Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMBoterbloemstraat 41

Vraagprijs €339.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6832 BL
Straat
Boterbloemstraat 41
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Boterbloemstraat 41

Jonge, energiezuinige EENGEZINSWONING (2011) met praktische indeling. Zoals onder meer een lichte woonkamer met openslaande tuindeuren, een open keuken met diverse inbouwapparatuur, 4 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche, en een zonnige op het zuidoosten gelegen achtertuin met een houten berging. Tevens is het dak van de woning niet alleen voorzien van een dakkapel, maar zijn er ook 10 zonnepanelen geplaatst. Dit alles is gelegen aan een rustige weg maar zeer dicht bij het centrum van Arnhem en diverse uitvalswegen.

Quote van de makelaar: “Een verrassende, jonge, energiezuinige eengezinswoning die volop mogelijkheden biedt. Deze unieke woning zal menigeen aanspreken. Neem jij de sleutels in ontvangst voordat iemand anders van deze woning gaat genieten?”

RUST EN CENTRAAL
De speelse en stijlvolle wijk Malburgen heeft een ideale ligging. De ligging aan de rand van de stad zorgt dat je binnen enkele autominuten op de snelweg bent. Voor winkels is winkelcentrum Kronenburg dichtbij, maar ook het centrum van Arnhem is zeer goed te bereiken. Naast de prachtige locatie is ook de woning noemenswaardig. Niet alleen is deze woning gebouwd in de populaire jaren 30 stijl, Deze eengezinswoning biedt een ruime woonkamer en open keuken, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer en een werk-/speelhoek. Ook heeft deze woning een diepe achtertuin met achterom en een vrijstaande berging.

WOONKAMER
Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Door de grote glasoppervlak richting de achtertuin geniet deze woonkamer van veel daglicht. Middels de openslaande tuindeuren betreed je in de zomerdag eenvoudig het terras. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woonkamer een prettig oppervlak heeft gekregen. Deze is dan ook fijn in te delen met een ruime hoekbank en eettafel. Verder heeft de woonkamer een praktische vaste kast onder de trap. Dit biedt veel mogelijkheden tot het opbergen van spullen. In de hal bevindt zich een zwevend geplaatst toilet met fonteintje.

OPEN KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de voorkant van de woning. Met hogergeplaatste ramen voorziet de keuken van een fijn daglicht. De keuken betreft een hoekopstelling in neutrale kleuren met lichte kastfrontjes en een werkblad met composiet-look. Door de hoekopstelling is de keuken voorzien van een gezellig ontbijtbar. Ook is deze voorzien van wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een koelkast, een combimagnetron en een vaatwasser. Brede ladekorven en bovenkastjes met verlichting geven de keuken voldoende opbergruimte.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de eerste verdieping. Hier tref je volwaardige 3 slaapkamers aan, deze kamers zijn allen praktisch en optimaal in te delen. Allen zijn ze voorzien van een lichte laminaatvloer en grote ramen. De masterbedroom is een ruime kamer met genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Op deze verdieping zijn geen schuine dakvlakken te vinden waardoor de gehele ruimte benut kan worden. De kamers hebben een oppervlakte van respectievelijke 15m2, 12m2 en 8m2.

BADKAMER
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Het raam geeft daglicht in de badkamer en een mogelijkheid tot ventileren. De badkamer is eenvoudig maar neutraal te noemen. Zowel de vloer als de wanden zijn geheel voorzien van tegels, waarbij de antracietkleurige tegels mooi afsteken tegen de witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een zowel een ligbad als een inloopdouche. Ook is er een ruim wastafelmeubel en een spiegel met opbergruimte. Op een complete badkamer als deze ontbreekt ook het tweede zwevend geplaatste toilet niet.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereiken we deze verrassend ruime 2e verdieping. Door de hoge nokhoogte en de dakkapel aan de voorzijde van de woning is deze woonlaag multifunctioneel te gebruiken. De extra kamer geeft hier de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer of een fijne thuiswerk- of studeerplek. De dakkapel en het dakraam maken dit een lichte prettige ruimte. De voorzolder heeft een fijne hoek welke niet alleen te gebruiken is als opbergruimte, maar waar ook een plek voor je hobby te creëren is. waarbij knieschotten veel bergruimte bieden. Tevens is op de voorzolder een wasruimte te vinden. Hier tref je niet alleen de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, maar ook de opstelling voor de cv-ketel, mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen is hier geplaatst. De wasruimte is ruim waardoor deze ook extra opbergruimte biedt.

ACHTERTUIN
Ook de achtertuin is verrassend te noemen. Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer komen we in de tuin terecht. Ondanks de uitbouw van de woning is de tuin bijna 15 meter diep en ca. 6 meter breed. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en geniet dus van veel zonuren. De tuin is onderhoudsvriendelijke ingericht met een ruim terras. Diverse planten en kunstgras zorgen voor een onderbreking in de tuin en een groene sfeer. Achter in de tuin is een houten berging van ca. 6m2 te vinden. Ook is er een achterom aanwezig.

LOCATIE
Een centralere ligging dan deze woning tref je bijna niet! Diverse supermarkten, winkels en scholen zijn op steenworpafstand. Binnen 5 minuten fietsen ben je bij winkelcentrum Kronenburg. Liever naar het centrum van Arnhem? Met nog geen 15 minuten fietsen ben je al in de binnenstad van Arnhem. Ook is niet alleen het openbaar vervoer is perfect te bereiken maar ook de A325 is op enkele autominuten te bereiken. Ook bent u binnen 5 minuten op de A50 richting Eindhoven, Nijmegen of Utrecht. Kortom, centraler wonen op een goede plek kan bijna niet!

ARNHEM
Ben je een liefhebber van de natuur, dan is Arnhem absoluut de stad om te wonen. Er zijn diverse parken met waterpartijen die door de hoogteverschillen beslist de moeite waard zijn. Maar deze stad heeft naast veel groenvoorzieningen en parken nog veel meer te bieden namelijk een uitgebreid centrum met veel winkelvoorzieningen, cultuur-, horeca- en uitgaansgelegenheden. Arnhem heeft de afgelopen jaren flink ingezet om de binnenstad in combinatie met de Rijnkade nog aantrekkelijker te maken. Ook is het Modekwartier een aanrader. Arnhem is niet voor niets de mode-, design- en winkelstad van Nederland.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast
Toilet voorzien van een fonteintje
Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren
Vaste trappenkast in de woonkamer
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e verdieping:
Ruime verdieping met een dakramen
4e Slaapkamer
Ruime speelhoek
Wasruimte met wasmachineaansluiting en cv-opstelling

BIJZONDERHEDEN:
Ideale eengezinswoning
Centraal gelegen
Uitgebouwde woonkamer
10 Zonnepanelen
Lichte woonkamer met openslaande tuindeuren
Vaste trappenkast in de woonkamer
Ruime hoekkeuken met ontbijtbar
Inbouwapparatuur in de keuken
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Badkamer met o.a. ligbad en inloopdouche
Zwevend geplaatste toiletten
Ruime 2e verdieping met 4e slaapkamer en speelhoek
Wasruimte met opstelling voor de cv-ketel
Cv-ketel (Intergas, bouwjaar 2011)
Ruim opgezette en onderhoudsarme achtertuin
Diepe achtertuin, bijna 15m
Praktische houten berging en achterom
Op fietsafstand van het centrum van Arnhem
Uitvalswegen op steenworp afstand

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning