 meter lange ‘kerkbank’ wordt ter overname aangeboden.

EILANDKEUKEN
Er zijn veel pluspunten bij deze woning te bedenken, maar de keuken is toch wel de eyecatcher van het huis. Deze keuken is in landelijke stijl uitgevoerd en voorzien van alle wenselijke comfort en luxe. In het eiland is een breed 5-pits Bertazoni fornuis met grote oven geïntegreerd. In het plafond is de afzuiger verwerkt. Aan de andere zijde van het eiland is plaats voor 3 barkrukken. Zie je jezelf al in de ochtend aan de ‘bar’ zitten met een krant erbij?

Aan de lange zijde is een hoge kastenwand geplaatst. Opvallend is dat de hoge kasten symmetrisch zijn geplaatst. In de ene kast is een hoge koelkast ingebouwd, in de andere een vriezer met maar liefst 7 lades. In het lage gedeelte met werkblad is een keramisch, zwarte gootsteen aangebracht. Uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet. Handig zijn de apothekerskastjes. Led-inbouwspots zorgen voor sfeer wanneer het donker begint te worden. De trendy zwarte grepen maken de keuken helemaal af.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping valt meteen de schuifdeur op welke het trappengat afsluit. Hierdoor blijft de warmte beneden. Op de vloer ligt een mooie vergrijsd eiken V-groef laminaatvloer welke drempelloos is doorgelegd naar de slaapkamers.

Op deze woonlaag vinden we 3 slaapkamers terug van respectievelijk 14m2, 11m2 en 7m2 groot. Doordat er geen schuine dakvlakken zijn, zijn de kamers optimaal in te richten. De kunststof kozijnen met draai/kiepramen zijn ideaal om te ventileren.

BADKAMER
De badkamer heeft eveneens een goed formaat en daar is ook dankbaar gebruik van gemaakt. De ruimte is compleet ingedeeld met een ligbad, een aparte douchecel, een dubbele wastafel en een 2e zwevend wandcloset. Boven het wasmeubel is een spiegel geplaatst. Een groot pluspunt is het aanwezige draai/kiepraam. Hierdoor is er niet alleen lichtinval, maar ook de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Vanwege de hoge nok (3m hoog) is het een verrassende verdieping te noemen. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met washoek en 2 extra slaapkamers die beiden ca. 7m2 groot zijn (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Hier komen we dezelfde laminaatvloer tegen als op de 1e verdieping waardoor er een eenheid in zit. Op de voorzolder vinden we tevens de witgoedaansluitingen en de CV-ketelopstelling. In een koof is er een data-aansluiting naar boven gebracht. In beide slaapkamers is een nieuw Velux dakvenster geplaatst met elk een eigen verduisteringsscherm. Op zowel de voorzolder als in de slaapkamers zijn inbouwspots aangebracht.

GARAGE & OPRIT
Onlangs is de voortuin opnieuw en onderhoudsvrij aangelegd. Naast de woning ligt een oprit die toegang verleent tot de garage (schuin achter de woning). De garage is in steen opgetrokken, heeft een volwaardig formaat (3,1m bij 6m) en is voorzien van elektra-aansluiting. De aanwezige roldeur heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een stalen kanteldeur.
Achter de garage is nog een overkapping geplaatst waar je fietsen kunt stallen.

ACHTERTUIN MEER DAN 100M DIEP
Wat deze woning het meest uniek maakt, is de perceelgrootte en de diepte van de achtertuin. Midden in het dorp een hoekwoning op een perceel van meer dan 1.000m2 komen we zelden tegen. Alleen om die reden móet je deze woning mét tuin gezien hebben om te ervaren hoeveel vrijheid je koopt. De tuin bestaat voor een groot gedeelte uit grasland waardoor je er alle kanten mee op kunt. Meerdere speeltoestellen, een zonneterras en bijvoorbeeld het houden van enkele dieren zoals een geit en/of een schaap behoren hier tot de mogelijkheden. Achterin de tuin staan enkele fruitbomen.

Er is een toerit vanaf de Verlengde Emmastraat naar de achtertuin. Deze ‘weg’ betreft een erfdienstbaarheid met recht van overpad voor de buurwoning. Vanwege de toerit kun je meerdere auto’s op eigen terrein kwijt. Ook wanneer je bijvoorbeeld een caravan of een bedrijfsauto hebt. Een dergelijke situatie kom je niet snel tegen en heeft meerdere voordelen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en garderobe
Woonkamer met zithoek, eethoek en trapopgang
Eilandkeuken v.v. inbouwapparatuur en met tuindeur en schuifpui.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en dubbele wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek en CV-ketelopstelling
Slaapkamer 4 met dakvenster
Slaapkamer 5 met dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning door aanbouw en maar liefst 5 slaapkamers
Royale living met unieke houtdetails
Vloerverwarming in de woonkamer / keuken
Eilandkeuken v.v. alle luxe en comfort
Ca. 128m2 woonoppervlak en ca. 441m3 inhoud
Zwevende wandclosetten
Complete badkamer
Meterkast: 12 groepen (automaten), 3 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst in 2020
Nieuwe dakvensters v.v. verduistering 2020
Nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas
Volwaardige garage met roldeur
Riant perceel van 1.041m2 groot
Bizar diepe tijd van ca. 110 meter diep
Veel vrijheid en ruimte aan de achterzijde van de woning
Volop parkeergelegenheid via toerit aan de achterzijde
Snelweg A15 (en A50) binnen 2 tot 3 autominuten te bereiken
Op fietsafstand van treinstation Zetten / Andelst gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning