ANDELSTHoofdstraat 4

Vraagprijs €485.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1974
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BD
Straat
Hoofdstraat 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Hoofdstraat 4

Verrassend ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 4 volwaardige slaapkamers op de verdieping en een royale, inpandige garage met veel potentie om te verbouwen tot bijvoorbeeld een werk- en/of speelkamer. Achter het huis is een tuinkamer aangebouwd. De achtertuin is gunstig op de zon gelegen, namelijk het zuid/westen. Naast de woning is een hoge, vrijstaande, stenen garage/loods bijgebouwd (ca. 10m x 6m), perfect om te klussen en/of een caravan of camper te stallen. Tussen de 2 garages in is een achterom en een overkapping aanwezig. De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan meerdere auto’s. Sierlijke, volgroeide leilindes zorgen voor een groene buffer met de straat.

Quote van de makelaar: “Een vrijstaand woonhuis is al snel uniek, maar deze woning heeft toch welenkele grote pluspunten die we niet vaak tegen komen. Voorbeelden hiervan zijn de opbouw boven de garage waardoor de 1e verdieping aanzienlijk is vergroot, de royale, inpandige garage die veel potentie heeft en de voorzieningen op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is. Het grootste, onderscheidende element is toch wel de grote garage/loods naast de woning die menig ZZp’er, autoliefhebber of eigenaar van een caravan zal aanspreken”.

VERBOUWINGSPOTENTIE
Dit is niet zomaar een vrijstaand woonhuis gezien de mogelijkheden en potentie die het voor een grote doelgroep te bieden heeft. Je zult ongetwijfeld het één en ander willen moderniseren en optimaliseren, maar dat maakt het ook interessant om je eigen stempel op de woning te kunnen drukken. De woonkamer en keuken zijn samen relatief klein, maar er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld de naastgelegen slaapkamer erbij te betrekken. Hierdoor creëer je meteen vanuit de woonkamer zicht (en/of een aansluiting) op de achtertuin. Een andere optie is de in spouw gebouwd, inpandige garage (ca. 23m2) om te toveren tot leefruimte. Je zou er een leefkeuken, een werkkamer en/of speelkamer kunnen realiseren. Wanneer je de huidige slaapkamer opoffert ten gunste van een grotere woonkamer, dan zou je de garage ook kunnen verbouwen tot slaapkamer, zodat de woning levensloopbestendig te bewonen blijft.

Ook op de 1e verdieping zijn meerdere mogelijkheden. De verloop en het 2e toilet zijn relatief groot. Je zou het 2e toilet eenvoudig kunnen vergroten tot een 2e badkamer. Ook de CV-ruimte is dermate groot dat het veel potentie heeft tot een volwaardige, 2e badkamer. Deze woning is in de huidige staat prima te bewonen, maar mocht je het niet erg vinden om te verbouwen, dan kun je hier geheel je eigen droomwoning van maken.

WOONKAMER & KEUKEN
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-indeling. De keuken is in dezelfde leefruimte te vinden en heeft een open karakter naar de zithoek. Het keukenblok betreft een eenvoudige Bruynzeel keuken en is v.v. een inbouw koelkast en een kookplaat met afzuiger. In de keuken is een handige inbouwkast te vinden waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
Indien gewenst zou je de woonkamer kunnen vergroten door de naastgelegen slaapkamer erbij te betrekken. Je creëert daardoor een doorzon-woonkamer met meer leefruimte en lichtinval.

HAL/ENTREE
Doordat de hal relatief groot is, krijgt het een eigen alinea. Vanuit de hal zijn meerdere ruimtes te bereiken waaronder de keuken, de inpandige garage en de slaapkamer op de begane grond. Er is een garderobenis aanwezig, alsmede een meterkast, een inbouwkast en het toilet. Naast het toilet is de badkamer te vinden. Deze is relatief klein en bestaat uit een douche en een wastafel. Vanuit de hal loop je tevens door naar de aangebouwde tuinkamer in de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop is royaal opgezet en schakelt maar liefst 4 volwaardige slaapkamers aan elkaar. De kamers zijn respectievelijk 14m2, 11m2, 11m2 en 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Bovendien heeft elke kamer meerdere inbouwkasten waarvan de grootste een vaste schuif/kastenwand heeft. Linnenkasten hoef je dus niet mee te nemen. Deze woonlaag is zo ruim opgezet doordat er boven de garage is uitgebouwd. Aan de voorzijde is tegelijkertijd een dakkapel geplaatst. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon op het zuid/westen.

ZOLDER
Tussen de slaapkamers in is nog een CV-ruimte gelegen. Deze ruimte is verrassend groot en biedt mogelijkheden voor een extra badkamer. Tevens hangt hier de CV-ketel en kun je hier met een vaste steektrap de zolder bereiken.
De zolder heeft een nokhoogte van 1,8m waardoor je er gehurkt kunt lopen. De zolder is bevloerd waardoor je deze optimaal kunt benutten als opbergruimte voor seizoensspullen. Voor het gemak is er verlichting aangebracht.

INPANDIGE GARAGE
Een garage die van binnenuit toegankelijk is zal veel mensen aanspreken. Echter, naast de woning staat nog een extra, vrijstaande garage/loods, waardoor je je kunt afvragen of dat je de inpandige garage als stalling zal gaan gebruiken. Doordat de inpandige garage in spouw is gebouwd, meerdere ramen met isolatieglas heeft en is voorzien van verwarming, biedt het veel potentie als leefruimte. Daarbij zou je kunnen denken aan een kantoor of praktijk aan huis, een speelkamer of een extra slaapkamer. Vanwege het formaat (ca. 6,5m bij 3,5m binnenwerks) is de garage groter dan gemiddeld en zou je het ook prima kunnen opdelen in 2 afzonderlijke ruimtes. Je zou dan bijvoorbeeld ook een bijkeuken kunnen creëren. Achterin de garage is de wasmachine-aansluiting en een gootsteen met wateraansluiting aanwezig. Ook is vanuit de garage de achtertuin te bereiken.

GARAGE/LOODS
Naast de woning is niet zomaar een bijgebouwd gerealiseerd. Deze garage is veel groter dan een doorsnee garage (ca. 57m2) en is specifiek ontworpen zodat er een bus, een caravan of een camper in past. De elektrisch bedienbare en geïsoleerde overheaddeur heeft hiervoor de gewenste hoogte en breedte. Het bijgebouw is in steen opgetrokken en vervolgens aan de buitenzijde met rabatdelen afgewerkt. De binnenwanden zijn eveneens verzorgd afgewerkt. Er is een betonvloer gestort en in het dak is lichtstraat geplaatst. Ook zijn er enkele zijgevelramen v.v. isolerende beglazing. Noemenswaardig is de aanwezige houtkachel waardoor de garage/loods in de winter eenvoudig is warm te stoken. De ruimte is opgedeeld met een extra werkhoek met daarboven een zoldervliering. In het achterste (3e) gedeelte kun je vanuit de tuin nog enkele fietsen stallen. De klusser of ZZP’er zal al snel vrolijk worden van dit unieke bijgebouw.

TUIN RONDOM
Deze woning is op een ruim perceel van 587m2 gelegen waarbij je rondom de woning kunt lopen. Zowel de voor- als achtertuin is keurig aangelegd en verzorgd onderhouden. De voortuin is relatief groot en biedt naast enkele sierlijke leilindes nog een moestuin en een ruime oprit. De oprit biedt plaatst aan meerdere auto’s waarbij je elkaar niet in de weg hoeft te staan. Je zou de oprit verder kunnen vergroten (verbreden) ter hoogte van de moestuin. Ook zou je hier een trampoline voor kinderen kunnen plaatsen. De oprit is af te sluiten middens een dubbele poort (sierhekwerk).
De achtertuin loopt schuin in de diepte weg waarbij er meerdere terrassen zijn aangelegd. Er is altijd wel een plekje in de zon te vinden aangezien de tuin gunstig op het zuid/westen is georiënteerd. Tussen de garages in is een overkapping gerealiseerd waar je de containers en speelgoed beschut kunt opbergen. Aan de andere zijde van het huis is nog een extra tuinhuis (3m2) te vinden.

Zit je graag buiten, maar laat het weer het niet altijd toe, dan duik je lekker de aangebouwde tuinkamer in. Hier is het lekker toeven, ook wanneer het buiten nog fris is, maar de zon wel lekker op het glas schijnt. Mocht je liever meer tuin hebben, dan zou je kunnen overwegen om de tuinkamer af te breken en wellicht elders in de tuin een veranda te bouwen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Zie de interactieve plattegronden voor de complete indeling van woning, tuin en bijgebouwen.

BIJZONDERHEDEN
Degelijk gebouwde gezinswoning
Rookkanaal op 1e en 2e verdieping voorbereid (ten behoeve van de woonkamer)
In totaal 5 volwaardige slaapkamers
Ca. 137m2 woonoppervlak, exclusief inpandige garage en tuinkamer
Ideale verbouwingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis
Woning is levensloopbestendig te bewonen
Bijzonder veel, praktische inbouwkasten aanwezig.
Veel opbergmogelijkheden op de zolder
Balkon op het zuid/westen
Volledig voorzien van isolatieglas
Dakisolatie aanwezig, spouwmuur is nageïsoleerd
Buitenschilderwerk medio 2016 door schilder uitgevoerd
Keramische dakpannen (duurzamer en mooier dan betonpannen)
Meterkast: 6 tot 8 groepen (incl. krachtstroom)
Glasvezelaansluiting t.b.v. televisie en snel internet
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst in november 2019
Stijlvolle luifel bij de voordeur
Royaal, multifunctioneel bijgebouw met grote pluspunten
Aantrekkelijke oprit met afsluitbare poort
Snelweg A15 (en A50) binnen 2 tot 3 autominuten te bereiken
Op fietsafstand van treinstation Zetten / Andelst gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning