Remko Stevens Makelaardij

DRIELPaardenbloem 9

Vraagprijs €525.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2008
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HD
Straat
Paardenbloem 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

Deze woning vóór de markt uit verkocht. De verkoper heeft de woning aan een snelle beslisser gegund. De aanmelding is ten behoeve van de statistieken!

DRIEL
Paardenbloem 9

Dit is een TOPPER in het segment!
Zeer degelijk gebouwde, rijk gedecoreerde en verrassend, HALF-VRIJSTAAND woonhuis met veel luxe, comfort en extra’s. Deze interessante gezinswoning heeft o.a. een living met erker, een ingebouwde gashaard en vloerverwarming, een trendy keuken met schiereiland, een 2e hal met doorloop naar een geïsoleerde garage, op de verdiepingen in totaal 4 slaapkamers waarbij een masterbedroom met dubbele deuren naar stijlvol balkon, 2 badkamers (!), in totaal 3 toiletten, 2 complete dakkapellen op de 2e verdieping, diverse, elektrisch bedienbare rolluiken, airconditioning, zonnepanelen, screens alsmede een zoldervliering met een nokhoogte van 2 meter.

De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 371m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Aan de voorzijde is een royale oprit gelegen met plaats voor 3 auto’s (13m diep). De achtertuin is eveneens ca. 13m diep en meer dan 12m breed en heeft een opvallend vrije ligging door laagbouw (zonder inkijk) aan de achterzijde. Eyecatcher is de douglashouten veranda van 20m2 groot. De woning is gelegen in de kinderrijke en gewilde woonwijk ‘De Breekenhof’.

Quote van de makelaar: “Een veel completere en luxere 2-kapper kom je niet snel tegen in het segment. Bij de aankleding van deze stijlvolle woning is nergens op bezuinigd. Zowel aan de binnen- als buitenzijde vind je veel extra’s die de woning uniek maken. Deze woning is dan ook alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen”.

JAREN ’30 UITSTRALING
Deze woning is pas 13 jaar jong maar heeft al wel de authentieke jaren ’30 uitstraling. Deze architectuur is geliefd vanwege de stijlvolle details waarmee de woning is ‘aangekleed’. Typische kenmerken zijn de overstekken van de kapconstructie waarbij hardhouten (Meranti) gootlijsten met kraaldelen de gevels sieren. In de voorgevel zorgt de erker voor een stijlvol aanzicht. Het balkon aan de achterzijde geeft het huis meerdere karaktervolle gezichten.

ZEER DEGELIJKE BOUW
Doordat het hier geen projectbouw betrof, kon de verkoper zelf de bouwstijl bepalen. Dit huis is op zeer degelijke wijze ontworpen en gebouwd. Dit zie je meteen terug in de dikte van de muren (ca. 40cm dik) waarbij er een flink isolatiepakket is toegepast. Alle kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van HR++ beglazing. In combinatie met 13 zonnepanelen hebben we het hier over een zeer duurzame en energiezuinig woonhuis. Het is dan ook geen verrassing dat de woning energielabel A heeft.

LIVING
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen waarbij de erker voor een speelse karakter zorgt. De erker zorgt voor meer lichtinval. Voor de zonnige dagen is het af te sluiten middels screens. De woonkamer is verder speciaal vanwege de ingebouwde gashaard. De vloer is voorzien van plavuizen (houtlook) en vloerverwarming wat voor een hoog comfortgehalte zorgt. Het afwerkingsniveau is hoog met o.a. strakke stucplafonds. De klassieke paneeldeur met glas-in-lood naar de hal past geheel in de stijl van de woning. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren aangebracht waardoor je direct het buitenterras op loopt. Onder het terras zijn reeds grondpalen aanwezig ten behoeve van een eventuele aanbouw.

LUXE KEUKEN
Elke keuken is weer anders, maar deze keuken heeft wel héél veel te bieden. De keuken bestaat dan ook uit 3 delen, namelijk een schiereiland, een laag gedeelte met werkblad en een hoge kastenwand. In het schiereiland is een brede 4-pits inductie kookplaat verwerkt. Er boven hangt een zwevende afzuigschouw. In het lage gedeelte vinden we een dubbele gootsteen alsmede een vaatwasser terug. In de hoge kastenwand is een koffiemachine, een combi-oven/magnetron en een koelkast ingebouwd. Noemenswaardig is verder het natuurstenen werkblad (composiet). De fronten zijn in landelijke stijl gekozen en om het af te maken zijn er inbouwspots geïnstalleerd. Indien gewenst zou je van het schiereiland een barfunctie kunnen maken zodat je er met 2 barkrukken aan kunt zitten.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met chique trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Daar worden we verrast door een royale overloop die zo ruimtelijk aanvoelt dat je er met gemak nog een kast bij kunt plaatsen. Leuk element is dat het brede balkon ook via de overloop toegankelijk is (middels een draai/kiepdeur).

Ook hier komen we weer de stijlvolle paneeldeuren tegen. Deze geven toegang tot 2 slaapkamers en de grote badkamer. Eén van de twee slaapkamers betreft de masterbedroom (achterzijde). Deze kamer heeft dubbele balkondeuren die bovendien 100% zijn te verduisteren met het elektrisch bedienbare rolluik.

BADKAMER
Er zijn maar liefst 2 badkamers aanwezig. Dit betreft de grote badkamer die van alle gemakken en comfort is voorzien. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een 2-persoons wasmeubel. Dit meubel is voorzien van ladekorven en een brede spiegel. De aankleding waaronder het tegelwerk is neutraal te noemen. Er zijn 2 ramen aanwezig waarvan er één open kan. Naast dat de ruimte mechanisch te ventileren is, kun je dus ook via het raam ventileren. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping doet niet veel onder aan de 1e verdieping. Dat komt mede doordat er aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel is geplaatst. Ook heeft de woning een hoge nok met ‘steile’ dakvlakken waardoor je relatief weinig ruimte verlies. Naast de overloop vind je hier nog eens 2 volwaardige slaapkamers én een 2e badkamer terug. De dakkapel aan de achterzijde loopt door tot op de overloop waardoor je ook hier daglicht hebt. Elke dakkapel heeft bovendien een eigen rolluik (elektrisch bedienbaar) waardoor de kamers volledig te verduisteren zijn. Hetzelfde geldt voor de draai/kiepramen die allemaal eigen, op maat gemaakte inzethor hebben. En wat we niet mogen vergeten: er is een airconditioning op deze woonlaag geïnstalleerd. Ook op een warme zomerdag kun je hier dus prima slapen.

Zeker bij tieners is een 2e badkamer erg praktisch. Deze badkamer bestaat uit een douche, een 3e zwevend toilet en een wastafel. Hier hoef je dus minder te stressen en loop je elkaar niet in de weg.

ZOLDERVLIERING
Het gebeurt niet vaak dat een zoldervliering een eigen alinea krijgt. Maar bij deze woning is de nok zo hoog, dat er nog ruimte was voor een serieuze zolder met stahoogte. Middels een vlizotrap is deze opbergzolder te bereiken. Je kunt er veel (seizoen)spullen opbergen aangezien het geheel bevloerd is. Er is zelfs verlichting aanwezig.

GARAGE MET EIGEN ENTREE
Deze woning heeft niet zomaar een garage. Naast dat de garage van binnenuit toegankelijk is, heeft het ook een eigen entree via de oprit (2e hal). De garage is in spouw gebouwd en geïsoleerd. Het heeft daardoor veel meer potentie dan alleen stallingsruimte. De dubbele deuren aan de voorzijde zijn wel erg praktisch, net zoals de deur aan de achterzijde naar de achtertuin. Maar je kunt er ook een werkkamer of kantoor/praktijk aan huis maken. Het heeft immers een eigen entree en is circa 23m2 groot. Wel zijn de witgoedaansluitingen alsmede de CV-ketelopstelling in de garage terug te vinden.

BUITENLEVEN
Achter de woning is een royale tuin van 13m diep en 12,3m breed gelegen. Het is een mooi rechthoekig formaat waardoor elke vierkante meter effectief te benutten is. Rechts achterin de hoek staat een douglas houten veranda van 3m bij 6,5m. Hier kun je heerlijk beschut zitten, ook in de avonduren wanneer de zon er lekker op staat. De bestrating bestaat hoofdzakelijk uit gebakken klinkers wat past bij de stijl van de woning.
Doordat er achter de woning vrijstaande woningen met een lage kap (zonder ramen) zijn gelegen, biedt dit veel privacy. Aangezien de achterom langs de woning op ligt, hoef je niet met tuingereedschap, containers of fietsen door de garage heen.

DE BREEKENHOF
Deze woning vinden we terug in de nog jonge en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”. Deze wijk is geliefd omdat het stijlvolle en goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen heeft. Bovendien ademt de wijk nog het dorpse karakter terwijl het op enkele minuten afstand van Arnhem en Elst is gelegen. Hier koop je nog, in tegenstelling tot veel andere nieuwbouwwijken, een woning op een ruim perceel met relatief veel privacy.

DRIEL, NABIJ STAD & NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, royaal toilet, trap/voorraadkast en trapopgang
Woonkamer met erker, gashaard en openslaande tuindeuren
Keuken, bestaande uit 3 delen en v.v. inbouwapparatuur
Doorloop naar 2e hal en toegang tot oprit
Aangebouwde garage met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, dubbele deuren naar oprit en extra tuindeur.

1e Verdieping:
Royale overloop met toegang tot balkon en 2e trapopgang
Slaapkamer 1 (masterbedroom) met dubbele balkondeuren
Slaapkamer 2
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een breed wastafelmeubel met spiegel.

2e Verdieping:
Overloop met doorlopende dakkapel, knieschot opbergruimte en airconditioning
Slaapkamer 3 met dakkapel
Slaapkamer 4 met dakkapel
Badkamer 2 met douche, wastafel en 3e toilet.

Zoldervliering:
Midddels vlizotrap te bereiken opbergzolder met stahoogte.

BIJZONDERHEDEN
Zeer compleet, half-vrijstaand woonhuis met de WOW-factor
Veel extra comfortelementen aanwezig zoals vloerverwarming op de begane grond
Complete ‘eilandkeuken’ met een luxe uitstraling
Stijlvolle hal/entree met chique trapopgang
Hoge, massief houten paneeldeuren door de gehele woning
Glas-in-loodraam is in isolatieglas geplaatst
Binnenschilderwerk deels in najaar 2020 uitgevoerd
Vanwege de kunststof kozijnen betreft het een onderhoudsarm woonhuis
In totaal 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 masterbedroom
Breed balkon aan de achterzijde
Maar liefst 2 badkamers, ideaal voor een gezin met tieners
Twee dakkapellen zorgen voor veel extra leefruimte
Diverse rolluiken aanwezig (elektrisch bedienbaar) alsmede op maat gemaakte inzethorren
Geïsoleerde garage van binnenuit toegankelijk
Zonnepanelen (13x) aanwezig
CV-ketel: Vaillant Solide HR combi-ketel, geplaatst 2008
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Meterkast: 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Woonoppervlak ca. 154m2 en inhoud ca. 685m3
Brede, comfortabele oprit met plaats voor meerdere auto’s
Achtertuin met veel zonuren en een opvallend vrije ligging
Veranda maakt het buitenleven erg aangenaam
Achterom via zijpad met een poort af te sluiten
Kindvriendelijke woonwijk
Centrale ligging in de regio met alle voorzieningen binnen handbereik!

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning