Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBakkerstraat 17

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1978
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AA
Straat
Bakkerstraat 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bakkerstraat 17

Centraal in het dorp én aan bosrand gelegen, nog te moderniseren maar wel recent geschilderde 2-ONDER-1-KAPWONING (1978) bestaande uit 2 verrassende woonlagen en een zoldervliering. Er is onder meer een ruime doorzon-woonkamer aanwezig, alsmede een slaapkamer en badkameraansluitingen op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is en een grote, aangebouwde garage met zoldervliering welke van binnenuit te bereiken is.
Vóór de garage is een aantrekkelijke luifel (overstek) aanwezig alsmede een brede oprit waardoor je altijd op eigen terrein kunt parkeren. De achtertuin is niet groot, maar doordat het aan een bosrand grenst, voelt de tuin veel groter aan en heb je het idee in een bos te wonen.

Quote van der makelaar: “Een verrassende 2-kapper op een unieke plek. Dit huis biedt veel potentie om naar eigen wens te moderniseren. De aangebouwde garage is een belangrijk element die van absolute meerwaarde is. Dat je dan ook nog eens zo dicht bij de natuur én op steenworp van alle dorpse voorzieningen kunt wonen, maakt het extra bijzonder”.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde een groot raam. Hierdoor is er een prettige lichtinval. Wanneer je het donkere houten schrotenplafond licht maakt, zal dit het ruimtelijke gevoel versterken. In de achtergevel zit tevens een tuindeur waardoor je direct het terras op loopt. De woonkamer heeft een goed formaat waardoor je er prima een hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt kunt. Een nis van een inbouwkast zorgt voor een speels element waar je woonaccessoires kwijt kunt.

KEUKEN
De keuken bestaat uit een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Ideaal dus om je eigen droomkeuken te creëren. De keuken staat geheel op zichzelf en heeft geen verbinding met de woonkamer. Mocht hier wel je voorkeur naar uitgaan, dan zou je kunnen overwegen om de keuken in een andere (leef)ruimte te plaatsen. Er zit een behoorlijke kruipruimte onder de betonvloer waardoor je enigszins flexibel bent met het verleggen van aansluitingen. In de huidige keuken is eveneens een tuindeur aanwezig.

WERKKAMER
Aan de voorzijde is een extra kamer van ca. 12m2 te vinden die voor vele doeleinden geschikt zou kunnen zijn. Thuis werken hoeft hier geen enkel probleem te zijn, maar je zou er ook een speel- of hobbykamer van kunnen maken. Een andere optie is een slaapkamer en badkamer op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig wordt. In de kamer zijn overigens 2 inbouwkasten aanwezig. Wanneer je die laat vervallen, creëer je meer ruimte. We noemden al dat je de keuken mogelijk zou kunnen verplaatsen naar een andere ruimte. Deze kamer grenst aan de woonkamer en wellicht kun je met een draagbalk de kamer doorbreken naar de woonkamer waardoor je een open keuken creëert.

BADKAMER
In het midden van de woning heeft een badkamer gezeten. In de voormalige setting was de woning als kantoor in gebruik en was de badkamer overbodig. Hier zou je een nieuwe badkamer of een wasruimte kunnen realiseren. De aansluitingen van water en afvoeren zijn aanwezig. Tegenover de badkamer is het toilet gelegen.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft zeker geen standaard indeling en biedt eveneens mogelijkheden om je eigen stempel op de woning te drukken. Je komt direct terecht op een royale overloop die uitnodigt om er een extra kamer te creëren. Een werkhoek of hobbyruimte behoort eveneens tot de mogelijkheden. De gevels lopen hoog door op de verdieping waardoor het schuine dak hoog begint en er relatief weinig ruimteverlies is.

Op de verdieping vinden we verder 2 royale slaapkamers en een extra ruimte waar je ook prima een washoek zou kunnen maken. Er is immers al een wastafel aanwezig. De hoofdslaapkamer is ca. 20m2 groot en is daarmee veel groter dan een gemiddelde ouderslaapkamer. De dakkapel draagt daar zeker een steentje aan bij. De 2e slaapkamer heeft een dakvenster en onder de schuine zijde achter de knieschotten praktische opbergruimte.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Hier vind je nog verrassend veel ruimte aangezien de nok op ca. 1,8m hoogte ligt. Je zou hier gebukt kunnen lopen waardoor het wel heel erg aantrekkelijk wordt om hier de nodige (seizoen)spullen op te bergen.

INPANDIGE GARAGE
Naast de woning is een aantrekkelijke garage te vinden. Deze is ook vanuit de hal toegankelijk waardoor je er eenvoudig in loopt. Mocht je de garage niet als stalling voor een auto of fiets willen gebruiken, dan biedt het ook perspectief als leefruimte. De garage is immers verwarmd, er is een gootsteen aanwezig (water en afvoer) en enkele ramen zorgen voor de nodige daglichttoetreding. Bovendien is de garage breder dan gemiddeld (3,5m breed) waardoor er naast de garagedeur plek was voor een loopdeur. En niet te vergeten: deze garage heeft een pannen gedekt zadeldak (géén plat dak) waardoor er behoorlijk wat extra ruimte in de nok aanwezig is. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door er een zoldervliering in te maken.

TUIN & OPRIT
De woning staat op een perceel van 210m2 groot waarbij de woning een groot deel van de vierkante meters inneemt. Echter, aan de achterzijde ligt nog best een aardige tuin die op het diepste punt een lengte heeft van ca. 9 meter. De achtergrens van de tuin loopt schuin weg naar de zijkant van de woning waar je om de woning heen kunt lopen. In de achtertuin is een terras aangelegd waar je heerlijk van de bosrijke natuur en de vogeltjes kunt genieten. Er wordt overigens nog een nieuwe erfafscheiding met de buurwoning geplaatst.

Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen. Deze oprit is aangenaam breed waardoor je er gemakkelijk kunt in- en uitstappen. Het overstek van de kapconstructie bij de garage is erg prettig waardoor je ook bij de voordeur lekker droog kunt staan.

OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Voor veel woningen en woningzoekers telt locatie, locatie en locatie. Met andere woorden: een woning kun je wellicht naar je zin verbouwen, maar het plekje kun je niet veranderen. Dan is het hier fijn om te weten dat het een unieke plek is als je van de natuur houdt en graag dicht bij (winkel)voorzieningen woont. Je woont hier namelijk tegen een bosrand aan met in het bos de statige, wit gepleisterde en meer dan 150 jaar oude Vluchtheuvelkerk. In de winter, wanneer de bomen kaal zijn, dan kijk je er schitterend op uit.

Aan de andere zijde vind je al snel de winkelvoorzieningen van het dorp. De Albert Heijn supermarkt ligt zelfs letterlijk op steenworp afstand zonder dat je er enige hinder van zult ervaren. De ingang zit namelijk aan de andere zijde van het plein. Maar ook een bakkerij, een apotheek, een dokterspraktijk, basisscholen en zelfs een middelbare school zijn op loopafstand te bereiken.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met tuindeur
Werk- c.q. slaapkamer (voorzijde) met 2 vaste inbouwkasten
Keuken (achterzijde) met tuindeur
Badkamer zonder sanitair, maar met aansluitingen
Garage van binnenuit toegankelijk met extra loopdeur en zoldervliering
CV-ruimte (via achtertuin bereikbaar).
1e Verdieping:
Royale overloop met dakvenster en de mogelijkheid om een extra kamer te creëren
Hoofdslaapkamer met dakkapel
Verlengde overloop met wastafel
Slaapkamer 2 met dakvenster en knieschot opbergruimte.
Zoldervliering:
Middels een vlizotrap te bereiken zoldervliering met in de nok (bijna) stahoogte.

BIJZONDERHEDEN:
Speels opgezet woonhuis op een bijzondere locatie
Ruime woonkamer van ca. 30m2 groot
Extra kamer op de begane grond biedt veel extra (indelings)mogelijkheden
Geen badkamersanitair aanwezig, wel de aansluitingen
Aantrekkelijke garage met zolder, welke van binnenuit toegankelijk is
Meterkast: 5 groepen (stoppen) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel met huurcontract welke in oktober 2021 verloopt (koper neemt contract over)
Opvallend goede onderhoudsstaat
Diverse draaiende delen van de kozijnen zijn in 2020 vervangen en v.v. HR++ beglazing
Buitenschilderwerk is in 2020 door professionele schilder uitgevoerd
Achtertuin met veel vrijheid en privacy
Gelegen aan de bosrand waardoor de achtertuin elk seizoen weer een andere beleving heeft
Aantrekkelijke oprit waardoor je op eigen terrein kunt parkeren
Gelegen aan één van de oudste en meest karaktervolle straten van het dorp
Zeer centrale ligging nabij het dorpshart, maar toch ook weer in de luwte.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning