Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Wettering 8

Vraagprijs €399.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GT
Straat
De Wettering 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Wettering 8

Aan de rand van het dorp gelegen, zeer energiezuinige en bijna energieneutrale 2-ONDER-1-KAPWONING (2003), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een nieuwe, moderne inbouwkeuken, een trendy tegelvloer (60×60) met betonlook op de begane grond, vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping, speelse raampartijen waaronder een schuifpui naar het buitenterras, een complete badkamer, 3 volwaardige slaapkamers, een multifunctionele 2e verdieping, een aangebouwde garage die van binnenuit te bereiken is en duurzame voorzieningen zoals een nieuwe warmtepomp (10-2020), een zonneboiler, een WTW-ventilatie en 12 zonnepanelen (2019).

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een gunstig gelegen perceel van 234m2 met in de achtertuin verrassend veel privacy door de groene buffer van de wadi aan de achterzijde. Achterin de tuin staat eveneens een stijlvolle veranda van 10m2 groot. De voortuin c.q. oprit biedt plaats aan 2 auto’s naast elkaar waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan. Tevens biedt dit veel mogelijkheden voor een autolaadpaal.

Quote van de makelaar: “We kunnen bij deze woning wel stellen dat het alles heeft wat je van een complete gezinswoning mag verwachten. De extra zonnepanelen zorgen ervoor dat de woning bijna energieneutraal is en dat is vandaag de dag een ‘hot item’. Je woont hier in een gewilde, ruim opgezette en groene woonwijk die voor kinderen ideaal is”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Een zeer groot voordeel van de warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. In 2019 heeft de verkoper ervoor gekozen om 12 zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor is de woning, afhankelijk van je leefstijl en gezinssamenstelling, bijna energieneutraal geworden.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij je graag naar de website www.rieshout.nl alwaar je tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vindt je hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die de woningen rijk zijn.

WOONKAMER
Een doorzon-woonkamer met aantrekkelijke raampartijen die doorlopen tot aan de vloer. De raamverdeling is horizontaal en zorgt voor een speels karakter. In de achtergevel is een brede schuifpui geplaatst waardoor je direct het buitenterras op loopt. Aan de voorzijde kijk je vrij weg op een groenstrook en wadi die voor het huis zijn gelegen. De vloer in de woonkamer betreft een lichte, trendy plavuizen vloer met ‘betonlook’ welke is v.v. vloerverwarming. Deze geldt als hoofdverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. Het moderne plisségordijn in de woonkamer blijft achter.

Gaat je voorkeur uit naar meer leefruimte op de begane grond en zou je graag je eigen stempel op de woning willen drukken? Deze woning leent zich perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Hierdoor zou je extra ruimte creëren voor een royale eettafel en/of een extra zithoek.

OPEN KEUKEN
Deze keuken heeft een open karakter, zowel naar de woonkamer als naar de achtertuin (extra tuindeur). De keuken is in 2019 volledig vervangen door een nieuwe, moderne en neutrale inbouwkeuken waarbij er gekozen is voor een U-opstelling met schiereiland. Doordat een tussenwandje verwijderd is, is er optisch meer ruimte ontstaan. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een heteluchtoven, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw met ‘luchtgordijn’ en een koel/vriescombi. Verder is de keuken praktisch ingedeeld met handige kastruimte zoals een draaicarrousel en bovenkastjes. Onder de bovenkastjes is extra verlichting geplaatst. Door het schiereiland heb je tevens veel aanrechtblad.

1e VERDIEPING
Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een warmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.

Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2, 11m2 en 9m2. Er zit dus geen kleine kamer tussen, ideaal wanneer je de kamers wilt verdelen met meerdere kinderen. Ook heeft het allemaal rechte muren (gevels) waardoor je de kamers praktisch met o.a. linnenkasten kunt inrichten.

BADKAMER
De badkamer zal je als prettig en licht ervaren vanwege het hoekgevelraam die aanwezig is. De ruimte is compleet ingedeeld met zowel een ligbad als een separate douchecel. Verder is er een 2e toilet aanwezig die zwevend is uitgevoerd (net als het gastentoilet in de hal). Uiteraard ontbreekt de wastafel niet. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien ook hier de vloerverwarming door loopt (incl. 1 ‘knuffelwand’).

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Deze verdieping is verrassend groot, mede door de hoge nok die op 3,5m ligt. Deze woonlaag biedt daardoor veel potentie om er een extra slaapkamer, een zoldervliering en bijvoorbeeld een wasruimte te creëren. Nu betreft het een open, multifunctionele woonlaag waar je eenvoudig een werkhoek en een gym kunt maken. Kinderen kunnen hier spelen en/of een hobby uitvoeren. In de hoek vindt je de witgoedaansluitingen terug, alsmede de WTW-unit. Onder de schuine kappen is knieschot opbergruimte gecreëerd.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij een leuke gezinswoning hoort ook een achtertuin waar je iets mee kunt. Deze achtertuin is ca. 12m diep en 9m breed en heeft daardoor een goede verhouding. Achterin de hoek is een stijlvolle, houten veranda gebouwd (4m x 2,5m) waardoor je op een warme zomerdag heerlijk beschut in de schaduw kunt zitten. Met een houtkacheltje erbij (gaat mee) kun je hier overigens het gehele jaar lekker zitten. In de veranda staat een ‘maatwerk’ steigerhouten hoekbank met bijpassende kussens die ter overname worden aangeboden. Verder biedt de tuin ruimte aan meerdere speeltoestellen zoals een trampoline en een schommel (eveneens beiden ter overname).

Opvallend is dat de tuin nagenoeg geen inkijk heeft en daardoor veel privacy geniet. De achtertuin grenst namelijk aan een groenstrook met struikgewas, bomen en een wadi waardoor er geen achtergelegen bebouwing is. Zo’n vrije ligging in een woonwijk is bijzonder en is tegenwoordig bij nieuwbouw lastig te vinden.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (2,7m x 6,1m). Deze is op 3 manieren toegankelijk, namelijk via de handige loopdeur in de kanteldeur (voorzijde), van binnenuit en via de achtertuin. We zien het niet vaak dat een garage van binnenuit ook toegankelijk is. Hier kan dat wel, waardoor je niet buitenom hoeft en de garage ook sneller voor meerdere doeleinden gebruikt wordt.

Vóór de garage ligt een prettige oprit waarbij je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Vaak is een oprit lang en smal waardoor je bij 2 auto’s achter elkaar parkeert. Hier is de oprit in de breedte aangelegd waardoor je naast elkaar kunt parkeren. Het eventueel omwisselen van auto’s is bij deze woning geen issue.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die in de zomer nog net niet in je voortuin staan. Wanneer je voor de woning staat, kijk je dan ook weids weg over de weilanden. De straat ligt namelijk aan de rand van het dorp.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzon-woonkamer met schuifpui naar achtertuin
Open keuken met U-opstelling, inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met trapkast, inbouwkast v.v. zonneboiler en warmtepomp en doorloop naar ‘inpandige’ garage.
1e Verdieping:
Ruime overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met een ligbad, een douchecel, een 2e toilet en een wastafel.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met rond kopgevelraam, witgoedaansluitingen, WTW-unit en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Relatief nieuwe en trendy inbouwkeuken die een grote doelgroep zal aanspreken
Brede schuifpui in woonkamer naar zonnig buitenterras
Complete badkamer met douche én ligbad
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd (wandclosetten)
Steigerhouten kapstok in hal blijft achter
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Warmtepomp in oktober 2020 volledig vervangen (!)
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
12 Zonnepanelen met een opbrengst van ca. 3.600 tot 4.000 kwh per jaar
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Praktische garage die o.a. van binnenuit toegankelijk is
Goede onderhoudsstaat van onder meer het buitenschilderwerk dat (grotendeels) in 2019 is uitgevoerd
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de tuin zeker aanspreken
Achtertuin is gunstig op de zon gelegen, namelijk het noord/westen
Oprit met 2 plaatsen naast elkaar
Vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning