HERVELDDe Tip 5

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AM
Straat
De Tip 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Tip 5

Verrassend ruime, speels opgezette en uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (1985), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een zijvleugel waarbij de voormalige garage is omgetoverd tot een leefkeuken. Hierdoor is de woonkamer flink vergroot en is er een extra bijkeuken gecreëerd. Op de verdiepingen zijn 4 slaapkamers, een werkhoek en een badkamer gelegen. De brede dakkapel op de 2e verdieping zorgt eveneens voor veel extra leefruimte. Andere grote pluspunten zijn de vloerverwarming op de begane grond, een complete inbouwkeuken, openslaande terrasdeuren vanuit de woonkamer, een uitgebreide groepenkast, een goede isolatiewaarde waaronder isolerende beglazing (deels HR++ glas), een relatief nieuwe CV-ketel (2019) en een zeer verzorgd en hoogwaardig afwerkingsniveau.

De woning staat op een relatief groot perceel van 310m2 groot waarbij de tuin aan de zijkant in de breedte uitloopt. Deze speelse vormgegeven tuin is eveneens verzorgd afgewerkt met o.a. groot formaat tegels verdeeld over meerdere terrassen, een heerlijke en stijlvolle veranda (4m x 4m), een groot tuinhuis (ca. 10m2), een vijver en naast de woning en een comfortabele oprit met plaats voor 2 auto’s naast elkaar. De achtertuin heeft bovendien veel vrijheid en zonuren te bieden. Kortom, een heerlijke tuin voor wanneer je van het buitenleven houdt.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het segment omdat het geen standaard 2-kapper betreft. De indeling en leefruimtes zijn speels opgezet en hetzelfde geldt voor de tuin. Zoek je een geïsoleerd en goed onderhouden gezinswoning waar je bijna niets aan hoeft te doen, dan móet je deze woning gezien hebben om op waarde te kunnen schatten”.

UITGEBOUWD & GEMODERNISEERD
Doordat de voormalige garage bij de woning is getrokken (1993) en er een bijkeuken c.q. wasruimte is aangebouwd (2000), is er flink meer leefruimte op de begane grond ontstaan. Doordat de keuken is verplaatst naar de zijvleugel, is de woonkamer groter geworden.
Tevens is er een brede dakkapel op de 2e verdieping geplaatst waardoor er een extra werkhoek en een grotere 4e slaapkamers is gecreëerd. Vanaf 2006 is de woning nagenoeg volledig gemoderniseerd waardoor het moderne en luxe elementen heeft gekregen. Bovendien is het algehele afwerkingsniveau flink verbeterd waardoor de woning veel meer instapklaar is geworden.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met aan de voor- en achterzijde veel lichtinval. Doordat de keuken is verplaatst, is de woonkamer ook veel breder geworden. Hierdoor kun je er meerdere zithoeken creëren waarbij een grote hoekbank niet misstaat. Bovendien hoef je er geen eettafel kwijt, want die kun je in de leefkeuken plaatsen. In de achtergevel zijn dubbele tuindeuren (met convectorput) aanwezig waardoor je de woonkamer ook eenvoudig vergroot door het buitenterras erbij te betrekken. Op de vloer liggen groot formaat, antracietkleurige plavuizen met vloerverwarming. In het strakke stucplafond zijn inbouwspots verwerkt.

LEEFKEUKEN
De garage is opgeofferd voor een heerlijke leefkeuken. Daarbij is de keuken in een L-opstelling geplaatst waarbij een deel als een schiereiland gezien mag worden. De keukenopstelling wordt compleet gemaakt met een hoge kastenwand. Deze speelse opzet is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductie kookplaat, een zwevende afzuigschouw, een magnetron, een aparte oven, een koel/vriescombi en een vaatwasser. Voor direct warm water is er een close-in-boiler geïnstalleerd. Er is plaats voor een 6-persoons eettafel. De vele ramen zorgen voor een prettige lichtinval.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je de verrassend grote bijkeuken in. Deze aanbouw is goud waard aangezien een bijkeuken voor veel gezinnen een must is. Hier kun je de wasmachine en wasdroger kwijt. Aan de andere zijde is een vaste schuif/kastenwand aanwezig waar je zowel voorraad, een stofzuiger en een extra vriezer kwijt kunt. De tuindeur is voorzien van een rolhor. In het hoekkozijn zit een draai/kiepraam waardoor je ideaal kunt ventileren. Zowel in de keuken als in de bijkeuken zijn, net zoals in de woonkamer, inbouwspots aangebracht.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen van respectievelijk 11m2, 11m2 en 5m2 groot. De woning is net even wat breder gebouwd dan de gemiddelde nieuwbouwwoning wat je terug ziet in de 2 grote slaapkamers. Je kunt hier prima rond een 2-persoons heen lopen. De ramen zijn in 2008 voorzien van HR++ beglazing wat bijdraagt aan een hoog comfortgehalte. Twee kamers hebben een nieuwe radiator gekregen en er zijn horren aangebracht. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heb je een weids uitzicht omdat de woning aan de voorzijde een relatief vrije ligging heeft.

BADKAMER
De badkamer is niet bijzonder luxe, maar is wel neutraal en fris afgewerkt. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche met glazen spatscherm, een 2e toilet en een wasmeubel v.v. spiegel en spotverlichting. Ook is er een handdoekradiator aanwezig. Het aanwezige raam zorgt niet allee voor een prettige lichtinval maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Doordat er een maximaal brede dakkapel is geplaatst, is deze woonlaag verrassend ruim te noemen. Door de dakkapel is er een extra hoekje ontstaan waar je bijvoorbeeld een bureau voor een werkhoek kunt plaatsen. Ook zit er een extra raam in de zijgevel. Onder de schuine kanten zijn knieschotten t.b.v. opbergruimte aangebracht.

De 4e slaapkamer is met ca. 13m2 ook meteen de grootste kamer van het huis. Het zou daardoor ook een prima hoofdslaapkamer voor ouders kunnen zijn. De nok ligt op 2,3m hoogte waardoor het een zeer volwaardige kamer betreft. Het hoogwaardige en neutrale afwerkingsniveau loopt door tot in de nok waar inbouwspots zijn geplaatst. De dakkapel is in kunststof uitgevoerd en heeft draai/kiepramen en inzethorren. En ook hier is weer knieschot opbergruimte te vinden.

ACHTERTUIN
Voor een compleet van het perceel en de tuinindeling willen we je allereerst naar de plattegrond van de tuin verwijzen. Het betreft namelijk geen doorsnee perceel, maar een royale hoekkavel met veel zijtuin. De totale breedte is maar liefst 18 (!) meter. De tuin is in de afgelopen jaren opnieuw aangelegd met o.a. groot formaat tegels (60×60). Daarbij is ook een stijlvolle, wit geschilderde veranda van 4m bij 4m geplaatst. Hierbij is goed gekeken naar de oriëntatie aangezien de zon er het grootste gedeelte van de dag mooi in staat. Voor kinderen is de ingegraven trampoline een groot pluspunt. Verder staat er nog een houten tuinhuis waar je fietsen kunt stallen en een werkbank kunt plaatsen. De achterom gaat via de oprit waarbij de tuin geheel is af te sluiten.

HERVELD-ZUID
Deze woning is gelegen in Herveld-Zuid, een ‘buitenwijkje’ van Herveld/Andelst. Deze wijk is rustig en autoluw, ideaal voor kinderen. Parkeren kan op eigen terrein op de brede oprit.

Herveld is een centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. In het dorp vinden we 2 basisscholen terug, alsmede een grote diversiteit aan (sport)verenigingen. Er is een dorpshuis aanwezig welke aan het plein is gelegen. Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd, waardoor het dorp als levendig en gezellig wordt ervaren.

Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter ademt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Op 5 minuten fietsafstand is een treinstation gelegen die u naar Arnhem, Nijmegen of Tiel brengt. Kortom, Herveld is een veelzijdig dorp met een prettig woonklimaat!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met diepe trapkast en openslaande tuindeuren
Leefkeuken (in voormalige garage) met inbouwkeuken en eethoek
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en vaste schuif/kastenwand.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met CV-kast en knieschot opbergruimte
Werkhoek met dakkapel
Slaapkamer 4 met brede dakkapel en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Bezienswaardige 2-kapper met uitsluitend pluspunten
Gezinswoning met in totaal 4 slaapkamers en een werkhoek
Vergrote woonkamer met openslaande tuindeuren
Vloerverwarming op de begane grond
Hoogwaardig en verzorgd afwerkingsniveau met o.a. veel inbouwspots
Paneeldeuren (binnendeuren)
Leefkeuken met o.a. een schier/kookeiland
In de aanbouw een zeer praktische bijkeuken
Badkamer met o.a. een 2e toilet
Brede, kunststof dakkapel met draai/kiepramen
Groepenkast: 10 automaten (incl. kookgroep) en 2 aardlekschakelaars
CV-ketel: Remeha Avanta 35C met bouwjaar 2019
Gebouwd in de jaren ’80 en daardoor volledig geïsoleerd
Energielabel C
Geheel v.v. isolerende beglazing m.u.v. voordeur en toiletraampje
Elke vloer betreft een betonvloer (dus minder gehorig dan houten constructievloeren)
Buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd
Aantrekkelijk perceel van maar liefst 310m2 groot
Royale tuin rondom de woning (3 zijden) met relatief veel privacy en zonuren
Heerlijke veranda in de achtertuin
Gunstige ligging in de straat met aan de voorzijde vrij uitzicht.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning