Remko Stevens Makelaardij

HERVELDStenenkamerstraat 20

Vraagprijs €539.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1993
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AW
Straat
Stenenkamerstraat 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Stenenkamerstraat 20

Uitgebouwde, royale VRIJSTAANDE WONING (1993) met onder meer een riante living met een gezellige zithoek met open haard, een riante eethoek, en moderne keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, een rustige kantoorruimte, 3 tot 4 slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer met ligbad én douche en een bergzolder met stahoogte. Dit alles is gelegen op een ruim perceel met een sfeervolle achtertuin waar je heerlijk kunt genieten in de veranda. Daarbij parkeer je de auto op je eigen oprit.

Quote van de makelaar: “Luxe, comfort en ruimte zijn de kernwaardes van deze complete gezinswoning. Ook de ruimte en vrijheid rondom de woning is bijzonder. De aanbouw, met bijzonder veel lichtinval en extra leefruimte, geeft de woning een extra dimensie. De kans is groot dat je bij deze woning veel punten van je wensenlijstje kunt afvinken”.

COMPLETE GEZINSWONING
Deze woning staat niet alleen op een prettig perceel, ook de woning zelf heeft veel pluspunten. Doordat de woonkamer riant is uitgebouwd, is er flink meer leefruimte op de begane grond gekomen. Je kunt er zelfs meerdere zithoeken creëren. Erg aangenaam is de vloerverwarming op de begane grond en de badkamer. Ook het aantal slaapkamers voldoet. Er is gedacht aan comfort en luxe waarbij de luxe inbouwkeuken meteen in het oog springt. De achtertuin heeft een goed formaat met plaats voor meerdere zithoeken. Achter in de tuin staat een sfeervolle veranda met hoge kap en een ruim tuinhuis.

LIVING
De woonkamer van deze woning is flink uitgebouwd, er is niet alleen aan de achterzijde uitgebouwd, ook de zijkant van de woning is deels verbreed. Dit heeft de woonkamer tot een ware living gemaakt. In de uitbouw is speels omgegaan met de lichtinval door het plaatsen van verschillende grote glaspuien. Aan de voorzijde van de woning vinden we de zithoek waar prima een ruime hoekbank geplaatst kan worden. Sfeervol is de gunstig geplaatste open haard. De plavuizen vloer voelt prettig aan door de aanwezige vloerverwarming. De eethoek is aanzienlijk vergroot door de uitbouw, waardoor er plaats is voor een riante eettafel. De eethoek staat daarmee ook in verbinding met de moderne keuken. Aan de achterzijde geeft de schuifpui toegang tot het terras.

LUXE KEUKEN
Een luxe en moderne keuken als deze zal zeker je interesse hebben. De keuken is als het ware in twee delen opgesteld. Een hoekopstelling met schiereiland welke is voorzien van o.a. een vaatwasser, een keramische kookplaat en een afzuiger welke in het plafond is ingebouwd, allen van het merk Miele. Tegen de achterwand van de keuken is een brede (apparaten)kast geplaatst. De inbouwapparatuur springt hierbij in het oog, zijnde een koffiemachine, een combi magnetronoven en een stoomoven van Miele en een koelkast van Liebherr. Door de praktische maar moderne indeling en alle inbouwapparatuur maken deze keuken een plezier om in te mogen koken. Het dikke composiet werkblad in combinatie met de strakke fronten maakt dat de keuken een en al luxe uitstraalt.

BIJKEUKEN
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen, deze is functioneel ingericht met een werkblad voorzien van een spoelbak en onder- en bovenkasten. Er is dan ook meer dan genoeg opbergruimte aanwezig. Tevens is er een hoge open kast waar de aansluitingen zijn voor de wasmachine en wasdroger. Daarbij is er ook nog plaats om een extra koel-/vriescombinatie te plaatsen. De bijkeuken heeft daarbij ook een toegang tot de achtertuin.

KANTOOR
Via de bijkeuken is het kantoor te bereiken. Ideaal voor de thuiswerker om een eigen rustige werkplek te hebben. De openslaande deuren naar de oprit zijn voorzien van veel glas waardoor dit een lichte ruimte betreft. De vaste kast biedt veel opbergruimte waarbij er plaats genoeg is voor een ruim bureau.
Doordat deze ruimte van buitenaf te bereiken is om klanten/gasten te ontvangen, kan deze ruimte uiteraard ook gebruikt worden voor een eigen bedrijf. Denk hierbij aan een schoonheidssalon of een kapsalon. Het kantoor is daarbij voorzien van een rolluik.

SLAAPVERDIEPING
Via de hal met trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt prettig aan, mede door het zijgevelraam die voor daglicht zorgt. Op deze verdieping zijn reeds 2 slaapkamers te vinden, echter zijn er eenvoudig 4 slaapkamers te creëren. Aan de achterzijde van de woning tref je de eerste slaapkamer, deze is voorzien van een vaste kast en balkondeur. Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één ruimte. Beiden toegangsdeuren zijn aanwezig, waardoor er met het plaatsen van een enkele wand weer twee slaapkamers zijn. Vanaf de overloop is tevens een 3e ruimte en daarbij de 4e slaapkamer te bereiken. De overloop is voorzien van veel opbergmogelijkheden achter knieschotten.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze ruimte voelt eveneens goed aan waarbij er aan alle wensen wordt voorzien, zijnde een ligbad, een douche, een 2e toilet en een ruim wastafelmeubel. De badkamers is wat gedateerd maar wel neutraal ingericht. Erg handig is de designradiator waar je gemakkelijk je handdoeken te drogen hangt. Het raam zorgt niet alleen voor lichtinval, maar ook voor een praktische ventilatiemogelijkheid.

ZOLDERVLIERING
Middels een vlizotrap is vanaf de overloop de tweede verdieping te bereiken. Dit is een ruime bergzolder met veel opbergruimte en daglicht. Daarnaast tref je hier ook de opstelling voor de cv-ketel aan.

BUITENLEVEN
Ben je een buitenmens, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. Doordat de tuin ca. 12 meter breed is en ca. 13 meter diep, is er altijd een fijn plekje te vinden. En daarbij ligt de achtertuin ook nog eens gunstig op de zon, namelijk op het zuid/westen. Je zou hier de gehele dag, tot in de avonduren in de zon kunnen zitten. Er is dan ook een heerlijk zonneterras aangelegd waar je prima een loungeset kwijt kunt. Hier is ook een zonnescherm aanwezig (ter overname). Achter in de tuin is een ruime veranda geplaatst waar je heerlijk kunt genieten. De veranda voelt nog ruimer aan door de hoge kap. Je zit bovendien relatief vrij doordat de tuin niet is ‘ingebouwd’. De tuin is goed toegankelijk aangezien er een achterom is via de zijtuin. Achter in de tuin staat tevens nog een extra tuinhuis van ca 10m2 waar je prima je tuinmeubilair en gereedschap kwijt kunt. De kap van dit tuinhuis is verlengd waardoor deze ook als houtopslag dient.

LIGGING
Deze woning is op steenworp afstand van het dorpsplein in Herveld gelegen. Veel centraler in het dorp wonen kan bijna niet. Hierdoor liggen alle voorzieningen zoals een supermarkt, een huisarts, diverse winkels en 2 basisscholen op loopafstand. Een kinderdagverblijf is verderop in de straat gevestigd. Op 10 meter afstand van de woning is er een bushalte gelegen. Gaan kinderen al naar een middelbare school dan is dat prima te fietsen aangezien een VMBO tot Atheneum in Zetten is gelegen. Tevens is hier een treinstation gelegen.

HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer/living met schuifpui en open haard
Luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken
Kantoorruimte
1e Verdieping:
Overloop met daglicht
3 Slaapkamers, met een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Badkamer met ligbad, douche, 2e toilet, wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Zoldervliering bereikbaar via vlizotrap
Veel bergruimte en opstelling voor de cv-ketel

BIJZONDERHEDEN:
Verrassende gezinswoning met mooie pluspunten
Uitgebouwde living
Openhaard bij de zithoek
Brede schuifpui
Vloerverwarming op de begane grond en badkamer
Luxe, uitgebreide keuken met composiet werkblad
Veel inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
Kantoor met veel lichtinval
Maar liefst 3 tot 4 volwaardige slaapkamers
Ruime badkamer met o.a. een ligbad, douche én 2e toilet
Voorzien van een alarminstallatie
Achterkant is voorzien van rolluiken zowel boven als beneden
Rolluik aan de voorzijde bij kantoor
Opvallend grote achtertuin (12m breed x 13m diep)
Inzet horren voor alle ramen (in de schuifpui een plissé hor)
Schilderwerk is 1 jaar geleden zowel binnen als buiten geschilderd
Gunstige ligging op de zon en relatief veel vrijheid
Aantrekkelijk perceel van 360m2 groot
Parkeren op eigen perceel.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning