Remko Stevens Makelaardij

HERVELDSchoolstraat 10A

Vraagprijs €385.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1980
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AK
Straat
Schoolstraat 10A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

INSCHRIJVING IS REEDS VERLOPEN. VANAF HEDEN WORDEN ER GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND.

HERVELD
Schoolstraat 10 A

Verrassend HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS met onder meer 8 zonnepanelen, een complete keuken, een gezellige woonkamer, maar liefst 5 (!) volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met ligbad én douche, een riante garage met vliering en een oprit voor het parkeren van meerdere auto’s. Dit alles gelegen op een aantrekkelijk perceel van wel 450m2.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een woning met veel ruimte en woongemakken? Dan zal dit zeker je interesse hebben. Het grote perceel, de diepe achtertuin, een ruime garage en wel 5 (!) volwaardige slaapkamers zal dit menigeen aanspreken!”.

HALF-VRIJSTAAND
Deze woning is niet zomaar een helft van een dubbel woonhuis. Gezien de bouwstijl en uitstraling van de woning is het meer een half-vrijstaande woning. En zo voelt het ook. Dit komt mede vanwege de grootte van het perceel (450m2) en het groene gevoel dat de achtertuin te bieden heeft. Ook de ruimte van de woning zelf versterkt dit gevoel. Met maar liefst 5 slaapkamers is er genoeg plaats voor een groot gezin of een enthousiaste hobbyist. Ook de lange garage biedt tal van mogelijkheden en is bovendien voorzien van een vliering. Ruimte, rust en vrijheid zijn de kernwoorden van dit bijzondere optrekje.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Een grote glaspui zorgt ervoor dat deze ruimtelijk aanvoelt. Doordat de voortuin dieper is van gemiddeld geniet je hier van een fijne buffer naar de straat toe. De woonkamer is gezellig in te richten met plaats voor een fijne hoekbank. Tevens is er een open haard aanwezig welke je gezellig kan aansteken op een koude winteravond. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Door de lengte van de woning is er plaats genoeg voor een 6-persoons eettafel. Door deze prettige indeling houdt je tijdens het koken contact met de gasten, maar kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht.

KEUKEN
De keuken is ruim van opzet en in U-opstelling geplaatst, waardoor er veel kastruimte aanwezig is. De keuken is v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een oven, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuiger. Voor direct warm water is er een extra close-in-boiler aanwezig. Het brede raam zorgt ervoor dat je fijn van je afkijkt tijdens het bereiden van een maaltijd.

1e VERDIEPING
Via de ruime hal komen we terecht op een lichte overloop v.v. een raam. Er zijn 3 zeer volwaardige slaapkamers gelegen, welke respectievelijk 14m2, 10m2 en 9m2 groot zijn. Doordat de gevels recht doorlopen is er geen ruimteverlies door schuine dakvlakken. Doordat in het verleden de woning is gebruikt voor deels dubbele bewoning, is de slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een keukenblok met wasbak, een (losse) gaskookplaat en een afzuiger. Wanneer je thuis werkt of een hobbyruimte zoekt, is dit een grote plus. Een slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel.

BADKAMER
De badkamer is gedateerd maar compleet te noemen met o.a. een ligbad en een aparte inloopdouche. Ook is er een wastafel en een 2e toilet aanwezig. De aansluitingen van de wasmachine zijn tevens op de badkamer te vinden. Een uitzetraam zorgt niet alleen voor daglicht op de badkamer maar ook voor een optimale ventilatie.

2e VERDIEPING
Van de buitenzijde zou u het misschien al wel verwachten, maar de 2e verdieping betreft een volwaardige woonlaag met o.a. 2 extra (slaap)kamers van respectievelijk 13m2 en 8m2 groot. De nokhoogte is maar liefst ca. 3m en dat geeft een ruimtelijk gevoel. Beide kamers hebben een eigen wastafel. Op de overloop is er de mogelijkheid om een werk/studiehoek te creëren. Tevens tref je hier de opstelling voor de cv-ketel aan.

GARAGE MET VLIERING
Naast de woning is de stenen garage gelegen. Deze is langer dan gemiddeld (bijna 8 meter) waardoor er veel mogelijkheden zijn. Je kunt dan ook de auto in de garage parkeren waarbij er nog steeds ruimte over is voor het stallen van fietsen en/of motoren of het uitvoeren van een hobby. De garage is vanaf de oprit te bereiken via een kanteldeur. Tevens is er een toegang naar de achtertuin aanwezig.

Via een vlizotrap is de verrassend ruime vliering toegankelijk. Ondanks de schuine kap vinden we hier nog ca. 10m2 extra (opslag)ruimte (gemeten vanaf 1,5m hoogte) terug. Zelfs hier zorgt een opvallend groot raam voor flink wat daglicht, waardoor het ook een prima hobby- of klusruimte zou kunnen zijn.

ACHTERTUIN
Misschien is het grootste pluspunt van deze woning wel de achtertuin met haar vrije en rustgevende ligging. Wie droomt er nou niet van een tuin met een landelijke ligging terwijl de dorpskern nog steeds dichtbij is? De tuin loopt iets breed uit tot een breedte van wel ca. 18m breed. Daarbij is de achtertuin ca. 19m diep. In de huidige situatie is de achtertuin opgedeeld in twee delen, waarbij het achterste deel in gebruik is als moestuin. Met een tuin van dit formaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is dan ook altijd een plekje in de zon of in de schaduw te vinden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Niet alleen de achtertuin maar ook de voortuin is dieper dan gemiddeld. Door een diepte van ca. 8m is er een buffer naar de straat toe, waardoor de woonkamer van veel privacy geniet. Ook de oprit is hierdoor extra lang. Met gemak parkeer je dan ook 2 tot 3 auto’s op de oprit. Voor de garage is een stuk overkapt.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in Herveld-Zuid een buitenwijkje van Herveld. Het is hier rustig wonen met nagenoeg allen maar bestemmingsverkeer. De Schoolstraat is groen en ruim opgezet met een grote diversiteit aan woningen. Schuin tegenover de woning is een plantsoen gelegen met een speelveld in het midden. Hier kunnen kinderen gezamenlijk spelen.

HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met open haard
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Eethoek
Ruime garage
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2 met keukenblok
Slaapkamer 3 met wastafel
Badkamer met ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en 2e toilet
Vliering boven de garage
2e Verdieping:
Overloop v.v. cv-ketelopstelling
2 Slaapkamers met wastafel

BIJZONDERHEDEN
Uitgebouwde helft-van-een-dubbel-woonhuis die vrijstaand aandoet
8 Zonnepanelen
Veel glasoppervlak, lichte ruimtes
Keuken met veel kastruimte
Gezellig woonkamer met open haard
Maar liefst 5 slaapkamers
Ruime badkamer met o.a. ligbad én douche
3 Slaapkamers voorzien van een wastafel
1 Slaapkamer voorzien van een keukenblok
Cv-ketel: Bosch HRC geïnstalleerd in 2007
Lange garage met vliering
Riante achtertuin met tal van mogelijkheden
Diepe voortuin voor prettige buffer
Oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s
Prettige, rustige woonomgeving met landelijke ligging.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning