Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTHoofdstraat 19

Vraagprijs €349.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BB
Straat
Hoofdstraat 19
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Hoofdstraat 19

Verrassend grote en UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING met o.a. een sfeervolle woonkamer met openslaande terrasdeuren, een woonkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, in totaal 4 slaapkamers, een complete badkamer, een brede dakkapel op de 2e verdieping, een aangebouwde berging alsmede een verrassend grote zij- én achtertuin met een dubbele oprit.

Quote van de makelaar: “Op zoek naar een complete en comfortabele gezinswoning? Deze woning heeft niet alleen veel ruimte, maar ook een praktische indeling. Onder meer vloerverwarming, rolluiken, isolatieglas en kunststof kozijnen zorgen voor een hoog comfortgehalte. Bovendien ligt de woning op een mooi perceel met zowel een zijtuin als een achtertuin waar kinderen lekker uit de voeten kunnen”.

UITGEBOUWD
Deze heel aantrekkelijke en complete woning is voorzien van alle gemakken die je je maar kan wensen en daarnaast in goede staat van onderhoud. De woning is diverse malen uitgebouwd wat veel extra leefruimte heeft opgeleverd. De keuken is in 2003 uitgebouwd, de woonkamer in 2006. Door de riante kavel past dit goed in het geheel, er blijft meer dan genoeg ruimte over voor een royaal terras en veel groen. De 2e verdieping is voorzien van een breed dakkapel wat extra leefruimte en veel licht oplevert. Hierdoor is de 2e verdieping voorzien van een ruime slaapkamer en een praktische voorzolder. Kortom deze woning heeft heel veel pluspunten waardoor je jezelf hier gelijk thuis zult voelen.

WOONKAMER
De woonkamer is ruim bemeten met een lengte van maar liefst ca. 9,5 meter. In 2006 in de woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot. Het licht komt je hier tegemoet, door de grote raampartijen aan weerszijden van de woonkamer. Er is voldoende ruimte om niet alleen een riante hoekbank te plaatsen, maar ook een ruime eethoek kwijt te kunnen. Aan de achterzijde bieden openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

WOONKEUKEN
Naast de woonkamer is de woonkeuken gelegen, deze is in 2003 uitgebouwd waardoor de keuken een ware woonkeuken is geworden. Je kan hier dan ook prima een eettafel kwijt. Het is een L-vormige hoekkeuken in een lichte kleurstelling met een landelijke stijl en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits kookplaat met afzuigschouw, een koelkast en een vaatwasser. De grote ramen zorgen dat de woonkeuken een lichte ruimte omvat.

BIJKEUKEN + BERGING
Aan ruimte geen gebrek in deze woning. Aan de zijkant van de woning is een praktische bijkeuken en een berging gelegen. De bijkeuken is te bereiken vanuit de woonkeuken maar heeft ook een toegang richting de voorzijde van de woning. In de bijkeuken zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. Vanuit de bijkeuken is ook de berging te bereiken. De berging heeft een eigen toegang naar de achtertuin.

1e VERDIEPING
In de toegangshal, waar je ook het toilet met fonteintje vindt, is de open trapopgang naar de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 8m2 groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen, de slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een vaste inbouwkast.

BADKAMER
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een eigen raam. Hierdoor is er niet alleen daglicht, maar ook een extra ventilatiemogelijkheid. Mechanische ventilatie is aanwezig. De badkamers is van alle wensen voorzien en is ingedeeld met een ligbad, een douche, een dubbel wastafelmeubel. Uiteraard ontbreekt ook het 2e toilet en de handdoekradiator niet.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereik je de volwaardige, verrassend ruime en lichte 2e verdieping. Deze verdieping is in 2 ruimtes verdeeld; het voorste gedeelte is benut als bergruimte met de opstelling voor de cv-ketel en een wastafel. De dakkapel over de hele breedte van de verdieping is een groot pluspunt. Hierdoor is er niet alleen meer ruimte gecreëerd, maar is de verdieping ook veel lichter geworden. Daarnaast is er een aangenaam grote 4e slaapkamer te vinden, deze is ca. 15m2 groot (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte).

TUIN
Deze 2-onder-1-kap woning staat op een riante kavel. Zo centraal gelegen in het dorp kom je een ruime kavel als deze weinig tegen. Vanuit de openslaande deuren in de woonkamer bereik je het royale terras aan de achterzijde van de woning. Dit is een uitstekende plek voor een heerlijke loungeset. Dit terras is geheel omheind met een schutting en af te sluiten door middel van de poort. Naast dit terras is een berde oprit te vinden waar je met gemak 2 auto’s parkeert op eigen terrein. Grenzend aan de oprit vind je nog een ruime tuin waar mogelijkheden zijn voor een extra zit te creëren of een plaats voor de kinderen om fijn te spelen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Ook is er een dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren
Uitgebouwde woonkeuken met inbouwapparatuur
Bijkeuken
Aangebouwde berging
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers, waarvan 1 met vaste inbouwkast
Badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
4e Slaapkamer
Bergruimte en opstelplaats voor de cv-ketel

BIJZONDERHEDEN:
Lange, uitgebouwde (2006) woonkamer met openslaande deuren
Uitgebouwde (2003) woonkeuken met ruimte voor eettafel
Vloerverwarming op de begane grond
Praktische bijkeuken met opstelling voor de wasmachine en wasdroger
Aangebouwde berging
4 Volwaardige slaapkamers
Nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen met draai/kiepramen en horren
Dakkapel over de gehele breedte op de 2e verdieping
Rolluiken aan de voorzijde
Voorzolder met CV-ketelopstelling en wastafel
Ruim terras aan de achterzijde van de woning
Riante kavel
Brede oprit met plaats voor 2 auto’s naast elkaar
Basisschool nabij
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning