Remko Stevens Makelaardij

HETERENZesmorgen 32

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HS
Straat
Zesmorgen 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Zesmorgen 32

Mooi aan het water gelegen en UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING (2000) met vergrote, lichte woonkamer, een complete inbouwkeuken, 5 slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een ligbad én douche, een achtertuin met overkapping en prachtige waterligging, een voortuin met voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit.

Quote van de makelaar: “De Zesmorgen is gewild om zijn unieke waterwoning. Echter is deze woning daarbij ook voorzien van een uitbouw, een dakkapel en een overkapping. Deze complete gezinswoning heeft dan ook veen pluspunten om tijdens een vrijblijvende bezichtiging te laten zien.”.

VOLWAARDIGE GEZINSWONING
Dat deze woning een prachtige ligging aan het water heeft, dat is duidelijk. Maar naast de ligging is ook de woning zelf voorzien van veel voordelen. De woning is uitgebouwd waardoor er een royale woonkamer is ontstaan. Ook de tweede verdieping is aangepakt, een dakkapel biedt hier veel extra leefruimte. Daardoor zijn er in totaal wel 5(!) slaapkamers in deze woning. Een groter gezin kan hier prima uit te voeten. Het terras is voorzien van een strakke overkapping waar je heerlijk geniet van het uitzicht over het water. Zelfs de voortuin is groter dan gemiddeld waardoor je eenvoudig parkeert op eigen terrein.

WOONKAMER
Het eerste wat opvalt wanneer je de woonkamer binnenkomt is de ruimte welke de uitbouw heeft toegevoegd. De woonkamer is hierdoor aanzienlijk groter geworden, waardoor er meer mogelijkheden zijn om de ruimte in te richten. De plavuizen vloer voelt aangenaam aan door de aanwezige vloerverwarming. Het betreft een lichte ruimte doordat een grote glaspui veel daglicht toelaat in de woonkamer. Daarbij geven de openslaande tuindeuren direct toegang tot het terras.

KEUKEN
De keuken vinden we terug aan de voorzijde van de woning. Door de diepe voortuin kijk je hier tijdens het koken prettig van je af. De keuken in ingedeeld in een hoekopstelling in neutrale kleurcombinatie. Diverse wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een combi-oven en een koel-/vriescombinatie. Door de aanwezige bovenkastjes is er voldoende opbergruimte. Praktisch zijn de inbouwspots welke zijn weggewerkt in een koof.

1e VERDIEPING
Via de open trap in de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 slaapkamers en de badkamer terug. De slaapkamers zijn allen praktisch in te richten omdat er geen schuine dakvlakken zijn. De masterbedroom aan de voorzijde van de woning is over de gehele breedte van de woning gesitueerd een heeft dan ook een prettig oppervlak van ca. 14m2. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een Frans balkon. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn respectievelijk 8m2 en 7m2 groot.

BADKAMER
De badkamer is in het midden van de 1e verdieping gelegen. Dit betreft een verrassend ruime ruimte. Er is dan ook plaats voor alle wensen. Zo tref je hier een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet. De badkamer is afgewerkt in neutrale kleurstelling. Het wastafelmeubel is voorzien van veel opbergruimte. Een klein raam geeft een mogelijkheid tot ventileren, daarnaast is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping is praktisch ingedeeld en voorzien van wel 2 extra slaapkamers. De grootse slaapkamer van de twee is verrassend groot (ca. 16m2), mede door de mooie dakkapel die in de stijl van het huis ontworpen is. Het dakvlak loopt schuin naar de nok omhoog en de zijkanten zijn van glas. Beide aspecten versterken het ruimtelijke gevoel. De andere slaapkamer is ca. 7m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en voorzien van een dakraam. Op deze kamer is ook de opstelling voor de cv-ketel netjes weggewerkt in een kast.

INPANDIGE BERGING
Vanuit de hal in de woning is de inpandige berging te bereiken. Deze berging heeft tevens een deur welke toegang geeft tot de oprit. De ruimte is netjes afgewerkt met dezelfde grote plavuizen die op de begane grond van de woning zijn gelegd. Tevens is er elektra aanwezig waardoor de ruimte ook goed te gebruiken is als bijkeuken.

TUIN
Deze woningen van de Zesmorgen staan natuurlijk bekend om hun prachtige ligging aan het water. Je krijgt hier dan ook gelijk een vakantiegevoel. De tuin is speels ingedeeld en verspringt halverwege een paar traptreden. Het terras is voorzien van een strakke overkapping waardoor je er heerlijk beschut kunt zitten. Daarbij is er genoeg plaats voor een riante loungeset. Een tweede terras ligt enkele traptreden lager en dichter bij het water. Er is dan ook altijd een fijne plaats te vinden om te genieten van het buitenleven.
Niet alleen de achtertuin heeft een prettig formaat, ook de voortuin is dieper dan gemiddeld. Hierdoor is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er zelfs de mogelijkheid om ook hier een terras te creëren.

DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen, een waterpartij en is aan de voet van de Rijndijk gelegen. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig, met name aan de Zesmorgen. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de overwegend vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. De waterpartij is daarbij een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels. Kinderen kunnen hier (vanuit de tuin) met een bootje varen en bij strenge vorst geniet je eindeloos schaatsplezier.

HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het dorp heeft o.a. een eigen Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een recreatieplas in de uiterwaarden van de Rijn dat op loopstand van deze woning is gelegen. Ook is de kans groot dat het dorpshart van Heteren binnen enkele jaren flink wordt uitgebreid met een gezellig dorpsplein en diverse leuke winkels.
0
Een groot pluspunt is de centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Overdekte ontvangst bij voordeur
Hal/entree met meterkast en toilet
Toegang naar inpandige berging
Lichte uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren
Keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
Hoofdslaapkamer met Frans balkon
Twee overige slaapkamers
Badkamer ingedeeld met ligbad, een aparte inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel.
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met groot dakkapel
5e Slaapkamer met dakraam en kast met cv-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Volwaardige gezinswoning op toplocatie
Uitbouw over de volledige breedte van de woning
Vloerverwarming op de begane grond
Openslaande tuindeuren naar het terras
Complete hoekkeuken met div. inbouwapparatuur
In totaal wel 5 slaapkamers
Hoofdslaapkamer (1e verd.) v.v. Frans balkon
Dakkapel in stijl van de woning
Praktische inpandige berging
Volledig geïsoleerd
Achtertuin grenzend aan het water
Sfeervolle overkapping
Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
De vrije natuur ligt binnen handbereik!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning