Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 27

Vraagprijs €269.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XV
Straat
Bretagnesingel 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 27

Aantrekkelijke en zeer nette GEZINSWONING met maar liefst 129m2 woonoppervlak, een riante L-vormige woonkamer, een met natuursteen omklede gashaard, een keuken in de ‘uitbouw’, 4 slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een ruime voorzolder met witgoedaansluitingen en opbergruimte. Dit alles is geheel v.v. isolatieglas, diverse rolluiken en een zonnige, privacyvolle tuin met stenen berging.

Quote van de makelaar: “Deze tussenwoning is onderscheidend in het prijssegment. De woning is groter dan gemiddeld, heeft een gashaard en een L-vormige woonkamer met meer leefruimte. Ook kun je hier pal voor de deur parkeren”.

ONDERSCHEIDEND
Bij de Bretagnesingel in Heteren denk je al snel aan de autovrije hofjes van de Melkweide. Deze woning ligt er tegenover wat zo zijn voordelen heeft. Je kunt namelijk de auto pal voor de deur parkeren. Deze woning is de middelste van een drieslag (3-onder-1-kap) en maakt daardoor geen onderdeel uit van een blok rijwoningen van 10 onder 1 dak. Bovendien heeft de woning geheel isolatieglas en een hoog comfort gehalte. De opvallende breedtemaat van meer dan 6 meter zorgt voor een ruime opzet die je niet vaak ziet bij tussenwoningen. Deze ruime opzet loopt door over 3 volwaardige woonlagen waardoor elk vertrek de moeite waard is.

WOONKAMER
Doordat de keuken in de ‘uitbouw’ is gelegen, heeft de woonkamer een L-indeling. Dit betekent méér leefruimte en méér inrichtingsmogelijkheden. Zo kun je aan de voorzijde een gezellige zithoek creëren waar de gashaard mooi centraal is gesitueerd. De gashaard is met natuursteen omkleed en heeft daardoor een sfeervolle en chique uitstraling. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte van de woning gelegen waardoor je er gemakkelijk een 6- of zelfs een 8-persoons eettafel kwijt kunt. Ook kun je er een extra zithoek maken. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval met aan de voorzijde een vrij uitzicht op water en groen.

KEUKEN
De ‘uitbouw’ van de keuken is meteen bij de bouw gerealiseerd. Hierdoor betreft het een degelijke aanbouw op een goede fundering. Het keukenblok is neutraal te noemen en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een 4-pits kookplaat en een afzuiger. Tegenover de keuken is een extra houten werkblad te vinden wat meer werkruimte heeft gecreëerd. Doordat aan deze zijde ook bovenkastjes zijn geplaatst is er meer dan voldoende opbergruimte aanwezig. Het verlaagde plafond is v.v. inbouwspots. De tuindeur is af te sluiten middels een rolluik.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een overzichtelijke indeling met een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 9m2 groot en daarmee allen volwaardig te noemen. De grootste voelt zeer ruimtelijk aan waardoor je goed om een bed heen kunt lopen. De kamers zijn v.v. isolatieglas. Contactpunten zijn verlaagd naar enkelhoogte en de wanden glad gestuct. Alle kamers hebben een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een elektrisch bedienbaar rolluik en vrij uitzicht.

BADKAMER
De badkamer heeft een degelijke en neutrale uitstraling. De ruimte is ingedeeld met een douchecel, 2e zwevend toilet en een wastafel. Ook is er een handdoekradiator aanwezig en is het plafond v.v. inbouwspots (dimbaar). Ventileren op natuurlijke wijze is mogelijk door het aanwezige raam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend ruim, mede door de opvallende breedtemaat en de nok die op 3 meter hoogte ligt. Via de vaste trap kom je op de voorzolder terecht met ruimte voor een wasmachine en wasdroger. Ook hangt hier de cv-ketel en vinden we aan beide zijden knieschot opbergruimte terug. Erg prettig is het aanwezige dakvenster voor daglicht op de voorzolder.

Er is een 4e slaapkamer gecreëerd die verrassend ruim is (15m2). Dit ruimtelijke gevoel wordt verder versterkt doordat er zowel aan de voor- als achterzijde een groot dakvenster aanwezig is. Hierdoor is er kamer eventueel ook op te delen in 2 kleinere (slaap)kamers. Uiteraard is er ook verwarming aanwezig.

ACHTERTUIN
De mooie breedtemaat van de woning zien we ook in de tuin weer terug. De tuin is 6,4 meter breed en meer dan 14 meter diep. Hierdoor heeft de woning een prima tuin met 2 terrassen en achterin een vrijstaande, stenen berging (2,8m x 3m) met elektra-aansluiting. Naast de berging is er een achterom aanwezig, zodat je gemakkelijk met de fiets in de berging kunt komen. De tuin is relatief vrij gelegen met nauwelijks inkijk en veel lucht. De tuin ligt weliswaar op het oosten, maar de tuin vangt de gehele dag zon.

LOCATIE
De Bretagnesingel is een ruim opgezette straat met veel groenvoorzieningen, een watergang en parkeerhavens. Hierdoor kun je de auto pal voor de deur parkeren. Doordat de woningen tegenover ver weg aan autovrije hofjes zijn gelegen, kijk je niet bij elkaar naar binnen. Dit geeft een vrij gevoel aan de voorzijde.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, inbouwkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met gashaard
Keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoed-aansluitingen, cv-ketelopstelling, dakvenster en knieschot bergruimte
4e Slaapkamer met dakvensters

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 4 volwaardige slaapkamers
Opvallende beukmaat van meer dan 6 meter breed
Sfeervolle gashaard in de woonkamer omkleed met natuursteen
Paneeldeuren in de hal
Meterkast: 7 groepen en glasvezel-aansluiting
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2009
Prima onderhoudsstaat met o.a. diverse nieuwe raamkozijnen
Geheel v.v. isolatieglas (deels HR+ 2011)
Diverse horren en rolluiken aanwezig
Heerlijke tuin met veel zonuren en privacy
Parkeren pal voor de deur
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning