Remko Stevens Makelaardij

ZETTENMarshallstraat 89

Vraagprijs €225.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1982
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BJ
Straat
Marshallstraat 89
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Marshallstraat 89

Op verrassend groot perceel grond gelegen, UITGEBOUWDE BENEDENWONING (1982) met o.a. een tuingerichte woonkamer, een open keuken in hoekopstelling, 2 volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer met o.a. ruime inloopdouche. Dit alles is voorzien van een riante tuin met sfeervolle veranda.

Quote van de makelaar: “Betaalbaar wonen in Zetten wordt hier mogelijk gemaakt. Een keurig afgewerkte benedenwoning, waar je zo je intrek kunt nemen… wees er snel bij voordat iemand anders hier zijn/haar verhuisdozen uitpakt”.

WOONKAMER
Dit betreft de enige woning in dit blok waarbij de woonkamer is uitgebouwd. De achtergevel van de woonkamer is verder naar achteren geplaatst wat veel extra leefruimte oplevert. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en geniet daardoor veel privacy aangezien er zeer weinig inkijk is door de lagere bebouwing aan de achterzijde. De grote raampartij aan de achterzijde versterkt het ruimtelijke gevoel. Een tuindeur geeft een directe toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is de wasruimte te bereiken, hier is plaats voor de wasmachine en wasdroger, tevens tref je hier de opstelling van de cv-ketel.

OPEN KEUKEN
Centraal in deze woning tref je de open keuken aan. Doordat de keuken een open karakter heeft houdt je contact met gasten en/of familieleden tijdens het bereiden van een etentje. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits gasfornuis, een oven, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een afzuigkap.

SLAAPKAMERS
In deze woning zijn twee fijne slaapkamers aanwezig. De kamers zijn respectievelijk 15m2 en 8,5m groot en daarmee praktisch in te delen. De masterbedroom heeft twee grote raampartijen waardoor dit een lichte ruimte betreft. Daarbij heeft deze slaapkamer ook een toegang tot de achtertuin. De laminaatvloer is vanuit de woonkamer drempelloos doorgelegd.

BADKAMER
De badkamer is inpandig gelegen en toch ook weer verrassend ruim te noemen. De badkamer is vernieuwd en ingedeeld met een inloopdouche, een wastafelmeubel, een spiegelkast en een handdoekradiator. Het afwerkingsniveau en sanitair is in een neutrale kleurstelling, wat menigeen zal aanspreken. Het prettige formaat biedt mogelijkheden voor het anders indelen van de ruimte zodat je er zelfs een ligbad kunt plaatsen.

TUIN
Opvallend aan deze woning is de grootte van de omliggende tuin. In deze fraaie achtertuin tref je een sfeervolle veranda waar je heerlijk kunt genieten in de zomer. Ondanks dat de tuin op het noordoosten gelegen is, heb je op een zonnige dag toch de zon in de tuin, dit komt doordat er geen bebouwing aan de zijkant is. Zie je jezelf hier al zitten met een krantje en kopje koffie/thee? De tuin biedt veel privacy en heeft een vrije ligging met nauwelijks inkijk.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Uitgebouwde woonkamer met tuindeur
Open keuken in hoekopstelling
Slaapkamer 1 met tuindeur
Slaapkamer 2
Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Achtertuin:
Ca. 6,5 meter diep en 10,4 meter breed
Riante veranda

BIJZONDERHEDEN:
Leuke starterswoning tegen een betaalbare prijs
Alles gelijkvloers (begane grond) dus geen trappenlopen
Privacy volle achtertuin
Riante veranda
Uitgebouwde woonkamer
Nette keuken in hoekopstelling
Praktische wasruimte
2 ruime slaapkamers
Moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Actieve VvE
Dorpskern met alle winkels op loopafstand gelegen
Uitvalswegen (A15/A50) en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning