Remko Stevens Makelaardij

HETERENTuin van de Burgemeester 30

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CZ
Straat
Tuin van de Burgemeester 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Tuin van de Burgemeester 30

Op één van de mooiste plekjes aan de rand van Heteren staat deze stijlvol ontworpen en royaal opgezette, VRIJSTAANDE GEZINSWONING (2002). Unieke elementen zijn de riante living met speels vormgegeven, tuingerichte glaspui op het zuiden met openslaande tuindeuren en screens, een gashaard, vloerverwarming, een luxe en complete inbouwkeuken (2018), 4 tot 5 ruim opgezette (slaap)kamers op de verdiepingen waarvan 2 met vide (hoogslaper), een fijne badkamer met ligbad én inloopdouche, separate toiletten en 19 zonnepanelen op het zuiden. De garage is opgedeeld in een kantoor aan huis (met nieuwe pui met deur) en een speel/hobbykamer met lichtkoepel.

De woning staat op een bijzonder groot perceel van 563m2 waarbij de achtertuin meer dan 33 meter diep en 11 meter breed (!) is. Deze achtertuin biedt bijzonder veel privacy en vrijheid waarbij je de gehele dag in de zon en van het buitenleven kunt genieten. Achterin de tuin is in 2019 een stijlvolle Douglashouten veranda (30m2) met Finse sauna (9m3) gebouwd. Deze wellnesshoek wordt compleet gemaakt met steenkorven, een schuur (garage) van betonelementen en met zadeldak (ca. 15m2), een houtgestookte hottub (ter overname) alsmede een ingegraven trampoline. En niet te vergeten: aan de voorzijde kun je 2 auto’s naast elkaar op de oprit parkeren.

Quote van de makelaar: “De statige voorgevel mag er zeker zijn, maar laat niet zien wat de woning aan de achterzijde allemaal te bieden heeft. In alles is deze royale gezinswoning groot te noemen waarbij er geen enkele kleine ruimte te vinden is, zowel binnen als buiten niet. Het speelse karakter, de royale opzet, het complete en comfortabele afwerkingsniveau alsmede de vrije ligging met uitzonderlijk diepe achtertuin van ca. 33 meter diep. Dit laatste is voor ‘nieuwbouwbegrippen’ zeer uitzonderlijk te noemen. Hier staat niet alleen de woning centraal, maar ook het buitenleven”.

ZEER COMPLETE GEZINSWONING
Deze woning is in 2002 gebouwd en tegelijkertijd volledig geïsoleerd. In combinatie met 19 zonnepanelen draagt de woning energielabel A. Zoek je een energiezuinige en duurzame woning, dan zal je deze woning beslist aanspreken. Ook wanneer je lekker veel leefruimte zoekt, kan een gezin met 3 tot 4 kinderen hier prima uit de voeten. De living is maar liefst 50m2 groot waarbij de vele raampartijen voor een extra ruimtelijk gevoel zorgen. In de overgang naar de keuken kun je prima een 6-persoons eettafel kwijt. De relatief nieuwe keuken in U-opstelling geeft een luxe-gevoel.
Op de verdiepingen zijn in totaal 5 slaapkamers in gebruik terwijl je op begane grond de extra ruimtes hebt voor een kantoor/werkkamer aan huis alsmede een speel/hobbykamer. Doordat de garage is omgeturnt tot leefruimte, telt de woning maar liefst 159m2 woonoppervlak.

LIVING MET PANORAMA-GLASPUI
Eén van de grootste pluspunten van deze woning is de ruimtelijke beleving in de woonkamer. Doordat deze living aan de achterzijde is gelegen en achter de voormalige garage doorloopt, is deze veel breder dan gemiddeld. Ook zorgt de brede, speels golvende glaspui voor veel lichtinval en een panoramisch uitzicht in de achtertuin. Deze glaspui is middels elektrisch bedienbare screens af te sluiten tegen de zon. Alleen de screens bij de openslaande tuindeuren zijn handmatig te bedienen. In de wintermaanden kun je gezellig de gashaard aanzetten en ook de vloerverwarming zal voor veel comfort zorgen. Door de royale en speelse opzet kun je meerdere zithoeken creëren. Een pompeuze hoekbank, een grote servieskast en een 6- tot 8-persoons eettafel kun je hier met gemak kwijt.

LUXE INBOUWKEUKEN
Bij een keuken is het altijd de vraag of dat het je smaak of stijl is. In dit geval is de kans groot dat de keuken aansluit bij je verwachtingen aangezien deze een strakke en trendy uitstraling heeft. De keuken is dan ook pas 3 jaar oud (2018) waardoor de kans vrij groot is dat het aan je verwachtingen zal voldoen. De U-opstelling biedt meer opties dan de gemiddelde keuken en is v.v. de volgende inbouwapparatuur: een vaatwasser, een koelkast, een separate vriezer met 4 lades, een combi-oven/magnetron en een breed 6-pits fornuis met grote oven en een afzuigschouw. Tegenwoordig mag een ‘Quooker’ niet ontbreken. Een hotfill close-in-boiler zorgt voor direct heet water. Verder is de keuken v.v. praktische kastruimte waaronder 2x een draaicarrousel en apothekerlades. In de koof zijn inbouwspots verwerkt. De grote vensterbank van het brede hoekraam biedt de mogelijkheid om de keuken af te stylen.

WERK- EN SPEELKAMER
Zoals al eerder vermeld is bij deze woning de garage verbouwd en opgedeeld tot een werkkamer en een speelkamer. Zeker in deze tijd waarbij mensen steeds vaker thuis werken en een auto nauwelijks nog in de garage parkeren, is dit een slimme en praktische indeling.
De werkkamer is aan de voorzijde gelegen en grenst met een nieuwe pui aan de oprit. In de pui is een deur geplaatst waardoor het ‘kantoor aan huis’ rechtstreeks te bereiken is. Om deze ruimte als leefruimte aan te kleden is de vloer bekleed met parket in visgraatmotief en zijn de wanden v.v. glasvlies.

Via de woonkamer is er een doorloop gecreëerd naar de speelkamer. Dit is erg praktisch aangezien je daardoor een directe connectie hebt en kinderen altijd dichtbij zijn. Hier kun je prima een studiehoek en gamekamer inrichten. Een lichtkoepel in het plafon zorgt voor de nodige daglichttoetreding.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 2 volwaardige slaapkamers terug van respectievelijk 14m2 en 8m2 groot. Beide kamers hebben rechte gevels waardoor ze praktisch zijn in te richten. Mocht je een ware masterbedroom willen creëren, dan zien we in de praktijk ook nog wel eens dat men de tussenmuur verwijderd en er één riante slaapkamer van maakt. Opvallend is dat er op beide verdiepingen is gekozen voor een houten vloer in plaats van bijvoorbeeld laminaat.

BADKAMER
De badkamer vinden we eveneens terug op deze woonlaag. De badkamer voelt prettig aan vanwege het raam die voor veel lichtinval zorgt. Ook kun je hierdoor de badkamer goed ventileren. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een ligbad, een wastafel en een handdoekradiator. Voorheen waren er 2 wastafels aanwezig, maar er is er 1 weggehaald (losgekoppeld) om ruimte te maken voor de wasmachine- en wasdrogeropstelling. De wasruimte op de 2e verdieping is immers in gebruik als slaapkamer (deze is hier groot genoeg voor). In de voormalige wasruimte is overigens ook nog steeds de aansluiting aanwezig dus je kunt kiezen waar je de wasmachine wilt plaatsen.

Opvallend is dat het 2e toilet niet op de badkamer maar op de overloop is gelegen. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te lopen en ben je een stuk flexibeler, zeker bij een gezin met meerdere kinderen. Let op: het reservoir van het wandcloset (en tegelwerk) zit los en dient vervangen te worden.

2e VERDIEPING
In tegenstelling tot veel andere woningen is hier de 2e verdieping verrassend groot. Dit komt doordat de woning een hoge nok heeft (4m hoog) en het schuine lessenaarsdak pas op 1,7m hoogte van de vloer begint. Je hebt hier dus geen ruimteverlies door schuine kanten. Dit zorgt ervoor dat er nog 2 grote slaapkamers van respectievelijk 11m2 en 11m2 te vinden zijn. En ook de voormalige wasruimte is in gebruik als (5e) slaapkamer aangezien deze met 10m2 groot genoeg. Een dakvenster met verduisteringsscherm en hor zorgt hier voor de nodige lichtinval en ventilatiemogelijkheid. In de 2 slaapkamers aan de voorzijde is in de hoge nok een ‘hoogslaper’ ingebouwd. Kinderen kunnen dit wel eens erg leuk vinden om te spelen of te slapen.

ACHTERTUIN VAN 33M DIEP
Niet alleen de woning is een bezichtiging waard, ook de achtertuin heeft bijzonder veel te bieden. De tuin is 11m breed en 33m diep (!) waardoor de achtertuin meer dan 360m2 groot is. Door de uitzonderlijke diepte heeft de tuin meerdere zithoeken en terrassen. En doordat de tuin pal op het zuiden is gelegen, kun je hier de gehele dag in de zon zitten. Twee volwassen dakplatanen bij het zonneterras bij de achtergevel fungeren als natuurlijke ‘parasols’. De achtertuin heeft niet alleen een gunstige zonligging, er is ook nauwelijks tot geen inkijk. Er is geen directe bebouwing achter de tuin waardoor je vrij weg kijkt en volop privacy geniet. Dit is een groot pluspunt van deze ligging. De tuin heeft verder een natuurlijk karakter die voor een groot deels is omsloten met hoge beukenhagen.

VERANDA MET SAUNA
Om op een warme zomerdag toch de schaduw op te kunnen zoeken, is er achterin de tuin een stijlvolle veranda gebouwd gebouwd. Deze veranda van zeer degelijk Douglashout heeft een L-indeling en is maar liefst ca. 30m2 groot. De veranda is zo groot dat je er met gemak een buitenkeuken en meerdere zithoeken kunt creëren. Bovendien is er een datakabel aanwezig zodat je er eenvoudig een TV op kan aansluiten. Een lichtkoepel in het dak zorgt voor een speels effect waardoor de lichtinval gewaarborgd is. Onderdeel van deze veranda is een sauna van 9m2 (!) groot. Dit betreft een Finse sauna die je lekker warm kunt stoken.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de royale schuur, de locatie, informatie omtrent het dorp Heteren, de indeling van de woning alsmede alle bijzonderheden.

ROYALE SCHUUR
Halverwege de tuin staat een grote schuur die bijna net zo groot is als een garage (5m x 3m). Deze schuur is opgebouwd met betonelementen en heeft een zadeldak. Hier kun je met gemak een motor, meerdere fietsen en een grasmaaier stallen. Ook kun je er met gemak klussen. Er is elektra aanwezig.
Verder is de tuin v.v. een drainagesysteem (grindkoffers onder het maaiveld) om overtollig regenwater af te kunnen voeren. Ook zijn er extra verhardingen aangebracht om eventuele verzakkingen, bijvoorbeeld van de hottub, te voorkomen. Voor eventuele kinderen is het leuk dat er een groot formaat trampoline is ingegraven. Om de tuin in een droge zomer te kunnen besproeien, kun je gebruik maken van een puls die voor gratis grondwater zorgt.

ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES
De Tuin van de Burgemeester klinkt alsof je in een park woont en het heeft er ook wel een beetje weg van. De straat is autoluw en doorlopend met uitsluitend, geschakelde en vrijstaande woningen met een statige uitstraling. De straat is doodlopend met aan het einde van de straat deze, bezienswaardige gezinswoning. Je begeeft je hier aan de rand van het dorp en dat zorgt voor veel rust en privacy. Vanwege de grootte van de kavel is er nauwelijks tot geen inkijk. Je kunt hier aan de voorzijde 2 auto’s naast elkaar op eigen terrein parkeren en ook aan het hofje zijn verschillende parkeerhavens. Kinderen kun je geen betere leefomgeving wensen dan hier. Vanaf deze woning is het enkele minuten lopen naar de verschillende basisscholen die aan de entree van de straat zijn gevestigd.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer/living met openslaande tuindeuren, een gashaard en vloerverwarming
Open keuken in U-opstelling en v.v. inbouwapparatuur
Speelkamer met lichtkoepel
Werkkamer (kantoor aan huis) met eigen deur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer
Slaapkamer 2
Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel.
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 3 met hoekraam en vide
Slaapkamer 4 met extra Velux dakvenster en vide
Slaapkamer 5 c.q. wasruimte met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, MV-unit en opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Zeer complete gezinswoning met alles erop en eraan
Royale, tuingerichte living met veel wooncomfort
Gashaard in de woonkamer
Vloerverwarming in keuken en woonkamer
Luxe en complete keuken (2018)
Begane grond telt maar liefst ca. 90m2 woonoppervlak
Toiletten separaat, dus ook op de 1e verdieping en niet in de badkamer
Meterkast: 12 groepen, 4 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Itho HR-combi met bouwjaar 2016
Meerdere mogelijkheden voor aansluiten wasmachine
Screens aan de achtergevel (glaspui woonkamer)
Maar liefst 19 Zonnepanelen op het zuiden
Energielabel A
In spouw gebouwde garage is opgedeeld in werk- en speelkamer
Schitterende veranda (ca. 30m2) met lichtkoepel en sauna (ca. 9m2)
Royale, extra schuur met veel mogelijkheden
Houtgestookte hottub is ter overname
2 Auto’s naast elkaar op eigen terrein parkeren
Toplocatie met maximaal aantal zonuren en privacy
Achtertuin met achterom via achterpad
Meerdere bijgebouwen waaronder een degelijke berging en een hobbykas
Luifel bij de voordeur
Zeer rustige en kindvriendelijke woonlocatie aan de rand van het dorp.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning