Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTHoofdstraat 32

Vraagprijs €309.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1966
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BG
Straat
Hoofdstraat 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Hoofdstraat 32

Gezellige, verrassende 2-ONDER-1-KAPWONING (1966) bestaande uit o.a. en gezellige woonkamer met brede erker, een complete keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met een douche en wastafel, een praktische zoldervliering met veel opbergmogelijkheden. Buiten geniet je van een op het zuiden gelegen achtertuin met gezellige overkapping. Bovendien is er niet alleen een praktische berging aan de woning gebouwd, achter in de tuin staat nog een houten schuur en een houtopslag. Parkeren kan op eigen terrein onder de carport. Tot slot is de woning zelfs voorzien van 12 zonnepanelen.

Quote van de makelaar: “Een verrassende gezinswoning voor een aantrekkelijke prijs. Niet alleen de ligging is goed maar ook de verassende woonkamer zal men aanspreken. Wees er snel bij voordat een ander van deze heerlijke woning gaat genieten”.

SFEERVOL
Bij deze woning zijn veel pluspunten te vinden, maar zelden zal een woning zo warm en sfeervol aanvoelen als deze. Wanneer je de woning binnenkomt voel je je gelijk thuis. In de loop van de jaren is de woning op diverse punten verbeterd waardoor deze nog comfortabeler is geworden. Een groot voordeel is natuurlijk de uitbouw met brede erker aan de achterzijde, hierdoor is de woonkamer veel ruimer en lichter geworden. Het knisperende hout in de kachel zorgt voor gezellige en knusse sfeer. Ook aan energiezuinigheid is gedacht, op het dak van de woning zijn 12 zonnepanelen aangebracht. De ligging op het zuiden is daarbij ideaal. De achtertuin doet zeker niet onder bij de woning, ook deze is gezellig ingericht met meerdere terrassen, een overkapping en een houtopslag. Kortom, deze woning heeft verrassend veel te bieden!

LIVING
Het oorspronkelijke formaat van de woonkamer van deze woning was wat beperkt, vandaar dat er in 1996 de keuze is gemaakt om de woonkamer aan de achterzijde en deels aan de zijkant uit te bouwen. Er is een riante erker geplaatst waardoor de woonkamer niet alleen veel ruimer is geworden, maar ook veel lichter. In de erker is ook een deur geplaatst waardoor je in de zomerdag vanuit de woonkamer zo de tuin kunt betreden. In de living is door de uitbouw genoeg ruimte voor een royale zithoek waarbij je fijn zicht hebt op de tuin. Aan de voorzijde van de woning is plaatst voor een 6-persoons eettafel. Extra sfeervol is de houtkachel (ter overname) die tussen de eet- en zithoek is gesitueerd. Op de vloer liggen stijlvolle houten vloerdelen.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De pui met de toegangsdeur naar de achtertuin maken dit een lichte ruimte. De keuken betreft een neutraal keukenblok welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een dubbele spoelbak en een koel/vriescombinatie. De bovenkastjes welke veel extra opbergruimte bieden zijn tevens voorzien van spots. In de hal is een ruime trapkast voor extra opbergruimte.

1e VERDIEPING
Via de hal waar zich ook een toilet met fonteintje zich bevindt, heb je toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping. Hier tref je drie slaapkamers aan. Deze slaapkamers zijn een respectievelijke 12m2, 8m2 en 6m2. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vaste inbouwkasten. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is nu in gebruik als waskamer en heeft dan ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

BADKAMER
De badkamer is ‘klein, maar fijn’ en bestaat uit een douche en een wastafel met planchet en spiegel. Ook is er een handdoekradiator aanwezig. Een raam is aanwezig voor daglicht en het ventileren van de badkamer. De ruimte is neutraal aangekleed en geheel betegeld met lichte tegels. De badkamer is enigszins eenvoudig te noemen, maar met weinig middelen creëert u geheel uw eigen, moderne badkamer.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap is de 2e verdieping te bereiken. Dit is een ruime bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,6m. Hier vind je dan ook meer dan genoeg ruimte op spullen op te bergen. Daarnaast tref je hier de opstelling voor de cv-ketel alsmede de omvormer van de zonnepanelen.

BERGING
Aan de zijkant van de woning is een ruim berging terug te vinden. Door de uitbreiding van de woonkamer is de berging in een L-vorm gesitueerd. Hierdoor is er een fijne klushoek te creëren alsmede veel opbergruimte. In de lengte van de berging is een riante schuifkasten wand geplaatst. Aan de wand tegenover de schuifkasten is een breed werkblad met een wasbak. De berging is zowel via de voor- als via de achtertuin te bereiken.

OPRIT MET CARPORT
Aan de voorzijde van de woning, voor de berging bevindt zich een brede oprit met carport. Hierdoor is het mogelijk de auto op eigen terrein te parkeren. De carport betreft geen standaard ontwerp waardoor deze een luxe uitstraling heeft.

TUIN MET OVERKAPPING
Naast de woning is ook de achtertuin zeer comfortabel. De ligging op het zuiden zorgen ervoor dat je ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. De achtertuin is breder dan gemiddeld, ca. 10m, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Aan de woning is een ruime overkapping geplaatst waardoor je op een warme dag fijn de schaduw op kunt zoeken. Achter in de tuin is een extra houten schuur geplaatst waar je de tuingereedschap of de tuinkussens op kunt bergen. In de andere hoek is een ruime houtopslag te vinden. De woning is gunstig gelegen waardoor er geen directe bebouwing aan de achterzijde is. Om in de zomerdag de groene sfeer te versterken zijn onlangs twee leilindes geplaatst.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Ook is er een dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang
Toilet met fonteintje op de hal
Ruime woonkamer met houtkachel (ter overname)
Riante erker
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers met vaste inbouwkasten
1 Slaapkamer met witgoedaansluitingen
Badkamer met douche en wastafel
2e verdieping:
Zoldervliering met veel opbergruimte
Cv-ketelaansluiting

BIJZONDERHEDEN:
Gezellige 2-onder-1-kapwoning
12 Zonnepanelen gunstig op het zuiden gericht
Uitgebouwde woonkamer
Brede erker met veel lichtinval
Houten vloerdelen op begane grond én eerste verdieping
Sfeervolle houtkachel in de woonkamer
Neutrale keuken met div. inbouwapparatuur
3 Slaapkamers
Badkamer met douche en wastafel
Veel ramen voorzien van rolluiken
Zoldervliering met veel opbergruimte
Praktische berging in L-vorm
Brede achtertuin gelegen op het zuiden
Ruime overkapping
Houten schuur
Riante houtopslag
Eigen oprit met carport

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning