Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHoofdstraat 101

Vraagprijs €495.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BA
Straat
Hoofdstraat 101
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hoofdstraat 101

Gelegen in het centrum van Herveld, verrassend ruim en goed geïsoleerd VRIJSTAAND WOONHUIS met onder meer een woonkamer met een sfeervolle, ingebouwde houtkachel, een keuken v.v. inbouwapparatuur, een kelder met stahoogte, een werkkamer op de begane grond, in totaal 5 zeer volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels en een separaat toilet op de 1e verdieping. Dit alles is gelegen op een zeer aantrekkelijk perceel van 556m2 (!) waarbij de tuin rondom groen is aangekleed met meerdere terrassen. Verder heeft de woning een ruime inpandige garage van wel ca. 34m2(!) grenzend aan de ruime oprit met carport. Met gemak parkeer je meerdere auto’s op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op zoek bent naar ruimte en wooncomfort, dan zal deze woning zeker je interesse hebben. De ruime kamers, praktische indeling en vele pluspunten waaronder de kelder met stahoogte en de riante garage maken deze woning een topper in dit segment”.

VEEL WOONCOMFORT
Een unieke woning als deze tref je maar zelden. De praktische indeling van de woning maakt dat elke ruimte royaal aanvoelt. Aan alle woonwensen wordt voldaan waardoor het wooncomfort hoog is. Vrijstaand wonen geeft altijd een gevoel van vrijheid en ruimte, daarbij biedt deze woning nog tal van extra’s. Zo is er een meer dan riante garage aanwezig waardoor er veel meer mogelijk is dan alleen het stallen van de auto. Ook de carport voor de garage is goed bemeten, net als de oprit waardoor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein geen probleem is. Ook de woning zelf biedt veel extra’s, de 5 slaapkamers zorgen dat een groter gezin hier terecht kan. Daarnaast is er een ruime kelder met stahoogte. En zelfs de thuiswerker heeft een eigen plekje, op de begane grond is een kantoorruimte te vinden.

LIVING
Deze woning heeft een ruime, gezellig living. Typerend zijn de grote raampartijen waardoor er veel lichtinval vanuit verschillende hoeken is. De kamer voelt dan ook nog ruimtelijker aan. Door de lengte van deze ruimte is deze goed in te delen met een riante eettafel en een ruime zithoek. Op de vloer ligt een nette parketvloer welke de lengte van de kamer accentueert. Sfeervol is de aanwezige houtkachel welke een gezellig warmte afgeeft in de winterdag.

KEUKEN
De keuken betreft een open keuken en grenst direct aan de woonkamer, zo heb je altijd een verbinding met je gasten aan de eettafel. In de huidige opzet is de keuken in twee delen geplaatst. Een laag keukenblok aan de gevelzijde, met daartegenover nog een hoge kastopstelling met een ontbijtbar. In totaal is er veel inbouwapparatuur aanwezig, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een heteluchtoven, een koelkast en een vaatwasser. Daarnaast een keukenboiler zodat er altijd meteen heet water beschikbaar is. Een groot raam biedt veel licht waarbij je tijdens het koken ook fijn de tuin in kijkt. Vanuit de keuken is de garage en de hal te bereiken.

KELDER
Vanuit de hal is de ruime kelder te bereiken. De kelder heeft een goede stahoogte en biedt daarmee dan ook veel prettige opbergmogelijkheden.

KANTOOR B.G.
Wat je misschien niet zo snel zou verwachten is dat deze woning ook nog een zeer volwaardige werkkamer op de begane grond heeft. Dit is geen kleine ruimte waarbij het grote ruim het ruimtelijke gevoel versterkt. Werk je veel vanuit huis of wil je gewoon een lekkere speelkamer voor de kinderen? Dan zal je waarschijnlijk al snel een bestemming voor deze ruimte gevonden hebben.

1e VERDIEPING
Net als op de begane grond is ook de 1e verdieping goed bemeten. Deze verdieping is ingedeeld met 3 zeer volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2, 14m2 en 9m2 groot. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten en hebben beide een wastafel. De derde slaapkamer heeft een deur met toegang tot het dak van de garage. Door de rechte wanden zijn de kamers goed en praktisch in te delen.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is ruim opgezet. De badkamer is voorzien van alle wensen zoals een ligbad, een inloopdouche, twee wastafels en een handdoekradiator. Het toilet is separaat op de overloop te vinden, hierdoor is de badkamer nog praktischer in te delen. Het toilet is zwevend geplaatst en in de dezelfde stijl als de badkamer. Een groot kantelraam zorgt dat er veel daglicht is. Ook is dit raam ver open te zetten waardoor ventileren eenvoudig is.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping doet niet onder voor de rest van de woning. Hier zijn nog twee ruime slaapkamers te vinden. In totaal zijn er dan ook wel 5 (!) slaapkamers aanwezig. De slaapkamers op deze verdieping zijn van hetzelfde formaat en beide ca. 11m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Ook de overloop is ruim waardoor er veel opbergruimte aanwezig is. Tevens tref je hier de opstelling voor de cv-ketel. Een groot dakraam maakt de overloop tot een lichte ruimte.

GARAGE & OPRIT MET CARPORT
Een woning als deze is zeker niet compleet zonder garage. Dit is dan ook niet zomaar een garage, deze is namelijk breder en langer dan gemiddeld. Hierdoor heeft de garage een oppervlakte van ca. 34m2 (4m breed x 8,4m lang). De garage is inpandig en binnendoor via de keuken te bereiken. In de garage tref je tevens de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aan. Naast de openslaande garagedeuren is aan de voorzijde tevens een loopdeur aanwezig. De garage heeft ook een toegang naar de achtertuin. De garage is voorzien van water en elektra en er is daglichttoetreding via de diverse ramen.

Voor de garage ligt een goede oprit waar je met gemak meerdere auto’s op eigen terrein parkeert. Voor de garage is zelfs een ruime carport geplaatst. Door de breedte van de garage kan je, terwijl de auto onder de carport is geparkeerd, nog met gemak bij de voordeur komen. De twee lichtkoepels zijn bewust iets uit het midden geplaatst zodat het ‘looppad’ het meeste licht opvangt.

TUIN RONDOM
Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel van 556m2 groot. De woning staat gunstig op de kavel waardoor er veel tuin aan de achterzijde is gelegen (ca. 14m diep en 15m breed). Ook heeft de voortuin heeft ongeveer hetzelfde oppervlak waardoor er een prettige buffer naar de weg toe is. De voortuin is groen aangelegd met veel bloemen en planten. De achtertuin is tevens groen aangelegd maar daarbij vooral voorzien van gras met daarbij een ruim terras. Door het prettige oppervlak van de achtertuin is er altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. Achter in de tuin is ook een houten schuur te vinden, met verlichting en elektra, waarin je o.a. de tuinmeubelen en het tuingereedschap op kunt bergen.

HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. de huisartsenpost, een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen. Overigens is er een bushalte voor de deur.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met royale opzet, toilet, meterkast, trapopgang
Woonkamer met houtkachel
Open keuken met diverse inbouwapparatuur
Vanuit de hal bereikbare ruime kelder
Kantoorruimte
Inpandige riante garage met witgoedaansluitingen
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 en 2 met inbouwkast en wastafel
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, inloopdouche en twee wastafels
Separaat toilet
2e Verdieping:
Overloop met opstelling voor de cv-ketel
2 Slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
Heerlijk, vrijstaand wonen met volop ruimte in en rondom de woning
Gezellig woonkamer met houtkachel (Dik Geurts)
Ruime open keuken met inbouwapparatuur
Werkkamer op de begane grond
Ruime kelder met stahoogte
Maar liefst 5 volwaardige slaapkamers
Twee slaapkamers voorzien van een wastafel
Badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel
Separaat toilet op de 1e verdieping
Volledig v.v. isolatieglas (m.u.v. toilet) waarvan deels HR++ beglazing
Muur- en dakisolatie aanwezig
Schoorsteen opnieuw ingevoegd + nieuwe kap (2019)
Dakgoten verbeterd (2019)
Buitenschilderwerk in 2019 door schilder uitgevoerd
Riante garage van ca. 34m2
Garage in spouw gebouwd en v.v. muur- en dakisolatie
Garage v.v. openslaande garagedeuren én loopdeuren
Witgoedaansluitingen in de garage
Grote carport met 2 lichtkoepels
Screens (zonwering) in de woonkamer
Zeer lange oprit met plaats voor meerdere auto’s
Verrassend grote achtertuin met veel zonuren en privacy
Centraal gelegen in het dorp
De winkelvoorzieningen zijn op loopafstand.

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning