Remko Stevens Makelaardij

HETERENKlaverakker 3

Vraagprijs €419.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1989
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EG
Straat
Klaverakker 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Klaverakker 3

Zeer verrassende, royaal uitgebouwde en hoogwaardig afgewerkte 2-ONDER-1-KAPWONING (1989), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een royale leefkeuken met complete inbouwkeuken, en-suite schuifdeuren naar tuingerichte woonkamer met stijlvol ingebouwde gashaard en lichtkoepel, een erg praktische bijkeuken met doorloop naar opgedeelde garage, veel vaste schuif/kastruimte, grotendeels vloerverwarming op de begane grond, in totaal 4 volwaardige slaapkamers waarvan 2 met dakkapel en een moderne badkamer met trendy sanitair en tegelwerk.

De woning staat op een bijzonder groot perceel van 392m2 waarbij de achtertuin meer dan 18 (!) meter diep en 9 meter breed is. Er zijn meerdere terrassen aangelegd die bijzonder veel privacy en vrijheid te bieden hebben. Achterin de tuin is een stijlvolle veranda (14m2) en een extra opberghok gebouwd. Halverwege de tuin staat een geïsoleerd tuinhuis, welke compleet is ingericht als kantoor. Tussen de woning en het kantoor is nog een overkapping te vinden.
Ook de voortuin is opvallend groot. De oprit is breder en dieper dan gemiddeld waardoor je er meerdere auto’s achter en naast elkaar kunt parkeren.

Quote van de makelaar: “Deze woning is uniek in het segment. Door alle verbouwingen en verbeteringen is het beslist geen standaard 2-kapper meer. Deze gezinswoning is veel speelser, exclusiever en completer geworden waardoor je deze woning van binnen én van buiten gezien móet hebben om op waarde te kunnen schatten. Vanwege de grote leefruimtes, de trendy woonsfeer en het instapklare afwerkingsniveau, alsmede de buitenruimte is het een huis om verliefd op te worden”.

COMPLETE GEZINSWONING
Er zijn maar weinig gezinswoningen die zoveel te bieden hebben als dit huis. De voorgevel doet misschien anders vermoeden, maar deze woning is aan alle kanten uitgebouwd waardoor de woning flink meer extra woonruimte heeft gekregen. We meten circa 149m2 woonoppervlak inclusief de opgedeelde garage die net als de woning hoogwaardig is afgewerkt.

Er is meer dan voldoende leefruimte op de begane grond met een riante leefkeuken (betreft de voormalige woonkamer) waar je met gemak een 8-persoons eettafel kwijt kunt. In de en-suite woonkamer (in de aanbouw) is plaats voor een grote hoekbank/zithoek.
Op de verdiepingen vinden we 4 volwaardige slaapkamers terug. Twee daarvan hebben een doorlopende dakkapel, waardoor de kamers vergroot zijn.
De verrassend grote bijkeuken en de voormalige garage ernaast bieden veel extra mogelijkheden om spullen op te bergen of een extra speel/studieruimte te creëren.

ZEER GOED ONDERHOUDEN
Afgezien van het feit dat de woning trendy en stijlvol wordt bewoond en de woning in 2020 van binnen nog is opgefrist, is ook de onderhoudsstaat zeker een alinea waard. Circa 3 jaar geleden is de woning nog strak in de lak gezet door een schilder. De platte daken zijn in 2020 nog geheel vervangen door nieuwe dakbedekking. Verder zijn er degelijke materialen toegepast zoals zinken hemelwaterafvoeren.

Noemenswaardig is dat de woning ook volledig is geïsoleerd. Alle beglazing betreft isolatieglas en zowel de vloer, muren als het dak zijn tijdens de bouw geïsoleerd. De CV-ketel is nog relatief nieuw (2016) en er zijn bovendien 8 zonnepanelen aangebracht. Kortom, er is al aandacht besteed aan een stukje duurzaamheid waardoor je vaste energielasten worden beperkt.

LEEFKEUKEN
Wie wil er nu niet een leefkeuken die je kunt afsluiten van de woonkamer? Deze woning heeft zo’n keuken en wat voor één. De leefkeuken is eigenlijk zo groot als de oorspronkelijke woonkamer, maar doordat de woonkamer naar de royale aanbouw is verschoven, is deze keuken veel groter dan gemiddeld. Hier hoef je geen rekening te houden met de lengte van de eettafel of bang te zijn dat 8 eetkamerstoelen teveel ruimte opslokken. Je zou zelfs nog een lekker fauteuil in de hoek kunnen zetten.

De keuken zelf is in een U-opstelling geplaatst. De keuken is niet nieuw meer, maar nog zeker van deze tijd. Met o.a. trendy zwartstalen grepen en een nieuw aanrechtblad heeft de keuken een metamorfose ondergaan. De inbouwapparatuur bestaat uit een koel/vriescombi, een oven, een aparte combi-magnetron, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw en een vaatwasser. In beide hoeken vind je een handige draaicarrousel waar je veel keukenspullen kunt opbergen.

EN-SUITE WOONKAMER
Zoals gezegd is de woonkamer in de aanbouw gelegen. Het is dan ook niet zomaar een aanbouw. Deze is maar liefst 5 meter diep en heeft een grote, tuingerichte glaspui. Een echte eyecatcher is de brede, ingebouwde gashaard waarbij de TV-aansluiting in de stucwand is weggewerkt. Verder zorgt de lichtkoepel voor een aantrekkelijke lichtinval. De wanden en het plafond zijn gestuct waarbij het laatste is v.v. inbouwspots.

Opvallend zijn de stijlvolle, zwart stalen deuren naar onder meer de hal en de bijkeuken. Vaak zijn deze deuren i.v.m. het kostenplaatje in hout uitgevoerd, maar hier zijn deze deuren van staal. Op de vloer ligt een strakke vergrijsd eikenhouten V-groef laminaatvloer met vloerverwarming. Zelfs het toilet en de plavuizen tegelvloer in de bijkeuken zijn aangenaam warm.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 volwaardige slaapkamers terug van respectievelijk 14m2, 9m2 en 7m2 groot. De kamer aan de voorzijde heeft een rechte gevel, maar aan de achterzijde wordt het schuine dakvlak grotendeels opgeheven door de maximaal brede dakkapel. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof en is v.v. screens (zonwering). Ook hier ligt een moderne laminaatvloer die drempelloos van de ene naar de andere kamer doorloopt. Leuk detail is de vaste, steigerhouten kast op één van de slaapkamers.

BADKAMER
Geheel in stijl van de rest van de woning voldoet ook de badkamer aan het luxeniveau van deze tijd. De ruimte is ingedeeld met een ruime inloopdouche met rainshower en een extra handdouche, een 2e zwevend wandcloset en een wasmeubel. Het wasmeubel wordt compleet gemaakt met ladekorven, een spiegelkast erboven en een dubbele kolomkast. Aan opbergruimte voor toiletspullen is dan ook geen gebrek. Om de badkamer te kunnen ventileren is er een raam en mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Op de voorzolder is een wasmeubel geplaatst, ideaal voor een tiener die de zolderkamer in gebruik heeft. Tevens vinden we hier de CV-ketelopstelling en kun je achter de knieschot schuifpanelen de nodige spullen opbergen.

De 4e slaapkamer is 9,3m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en betreft dus ook een volwaardige (slaap)kamer. De kamer voelt ruimtelijk aan vanwege de nokhoogte van 3 meter. Ook hier zijn knieschot schuifpanelen aangebracht. En net als op de voorzolder zorgt een dakvenster voor de nodige lichtinval. Het raam op de slaapkamer is tevens v.v. een verduisteringsscherm en een rolhor.

GROTE ACHTERTUIN
Doordat er aan de achterzijde een stuk grond is bijgekocht, is de achtertuin groter en dieper dan gemiddeld. Met een diepte van ca. 18,5 meter en een breedte van 9,5 meter is het een ideale tuin voor kinderen. Je kunt er met gemak meerdere speeltoestellen kwijt. De trampoline is al voor je ingegraven.
Ben je een zonliefhebber, dan kun je kiezen uit één van de terrassen die is aangelegd. Het uitschuifbare zonnescherm met cassettes blijft overigens niet achter. Wel kun je op een warme zomerdag de beschutting van de veranda opzoeken. Opvallend is de vrijheid in de achtertuin. Doordat er achter de tuin geen directe bebouwing staat en enkele bomen voor een groene buffer zorgen, is er relatief weinig inkijk. Een groot pluspunt is de puls die is geslagen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de tuin te besproeien met gratis grondwater (alleen een pomp aan te schaffen). Overigens zijn er ook elektra- en watertappunten aanwezig.

VERANDA
Bij een complete gezinswoning hoort tegenwoordig ook een veranda. Zeker met de lange en warme zomers van de laatste jaren leef je steeds meer buiten. Dan is het heerlijk om met een wijntje in de hand op de loungebank onder de veranda een boek te lezen. De veranda heeft ook een goed formaat waardoor je er met gemak een leuke tuinset kwijt kunt. Indien gewenst kun je de veranda afsluiten met maatwerk zeildoeken, zodat je in de winters niets hoeft op te ruimen. Onder de overstekken zijn inbouwspots aangebracht.

Achter de veranda is nog een handig opberghok gecreëerd. Hier kun je onder meer de grasmaaier en tuingereedschap kwijt zonder dat het ruimte in de tuin wegneemt.

OVERKAPPING & KANTOORTJE
De achtertuin is zowel toegankelijk vanuit de bijkeuken als vanuit de voormalige garage. Wanneer je naar buiten loopt, kom je eerst onder een overkapping terecht. Deze overkapping met lichtkoepel is gebouwd tussen de achtergevel en het kantoortje. Onder de overkapping kun je bijvoorbeeld je barbecue of buitenkeuken plaatsen.

Zeker in deze tijd van werken aan huis, zullen veel mensen het kantoortje halverwege de tuin interessant vinden. Dit tuinhuis is geïsoleerd, voorzien van isolatieglas en is groot genoeg om er 2 bureaus in kwijt te kunnen (2,8m bij 1,8m). Doordat er ook verwarming aanwezig is, kun je er zelfs in de winter aangenaam verblijven.

ROYALE OPRIT
Parkeerplaatsen in de openbare ruimte worden steeds voller en dan is het fijn om een goede parkeervoorziening op eigen terrein te hebben. Deze woning heeft een oprit van maar liefst 16m (!) lang en meer dan 4 meter breed. Aan de voorzijde is de oprit zelfs breder waardoor je er 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren en elkaar dus ook niet in de weg staat. In totaal biedt de oprit plaats aan 3 tot 4 auto’s. Vanwege de aangename breedte, kun je comfortabel in- en uitstappen zonder dat je bang hoeft te zijn om met de deur ergens tegenaan te stoten.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Leefkeuken met U-opstelling, inbouwapparatuur en ruimte voor royale eettafel
En-suite woonkamer met gashaard en lichtkoepel
Bijkeuken v.v. ingebouwde gootsteen met close-in-boiler, vaste schuif/kastenwand met witgoedaansluitingen en tuindeur
Voormalige garage / multifunctionele ruimte met vaste schuif/kastenwand en tuindeur
2e Hal/entree met dubbele ‘garagedeuren’ en stallingsmogelijkheden voor fietsen.

1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam en 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e zwevend toilet en een wasmeubel, spiegelkast en dubbele kolomkast.

2e Verdieping:
Voorzolder met wasmeubel, CV-ketelopstelling, dakvenster en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 4 met dakvenster en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Zeer complete gezinswoning met alles erop en eraan
Complete inbouw/leefkeuken
En-suite woonkamer
Ingebouwde gashaard
Vloerverwarming op de gehele begane grond m.u.v. de voormalige garage
Veel praktische kastruimte
Hoogwaardige en trendy woonsfeer en afwerking
Begane grond telt maar liefst ca. 95m2 gebruiksoppervlak
Modern toilet met fonteintje
4 Volwaardige slaapkamers
Maximaal brede dakkapel van kunststof op de 1e verdieping (doorlopend over 2 slaapkamers)
Zeer praktische bijkeuken met naastgelegen bijruimte
Meterkast: 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combi met bouwjaar 2016
In totaal 8 zonnepanelen
Luifel met inbouwspots bij voordeur
Stijlvolle veranda achterin de tuin
Relatief vrije en zonnige achtertuin
Geïsoleerde (kantoor)ruimte, ideaal voor werken aan huis
Royale oprit met comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein
Op loopafstand van basisscholen en supermarkt
Zeer rustige en kindvriendelijke woonlocatie aan de rand van het dorp.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning