Remko Stevens Makelaardij

HETERENZesmorgen 12

Vraagprijs €329.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HS
Straat
Zesmorgen 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Zesmorgen 12

Schitterend aan het water gelegen, speels opgezette en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met onder meer een brede, tuingerichte living met openslaande terrasdeuren, een complete inbouwkeuken met veel lichtinval, maar liefst 4 slaapkamers waarvan de grootste met Frans balkon, een complete badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche en een flinke dakkapel op de 2e verdieping in de stijl van de woning. Deze aantrekkelijke gezinswoning is volledig geïsoleerd, heeft een inpandige berging/bijkeuken en een heerlijke, vrij gelegen tuin aan het water met een ruim terras. De voortuin is relatief diep wat niet alleen een fijne buffer geeft tot de straat, maar waardoor je ook de auto op eigen terrein kan parkeren.

Quote van de makelaar: “Luisteren naar het geknisper van de rietkragen terwijl je een boek leest in je eigen tuin aan het water… Je hoeft niet eens op vakantie om lekker te kunnen relaxen en te genieten van het buitenleven. De speelse en ruime indeling van de woning maken het plaatje helemaal compleet”.

UNIEKE LIGGING
We beginnen niet vaak met het kopje ‘ligging’ maar deze keer kunnen we er niet omheen. Hier kun je betaalbaar aan het water wonen waarbij je het gehele jaar door een vakantiegevoel krijgt. De brede achtertuin grenst direct aan het water dat sierlijk om de Zesmorgen heen slingert. De woning heeft tevens een opvallend diepe voortuin waar zelfs een extra terras (op de zon) aangelegd kan worden. Doordat de woning aan een doodlopend en kindvriendelijk hofje is gelegen, geniet je hier veel meer vrijheid en rust dan in de gemiddelde woonwijk. Ben je een natuurliefhebber, dan is dit een plekje om verliefd op te worden. In de wijk loop je zo een steiger op om de eenden te kunnen voeren en/of de uiterwaarden in om een ommetje te maken. Wij nodigen je graag uit om van deze plek (en woning) te komen genieten…

WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Op de begane grond is deze woning breder dan gemiddeld, namelijk 6,6 meter breed en dat ruimtelijke gevoel ervaar je meteen bij binnenkomst. Dit ruimtelijke gevoel wordt nog eens extra versterkt door de openslaande deuren naar het buitenterras. Hierdoor loop je direct het buitenterras op waardoor je op een zomerse dag het leefgedeelte aanzienlijk vergroot. Op de vloer liggen grote lichtgrijze plavuizen vloer die voor een moderne sfeer in huis zorgt. De vloer voelt prettig aan door de aanwezige vloerverwarming.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open verbinding met de woonkamer. De keuken ligt voor je gevoel in een erker omdat de glaspui de hoek omgaat naar de voordeur. Het keukenblok bestaat uit 2 delen, namelijk een royale hoekopstelling en een hoge kast. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een keramische kookplaat en een afzuigschouw. De koelkast ontbreekt uiteraard niet, deze is recent vernieuwd en betreft een ruim formaat (ca. 1.76m hoog). Verder heeft de keuken een sfeervolle uitstraling met een keurig werkblad, RVS grepen en donkere fronten. Extra opbergruimte is te vinden in de praktische trapkast.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag telt 3 slaapkamers van respectievelijk 14m2, 8m2 en 7m2 groot. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is royaal en heeft bovendien dubbele deuren met een Frans balkon. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn heeft kunststof kozijnen met HR+++ beglazing welke zijn tevens zijn voorzien van inzethorren, zonwerende plisségordijnen en rolluiken.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze badkamer is compleet ingedeeld met een ligbad met whirlpool, een aparte inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. De wastafel wordt vergezeld door spiegelkast met opbergruimte en verlichting. Verder is de badkamer neutraal zwart/wit betegeld. Ook de badkamervloer voelt prettig aan vanwege de aanwezige elektrische vloerverwarming. Doordat de woning alleen op de begane grond geschakeld is met de buurwoning (!), heeft de badkamer een zijgevelraam. Hierdoor is er niet alleen daglicht aanwezig maar ook een prima ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is ook gewoon mechanische ventilatie geïnstalleerd.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is een volwaardige woonlaag met een nokhoogte op 3 meter. Deze woonlaag is opgedeeld in een washoek, enkele vaste inbouwkasten en een royale 4e slaapkamer. Deze extra slaapkamer is verrassend groot (ca. 15m2), mede door de mooie dakkapel die in de stijl van het huis ontworpen is, het dakvlak loopt schuin naar de nok omhoog. Dit aspect versterkt het ruimtelijke gevoel. Ook op deze verdieping zijn de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR+++ beglazing welke zijn voorzien van inzethorren en zonwerende plisségordijnen.

De washoek is ook aantrekkelijker gemaakt doordat er een extra Velux dakvenster is aangebracht. Ook vinden we hier de opstelling voor de cv-ketel terug. Hier is tevens een werkruimte te creëren waardoor dit een prettige werkplek wordt.

INPANDIGE BERGING
Vanuit de hal in de woning is de inpandige berging te bereiken. Deze berging heeft tevens een deur welke toegang geeft tot de oprit. De ruimte is netjes afgewerkt met dezelfde grote plavuizen die op de begane grond van de woning zijn gelegd. Tevens is er elektra aanwezig waardoor de ruimte ook goed te gebruiken is als bijkeuken.

BUITENLEVEN
Deze woning staat op een perceel grond van 165m2 groot waarbij de woning mooi op het midden van de kavel staat. De woning heeft dus niet alleen een prettige achtertuin, maar ook een diepere voortuin dan gemiddeld. De voortuin is dan ook meer dan alleen een oprit waar je de auto kwijt kunt. De berging is inpandig gelegen (ca. 8,5m2) en vanuit de hal toegankelijk.

De achtertuin is zeer de moeite waard, mede door de vrije ligging aan het water. De achtertuin is als het ware opgedeeld in twee delen. Aan de kant van de woning is een groot terras te vinden waar je prima een riante loungeset kwijt kunt. De tuin gunstig op het zuiden gelegen. Wil je toch schaduw creëren op het terras, dan is dit eenvoudig te realiseren middels het aanwezige zonnescherm. Tussen het terras en het water ligt een grasveld waardoor je heerlijk groen richting het water kijkt. In samenspraak met de buren is er op de erfgrens een tuinkast geplaatst welke voor de helft bij deze woning hoort, de andere helft is bij de buren in gebruik. Zowel de voor- als achtertuin is voorzien van een watertappunt.

DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen, een waterpartij en is aan de voet van de Rijndijk gelegen. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig, met name aan de Zesmorgen. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de overwegend vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. De waterpartij is daarbij een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels. Kinderen kunnen hier (vanuit de tuin) met een bootje varen en bij strenge vorst geniet je eindeloos schaatsplezier.

HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het dorp heeft o.a. een eigen Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een recreatieplas in de uiterwaarden van de Rijn dat op loopstand van deze woning is gelegen. Ook is de kans groot dat het dorpshart van Heteren binnen enkele jaren flink wordt uitgebreid met een gezellig dorpsplein en diverse leuke winkels.

Een groot pluspunt is de centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Overdekte ontvangst bij voordeur
Hal/entree met meterkast en toilet
Toegang naar inpandige berging
Lichte woonkamer met openslaande tuindeuren en open trapopgang
Keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
Hoofdslaapkamer met Frans balkon
Twee overige slaapkamers
Badkamer ingedeeld met ligbad, een aparte douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek, cv-ketelopstelling, extra dakvenster en vaste kastruimte
4e Slaapkamer met groot dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Bezienswaardige gezinswoning op een toplocatie
Grote lichtgrijze plavuizen op de begane grond
Openslaande deuren naar het buitenterras
Riante keuken met inbouwapparatuur en composiet werkblad
Hoofdslaapkamer met Frans balkon
In totaal 4 slaapkamers
Extra dakkapel en dakvenster op de 2e verdieping
Volledig geïsoleerd
CV-Ketel: Vaillant EcoTec CW6, geplaatst eind 2013
Woonoppervlak ca. 130m2 (incl. inpandige berging)
Grotendeels kunststof kozijnen HR+++ beglazing
Alle kunststof kozijnen v.v. inzethorren en zonwerende plisségordijnen
Achtertuin grenzend aan het water
Parkeren mogelijk op eigen terrein
Inpandige berging
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
De vrije natuur ligt binnen handbereik!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning